POSTED IN USA

Biden-familien i lysskye affærer:

Bomben i Washington – hovedstrømsmedier er tause

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av HvaMenerPartiene

Onsdag 19. juli var det høring i «The House Oversight Committee» i den amerikanske kongressen. To varslere fra IRS (skatteetaten) ble grillet av politikerne i seks timer, og det hele ble sendt direkte på nettet. Mange over hele verden ble rystet av det de hørte.

Det viktigste disse varslerne har avslørt er at USAs president Joe Biden, da han var visepresident, beviselig fikk mange millioner dollar til seg og familien fra land som Kina, Russland, Ukraina, Kasakhstan og Romania. Hans sønn Hunter Biden spilte en aktiv rolle i transaksjonene.

Pengene ble overført gjennom et konglomerat av beviselig 20 proforma-selskaper uten annen virksomhet, selskaper som utelukkende hadde som formål å skjule sporene etter pengeoverføringene.

Kontoutskrifter viser at det så langt dreier seg om 17,3 millioner dollar, men man spekulerer i at beløpet kan ende på over 100 millioner dollar. Pengene er fordelt til 9 medlemmer i Biden-familien.

Beløpene synes unndratt beskatning. Saken ble avslørt i forbindelse med Hunter Biden sin sak om skatteunndragelse, en sak som også inkluderer ulovlig våpenbesittelse og kokainbruk, der han har fått tilbud om en hyggelig tilståelsesdom uten å måtte sone i fengsel. Alle «vanlige folk» som blir dømt for lignende forhold må rett i fengsel. UTVIKLING I SAKEN. Se nederst i artikkelen!

FBI og DOJ (justisdepartementet) unnlot å dele beviser i saken mot familien Biden. De holdt tilbake informasjon og motarbeidet etterforskerne fra IRS (skattevesenet i USA). «The House Oversight Committee» erfarte også at FBI og DOJ ikke svarte på spørsmål og motarbeidet politikernes forsøk på å finne ut hva som hadde skjedd. Komiteen måtte derfor gå mot andre kilder, bl.a. stevne banker i USA for å få ut kontoutskrifter som beviste pengeflyten.

Hvilken rolle har president Joe Biden spilt, også kalt «the Big Guy», i dette bildet? Hva har Joe Biden levert av tjenester eller informasjon til disse landene mot så mye penger? Er det «pay to play»? Er det bestikkelse? Er han korrupt? Har han satt Biden-familien først, og USA sist? Hvilke spesielle fordeler har han gitt disse landene? Kan han ha røpet statshemmeligheter? Usikkerheten bekymrer mange, og noen snakker høyt om å anklage presidenten for høyforræderi.

NRK har ikke omtalt saken med et ord. Så vidt jeg vet er «Bomben i Washington» møtt med samme øredøvende taushet i Norge som hos MSM i USA. Derimot har NRK bidratt til samme avsporing som MSM i USA, ved å publisere negative saker om Trump for å få fokus vekk fra Biden når sistnevnte får dårlig presse. Slikt minner om land vi ikke liker å sammenligne oss med. Selvfølgelig skal urett forfølges, enten det gjelder million-bestikkelser eller tyveri av et par solbriller, enten det gjelder en demokrat eller en republikaner, enten det gjelder en president i USA eller en president i Russland. Det er definitivt ikke NRK sin jobb å «beskytte» nordmenn for en side av sannheten og slik forfalske virkeligheten.

Hunter Biden og «Plea Deal»
Det meldes fra USA onsdag 26. juli at dommeren, Maryellen Noreika, i saken mot Hunter Biden ikke godtok avtalen mellom de føderale påtalemyndigheter og Hunter Biden onsdag ettermiddag 26. juli i Wilmington, Delaware. Så her vil det bli utvikling i saken mot Hunter Biden i tiden fremover. Hvor mye vi for vite om dette fra NRK er et åpent spørsmål.


Linker i originalartikkelen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  27 juli 2023 10:27

  Mandag førstkommende skal kongresskomiteen avhøre en forbindelse til Hunter Biden som trolig kan belyse presidentens (den gang visepresident) involvering i sin sønn sine transaksjoner. Dersom slik involvering kan dokumenteres, er presidenten tatt i løgn. Her skjer mye fra dag til dag, og det eneste stedet du ikke får høre noe om presidentens problemer er på NRK. Neste episode her kommer trolig på tirsdag :-)

  Svar
  • «….som trolig kan belyse presidentens (den gang visepresident) involvering i sin sønn sine transaksjoner.»

   » Tiltalen mot Trump utvidet»
   nrk.no/urix/tiltalen-mot-trump-utvidet-1.16497541

   Ikke noe om Biden & sønn.
   – Og absolutt ikke noe om Stoltenberg. ;-)

   Smeden og bakeren :
   https://no.wikipedia.org/wiki/Smeden_og_Bageren

   Svar
 • Hyggelig at det i hvert fall er en dommer som ikke er fullstendig korrupt. Håper på en hyggelig fortsetning.

  Svar
  • Dommeren har vel eggene sine i annet reir

   Svar
  • Hun ble vel noe pissed da hennes stab fikk en henvendelse fra anklagerne (Justisdepartementet?) at den nye dokumentasjonen fra de to varslerne til skatteetaten måtte fjernes fra saken fordi det var noe sensitiv informasjon der. Da hun ringte nummeret tilbake, kom hun ikke til anklagerne, men til Hunter Bidens forsvarere i New York som hadde utgitt seg fra å være anklagere. Noen forsøkte seg med en frekkis for å bli kvitt brysomme varslere, uten å lykkes. Dette burde være nok til å avskilte noen advokater, kanskje det skjer i ettertid. Her er ingen grenser for skitne triks. Og selvfølgelig: Ikke på NRK.

   Svar
 • Bare nå ikke dette presset mot den gjennomkorrupte og senile Biden, får ham til å gå til åpen krig mot Russland eller/og Iran!
  Det er nemlig (((sterke krefter))) som gjerne vilat han skal det.

  TruNews.com dekker dette bedre enn noen andre. Jeg frykter at de dekker det litt for godt…

  trunews.com/stream/plea-deal-implosion-hunter-biden-is-under-federal-investigation
  Plea Deal Implosion: Hunter Biden Is Under Federal Investigation

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Demokrati-underskudd i Vesten:

I et ekte demokrati er det ingen krig

Forrige innlegg

Staten «Israel» har herjet i palestinske Jenin.

Norske «israelvenner» støtter det og refuserer kommentarer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.