POSTED IN Coronavaksiner

Bayer-leder snakker om mRNA-vaksinene:

Folk ville ikke tatt dem hvis de trodde det var gen-terapi.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

– Innrømmer at det likevel er g-terapi

Av Redaksjonen

– Om vi hadde undersøkt hvorvidt folk ønsket å få injisert genterapi, ville trolig 95% svart nei, sa Bayers styremedlem Stefan Oelrich under World Health Summits møte i Italia nylig.

Av Kjetil Tveit og Julia Schreiner Benito

Slik forklarer sjefen for et av verdens største farmasøytiske selskap hvorfor de først nå innrømmer at mRNA er genterapi. Folk flest har ikke visst dette. World Health Summit er et offentlig-privat samarbeid med WHO som sentral aktør. Oelrich-sjefen som sa disse ordene er altså sjef for et av verdens største farmasøytiske selskaper.

_____________________________________________________________
Innlegget er hentet fra hemali
_____________________________________________________________


Legg merke til at begrepet «genterapi» ikke er brukt i denne overskriften eller i Hemalis tekstbeskrivelse på Facebook. Det skyldes at Facebook fortsatt stempler denne informasjonen som «feil eller villedende». Da redaktør Julia Schreiner Benito lenket til Bayers sjef der han uttaler at mRNA er genterapi på sin private profil, ble hun utestengt fra Facebook i 24 timer. (Lenken over.)

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er stefan-oelrich.png

Noen politikere forsøkte å si det

Sensommeren 2021 opplyste fylkespolitiker Susanne Heart på Facebook om hva genterapi er. Hun lenket til det norske bioteknologirådet som dokumentasjon.

I denne lille kommentaren siterte hun bare fra den offisielle nettsiden, dens forklaring på hva genterapi er, og la ved lenken. Facebook fjernet lenken. Den ble tagget under kategorien «falsk reklame, svindel og brudd på sikkerhet». Dette skulle ikke kommuniseres. Faktasjekkerne er kommersielle, og de spilte med.

Les: Faktisk.no snudde etter reaksjon fra Heart.


Den modige politikeren, Heart, har i lang tid gått i dybden. Hun har forsøkt å få ut sannheter omkring mRNA-teknologien, og har jobbet for at det må kunne diskuteres også negative aspekt med en eksperimentell medisin.

Har sant blitt usant og usant blitt sant?

Den nevnte toppsjefen, derimot, står nå og nesten skryter over at de har lurt oss til å tro at det ikke var genterapi vi fikk. Men noe annet, som er velprøvd og trygt.
Facebook og Faktisk har hatt et langvarig samarbeid for å unngå svindel i meningsdannelsen, og folk flest ser ut til å ha godtatt at det er disse som sitter på sannheten.

Er det flere enn meg som tenker at det er urettferdig at førstnevnte «sannhetsorakel» stemplet Susanne Heart som en svindler. Mens toppsjefen som nå går langt i å skryte av at han svindlet oss… han er ekte sort.

Var det noen som sa at ting er snudd på hodet om dagen?

Har vi vent oss til brudd på menneskerettihetene?
Det har blitt diskutert, i den grad diskusjonen ikke har blitt sensurert, om det norske folk sin deltagelse i dette genterapeutiske medisinske eksperimentet har blitt gitt med «informert samtykke», slik internasjonalt lovverk sier at man skal gi ved humaneksperimenter.

Brudd på dette, blant annet Nürnbergkodeksen, ble hardt straffet etter andre verdenskrig. Den gang var det ikke en unnskyldning at man hadde fulgt ordre fra en folkevalgt statsleder eller regjering. Man hadde plikt til å motsette seg myndighetene hvis de gjorde noe som var så grunnleggende uetisk.

 • Var Bent Høie, eller Ingvild Kjerkol tydelige på å forklare oss at de ga oss genterapi?
 • Gjorde helsesykepleieren sin plikt og undersøkte innholdet i flasken som hun sprøytet i armen på 16-åringen som ble omtalt i NRK, og som nå sitter i rullestol?
 • Satte hun seg inn i informasjonen som fylkespolitiker Susanne Heart ga oss?
 • Visste hun at hun utførte genterapi på 16-åringen?

I dette videoforedraget forklarer forsker Kjetil Elvevold hva RNA-terapi er for noe, og hvorfor det er genterapi.
I januar i fjor advarte Elvevold om at vi vet ikke om virusenes mRNA kan integreres i vårt genom/DNA. Dessverre fikk han rett. I ettertid har det kommet studier på humane cellelinjer som viser at det kan skje.

Helsepersonell plikter å informere

Sykepleiere og leger har plikt til å undersøke innholdet i medisinen de gir. Og de har plikt til å opplyse pasienter om at de deltar i et eksperiment. Særlig hvis helsemyndighetene stort sett er de samme som lurte oss med Pandemrix i 2009.

PS: Genterapi må ikke forveksles med genomredigering, som går ut på å endre gener permanent. Om genredigering også kan forekomme ved denne injeksjonen, er foreløpig kun sett i forsøk på cellekultur av leverceller i en svensk studie.

Portrett av Susanne Heart
Susanne Heart

Forsidebilde: Jeremy Bezanger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  23 juni 2022 14:18

  «Om vi hadde undersøkt hvorvidt folk ønsket å få injisert genterapi, ville trolig 95% svart nei, sa Bayers styremedlem Stefan Oelrich under World Health Summits møte i Italia nylig».

  Rene ord for pengene fra fra en av toppene i verdens mest kriminelle bransje, den farmasøytiske industrien. Styremedlem i Bayer, en høyt aktet tittel. For folk flest betyr det en av toppene i et selskap som fremstiller legemidler, og dermed hjelper de som er syke eller fått sykdommer, og får dermed den dypeste respekt fra folk som ikke vet noe om Big Pharma.

  Mafiaboss er en mer passende tittel, vil de innvidde mene som vet hva Big Pharma er, og hva mRNA-injeksjonen kalt vaksiner har forårsaket. EuduraViligance EUs innrapporteringssystem for skader og død etter Covid «vaksinene» oppdaterte tall for Juni er 38,983 døde and 3,530,362 vaksineskadde, 50% av alvorlige, siden massevaksineringen startet. Fordi EV er et passivt system, er dette bare 1-10% av de faktiske tilfellene. Dette i en befolkning på 450 millioner innbyggere i EU.

  Vet ikke Oelrich dette? Det må han vite, også om tallene i USAs motsvarighet VAERS. Det er et fjell av bevis på at pandemien var omhyggelig planlagt flere år i forveien, og at mange studier viser at injeksjonene svekker immunforsvaret. Som kriminell handling betraktet, er dette et angrep på menneskeheten med et biovåpen for kontroll og depopulasjon, gjort med overlegg, det er draps-planlegging av milliarder.

  At Oelrich tilstår dette i sin tale er foruroligende. Under andre omstendigheter ville en sentral medvirkning til en av de verste forbrytelser mot menneskeheten bare fått en straff, og det er ikke fengsel. Han må føle seg sikker på at han aldri kommer til å stå strafferettslig ansvarlig, vel vitende om at finansfolket bak også har korrumpert hele rettssystemet i Vesten. Finansfolket har bare en svakhet, de kan ikke la være å skryte, spesielt når de er på oppløpssiden og ser målsnoren, da kan de buse ut med sannheten.

  De har sine folk i påtalemyndigheter, statsadvokater, dommerstanden, og blant høyesteretts-dommerne, som også Rainer Fuellmich sier. Herskerklassen har også full kontroll på militære styrker og ordensmakt, vestlig hovedstrømspresse og media som styrer befolkningene, og finansfolket eier statsgjelden i de fleste land. De bestemmer hvem som skal stå for retten, og det er ikke dem eller deres medløpere.

  Den vestlige befolkningen er allerede svekket av biovåpenet kalt vaksiner, ikke bare eldre, men også barn og unge. Når langtidsvirkningene får effekt, kan befolkningen bli så svekket at folk ikke kan gjøre opprør selv om sannheten går opp for dem, da må i tilfelle de militære stille seg på folkets side. Med et svekket immunforsvar må de ha nye vaksiner og medisiner fra den samme industrien som ødela helsen deres.

  Når den globale storkapitalen erstatter fysiske penger med en digital verdensbankvaluta, blir folks hjelpeløshet, maktesløshet og forsvarsløshet mot dem fullstendig. Nå orkestrer de en planlagt matforsynings-krise. Deres politikere har sørget for enorme konsentrasjoner og sentralisering av mat-bearbeidings fabrikker i mat og ferdigmat industrien i mange tiår, og med kontroll også over transport av mat, er herskerklassen i posisjon til å forårsake en sultkatastrofe i Vesten, Afrika og Sør-Amerika, og skylde på Russland for det.

  Vestlige lands regimer går nærmest til krig mot småbønder og mindre matprodusenter, de skal erstattes med Gates’ og agrobusinessgigantens enorme industribruk for GMO-mat og kunstig kjøtt. Alt det overstående må sees i sammenheng, det er flere velorganiserte og planlagte løp som drives parallelt mot en ny verdensordning, noe herskerklassen av billionærer har fått til med hjelp av sine medløpere av politikere. De skal herske etter den enorme katastrofen de først skal påføre verden.

  Svar
  • Alltid genialt stoff fra NORTHERN LIGHT.
   Et godt poeng er at despotene blir overmodige og skryter av sin makt og ondskap.
   Ursula Von Der Leyen mener Nürnbergkodeksen ikke har noen relevans.
   Tilliten til helsevesenet er ødelagt.

   Svar
 • FRIHET !!!
  24 juni 2022 10:32

  Fakta sjekkere er IKKE kommersielle, de er MYE MYE MYE verre enn som så… Fakta sjekkere dukket opp over hele verden samtidig og de er finansiert av de samme hyper rike psykopatene som får makt og penger ut av corona hysteriet og vaksinene. Fakta sjekkerne er eid og jobber for å fremme de rike og metiges interesser og er deres propagand og løgn fabrikker som også begår karakterdrap på alle de som taler sannhet som sier deres eiere imot.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Etter måneder med fake news kommer nå snuoperasjonen i de vestlige mediene:

Tysk journalist: Russland har vunnet krigen!

Forrige innlegg

Intervju med den sveitsiske etterretningsoffiseren Jaques Baud:

Natos hovedmål er ikke å hjelpe Ukraina men å destabilisere Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.