POSTED IN Korrupsjon, USA

Bare råttenskap og korrupsjon.

Biden selger USAs strategiske olje til kinesisk selskap hvor sønnen har eierinteresser.

0
Print Friendly, PDF & Email

Avslørt: Biden solgte 1 million fat olje fra USAs strategiske oljereserver til et kinesisk selskap som Hunter Biden har investert i.

i 2015 kjøpte et privat fair play firma grunnlagt av Hunter Biden en andel i Sinopec Marketing til en verdi av 1,7 millioner dollar.

Av Hannah Nightingale.

Ifølge nyhetene på onsdag så ble millioner av fat olje fra Americas Strategic Petroleum Reserves sendt ut av landet til Kina, India og Europa.

Det er nå avslørt at for eksempel ble nesten én million fat olje sendt til et kinesisk energi-selskap som Joe Bidens sønn Hunter Biden har hatt andel i siden 2015.

På onsdag avslørte Reuters at mer enn fem millioner fat råolje som skulle brukes i USA for å få ned de skyhøye prisene vi møter ved bensinpumpene i stedet var sendt til europeiske land, til India, ja til og med til Kina!

Karine Jean-Pierre sier at «lavere bensinprisen skulle komme. At prisene er på tur ned er en god ting. Men vi tror at mye arbeid gjenstår.

i april kunngjorde Biden-administrasjonen at 950 000 fat fra Strategic Petroleum Reserve ble solgt til Unipec, en sidegren av China Petrochemical Corporation.

Sinopec – Wikipedia
Her holder Sinopec til.

Det er allment kjent at dette selskapet, Sinopec, er heleid av den kinesiske regjeringen, ifølge Washington Free Beacon.

Inflasjonen truer nå med å øke enormt i Vesten. Men Biden skylder hele tiden på Russland.

Salget av disse oljefatene, totalt salg av 30 millioner fat olje totalt «kunne støttet amerikanske konsumenter og den globale økonomien som svar på Vladimir Putins krig mot Ukraina», sa Energidepartementet i en uttalelse.

De henvendte seg også «til den smerte amerikanerne føler ved bensinpumpene som et resultat av Putins prisøkning, og vil hjelpe til med å senke energi-kostnadene».

Men snakker vi med Washington Free Beacons og grunnleggeren av Power the Future Daniel Turner, så knuser han dette utsagnet, Han avslører at Biden-administrasjonen å selv sender «råmaterialer til Kommunist-Kina som de kan bruke som de vil».

«Vi var sikre på at Biden ville frigjøre denne olje til bruk i Amerika, så den kunne raffineres til bensin for å få ned prisen ved bensinpumpene. I stedet lyver han det amerikanske folket rett opp i fjeset», skriver Turner i Washington Free Beacon.

«Det de sier og det de gjør har intet med hverandre å gjøre».

Turner har notert seg at beslutningen om å selge til Unipec klart viser Biden-familiens «forhold til Kina».

I 2015 eide et privat fair play firma, grunnlagt av Hunter Bidens Bohai Harvest RST, en andel i Sinopec Marketing, verdt 1,7 millioner dollar.

Videre – ifølge Washington Free Beacon – «så gikk Sinopec i forhandlinger for å kjøpe Gazprom i mars, én måned etter at Biden-administrasjonen sanksjonerte den russiske gass-giganten».

I tillegg slår Unipec fast at de «ikke ville kjøpe mer russisk olje i framtiden» så snart «oljelastene ventet i mars og april»  hadde kommet.

Men det ble også avslørt at i mai hadde selskapet «økt antall innleide oljetankere til å transportere råolje fra det østlige Russland», ifølge Bloomberg.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.globalresearch.ca/revealed-biden-sold-1-million-barrels-oil-us-strategic-reserves-chinese-company-hunter-biden-invested/5786030

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 363 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USA-oberst MacGregor:

«Biden, du må gå! Du er en katastrofe!»

Previous Post

Dette er en del av vestens kommende krise:

Når diskusjoner blir omdefinert til konspirasjonsteorier og en ikke får tilsvarsrett.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.