POSTED IN Krig-fred, USA

Bankkrise og ammunisjons-mangel.

USA kan ikke føre noen krig i dag!

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Douglas McGregor: USA har ikke råd til krig med Russland

Som McGregor bemerket, begynner USA nå å forstå at den ukrainske hæren lider store tap.

En tidligere oberst i den amerikanske hæren og kjent militærekspert, Douglas McGregor, snakket om forløpet til den russisk-ukrainske konflikten. Han kom med sterke uttalelser i en samtale med den kjente amerikanske TV-programlederen Tucker Carlson.

Som McGregor bemerket, begynner USA nå å forstå at den ukrainske hæren lider store tap.

Ukrainere er knust. Til og med Washington Times og New York Times begynner endelig å skrive sannheten. De har forferdelige tap. Vi har vært vitne til at russerne har ødelagt tre separate hærer som er samlet av ukrainerne. Og nå lurer mange på hva som egentlig skjer der.

I tillegg bemerket McGregor at Russland i utgangspunktet ikke var interessert i en væpnet konflikt med Ukraina. Men Vestens handlinger tvang Moskva til å gjøre det.

Sannheten er at denne krigen ikke ble startet av Russland, at Russland tryglet oss om ikke å trekke Ukraina inn i NATO. Vi har ignorert Russland, og de har på sin side har gjort det klart at de vil beskytte sine nasjonale interesser.

Tucker Carlson ba sin samtalepartner om å kommentere den mulige amerikanske gjennomføringen av en samtidig konfrontasjon med Russland og Kina.

Vi har ikke råd til det. Vi har ikke engang råd til en krig med Russland, vi er på vei mot konkurs. Det siste amerikanerne trenger er krig. Vi har allerede sett at russerne er klare til å kjempe, de har allerede gjennomført en delvis mobilisering, og vi kan ikke engang gjennomføre en normal rekruttering til hæren. Hvem lurer vi? Vi hadde gått tom for ammunisjon før vi i det hele tatt hadde fått til en skikkelig kamp,

sa Douglas McGregor.

https://topcor.ru/33141-duglas-makgregor-ssha-ne-mogut-pozvolit-sebe-vojnu-s-rossiej.html

Maskinoversatt, bearbeidet og litt forkortet av redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  22 mars 2023 11:49

  Når England no sender uran-granatar til bruk i jordbrukslandet Ukraina, går det kanskje opp eit lite ljos for alle som har vore skråsikre på at krigen mot Russland bør halda fram?

  Liz Truss har tidlegare truga med å bruka atomvåpen, no gjer England, vår allierte, alvor av trugsmålet.

  Svar
 • Northern Light.
  22 mars 2023 12:47

  Russland advarer om at bruk av utarmet uran vil bli betraktet som bruk av atomvåpen.

  Av Kurt Nimmo.
  Konstantin Gavrilov, leder av den russiske delegasjonen til Wien-forhandlingene om militær sikkerhet og våpenkontroll, sa under et plenumsmøte i OSSEs forum for sikkerhetssamarbeid: «Vi vet at Leopard 2-stridsvogner, så vel som Bradley og Marder stridsvogner, kan bruke utarmet urangranater, som kan forurense terreng, akkurat som det skjedde i Jugoslavia og Irak», sa han. «Hvis Kiev skulle bli forsynt med slik ammunisjon for bruk i vestlige militære våpen, ville vi betraktet det som bruk av ‘skitne atomvåpen’ mot Russland, med alle de konsekvenser det medfører».

  USG og NATO har lagret utarmet beryllium og uran ammunisjon i Europa. Bradley stridsvogner, ifølge CIAs propagandakanal, Voice of America, vil snart ankomme Ukraina. M242-kanonen på Bradleys stridsvognen bruker utarmet uran (DU) ammunisjon. I tillegg bruker Challenger-stridsvognene Storbritannia sender, 120 mm granater ha en mantel av DU.

  «DU brukes i hele Afghanistan og Irak, for det meste i fly, tank og Bradley stridsvognammunisjon,» rapporterer Iraq Veterans Against the War. Under Irak-invasjonen skjøt USA DU-runder inn i sivile nabolag. «Koordinater som avslører hvor amerikanske jetfly og stridsvogner skjøt nesten 10.000 DU-runder i Irak under krigen i 2003, er innhentet av den nederlandske fredsgruppen Pax», rapporterte The Guardian i 2014.

  Ifølge IKV Pax Christi-rapporten, som skal publiseres denne uken, viser dataene at mange av DU-rundene ble avfyrt i eller nær befolkede områder i Irak, inkludert As Samawah, Nasiriyah og Basrah. Minst 1500 runder var også rettet mot tropper, sier gruppen.

  I 2013 forsøkte Verdens helseorganisasjon å bagatellisere DU-forurensning i Irak. Bemerkelsesverdig, og i strid med rikelig med bevis, rapporterte WHO funn om spontanabort, dødfødsler og medfødte fødselsskader i Irak, «er i samsvar med eller til og med lavere enn internasjonale estimater. Studien gir ingen klare bevis som tyder på en uvanlig høy andel medfødte misdannelser i Irak».

  Både Gavrilov og Russlands utenriksminister Sergey Lavrov, sammen med den russiske dumaens taler Vyacheslav Volodin, har advart om at levering av langdistanseraketter til Zelenskyy-regimet, som Volodin er sitert for å si av Sputnik International; «vil føre til en global katastrofe og gjengjeldelse fra Moskva med bruk av kraftigere våpen». Gavrilov understreket at Moskva vil «foreta harde gjengjeldelsesaksjoner» hvis USA fortsetter å levere langdistansemissiler og også granater og ammunisjon med utarmet uran, som Russland anser på linje med «skitne atomvåpen».

  Det er nå tydelig at Vesten er ivrige etter å angripe russiske byer. Det vil gi våpen fra øverste hylle for å fullføre sitt oppdrag med å ødelegge Russland, drepe tusenvis om ikke millioner av dets folk, og bryte landet opp i formbare små diktaturer, som pliktoppfyllende etterkommer nyliberalistiske ordre. Russland vil ikke la dette skje.

  Fra Global Research, publisert 27 januar 2023. Skrevet av Kurt Nimmo.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Russia Warns Depleted Uranium Will be Considered a Nuclear Weapon.

  Svar
 • Northern Light.
  22 mars 2023 16:28

  Dr. Paul Craig Roberts: Det kinesiske dokumentet, «USAs Hegemoni og dets farer».

  Av Dr. Paul Craig Roberts.
  Kjære leser. Det er en utbredt oppfatning at Internett tilbyr uendelige mengder uavhengig informasjon. Dette er ikke sant. Internett tilbyr offentlige etater og pengeinteresser uendelige muligheter til å finansiere nettsteder som fremmer offisielle agendaer. Det er veldig lite sannhet på internett.

  De få nettstedene som finnes hvor noen skriver uavhengig informasjon er demonisert som «konspirasjonsteoretikere», «hvit overherredømme», «antisemittiske» eller «terrorister». Støtt sannheten der du kan finne den, ellers forsvinner sannheten helt. Hvis du ikke bryr deg om sannhet, bryr du deg ikke om friheten din.

  Om det kinesiske dokumentet «US Hegemony and Its Perils».
  Både Russland og Kina har offentlig erkjent det faktum at Washington i jakten på amerikansk hegemoni ikke adlyder internasjonal lov, har en militær og finansiell aggressiv politikk, og blander seg inn i andre lands indre anliggender. Likevel har Russland og Kina fortsatt ikke kunngjort en gjensidig forsvarsavtale, eller gjort noen forsøk på å inkludere andre truede land som Iran i en allianse. Ved å unnlate å handle for sitt eget forsvar, har begge land gjort seg selv utsatte, og dermed oppmuntret til en mer aggressiv oppførsel fra Washington som fører til atomkrig.

  Det offisielle kinesiske dokumentet utgitt av det kinesiske utenriksdepartementet er veldig viktig. Den erklærer: «Siden USA ble verdens mektigste land etter de to verdenskrigene og den kalde krigen, har USA handlet mer dristig for å blande seg inn i andre lands indre anliggender, og forfølger, opprettholder og misbruker sitt hegemoni, fremmer undergraving og infiltrasjon, og driver med vilje kriger som skader det internasjonale samfunnet».

  «USA har overstrukket konseptet om nasjonal sikkerhet, misbrukt eksportkontroll og tvunget frem ensidige sanksjoner mot andre. USA har tatt en selektiv tilnærming til internasjonal lov og regler, brukt eller forkastet dem etter eget ønske, og har forsøkt å innføre regler som tjener USAs egne interesser med å opprettholde en «regelbasert internasjonal orden».

  «USA har overordnet sin makt over sannheten og trampet ned rettferdighet for å tjene egeninteresser. Disse ensidige, egoistiske og regressive hegemoniske praksisene har tiltrukket seg økende, intens kritikk og motstand fra det internasjonale samfunnet».

  Kineserne tar feil at USA er det mektigste landet. USAs makt har hvilt på dollaren som verdens reservevaluta, en rolle som blir ødelagt av amerikanske sanksjoner som driver land bort fra bruken av dollar, av en enorm og økende statsgjeld, av demoralisering av amerikanske væpnede styrker ved anti-hvit propaganda, raseprivilegier for fargede og seksuelle privilegier for seksuelt perverterte, et uregulert finansielt system som er utsatt for krise, og av identitets politikk som har ødelagt nasjonal enhet og ødelagt beskyttelsen av borgerne gitt av den amerikanske grunnloven.

  Mao Zedong hadde rett for flere tiår siden da han beskrev USA som «en papirtiger». Det er ekstraordinært at både Russland og Kina blir så skremt av en papirtiger at de er redde for å handle for sine egne interesser, og i stedet må tåle provokasjon etter provokasjon.

  Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 21 mars 2023. Dr. Roberts var statssekretær i USAs finansdepartement under Reagan, og var redaktør og spaltist i The wall Street Journal.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: The Chinese document, “US Hegemony and its Perils,” February 20, 2023.

  Svar
 • Northern Light.
  22 mars 2023 16:34

  George Soros finansierte distriktsadvokat Alvin Braggs kampanje med 1 million dollar da han lovet å fengsle Trump.

  Av JD Heyes.
  Milliardær-finansmannen George Soros har hatt store fordeler av kapitalismen, men av en eller annen grunn har han forsøkt å ødelegge landet som grunnla det vellykkede økonomiske konseptet – Amerika.

  I følge rapporter forbereder distriktsadvokat Alvin Bragg på Manhattan seg til å tiltale tidligere president Donald Trump, for «anklager» og påstander som allerede er avvist av det amerikanske justisdepartementet – ettersom Trump igjen har steget til topps i USA. Anklagene gjelder utbetalinger til pornostjernen Stormy Daniels foran valget i 2016, da Trump beseiret Hillary Clinton.

  Britiske Daily Mail rapporterte i helgen at Bragg mottok 1 million dollar fra en politisk aksjonskomité som er finansiert av Soros, og ble en av de siste liberale statsadvokater finansiert av Soros. «Bragg, som ble valgt til distriksadvokat for Manhattan i november 2021, hadde vært involvert i en rekke etterforskninger av Trump og hans familie før han ble tatt i ed i fjor, og skryter til og med at han hadde saksøkt Trump «mer enn 100 ganger», mens han tjenestegjorde for statsadvokaten i New Yorks kontor, rapporterte avisen og la til: «Mens han holdt valgkampanjer for å bli den neste distriksadvokaten for Manhattan, mottok han mer enn 1 million dollar i støtte fra Color Of Change PAC, en raserettferdighetsgruppe som mottar midler fra Soros, en ungarskfødt milliardær-finansmann som ble amerikansk megadonor».

  Halvparten av pengene ble trukket tilbake av Color of Change, etter at en uidentifisert kvinne kom med en uspesifisert anklage mot ham. Bragg er bare en av rundt 75 liberale distriktsadvokater som Soros’ kampanjer har finansiert de siste årene.

  Soros skrev i The Wall Street Journal i 2022 og berømmet sine egne donasjoner, og hevdet at statsadvokatene han hjalp til å bli valgt, iverksetter strategier som reduserer kriminalitet. Den merkelige påstanden er i strid med at kriminaliteten faktisk har økt de siste årene – omtrent på den tiden han begynte å finansiere kampanjene til liberale statsadvokater.

  «Selv om Bragg arvet etterforskningen av Trump på grunn av den påståtte betalingen til Stormy Daniels i 2016, fulgte han den overivrig så snart han ble utnevnt. Det kan bli aktuelt så snart som neste uke, etter at Trump kunngjorde at han hadde fått informasjon som indikerer at han ville bli arrestert på tirsdag, skriver Daily Mail.

  «Gjennom årene har Soros kastet millioner etter liberale statsadvokater, enten med direkte donasjoner eller kanalisert gjennom politiske aksjonskomiteer – ved å effektivt kjøpe valg og føre til utnevnelse av statsadvokater som støtter hans liberale agenda,» la rapporten til. «Soros har brukt minst 40 millioner dollar på prosjektet, ifølge Matt Palumbo, forfatter av ‘The Man Behind the Curtain: Inside the Secret Network of George Soros’. En minimal sum for en mann verdt minst 32 milliarder dollar».

  Milliardærens statsadvokater har fjernet kausjonslovene, og gitt avkall på å straffeforfølge forbrytelser som tyveri og hensynsløs kjøring. Dette gir effektivt kriminelle et fripass og fører til en kollaps av lov og orden i USA. Siden den gang har kriminaliteten økt i større byer under Soros sine statsadvokater, bemerket rapporten.

  Chicago hadde det høyeste antallet drap i 2021, under statsadvokat Kim Foxx ledelse. Dette var det høyeste siden 1994. I Philadelphia har voldskriminalitet og narkotikabruk økt siden statsadvokat Larry Krasner ble utnevnt. Ditto for George Gascon i Los Angeles. Soros har støttet liberal politikk i lang tid. Milliardæren har vært høylytt sitt hat mot Trump i lang tid.

  Fra Natural News, publisert 21 mars 2023. Skrevet av JD Heyes.
  Oversatt fra engelsk. Linker og kilder i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: RIGGED: George Soros funded Manhattan DA Alvin Bragg’s campaign with $1 million as he pledged to jail Trump.

  Svar
 • «De få nettstedene som finnes hvor noen skriver uavhengig informasjon er demonisert som «konspirasjonsteoretikere», «hvit overherredømme», «antisemittiske» eller «terrorister». Støtt sannheten der du kan finne den, ellers forsvinner sannheten helt. Hvis du ikke bryr deg om sannhet, bryr du deg ikke om friheten din.»

  Det kjøres ‘ informasjon-artikler’ om ‘høyreekstreme’ , i norsk media nå.
  – Og ‘voldelige’, selvfølgelig. ;-)

  Innbyggerne skal ikke protestere mot den offentlige, statstyrte, volden .
  Innbyggerne skal skremmes til å være passive. Og man skal ta mannen i stedet for ballen.
  De få som tør å si fra er ‘høyreekstreme’.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hele verden kan bli rammet

USA har lagt til rette for en verre finanskrise enn i 2008

Forrige innlegg

Vestens ledere.

De har plassert seg i en politisk og militær hengemyr.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.