POSTED IN Coronavaksiner

Hva vil myndighetens unnskyldning være?

Australia: 63% nedgang i fødsler etter covid-«vaksinene»

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff
Oversatt av Northern Light

Nye tall fra Australian Bureau of Statistics (ABS) viser at siden Covid-massevaksineringen startet, har fødselsraten stupt med 63 prosent. Fra oktober til november i 2021 var det en nedgang på 21 prosent i fødsler, sammenlignet med gjennomsnittet over en 10-årsperiode. Fra november til desember 2021, bare én måned senere, var det en nedgang på 63 prosent.

«Desember var omtrent ni måneder etter covid-vaksineneringen startet,» bemerker LifeSiteNews’ David James om tiden fra unnfangelse til fødsel. Relatert: Taiwan så en lignende nedgang på 23 prosent i fødsler etter starten på Operation Warp Speed.

«Det er mulig at noen av disse tallene vil bli revidert, men dersom trenden fortsetter, vil Australia ende opp med tomme fødeavdelinger. Selv propagandistene i helseministeriet, og de såkalte journalistene som gjengir alt de sier, vil ha problemer med å skjule dette problemet».

Therapeutic Goods Administration (TGA, Australias legemiddeltilsyn) begikk massedrap

Det er en stor sjanse for at ingen i australsk politikk, bortsett fra kanskje noen få, sier noe om disse skrekkelige tallene. Det er fordi det avslører at covid-vaksinene er for avfolkning. Hvis noe blir sagt, vil det sannsynligvis avfeid som at «korrelasjon er ikke lik årsakssammenheng», noe som betyr at ingen vet sikkert om det er injeksjonene som er årsaken. Men hva annet kan det være?

Det eneste som endret seg ved starten av 2021, var at Donald Trump startet Operation Warp Speed, som satte milliarder av injeksjoner med ukjent innhold i armen på folk i hele verden. Og omtrent ni måneder senere falt fødselstallene over hele verden. Den tidligere senatoren George Christensen, stilte spørsmålet: «Har covid-vaksinen skylden?» Han skrev til og med en artikkel om det, som nesten helt sikkert vil gjøre ham til mål for bakvaskelser og karakterdrap.

Naomi Wolf og et team av etterforskere har en lang liste over alvorlige bivirkninger av covid-vaksinene:
Mannlig fertilitetsproblemer som påvirker sæd, prostata-funksjon og dermed fertiliteten. U.S. Food and Drug Administration (FDA) ble varslet om dette 1 april 2021, noe som resulterte i at absolutt ingenting ble gjort.

Kvinnelige fertilitetsproblemer, som også ble ignorert av helsemyndighetene.
Ultralydbilder som viser unormal betennelse og forkalkning hos fostre omtrent åtte uker etter injeksjon.
Skader på penis som Pfizers egne interne dokumenter innrømmer forekommer.
Abort med en rate på 87,5 prosent.
Brydde TGA seg med å se på noe av dette da den godkjente, og senere påla sine innbyggere covid-vaksiner? Hvis de gjorde det, hvordan kom TGA til den konklusjonen at injeksjonene er trygge for alle, også for gravide?

Fertilitetsspesialist Dr. Luke McLindon sier at han så en stor økning i spontanaborter blant sine egne pasienter etter covid-vaksineringen. Spontanaborter blant McLindons pasienter var 12-15 prosent. I dag, blant hans «vaksinerte» pasienter, har den nådd 74 prosent. «Det som trengs på dette tidspunktet er ikke bare fullstendige svar, men også at de riktige spørsmålene blir stilt,» sier han. «Spørsmål som pressen skammelig har unnlatt å stille, og deretter enda mer skammelig, angrep andre for å stille spørsmål om».

«Spørsmålene vil ta tid å besvare, men de må stilles: ‘Hvorfor skjer fallet i fruktbarhetsraten? Hvorfor har dødsraten i Australia økt? Hvorfor er gjennomsnittsalderen for død av covid-viruset lik forventet levealder i Australia?».


Fra Natural News, publisert 17 november 2022.
Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Australia sees 63% drop in births after introduction of covid “vaccines” – what will the government’s excuse be?1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 1 362 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Fredivårtid
  21 november 2022 9:44

  Kreftene bak menneskereduksjonen akter ikke be om «unnskyldning» for noe som helst. Hvorfor skulle de det? Det er ingenting de uorganiserte, feige og hjernevaskede idiotene som venter på sin undergang kan gjøre. De stoler på sine myndigheter og media å forstår ikke at det er de sammen myndighetene har dømt dem til gift-døden å gjennom medialøgner holder de de dødsdømte rolig til det er for sent. Dette er en situasjon politikerne og byråkratene har gjort i personlig vinnings hensikt. Men som i et grotesk Stockholms-syndrom flokkes likevel ofrene seg bak de politiske partiene som har satt dem på deres «highway to heaven» som Høyre, AP, FRP SP og hele stortinget og byråkratiet står bak. Høyre som er hovedansvarlig øker mest! – noe MÅ være galt !

  Svar
 • Eugenikerne får ved steriliseringskampanjen full kontroll på hvem som skal få lov til å bli gravid ved hjelp av prøverør. Harari og hans like ser folk som dyr det er altfor mange av, med potensiale til forbedring på de overlevende med kunstig intelligens, så med den innstillingen er menneskeoppdrett og genetisk tukling et fremskritt. Stadig bedre biovåpen, som Albert Burla plumpet ut med, og rettet seg selv: «vaksine». «Vaksinene» dreper ufødt liv og forkorter levende liv, og tynner ut folketettheten som de er ment til å gjøre.
  Statlig styring på vår helse har gjort mange sterile, og gitt menn «skader på penis»? Kvinner blør nedentil og får brystkreft som aldri før. Flere innser muligens litt og litt at styresmaktene ikke vil oss vel.

  Svar
 • Svar
 • Som tidligere nevnt, – flere ganger, – er fakta at disse pigg-proteinene som man hevder bekler overflaten av dette Sars Covid viruset er nesten identisk med proteiner som er ansvarlig for utviklingen av morkaken hos pattedyr og derfor mennesker. – Det er derfor ingen tvil om at injeksjon av denne Cov.- Gen vaksinen hos gravide kan hemme utviklingen av morkaken, – selvfølgelig forstyrre utviklingen av denne og forårsake infertilitet og misfødsler ! –
  (gammel kunnskap nå !)

  God Morgen til dere alle ..

  Synn

  Svar
  • Opp i alt dette kommer man ikke unna at mange av de mest kjente vaksinetilhengerne også er talsmenn for avfolkning. – Man bør derfor ikke utelukke at denne mRNA-plattformen er et kjærkomment tilskudd til agendaen for å oppnå infertilitet og akselererte dødsfall !

   Man kommer heller ikke unna sannheten om at WHO i sin tid godkjente vaksiner administrert til unge kvinner i Afrika og at disse viste seg å være blandet med HCG. Dette var et infertilitetskjemikalie som ble utviklet for å bidra til global avfolking ! (Nei, nei – ikke en konspirasjonsteori 😉 )

   Så kan vi kanskje gå tilbake til 2010 da Bill og Melinda Gates Foundation offisielt kunngjorde at de ville forplikte en sum på10 milliarder dollar for å hjelpe jordens befolkning med å nå WHO`s befolkningsreduksjonsmål, – delvis med «nye vaksiner». – Denne Corona – vaksinen må da være glimrende etter Bill`s og WHO sine standarder, hmm.

   Men vi skal ikke være mistenksomme, – vi har en skrullete helseminister som setter all sin lit til WHO 😉 – Sukk !

   Synn

   Svar
   • SKAL VI VÅKNE OPP OG FORSTÅ HVA SOM SKJER NÅ ? ☠️
    Dette var aldri vitenskap ! – Dette er folkemord og ikke noe annet !

    https://rumble.com/v1wac7i-world-premier-died-suddenly.html

   • Ettertanke!

    Jeg vet at mange hevder: – «Men jeg ble ikke syk av vaksinen og jeg fikk ikke Covid så den må virke !»

    Så enkelt er det nok ikke. Vaksinen har mange teoretiske bivirkninger – like mange som at den ifølge FHI teoretisk skal være sikker (dette er imidlertid en løgn). – Mange av disse bivirkningene grunnet vaksinen vil ikke bli virksomme før mange måneder eller flere år etter den første injeksjonen.- Problemet er at uønskede bivirkninger ofte er systemiske, ikke nødvendigvis akutte og før eller siden vil mange dessverre våkne opp til marerittet !

    Menneskelig biokjemi er uhyre kompleks og mange av oss fungerer ikke helt etter den Biologiske «oppskriften», derfor blir mange av oss dessverre syke av en rekke årsaker. Når forskere (vi kjenner til noen av dem fra media) påstår at det er på den og den måten vi fungerer er de selvfølgelig noen lystløgnere for det er absolutt ikke tilfelle. – Det samme vil selvfølgelig være tilfelle når det gjelder disse falske vaksinene, — ..vanlige vaksiner og medikasjon generelt., .. vi er ikke de perfekte laboratorierottene 😉 !

    På grunn av den biologiske forskjellen som faktisk kan være meget stor fra menneske til menneske og hvordan syntesen av titusenvis av forskjellige proteiner foregår i kroppen vår vil vi til enhver tid være sårbare for ytre påvirkninger og derfor også injeksjon av fremmed genmateriale og medisiner! – Den nevnte balansen i kroppen vår er som sagt skjør & når det gjelder antigener vil feil folding av denne gjøre strukturen ubrukelig og derfor uansett ikke gi immunitet. (Gjelder mange).

    (Proteinfolding er den fysiske prosessen der en proteinkjede blir oversatt til dens opprinnelige tredimensjonale struktur – mRNA-oversettelsen til et protein er bare en del av prosessen med å bygge et protein).

    Øvrige skader og komplikasjoner vedr. denne vaksinen tror jeg de fleste endelig begynner å forstå nå !

    God Kveld
    Synn

 • Dr. Roger Hodkinson
  «The ‘BIG KILL OFF’ kommer. Vi har ikke sett noe ennå, – det å ‘plutselig dø’ er det mest søkte begrepet på nettet i dag. – Hvis 5 milliarder så langt globalt er vaksinert har vi 5 milliarder mennesker med vaksineskader som de ikke vet om, – de vet heller ikke hvor skadet de er!»

  «Vi ba dem ikke røre dette vaksinestoffet, holder alle leger, alle høyskoler, alle teknokrater, alle forskere, Pfizer & Moderna, ansvarlige for kommende vaksinedødsfall»

  «Aldri Tilgi, Aldri Glem, – jeg er hevngjerrig, – jeg vil ha disse jævlene som skadet folk med denne covid-galskapen straffet, – jeg vil ha hevn, – jeg vil ha dem alle fengslet, – ikke tilgi, ikke glem»

  «Ingen tilgivelse, – ingen amnesti, – vi vil ha rettferdighet! – På tide å sette disse jævlene i fengsel»; – Dette er leger, leger som hovedsakelig er skyldige fordi de aksepterte galskapen og skadet mennesker!»

  Sterke ord, – men ja, – jeg forstår frustrasjonen!
  «Hvordan kan du se en gravid kvinne i øynene og fortelle dem at vaksinen er trygg ?»

  https://www.youtube.com/watch?v=Up9sFdG9dHQ

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Folkehelse dreier seg om å holde befolkningen frisk.

Folkehelseinstituttet tjener ikke folkehelsen, men legemiddelindustrien.

Previous Post

Fransk etterretning:

Det er USA som er den virkelige fienden.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.