POSTED IN Helse, Økonomi

Årsaken er uklar:

Kraftig økning i utbetaling av livsforsikring i 2021 vs. 2020.

13 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Svær økning i livsforsikringsutgifter i 2022

Av redaksjonen

I en artikkel fra Reuters via Natural News fremgår det at utbetalingene fra livsforsikrings-selskap i verden er sterkt økende fra 2020 til 2021. Økningen har vært fra $3,5 milliardar i 2020 til $5,5 milliarder de første ni månedene av 2021. I artikkelen skriver Natural News at økningen i utbetalinger har vært på over 250% fra 2021 til 2022.

Reuters skriver at dette skyldes utbetalinger som følge av Covid-dødsfall. Det andre nettstedet, Natural News, hevder at dette skyldes dødsfall som følge av vaksineringen, altså overdødelighet av vaksinekampanjen over hele verden. Økningen er uansett skyhøy.

Dette er urovekkende nyheter, ikke minst hvis denne økningen fortsetter fremover må det reises en del spørsmål. For det er mer ufarlige mutasjoner som nå dominerer i verden som f.eks. den forkjølelsen som kalles omikron.

I Reutersartikkelen går de imidlertid glipp av et svært viktig og meget urovekkende poeng når de skriver:

The impact for insurers in 2020 was more muted because deaths were mainly among older people who typically do not take out life insurance. 

Altså, at utbetalingene var vesentlig lavere i 2020 fordi det var stort sett eldre som døde og de livsforsikret seg ikke.

unknown persons standing outdoors
Hvorfor dør langt flere yngre mennesker i 2022 enn i 2021.

Dette betyr at økningen i utbetalinger skyldes at det er yngre og bedre forsikrede mennesker som døde i 2021. Men viruset er langt mindre farlig for yngre enn for eldre i 2021 og langt mindre farlig for alle i 2021 enn i 2020.

Det reiser det illevarslende spørsmålet om hva det var som tok livet av flere godt forsikrede yngre mennesker i 2021 sammenlignet med 2020. Det er vanskelig å se at det skyldes viruset.

Vi vet ikke sikkert ennå, men dette er ikke gode nyheter. Vi må vente å se fremover hva tallene viser. Det som er sikkert er at forsikringsselskapene ikke lyver om utbetalingene sine. De lever av å holde oversikt over liv, død, skader, branner osv. Skal de tjene penger må de være pinlig nøyaktige.

Forsidebilde: Janne Simoes

Tidligere publisert i derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

13 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  5 februar 2022 9:21

  I dag hadde eg vona på ein sterk Stoltenberg-artikkel her, men for ein gongs skuld ser derimot.no ut til å vera litt på hælane. Redaksjonen er unnskyldt. De arbeider hardt med små midlar og stor innsats.

  Steigan.no er på ballen og seier det nesten alle teier systematisk om.

  Svar
 • Begravelsesdirektør Richard Hirschman avslører at han har sett arterier og årer fylt med unaturlige blodproppkombinasjoner med merkelige fibrøse materialer som helt fyller det vaskulære systemet. Han har gått fra å se 50% av balsamerte tilfeller med disse typer blokkeringer stige til nesten 80%. Det begynte først etter at vaksinene ble rullet ut.

  Dette skjer ikke med alle. Bare de som dør etter vaksinasjon. Så han kan fortelle hvem som ble vaksinert.

  https://stevekirsch.substack.com/p/worldwide-exclusive-embalmers-find

  Bhakti / Burkhardt patologi resultater viser 93% av personer som døde etter å ha blitt vaksinert, ble drept av vaksinen.

  https://stevekirsch.substack.com/p/bhakdiburkhardt-pathology-results

  Nye studier viser AT COVID-vaksinene skader immunforsvaret ditt, sannsynligvis permanent.

  Svar
 • Tusenvis av spontanaborter etter COVID – 19 vaksiner er rapportert i VAERS (Vaccine Adverse Events Reporting System, som er den amerikanske regjeringens offisielle sysem for vaksineskader).

  Ifølge VAERS er det rapportert 3147 fosterdødsfall etter COVID – 19-vaksinasjon på gravide kvinner.

  Imidlertid er det enighet om at VAERS data bare registrerer en liten del av vaksineskadene. Dr. Jessica Rose har gort en analyse på underrapporteringsmultiplikatoren, og basert på hennes analyse må COVID-19-rapporteringen i VAERS multipliseres med en faktor på 41.

  Ved hjelp av den underrapporterende multiplikatoren på 41 blir det riktigere antallet fosterdødsfall etter COVID – 19 injeksjoner 129 027 fosterdødsfall.

  https://healthimpactnews.com/2022/thousands-of-miscarriages-following-covid-19-injections-reported-in-vaers-are-being-censored-as-an-entire-generation-is-being-sterilized/

  Svar
 • En sykepleier forklarer at antall barn med hjerteproblemer økte til det tidobbelte med vaksinasjon

  Hun forklarer også at leger som jobber for sykehus og helsepersonell ikke er uavhengige utøvere og må følge protokoller som fraråder dem fra å rapportere uønskede vaksineskader og som tvinger dem til å vaksinere selv om de ser de resulterende skader og dødsfall.

  Med andre ord, leger som er ansatte har blitt skilt fra lege-pasient forholdet og må følge ordre eller slutte eller bli sparket. Dette er en måte som Big Pharma har fått kontroll over medisinens praksis. Leger som er ansatte må følge protokoller som er etablert uavhengig av god medisinsk praksis.

  https://rumble.com/vtge32-tawny-buettner-rn-observed-a-10x-increase-in-the-rate-of-myocarditis-after-.html

  20 år gammel dobbeltvaksinert modell får hjerteinfarkt og må amputere begge bena.

  https://thecovidworld.com/claire-bridges-double-vaccinated-20-year-old-model-develops-myocarditis-suffers-heart-attack-and-has-both-legs-amputated/

  Svar
 • Dødstallene går i været i USA i takt med utrullingen av vaksiner. Begravelsesbyråene går med kjempeoverskudd samtidig som livsforsikringsselskapene taper penger så det griner.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/long-funeral-homes-short-life-insurers-ex-blackrock-fund-manager-discovers-some-disturbing

  Svar
 • Natural News-eigar Mike Adams har i lengre tid spådd vaksineskapt massedød, der so mange som ein tredjedel av den vaksinerte befolkninga kan forsvinne. Den andre tredjedelen vil bli skadde for livet, med alvorlege vaskulære og/eller nevrologiske tilstandar. Dei uvaksinerte vil dermed måtte ta seg av eit stort tal uføre og alvorleg sjuke menneske – og då vil ein snakke om ei reell overbelastning av ikkje berre helsevesenet, men heile samfunnet.

  Svar
  • Signe Petrine
   8 august 2022 12:25

   Det er da de uvaksinerte må si at de dessverre ikke kan bistå de syke og uføre jmf medias fremstilling om uvaksinerte som stor helsefare for syke, så stor fare at enkelte mistet jobben pga vaksinasjonstatus.

   Svar
 • Dette er ingen overraskelse. Det har jo vært kjent lenge at globalistene mener at jorden er overbefolket (noe de antagelig har rett i), og at verdens befolkning bør reduseres. Det som kanskje er overraskende, i hvert fall for noen, er at det stort sett er den hvite, kristne verdensbefolkningen (Vest-Europa, USA, Canada, Australia, New Zealand) som skal utryddes.

  Dette er også i tråd med Deagel-prognosene.

  Deagel er en privat online kilde for de militære evnene til verdens nasjonalstater. For forholdsvis kort tid siden ga de ut en sjokkerende fem års prognose.

  Rapporten analyserer land etter anslått befolkningsstørrelse, BNP, forsvarsbudsjett og mer.

  I den forutsier de en 70% reduksjon i størrelsen på vestens befolkning innen 2025.

  Her er noen tall for befolkningsreduksjonen innen 2025 for noen nasjoner:

  Tyskland: Fra 80,590,000 til 28,134,920
  UK: Fra 63,740,000 til 22,570,600
  Australia: Fra 22,510,000 til 8,882,220
  Norge: Fra 5,150,000 til 2,535,820
  USA: Fra 316,440,000 til 69,086,600

  Dette er en dristig prediksjon. For kort tid siden syntes det umulig at Vestens og Norges befolkning kunne reduseres så mye på så kort tid. Imidlertid, etter vaksineringsgraden i Norge og Vesten ligger vi godt an til å nå dette målet.

  Vi lever i interessante tider.

  https://archive.is/nAHJK

  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/04/21/on-the-shocking-2025-deagel-forecast-war-population-reduction-the-collapse-of-the-west

  Svar
 • Jørn Egil Gåsvær
  5 februar 2022 19:47

  Dette er ikke utelukkende dårlige nyheter. Når dette kommer ut i litt bredde vil forhåpentligvis folk skjønne at er utsatt for en genocid plandemi og gå til aksjoner som kan stoppe galskapen. Leitt for de som dør og deres pårørende ja, men det er snakk om å få sjokket nå og ta det inn over seg eller å gå i villfarelse noen år til og få et enda større sjokk da..

  Svar
 • I starten sa jeg til folk at de måtte vurdere risikoen mot nytten med å ta vaksinene. Etterhvert ga jeg opp. Hvis det blir en stor overdødelighet framover, har de som har tatt vaksiner tatt et valg som ikke kan angres. Håper det går greit, for det er egen familie som da kan dø og det er ikke kjekt å tenke på.

  Den neste pandemien har allerede startet. Det er bratt økning av angst, utbrenthet, depresjon og selvmord. Nordmenn har jo blitt så redde, at det er vondt å se på :(

  Svar
 • Svar
 • Det eneste jeg lurer på er hvor mange må dø før folk våkner fra hjernevasken og skjønner de har blitt lurt trillrundt av en hyper-rik mektig psykopatisk «elite» som sitter på toppen og ønsker å redusere verdens befolkning til 500 millioner???

  Svar
  • Det lurer jeg også på Frihet,og mens jeg lurer så kverner tankene mine rundt i hodet mitt,nå tenker jeg på hvalrossen Freya som på egenhånd har gått til krig mot Oslofiffen.Freya knuser lystbåter i et tempo som gir grå hår i hodene på forsikringsselskapene,Freja elsker å ödelegge materialistisk egoisme,noen få gjör tapre forslag om avliving og da brukes fydda bilder av fugler som Freja liker etter hovedretten som er luxusbåter som motiv for avliving,men neida,Freja skal få holde på,mens elg som forviller seg inn i byen og spiser epler fra hager som ingen bryr seg om lenger blir avlivet på flekken,kanskje elgen har nytteverdi som död,hva vet jeg om hvor den ender,det kan jo hende noen höyt der oppe får elgbiff på menyen senere i prosessen.Det samme (nesten )skjer på Svalbard,der skytes enhver isbjörn som oppfattes som en trussel mot inntrengerne,så kanskje björne biff blir spist gjennom vinteren av de strevsomme deroppe.Ulv,som var nesten utryddet i Norden för EU,ble med EU en innvaderende art,implantert ulv ökte i antall mens byfolk klappet og mens bygdefolk ble forbannet.
   Ja ikke vet jeg Frihet,hvorfor jeg skriver det her,kanskje er det fordi jeg aner at noen vil splitte oss.Jo mer vi er splittet jo mer makt får djevelen,det tenker jeg.
   Så om folk skal våkne,da må de forstå,at det som splitter oss,det gjör oss svake,vi må forstå hvem det er som splitter oss,og nå ser det ut som,nå som det gjör vondt i lommeboka,nå begynner folk å våkne.
   Hvor mange som skal dö,det avgjör folket,Tornerose sov jo i hundre år,men vekkerklokkene ringer nå,så kanskje nok folk kommer seg ut av sövnen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det russiske forsvarsdepartementet informerer om:

Bio-lab’s i Ukraina, opphavet til Covid19 og biovåpen mot statsledere

Forrige innlegg

Det kan være en tilfeldighet, men…

Tre unge leger på samme sykehus i Canada dør etter 4. covid-vaksine.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.