POSTED IN Ytringsfrihet

Alternative meninger må vekk

Bill Gates ønsker at myndigheter svartelister innbyggere som deler «ikke-mainstream»-innhold på nettet.

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Baxter Dmitry.

Bill Gates forsøker å stoppe opposisjonen og kontrollere valget i 2024, med en autoritær plan for å kriminalisere «feilinformasjon». Bill Gates’ Microsoft truer nå med å deaktivere datamaskinene til brukere som deler såkalt «feilinformasjon» på nettet, ettersom Bill Gates og WEF fortsetter å ruste opp for valgsesongen 2024 på den eneste måten de vet hvordan – med en autoritær plan for å sensurere all opposisjon, kriminalisere såkalt «feilinformasjon», stjele det amerikanske valget og installere marionettregjeringer i liberale demokratier de har infiltrert rundt om i verden.

Eliten vet at folket reiser seg mot dem, og nå er de desperate etter å bringe opposisjonen til taushet, og knuse enhver dissens mot deres totalitære visjon om en ny verdensorden. For de som følger med, spilles denne dystopiske visjonen seg nå ut foran øynene våre, og det er vårt ansvar å stoppe disse tyrannene.

Bill Gates forstår bedre enn de fleste i eliten, at folket ikke kommer til å være fornøyd med fengselsstraff for hans forbrytelser mot menneskeheten, og Microsoft-grunnleggeren har blitt stadig mer pågående når det gjelder å eliminere ytringsfriheten på internett.

Men det har ikke stoppet Gates fra å reise verden rundt på sitt private jetfly og klage på «feilinformasjon» til alle som vil lytte. I Australia uttalte han til det statsfinansierte ABC, at han arbeidet med teknologiske plattformer, for å fjerne brukere av sosiale medier som uttaler seg mot agendaen hans.

Microsofts administrerende direktør Satya Nadella sa til NBCs Lester Holt denne uken, at folk som deler «feilinformasjon», ikke bør beskyttes av lover om ytringsfrihet. Etter hans mening trenger verden en ny Genève-konvensjon, for å håndtere alle som våger å dele informasjon som avslører den globale eliten.

Hvem begrenser og bestemmer hva som kan og ikke kan ytres?

Det stemmer – Microsofts administrerende direktør sammenligner ytringsfrihet på internett med internasjonale lover som regulerer væpnede konflikter. Lytt nøye til hans ord – Microsoft-sjefen innrømmer faktisk at dette er en del av elitens visjon om en ny verdensorden.

Bill Gates og hans kumpaner snakker ikke bare om å slå ned på ytringsfriheten. Mens vi snakker, setter de i stillhet dominobrikkene på plass, for å fullstendig utslette vanlige menneskers juridiske rettigheter til å være uenige mot deres onde agenda.

I Storbritannia er det nå offisiell regjeringspolitikk, at uavhengige nyheter og vanlige brukere av sosiale medier ikke kan publisere «feilinformasjon», men det kan The Guardian, BBC, Disney og Netflix. Ja, det er sant – i den nylig undertegnede «Online Safety Act» er publisering av «falsk informasjon», en straffbar handling som kan straffes med opptil ett års fengsel, med mindre det er hovedstrømpresse og media, i så fall er det helt lovlig.

Den moderne definisjonen av «ytringsfrihet», er at hovedstrømpresse og media har direkte og eksplisitt lov til å «bevisst publisere falsk informasjon, med den hensikt å forårsake ikke-triviell skade», mens uavhengige medier og folk som deg kan bli sendt i fengsel i et år for å ha vist løgnene deres.

Det er ikke bare Storbritannia. Eliten strammer grepet også i USA. Høringene om Big Tech i Senatet startet i forrige uke, og ledere av sosiale medier støtter allerede den nye «Kids Online Safety Act».

Med EUs egen Digital Services Act som trer i kraft i Europa senere denne måneden, og alt fokuset på «feilinformasjon og desinformasjon» på WEFs toppmøte i Davos i januar, kan vi se det lenge lovede angrepet mot ytringsfrihet på Internett over hele verden er i ferd med å starte.

Vi lever i urovekkende tider. For de som har overlevd massepsykosen og gjennomskuet psy-ops, er det ingen overdrivelse å si at menneskehetens fremtid nå, avhenger av beslutningene vi gjør fra dette øyeblikket og fremover. Tross alt kan vi ikke si at vi ikke ble advart om deres autoritære drømmer.

Fra The People’s Voice, publisert 11 februar 2024.
Oversatt fra engelsk. Linker og video i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: Bill Gates Orders Govt’s To Blacklist Citizens Who Share ‘Non-Mainstream’ Content Online.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bok: Vaksineskader, løgner og dødsfall.

Sykepleier forteller om overdødelighet på sykehjem etter vaksineringen.

Forrige innlegg

Når NATO er gud og USA er Jesus.

I Norge har vi en venstreside som er kjemisk renset for selvkritikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.