POSTED IN Sanksjoner

Alt gjøres for å blokkere dialog:

London gir ikke russere visum for å delta på OSSEs møte.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi merker oss at alt nå gjøres for å ødelegge enhver form for dialog mellom Russland og europeiske land. Dette forteller sitt om hvem som driver frem en kald krig i Europa i dag. I stedet for å arbeide for forhandlinger og en varig fredsløsning er Storbritannia pådriver for videre krigføring sammen med USA og Nato-sjefen, Jens Stoltenberg.

Å utestenge Europas største land med flest innbyggere er å gjøre OSSE til et impotent forum til skade for alle Europas land. Det kommende møtet i Birmingham blir dermed et slag i luften uten substans eller evne til å oppnå noe varig for Europas folk.

Knut Lindtner
Redaktør

London forbyr russisk deltakelse i OSSEs forum

Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) ble opprettet i 1973 ved Helsingfors-avtalen. Den kan bare ta beslutninger ved enstemmighet. Det er per definisjon et nøytralt forum som lar alle europeiske stater diskutere seg imellom angående beskyttelse av deres sikkerhet.

I løpet av den spesielle russiske militæroperasjonen i Ukraina ble imidlertid nye OSSE-tjenestemenn tatt i Donbass i ferd med å spionere. De ble utvist av presidenten i Folkerepublikken Lugansk [1].

OSSEs parlamentariske forsamling vil holde sitt 29. årsmøte fra 2. til 6. juli 2022 i Birmingham (Storbritannia). London har nettopp nektet de nødvendige innreisevisumene til den russiske delegasjonen, og dermed forhindret den fra å delta i diskusjonene, med den begrunnelse at alle medlemmene er underlagt EU-sanksjoner på grunn av deres støtte til deres lands invasjon av Ukraina.

Denne avgjørelsen er i strid med erklæringen som ble vedtatt på OSSE-forsamlingen i 2016, som krever at medlemslandene utsteder «visum eller autorisasjoner som er nødvendige for å reise inn på territoriet til deres land, i det minste så lenge arrangementet varer». Det hindrer OSSEs korrekte funksjon. Utvalget for internasjonale anliggender i Rådet for Den Russiske Føderasjon har gjort det kjent at den under disse omstendighetene ikke vil anerkjenne beslutningene som er tatt av denne forsamlingen i dens fravær.

https://www.voltairenet.org/article217433.html

Forsidebilde: Frank Busch

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Russiske langdistanseraketter kan siktes inn for eksempel på Birmingham eller Washington D.C. eller Oslo hvis en NATOprovokasjon blir orkestrert derfra; advarselen er gitt.

  Svar
 • Det bekrefte det Putin sier,vest er ikke til å stole på.De lager lover og regler,avtaler og löfter de ikke tenker å holde.
  Det er og blir vestens fall.

  Svar
 • FRIHET !!!
  29 juni 2022 9:34

  Mektige politiske krefter ØNSKER denne krigen og de driter i at Ukraina blir totalt ødelagt… De saboterer med vilje alt som kan føre til en slutt på krigen for dette handler egentlig om å svekke Russland mest mulig og fremme WEF/FNs «the great reset» og «you will own nothing and be happy» agenda i resten av verden.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå smeller økonomien:

USAs renteheving er startskuddet.

Forrige innlegg

Brillene bestemmer det du får se:

Krigen sett fra Russisk side.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.