POSTED IN Kina, USA

Alt brukes nå som påskudd:

Det skal piskes opp en krigs-stemning mot Kina.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den kinesiske spionballong-svindelen.

Av Dr. Paul Craig Roberts.


Etter Russiagate-svindelen og covid-svindelen, har vi nå den kinesiske spionballong-svindelen.

I følge Washington og de presstituerte mediene sendte Kina en ballong, som Pentagon sa «kunne» være lastet med eksplosiver og for å spionere på Amerika. En general sa at lignende ballonger har kommet inn i USAs luftrom uoppdaget før. Ballongen er enorm – 61 meter høy og veier over et tonn. Så hvis et så stort objekt kan komme inn i luftrommet vårt uoppdaget, betyr ikke dette at langt mindre ICBM-er også kan det?

Forstå at det som skjer her, er den målrettede opprettelsen av en hendelse med propagandaformål for å vekke mer fiendskap mot Kina, og for å bruke mer penger på forsvar i Asia. Vi har ikke en nedskyting av et malaysisk rutefly som vi kan skylde på Kina for, men vi har en værballong.

Etter å ha mottatt en hjernevaskende briefing fra Pentagon, sier rep. Jim Himes (Demokrat) at amerikanske tjenestemenn vil «lære mye» av delene av det «kinesiske spionfartøyet» som ble skutt ned. To andre dumme medlemmer av Representantenes hus, en republikaner og en demokrat, erklærer at værballongen som har blåst ut av kurs er «et brudd på amerikansk suverenitet».

Den kinesiske forklaringen er den eneste som gir noen mening:


«Det er et sivilt luftskip som brukes til forskning, hovedsakelig meteorologiske formål. Påvirket av vestavind-beltet og med begrenset styringsevne, avvek luftskipet langt fra sin planlagte kurs. Kina beklager luftskipets utilsiktede inntreden i amerikansk luftrom, forårsaket av uforutsette og utilsiktete hendelser. Kina vil fortsette å kommunisere med USA om dette, og håndtere denne uventede situasjonen forårsaket av vind og begrenset styreevne på en riktig måte».

En oversettelse bruker begrepet «force majeure», en uforutsett hendelse.

Men spionhistorien fortsetter. Det er nødvendig for å forverre forholdet til Kina, den andre atommakten som Washington gjør alt de kan for å legge seg ut med. Husk at i disse dager utføres spionering med satellitter, ikke værballonger. Hvis Kina bruker ballonger for å spionere på USA, hvorfor sendte Kina en ballong over Colombia? Hvorfor spionerer Kina på Sør-Amerika?

Det colombianske militæret fastslo at ballongen ikke utgjorde noen trussel mot nasjonal sikkerhet, forsvar eller flysikkerhet. Washington mangler kapasiteten til det colombianske militæret, fordi Washington er i ferd med å skape en svindel-sak som påskudd.

Hundretusenvis irakere er drept etter at USA invaderte landet på en løgn. Flere millioner vietnameser ble drept som følge av en annen løgn USA brukte for å kunne krige der. Ingen USA-idrettsfolk ble boikottet. Hvorfor tror fortsatt folk på løgnere?

Prøv å tenke på noe USA-administrasjonen har fortalt sannheten om. Tonkin-bukten? Ruby Ridge? Waco? Oklahoma City bombing? 9/11? Saddam Husseins masseødeleggelsesvåpen? Assads bruk av kjemiske våpen? Gaddafi? Russiagate? 6 januar opprøret? Covid? Covid-vaksiner? Ukraina? Malaysisk fly? Finn en ting som var sant.

Alle regjeringens løgner, gjengitt av hovedstrømpressen, er utformet for å fremme hemmelige agendaer. Folket er hjernevasket med løgner slik at de følger agendaene. Det er slik den amerikanske regjeringen fungerer. Det finnes ikke lenger en amerikansk presse. Bare et indoktrinerings-ministerium. Bare offisielle fortellinger takk. Alt annet er feilinformasjon.

Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 7 februar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: The Chinese Spy Balloon Hoax.
Redaksjnen har lag til bilder m/tekst1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 317 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Og antagelig for å flytte fokus.
  – Som disse tryllekunstnerne er så gode på, siden de styrer det meste av vestlig media; – fra avsløringene av terror- sprengningene/ gassrørledningene.
  – Som nok kommer uansett;
  – men media har alvorligere saker å skrive om. 😉

  Svar
 • Nei, det er vel ikke noen grunn til at amerikanske myndigheter bør si så mye offentlig lengre.
  Annet enn å tørke dritten av leggen og dra opp buksa igjen.

  ‘ Det hvite hus sier i dag at objektene ikke er kinesiske. Det er heller ikke etterretningsutstyr i objektene, ifølge amerikanerne.
  USA vet ikke, eller vil ikke si mye offentlig, om de tre objektene. Det er uklart hvordan de har holdt seg svevende og hvem som har bygget dem.
  Talsperson John Kirby i USAs nasjonale sikkerhetsråd sier at geografiske forhold og været gjør det krevende å få tak i vrakrestene.Å få tilgang til vrakrestene vil ha enorm verdi. Så langt er det ikke noe som knytter dem til Kina’
  https://www.nrk.no/urix/fortsatt-uklart-hva-tre-nedskutte-objekter-var-1.16297624

  Så prøver de å være morsomme, dvs. ufarliggjøre idiotiet sitt, ved å legge til:
  ‘..det er nødvendig å understreke at objektene ikke er UFO-er eller aktivitet fra romvesener. Også i går avviste Det hvite hus at det kunne være snakk om UFO-er. ‘

  Det er sikkert Russland. 😉
  Som, ifølge Ap- Støre og media i Norge, var årsaken til at norske innbyggere måtte betale 500 ganger (!) så mye for egen vannkraftproduksjon og fryse seg gjennom vinteren.
  Har vi råd til slike politikere lengre?
  Har vi råd til å holde en slik propaganda-media i live med skattepenger lengre?
  Har vi mage til å holde oss med slike ‘allierte’ lengre?

  Svar
 • Ka’du tru. 😉

  ‘En gruppe ballong-entusiaster i Illinois frykter at det var en av deres små værballonger som ble skutt ned av et amerikansk jagerfly over Alaska i forrige uke.
  … de mistet kontakten med en av sine såkalte pico-ballonger over Alaska 11. februar. Det skjedde omtrent samtidig med at et amerikansk kampfly av typen F-22 skjøt ned et uidentifisert objekt med anslått samme størrelse i nærheten.
  Pico-ballongen som forsvant var utstyrt med en liten GPS-sender som gjorde at de kunne følge ferden og blant annet registrere høyde og temperatur.
  Dersom det stemmer at det var denne ballongen som ble skutt ned, brukte det amerikanske forsvaret i så fall en Sidewinder-rakett til drøyt 4,5 millioner kroner på å skyte ned en ballong som kostet drøyt 120 kroner, konstaterer Aviation Week.’
  nrk.no/nyheter/usa-1.12873918

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Korona – og stemplinger

Er sunn skepsis å regne som vaksinemotstand?

Previous Post

Matforsyningskrisen:

WEF-globalister fremmer diett av insekter – og kannibalisme

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.