POSTED IN Israel, Virkelighetsforståelse

«Alle som vifter med Palestina-flagg bør ikke fortsette å leve på jordens overflate».

Minister i Israels regjering vil bruke atomvåpen på Gaza.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi skal avholde oss fra noen kommentarer til dette som refereres til under. Folk er i stand til å tenke sjøl om hva denne ministeren i Israels regjering faktisk sier. Men vi må føye til at han gjennom slike utsagn bekrefter det som aldri har blitt innrømmet av israelske ledere tidligere: Israel har kjernefysiske våpen. Sanksjonene mot Iran fordi de angivelig prøver å skaffe seg slike våpen fremstår dermed ytterligere hykleriske.

Knut Lindtner
Redaktør

Israels minister sier å slippe atomvåpen på Gaza er et alternativ.

Netanyahu suspenderte kulturarvminister Amichai Eliyahu fra statsråd på grunn av kommentarene

av Dave DeCamp

Israels kulturarvminister Amichai Eliyahu sa søndag at å slippe en atombombe på Gazastripen var et alternativ for Israel og hevdet at det ikke er noen uskyldige sivile i enklaven.

I følge The Times of Israel sa Eliyahu i et radiointervju at det å droppe en atomvåpen er «en av mulighetene» og sa at det ikke finnes «noe slikt som uinvolverte sivile i Gaza». Han ba også om utvisning av palestinere fra enklaven.

«De kan dra til Irland eller ørkener, monstrene i Gaza burde finne en løsning selv,» sa han. Eliyahu la til at Gazastripen ikke har rett til å eksistere og at alle som vifter med et Hamas- eller palestinsk flagg «ikke bør fortsette å leve på jordens overflate».

Eliyahu er medlem av det ekstremistiske partiet Otzma Yehudit (Jødisk makt), som er en del av koalisjonen som dannet regjeringen ledet av statsminister Benjamin Netanyahu. Som svar på Eliyahus kommentarer, suspenderte Netanyahu ham fra regjeringsmøter, og motsto oppfordringer fra opposisjonsleder Yair Lapid om å sparke ham.

Amichai Eliyahu

«Minister Amihai Eliyahus uttalelser er ikke basert på virkeligheten,» sa Netanyahu ifølge hans kontor. Til tross for den massive antallet barneskader i Gaza, hevdet den israelske lederen at Israel «opererer i samsvar med de høyeste standardene i internasjonal lov for å unngå å skade uskyldige».

Foruten å være utrolig provoserende og folkemord, ser det ut til at Eliyahus kommentarer også bekrefter at Israel har atomvåpen. Israel har et kjernefysisk arsenal, men har en tvetydighetspolitikk, og anerkjenner ikke offisielt at det eksisterer. USA opprettholder også denne politikken angående israelske atomvåpen.

https://news.antiwar.com/2023/11/05/israeli-minister-says-dropping-nuke-on-gaza-is-an-option/

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Netanyahu er sikkert egentlig skjønt enig med kulturarvministeren, men det var ikke meningen dette skulle sies høyt, det som faktisk er sionismens kulturarv: satanisme.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   7 november 2023 17:03

   Ja, det var nok ikke meningen at det skulle sies høyt. NRK’s utsendte i Tel Aviv, fikk i direkte sending spørsmål fra studio om hva denne fascistiske og superrasistiske ashkenazi-jøden, medlem av terroriststatens regjering, hadde sagt. Lydforbindelsen ble straks ødelagt, og den uttalesen ble aldri mer omtalt i NRK (så langt jeg har registrert).

   Når zionist-jødene har gjort seg ferdig med palestinerne, er det vi som står for tur.

   BDS nå!

   Svar
 • «Sanksjonene mot Iran fordi de angivelig prøver å skaffe seg slike våpen fremstår dermed ytterligere hykleriske.»

  Så blir det sikkert uttalt/tenkt ( utfra årevis med ‘informasjon’ vi har fått i media) at:
  Ja, men presteskapet i Iran er gærne , – mens (presteskapet) i Israel er de vestlige og fornuftige. ;-)
  – Selv om siste uker politikk jo viser et annet bilde. Om Iran hadde gjort noe liknende mot sine naboer hadde jo denne masakren fått en annen vinkling og oppmerksomhet.

  Men ikke nytt egentlig. Vår moral i Norge-USA er (blitt?) hykleri og dobbeltmoral.
  Så lenge vi ikke ønsker å erkjenne helt åpenlagte ting fordi vårt hode ikke liker tanken, da finner vi heller ingen sannhet.

  ‘ I en lekket epost skrev USAs tidligere utenriksminister Colin Powell at Israel har 200 kjernefysiske våpen.
  «Iranerne kan ikke bruke én om de endelig lager en. Gutta i Teheran vet at Israel har 200, alle rettet mot Teheran, og vi har tusener», står det i eposten. ‘
  dagen.no/Nyheter/midt%C3%B8sten/Powell-i-lekket-epost-%E2%80%93-Israel-har-200-atomv%C3%A5pen-387718

  Og ellers:
  Godt om Storbritania/vesten og Iran:
  ‘ Iranerne kan sin historie og har ikke glemt hvordan fremmede makter har tatt seg til rette i Iran i flere hundre år. Og mistanken om at britene alltid pønsker på noe lever i beste velgående. ‘
  nrk.no/urix/derfor-kalles-britene-_lille-satan_-i-iran_-_-de-ponsker-alltid-pa-noe-1.14636521

  Og:
  Radioaktivitet fra fred og fra krig:
  nrk.no/urix/ny-rapport_-oygruppe-opptil-tusen-ganger-mer-radioaktiv-enn-tsjernobyl-1.14629680

  Svar
 • Ole Kristian Jønholt
  7 november 2023 16:03

  Jeg observerer her og ved flere andre platformer, som deler etter mitt skjønn mye gode artikler angående den globalistiske agendaen og elitens ideologier gjemmom historien og fram til i dag. Men når det gjelder Jødene og deres elgamle histore som fortsetter inn i vår moderne tid, da er det full skjæring og veldig mange med dype antisemittiske følser og røtter.
  Kritikk av en nasjon er legitimt, uansett hvem. En helt annen ting er å ingnorere, forfalske historen og lyve om en nasjon og dets folks rett til sitt eldgammle land, som fremmede har fordrevet dem fra mange ganger, og som de nok en gang har vendt tibake til. Araberne har inger rett til Israels land, men om de vil leve i fred med dem er det fullt mulig , slik titusenvis av arabiske borgere av Israel gjør.
  Krig er ødeleggende for alle, særlig sivilbefolkningen og i særdeleshet for en sivilbefolkning som blir holdt fanget av sine egene ledere/terorister , slik det i stor del er tilfelle for Gasas arabere. Verdens ledere og borgere bør ta til seg at det finnes en Gud i himmelen ved navn JHVH, som gjennom sitt ord og historien har vist oss at den som forbanner Israel vil bli forbannet, og den som velsigner Israel vil bli velsignet.

  Svar
  • Johannes Åtta Førtifira
   7 november 2023 17:31

   Ole Kristian Jønholt, du har ikke fått med deg at minst 96% av de som kaller seg «jøde» er ashkenazier hvis forfedre aldri satte sine føtter i Palestina? De stammer fra Khazaria. Khazarene var mongol-tyrkere og følgelig er de overhodet ikke semitter. Nærmere 100% av zionist-jødene er ashkenazi-jøder, eller khazar-jøder om man heller vil kalle dem det. Khazar-jødene tok talmudismen (jødedommen) som sin nye religion i år 740 AD. Inntil da hadde de vært fallosdyrkere.
   Så sett deg ned og les historien om khazarene, Ole Kristian Jønholt. Det vil kunne frigjøre deg fra overtroen din. Den bygger på en svindel.

   For øvrig: Selv om norsk-amerikanerne bevislig stammer fra norge, betyr det på ingen måte at de har rett til å flytte tilbake og overta landet. Den faktiske situasjonen er at det nesten er umulig for en norsk-amerikaner å immigrere til sitt gamle ferdreland.
   Synet du forfekter er således minst dobbelt feilaktig, Ole Kristian Jønholt!

   Svar
  • At en jordisk far forskjellsbehandler og har en favoritt som priviligeres, det skjer hele tiden, men at en himmelsk far skulle ha et utvalgt folk som er mer verdt enn andre, virker det logisk, vakkert, riktig og kjærlig? For Gud er kjærlighet, er det ikke så?
   Med nåværende og tidligere israelske venner som jeg til og med har delt hus med blir jeg bekymret for sionistenes adferd og håper de som er i Israel forlater landet før hele den muslimske verden behandler Israel slik Israel behandler Gaza; jeg tror det bare er et tidsspørsmål. Ofte er jøder motstandere av sionismen, og det er bra, for sionismen er farlig for jødene. Det har den vært siden sin opprinnelse. Sionister samarbeidet med nazistene under WW2 og ordnet det slik at håndplukkede sionister fikk forlate Tyskland mens det var helt greit at millioner endte sine liv i konsentrasjonsleirene. Man kan lese om sionisten RUDOLF KASTNER på henrymakow.com ; Henry Makow er for øvrig selv av jødisk ætt, så han kan vanskelig beskyldes for å være jødehater. Den som beskylder meg for jødehat kan skrike det av full hals til stemmebåndene revner, men siden det er en usann beskyldning berører det meg ikke. Netanyahu lot Hamas utføre angrepet vel vitende om at det kom, for israelske grensevakter varslet og det gjorde egyptisk etterretning også; han lar sitt folk bli rammet av Hamas’ angrep og sender israelere i krigen, men ikke sin egen sønn. Sionismens far Tehodor Herzl uttrykte seg slik:
   «Om hele grener av jødene må ødelegges er det verdt det så lenge en jødisk stat i Palestina blir skapt.» (Min oversettelse)

   Svar
   • Og hvis vi vil være bibelske, som Netanyahu er i sammenhengen hvor han viser til
    Samuel 15.3
    «…. ødelegg alt de har, ikke skån, drep menn, kvinner og barn….»
    for å egge til folkemord, da ser vi at dette ikke kan være den guden Jesus lærte oss om.

  • «anti-SEM-itt» er et misvisende begrep for de som er europeiske Ashkenaz-jøder; hvis de kan føre DNA tilbake til Midtøsten er de japhetitter, etterkommere av Noas sønn Japheth, så de stammer fra Noas tippoldebarn Ashkenaz, og er ikke etterkommere av Sem.
   Ellers er et studium av de SABBATTEISKE FRANKISTER verdt bryet for den som vil vite om en mørk side som helst forties.

   Svar
 • Northern Light.
  7 november 2023 17:06

  Bloomberg: Amerikansk atomubåt sendt for å konfrontere Iran.

  Pentagon har kommet med en sjelden kunngjøring om at de har sendt en Ohio-klasse atomubåt til Midtøsten for å konfrontere Iran.

  Av RT.
  Den amerikanske marinen kunngjorde mandag, at en av dens atomdrevne ubåter i Ohio-klassen hadde ankommet sentralkommandoen (CENTCOM) ansvarsområde, som omfatter Midtøsten.

  Ifølge Bloomberg er den aktuelle båten USS Florida, som kan bestykkes med opptil 154 Tomahawk kryssermissiler eller så mange som 66 Navy SEAL spesialstyrker for hemmelige operasjoner.

  Fire ubåter i Ohio-klassen ble konvertert til å være bestykket med kryssermissiler i stedet for interkontinentale ballistiske missiler, med to basert på hver av de amerikansk kystene. Nyhetsbyrået sa at utplasseringen var ment som «en maktdemonstrasjon» ovenfor Iran, siterer navngitte amerikanske tjenestemenn i forsvaret.

  CENCOM-kunngjøringen inkluderte et bilde av en ubåt som er på vei mot Al Salam-broen over Suez-kanalen. Det er ekstremt sjelden at Pentagon rapporterer hvor deres atomdrevne ubåter befinner seg og hvor de skal, med mindre de anløper havner.

  Atomubåten ankom regionen i samme tidsrom to amerikanske hangarskipgrupper er på oppdrag i det østlige Middelhavet. Utplasseringen av USS Gerald R. Ford og Dwight D. Eisenhower ble annonsert av Washington, som et tiltak for avskrekking midt i den pågående israelske militæroperasjonen i Gaza.

  Israels forsvarsstyrker (IDF) beleiret den Gaza kort tid etter forrige måneds dødelige Hamas-motangrep, som førte til at over 1000 døde og hundrevis ble tatt som gisler. Israel har erklært utslettelse av Hamas-organisasjonen som et mål av eksistensiell betydning.

  Kritikere sier at responsen er uforholdsmessig, og peker på det høye sivile dødstallene fra IDFs (Israel Defence Force) luftangrep. Gaza-offisielle tjenestemenn har hevdet at disse har tatt livet av over 10.000 mennesker.

  –Det er bekymring for at andre regionale aktører, inkludert den libanesiske militante bevegelsen Hizbollah og Iran, kan gå inn i konflikten med større styrker. Irans forsvarssjef sa at USA vil bli «hardt rammet» hvis det ikke blir våpenhvile i Gaza. Den amerikanske ledelsen har lovet å stå sammen med Israel, blant annet ved å gi ytterligere militær hjelp til Gaza-kampanjen.

  USS Florida ble brukt første gang i kamp i 2011, da den bombarderte Libya som en del av NATO-operasjonen, for å støtte opprørsstyrker som forsøkte å styrte Muammar Gaddafi. Den nordafrikanske nasjonen er fortsatt politisk splittet og økonomisk ødelagt mer enn et tiår etter intervensjonen.

  Fra RT, publisert 7 november 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: US nuclear submarine sent to confront Iran – Bloomberg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainere i Tyskland:

Kilde til konflikter i fremtiden?

Forrige innlegg

ACER dommen: Smak på denne formuleringen:

«Lite inngripende.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.