POSTED IN Coronavaksiner, Helse

4 milliarder er fullvaksinert.

Effekten er klar: Det har aldri vært mer smitte enn nå!

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har aldri vært mer «vaksinert» og vi har aldri hatt mer covid-19

8,5 milliarder mRNA-doser senere har vi endelig «flatet ut kurven» – langs Y-aksen! (Den loddrette)

Av redaksjonen

mRNA behandling er ikke vaksiner: Eksempel A:

Nærmer seg 3 millioner daglige «tilfeller», mer enn tre ganger så mange som noen gang før:

Hysterisk morsomt!

Det er land/stater med 70, 80, til og med 90 prosent vaksinasjonsrater. Globalt er 4 milliarder av de 8 milliarder «fullvaksinerte».

Her er utviklingen i USA:

Vi skulle tro det ville ha gjort i det minste en liten forskjell for infeksjoner – i stedet har infeksjoner aldri vært høyere, og det er ikke engang i nærheten. Faktisk har de mer «vaksinerte» lokalitetene en tendens til å ha mer covid – som du ville forvente for en «vaksine» med en negativ effektivitet for infeksjon: to-dosen gjør det mer sannsynlig at du tester positivt etter rundt 6 til 8 måneder, mens boosteren går inn i negativt territorium etter så lite som 2 måneder.

Det ser faktisk ut til at vaksineringen har har en viktig effekt: Å bidra til kraftig smitteøkning via de muterte virusene som prøver å unngå genterapien (kalt vaksinering). luftveisvirusene tilpasser seg og justerer egenskapene slik at de skal overleve. «Vaksinene» har dermed kanskje den motsatte effekten: bidrar til økende smitte i neste omgang.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Og NHO står på videre: https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/01/11/195816546/nho-krever-coronapass … Samma faen hvordan det går så skal de ha full kontroll med enkeltmennesker. Om resultatet av tiltakene er katastrofale, så vil de tvinge gjennom mer av det som ikke virker. Jeg begynner å mistrives så til de grader …

  Svar
  • Kan skjerme de uvaksinerte for risiko, sier NHO-topp Anniken Hauglie.
   Jeg ønsker ikke å bli skjermet for risiko som uvaksinert.
   Jeg ønsker gjerne å bli skjermet for totalitære typer som Anniken Hauglie.

   Svar
 • Northern Light.
  11 januar 2022 17:39

  Når mRNA-injeksjonene kalt vaksiner ikke beskytter den vaksinerte mot det viruset den skal være utviklet for, men tvert i mot smittes igjen lettere av det, og den injiserte sprer viruset videre og andre varianter av viruset, betyr dette at injeksjonen heller svekker det naturlige immunforsvaret.

  En våt drøm for den kriminelle farmasøytiske industrien (Big Pharma) har dermed blitt virkeliggjort, milliarder har fått immunforsvaret svekket, og mange av de som overlever må ha medisiner og behandling fra den samme industrien for å overleve, og det for resten av livet.

  Nå kan Big Pharma med landenes myndigheter til hjelp tvinge befolkningene til å bruke og kjøpe deres produkter. Må de ikke betale dem selv, vil de betale for dem over skatteseddelen når de får injeksjonene og behandling fra et offentlig helsevesen. Et globalt kupp som gir Big Pharma og deres eiere astronomisk fortjeneste.

  Vestlig presse og media (MSM) har samme finansielle eiere som Big Pharma, og gjør sin oppgave som PR-byrå for dem med skremselspropaganda, som får en stor del av befolkningene i panikk og forfjamselse til å akseptere en eksperimentell mRNA-injeksjon også for en variant som (er enda) mildere enn Covid, Omikron-varianten. De friske som blir syke av den får bare forkjølelsessymptomer.

  MSM som er helt sentrale i den globale storkapitalens konstruerte koronakrise, har klart å hype opp virus påvist med en underkjent PCR-test, og med overlevelsesprosent på over 99, 85%, og dermed ikke farligere enn alminnelige sesonginfluensa og forkjølelsesvirus, til folk flest over hele verden ukritisk har rullet opp ermet og latt seg injisere av en eksperimentell mRNA injeksjon med alvorlige kortidsbivirkninger for mange og ukjente langtidsbivirkninger.

  Ikke ett friskt barn i Storbritannia med 67 millioner innbyggere har dødd av Covid, og Omikron er enda mildere, allikevel sitter de forherdede nyhetsankerne i Dagsreyen og TV2 Nyhetnene og skremmer foreldre til å la barna få en eksperimentell injeksjon for et virus som er harmløst for dem.

  Nyhetsankerne er journalister og vet hva de gjør, all informasjon om farligheten ved injeksjonene er like tilgjengelig for dem som for alternativpressen. USAs VAERS, og EUs Edura Viligance innrapporterings systemer for død og skader etter Covid-19 vaksinene er offentlige. Hadde de drevet journalistikk og representert folkets interesser hadde vi ikke hatt denne «pandemien» som har ødelagt økonomien og livet til mange hundre millioner mennesker.

  Svar
 • Det er da ingen tvil at i Norge er de som legges inn på sykehus med alvorlige symptomer IKKE vaksinert, mens de som blir smittet og ER vaksinert slipper ganske lett fra det.

  Svar
  • Det holder det sa Gunderse, det klarer seg med det. (en frase som blir brukt når noen (tanketomme) har gjort noe som var unødvendig/dumt/tåpelig) Kan du (i alle fall prøve) sette deg inn i fakta før du driter deg mer ut..? Det er meddelt, til deg også Gundersen, her på derimot, at det dør flere vaksinerte enn uvaksinerte: https://derimot.no/93-av-de-som-dode-etter-covid-19-vaksinen-dode-av-injeksjonen/ Og hva innleggelser angår, så er det faktisk slik at om du legges inn for beinbrudd og får konstatert coronasmitte (selvfølgelig etter en ugyldig PCR test) så er du innlagt på grunn av corona. Hva som skjer med de vaksinerte, får vi se etterhvert. Men utsiktene er ikke de aller beste … Prø å våkne nå…

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Er det et økende antall idrettsfolk som kollapser og dør etter at vaksineprogrammet er iverksatt?

Er de kanarifuglene i gruven?

Forrige innlegg

Nato mot Russland

Er «kloke avgjerder» mulig?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.