POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Revolusjonerende tall som overrasker!

93% AV DE SOM DØDE ETTER COVID-19 VAKSINEN DØDE AV INJEKSJONEN

99 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av  Steve Kirsch

Oversatt, bearbeidet og noe forkortet  av Northern Light

Dr. Suchrit Bhakdi / Dr. Arne Burkhardt sine patologiske studier viser at 93 prosent av alle som døde etter å ha blitt vaksinert døde på grunn av vaksinen. Vaksinen var involvert i 93 prosent av dødsfallene hos pasientene de undersøkte. Det som er urovekkende er at rettsmedisinerene ikke vurderte vaksinen i noen av disse dødsfallene.

Vaksinene er dårlige nyheter. Femten lik ble undersøkt (alle døde fra 7 dager til 6 måneder etter vaksinasjon, i alderen 28 til 95 år). Rettsmedisinerene eller statsadvokatene inkluderte ikke vaksinen som dødsårsak i noen av sakene. Imidlertid avslørte ytterligere undersøkelser at vaksinen var involvert i dødsfallene til 14 av de 15 tilfellene.

Det mest angrepne organet var hjertet (hos alle menneskene som døde), men andre organer ble også angrepet. Implikasjonene er potensielt enorme og resulterer i millioner av dødsfall. Vaksinene bør stoppes umiddelbart.

Ingen grunn til å bekymre seg for de skyldige. Det er tvilsomt at noe vil skje fordi arbeidet ikke ble publisert i et fagfellevurdert tidsskrift, så det vil bli ignorert av det vitenskapelige samfunnet. Det er bare slik det fungerer.

Jeg fikk nylig en e-post fra Mike Yeadon, tidligere VP for Pfizer, som oppfordret meg til å sjekke ut denne videoen. Han skrev denne e-posten til meg 24.12.21:

Steve,
Dette er omtrent de verste 15 minuttene jeg noen gang har sett. Massevaksinasjon mot covid19 fører til massedrap.
Mike.


Videoen refererer til denne artikkelen, publisert 10. desember 2021, om COVID-vaksiner: Hvorfor de ikke fungerer, og ugjendrivelige bevis på deres årsaksrolle med hensyn til dødsfall etter vaksinasjon. Skrevet av Sucharit Bhakdi, MD og Arne Burkhardt, MD. Den har fått mye oppmerksomhet i det siste.

Fra artikkelen til Dr. Suchrit Bhakdi og Dr. Arne Burkhardt så kom det frem en rekke fremtredende aspekter som dominerte i alle berørte vevsprøver i likene, i alle tilfellene de undersøkte:

– inflammatoriske hendelser i små blodkar (endotelitt), karakterisert ved en overflod av T-lymfocytter og sekvestrerte, døde endotelceller i karets lumen.

– omfattende perivaskulær akkumulering av T-lymfocytter, som er en massiv lymfocytisk infiltrasjon av omkringliggende ikke-lymfatiske organer eller vev med T-lymfocytter.

– lymfocytisk infiltrasjon forekom av og til i kombinasjon med intens lymfocytisk aktivering og follikkeldannelse. Der disse faktorene var tilstede, ble de vanligvis ledsaget av destruksjon av vev.

Økning i hjertesykdommer og dødsfall

VAERS og andre uavhengige studier (se f.eks. dette vaksinebivirknings-dokumentet) viser at vaksinene forårsaker dødsfall og at hjertesykdommer øket sterkt. Denne studien er i samsvar med disse resultatene. Dette arbeidet validerer uavhengig analysen til Peter Schimacher som viste minimum 30 til 40 prosent av dødsfallene etter Covid-19 vaksinen var forårsaket av vaksinen.

Reaksjoner fra en sindig vitenskapsmann

(navn holdt tilbake for å beskytte ham mot personangrep).
Hvis obduksjonsfunnene bekreftes av andre patologer med tilleggsprøver, og hvis de kombineres med funnene til Dr. Hoffe (>60 prosent inokulasjonsmottakere har forhøyede D-dimer-tester og tegn på koagulering) og Dr. Cole (økning i krefttilfeller) etter inokulering, inkludert tjue ganger økning i livmorkreft), ser vi en katastrofe av ufattelige proporsjoner.

Konklusjonen (hvis støttet av ytterligere data) er at i hovedsak alle som fikk injeksjonen fikk skader, med mer skade etter hvert injeksjon. Gitt alvorlighetsgraden av skadetypene (autoimmune sykdommer, kreft, gjenoppståtte sovende infeksjoner, koagulering/slag, hjerteskader, etc.), vil disse effektene føre til reduksjon av levetiden, som bør regnes som dødsfall fra Covid-19 vaksinene.

Så, i USA, hvor ~200 millioner mennesker har blitt fullvaksinert, vil antallet dødsfall ikke være de 10 000 eller så rapportert i VAERS, eller de 150 000+ oppskalerte dødsfallene fra VAERS, men kan være nærmere titalls millioner når bivirkningene regnes med!

Det de tre fant ovenfor (Burkhart, Hoffe, Cole) – og jeg mistenker at mange andre som ennå ikke har meldt seg, viser er at bivirkningene etter vaksinering ikke er sjeldne hendelser (som rapportert av mediemyndighetene), men er faktisk hyppige hendelser. De kan faktisk være universelle, med alvorlighetsgrad og skade som er forskjellig for hver vaksine-mottaker.

Spørsmålet i mitt sinn er om det er mulig å reversere disse inokulasjonsbaserte bivirkningene. Kan det medfødte immunsystemet gjenopprettes fullstendig? Kan mikrokoaguleringen reverseres? Kan autoimmuniteten reverseres? Jeg har sett et bredt spekter av meninger om hvorvidt dette er mulig, ingen av dem er overbevisende.

Er vi på vei mot en situasjon der de ~30 prosent av de uvaksinerte vil vie livet sitt til å drive det som er igjen av den økonomiske infrastrukturen og tjene som omsorgspersoner for de vaksinerte?

Jeg innser at ovenstående høres ekstremt ut, og kanskje når mer data samles inn fra utallige troverdige kilder, kan resultatene og konklusjonene endre seg, men akkurat nå ser dataene ovenfor ut til å synkronisere med de demonstrerte underliggende helseskadene. I tillegg ser det ut til at vi dobler veddemålet med nye doser med vaksiner, og fjerde runde med vaksinering som nå pågår i Israel, og myndighetene i Storbritannia foreslår kvartalsvise oppfriskningsdoser.


Fra Principa Scientific, 3 Januar 2022. Skrevet av Steve Kirsch.
Oversatt fra denne artikkelen: 93% Of People Who died After Being Jabbed Were killed By The Vaccine.

Oversettelsen er hentet fra derimot sin kommentarspalte

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

99 kommentarer. Leave new

 • Mitt inntrykk er at norske myndigheter har vært åpne om alle tall, også tall som førte til at en av vaksiene ble trukket fra markedet, og om all risiko forbundet med både covid og vaksiner. Har selv tatt tre vaksiner uten problemer og ser at av de som nå er innlagte med alvorlig sykdomsforløp er de fleste uvaksinerte. Så langt jeg kan bedømme er vaksinering både trygt og fornuftig grep for de aller, aller fleste.

  Svar
  • Om du ser på artikkelen en gang til så er det hjertet som er det mest angrepne organet. Var det ikke lungeproblemer covid lagde og hjerteproblemer vaksinen lagde? Om det er hjerteproblemer man dør av så er det vel en annen årsak enn covid?

   Svar
  • Hvor mye har du fått betalt for det? Er du sikkert at du har fått vaksine i stedet for saltvann? Jeg leste uttalelse av masse reale folk med forferdelige bivirkninger og flere får ikke noen respons eller behandling hos sine fastlegene. Alle rapporter viser store mengder slike bivirkninger inkl dødsfall .

   Svar
  • Covid – Vaksinene som rett og slett faktisk ikke er noen vaksine har myndighetene så absolutt ikke vært åpne om – Og hvorvidt du blir alvorlig syk eller ikke av «vaksinen» bør man så absolutt ikke ta som noen garanti for at man ikke kan bli utsatt for alvorlige bivirkninger i fremtiden !

   Mange blir syke av denne vaksinen – Det gjelder først og fremst dem med underliggende sykdommer og immunsvikt ! – Det er faktisk mange vektige grunner for at de fleste bør holde seg unna denne vaksinen .. om ikke alle !

   Det med antall innlagte med alvorlig sykdom grunnet Covid har selvfølgelig med din generelle helsetilstand å gjøre – Før denne såkalte pandemien var over opptil 5000 innlagt med «vanlig» Influensa på årsbasis og oppgitte tall vedrørende innleggelser tar jeg med en klype salt da dette så absolutt ikke er tilfelle der jeg jobber !

   Svar
   • Kjære Synneva. Nå manner jeg meg opp til å komme med følgende spørsmål på en liten sak, egentlig en særs viktig, livsviktig sådann:
    Den viser seg gang på gang. Folk som Bhakdi kommer aldri med den. Vi derimot henger den på som også du her …… «om ikke alle»!

    JEG tror ikke den har noen rett til å være et vedheng idet den slik vil kunne vedvare å brukes. Disse biovåpnene skulle aldri få en slik mulighetenes plass til kontinuerlig å skade «de bedratte»..

   • Så sant så sant Ragnhild og jeg beklager så meget ! – Det er en frase som henger igjen etter at jeg tidlige i disse såkalte Corona-debattene sarkastisk nevnte at alle de som ønsket å få sine liv ødelagt av denne Corona-vaksinen måtte få lov til å gjøre det. – Uttalelsen var også muligens ment som en litt «formildende» støtte til søstre og brødre i helsevesenet som mer eller mindre var tvunget til å ta denne vaksinen. Men du har helt Rett kjære … uttalelsen hører ikke hjemme noe sted !

   • Nå pr. juli 2022 er motstemmene å høre. På veien, helt fra vaksineintroduksjonen har Judy Mikovits, Carrie Madej og mange, mange flere kommet med advarsler om at covid-vaksinene (fokusert idag på Phizer og Moderna) reduserer immunforsvaret ned til nærmere en tredjedel. Hemmeligheten passerte ikke norske myndigheter 1-ett år tilbake. Advarslene ble derfor deres eiendom alene. OG; fortsatt anbefales vaksinering. Jorda; verden skal eies kun av de få, følgerne tror de skal være med å rå(de).

    Som jeg forstår er det eneste alternativet å se til med alle midler at immunforsvaret får de beste betingelsene. Vi vet alle hva det innebærer, bl.a. et kritisk øye på hva myndighetene anbefaler av kost og tilskudd av vitaminer og mineraler i tillegg til en behandlingsprotokoll av kvalitet.

    Hvordan kan leger anbefale disse vaksinene for sårbare, når inokuleringen er en kontraproduktiv risk (?).

    Det har kostet tårer og tenners gnissel å følge med, høyt blodtrykk (eks.) så nå skal jeg knaske quercetin morgen og kveld i 5 uker (tips fra nettet). Blodtrykket lever sitt eget liv. Forsvaret er forsvunnet. Det ble mer enn ille når vaksineindustrien dømte de minste barna. Framtiden for ungdommen er i spill.

    Vel mottatt kunnskap allikevel, ingen anger i ens eget engasjement. Det tror jeg å vite gjelder dere alle her. Takk. Kunnskapen kan gi styrke i fortsettelsen.

    Måtte sannheten om vaksinetyranniet nå stadig flere. «What goes around, comes around». Logisk nok det. Gud/og eller altet vil møte dem, disse empatiløse noksaKtene.

   • Wasan Totland
    14 januar 2022 11:29

    Lær deg norsk. Lite å skjønne av hva du fremfører.

  • Det du sier her er rent sludder… Norske myndigheter er ikke opne om noe som helst og LYGER så det renner og nevner ingenting om alle farene og skadene som har blitt påvist av en lang rekke forskere over hele verden.

   Svar
  • Bare sludder og vasprat! Når helsedirektoratet fikk spørsmål om hvorfor de ikke brukte Nurnbergkodeksen, svart de at: Da hadde ingen tatt vaksinen. De lyver og desinformerer fra morgen til kveld. Og om natten pønsker de ut hva de skal lyve om neste dag. Null tillit til informasjon fra norske helsemyndigheter.

   Svar
  • I Norge er det kun de som dør innen 14 dager etter vaksinasjon, som i det hele tatt blir vurdert som vaksine relaterte dødsfall. Hva som så skjer med disse er ikke jeg informert om, men det er langt fra alle innmeldte mistenkte dødsfall av vaksinen som blir godkjent som vaksine relatert dødsfall.

   Denne prosessen har det nok ikke vært særlig åpenhet om, med mindre du vet noe ikke jeg har fått med meg?

   Såvidt jeg forstår ble tiden for å vurdere vaksine dødsfall også redusert fra tidligere 28 døgn til nåværende 14 døgn etter vaksinasjon.

   Det er mange som oppfatter det som å ha en årsak i alt for høye tall etter 28 dager, og det foreligger ikke åpent en god vitenskapelig utredning av dette valget.

   Det er heller ikke empirisk mulig å sette en slik utløpsdato for vaksine skader. Skadevirkning har ingen utløpsdato og er ikke ferskvare. Det bør være åpenbart selv om det selvfølgelig er vanskelig å si uansett. Men når pasienter blir avvist som hysterisk fordi de erfarer bivirkninger etter en gitt dato, må man reagere bestemt og tydelig. Vi kan ikke lengre akseptere at forskere vet mer om deg enn deg selv, kan vi? Kroppen kan selvfølgelig gå inn i en langsom nedbrytnings prosess som kan ta lengre tid hos enkelte, enn andre.

   Facebook slettet for en tid siden en gruppe på Facebook der 250.000 medlemmer (tohundrede og femti tusen), mente å ha fått ME av svineinfluensa vaksinen. Dette kom i tillegg til de mange tusen med narkolepsi. 250.000 er bare toppen av isfjellet, de fleste melder ikke fra. Man regner slik jeg har oppfattet det, generelt med at ca 10% blir rapportert av både leger og pasienter.

   Den eksplosjonsartede økningen av ME tilfeller mellom 2008 til 2012 sammenfaller med utrulling av svineinfluensa vaksinen. Derfor har også til eksempel norske myndigheter bedt om en utredning på dette. Den konkluderte også med at det ikke var noen sammenheng. Siden det blandt annet ble gitt erstatning til enkelte sykepleiere som hadde fått ME av nettopp svineinfluensa vaksinasjon, må man stille spørsmål til hva som er hva. I Norge fikk ca 80 personer godkjent at de fikk narkolepsi av den vaksinen, som må regnes som langt tryggere en det vi nå står ovenfor.

   I Sverige fikk ca 2.500 påvist narkolepsi av samme vaksine utrulling, om enn andre merker etc.

   Hva er forskjellen på ME og Narkolepsi? Det er det selvfølgelig ingen som vet. Men likhetene er åpenbare, man er så trett at systemet bare slår av.

   Jeg er ikke enig i at Norske myndigheter er så åpne som du sier. Jeg spør også om grunnlaget for en rekke avgjørelser, som ikke blir redegjort for.
   Det er godt belyst også i dagspressen.

   Mitt inntrykk er at mange ønsker å tro på myndigheter, men det er motstridene krefter der også. Noen er villig til å gå langt for å være ærlig, andre er villig til å gå langt for å opprettholde sin tro. Det siste er ikke ukjent i empirisk forskning, og er ikke forbeholdt skeptikere.

   Derfor er det ikke hva elelr hvem vi tror på som er viktig, men hva vi i full åpenhet sammen kommer frem til.

   I denne artikkelen snakker forskerne om opptil 6 måneder etter vaksinasjon. Det er en vesentlig forskjell fra 14 dager.

   Svar
   • Min fulle tilslutning til dette innlegget. Hva skadepotensialet angår, og tiden frem til påviselig skade/ubehag/problemer/død etter en vaksine, så kan det faktisk gå 10 – 20 år og i noen tilfeller enda lengre. Viser her til oversikt/statistikker i boken til Trond Skaftnesmo: I SKYGGEN AV KORONAKRISEN. Boken anbefales!

  • Tenker du det er derfor Korona Kommisjonens rapport ble hemligstemplet i 60 år?!
   (Selv om regjeringen ønsket 100 år for å være helt sikre på at ingen ansvarlig fortsatt er i livet når allmennheten får anledning å lese rapporten…)

   Svar
   • Dette har de, med god hjelp fra MSM klart å «skjule» (feid under teppet og overkjørt) Har snakket med, det jeg vil karakterisere som oppegående folk, og nevnt dette med koronakommisjonens hemmeligstempling av rapporten … vedkommende lurte på hva «koronakommisjonen» var for noe … aldri hørt om noen rapport. Da kan man begynne å lure på hvilken krefter vi slåss mot …

  • De 15 som ble undersøkt, der 14 ble konkludert død som følge av vaksinen, var av myndighetene vurdert som død av naturlige årsaker (som organssvikt eller hjerteinfarkt). Altså 93% av de som ble undersøkt var død som følge av vaksinering. Hvor mange sier norske myndigheter at er død av vaksinen? Ekstremt få. Problemet er at mennesker som dør, ikke blir obdusert med tanke på å finne ut om vaksinen er årsaken. Det er langt flere som er død med vaksine enn som er død med covid i Norge. Noe å tenke på

   Svar
  • Mitt inntrykk er at det er ca 100 uvaksinerte coronasyke innlagt i det ganske land fordelt på 61 sykehus. Dette utgjør ca 1,7 pasient/sykehus. Kan legge til at bare på Oslo Universitetssykehus er det 24000 ansatte. Hva er ditt inntrykk av mitt inntrykk?

   Svar
  • Ja, de fleste(ikke alle) uvaksinerte som nå er innlagt er av utenlandsk opprinnelse, og grunnen til dette er den store mangelen på naturlig D-vitamin i kroppen dems. Noe vi norske har mer av i genene pga lite sol i Norge.

   Svar
  • In UK. 80%. of all Deaths are Vaccine Related. In Israel, 95%. Now no longer want to be a part of this Covid Craze.

   Svar
 • Erik Ulateig
  7 januar 2022 15:18

  Her er attesten til en av de som står bak informasjonen i artikkelen, ikke imponerende CV…:

  Sucharit Bhakdi (สุจริต ภักดี [sut̚˨˩.t͡ɕa˨˩.rit̚˨˩ pʰak̚˦˥.diː˧]; born Sucharit Punyaratabandhu, สุจริต บุณยรัตพันธุ์, 1 November 1946, in Washington, D.C.) is a retired Thai-German microbiologist. In 2020 and 2021 Bhakdi became a prominent source of misinformation about the COVID-19 pandemic, claiming that the pandemic was «fake» and that COVID-19 vaccines were going to decimate the world’s population.[3][2]

  He was a professor at the University of Mainz, where from 1991 to 2012 he was head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene.[4] The university has disassociated itself from Bhakdi’s views on the Coronavirus pandemic.[5] In 2021 Bhakdi’s publisher broke off relations following the appearance of an online video in which Bhakdi made antisemitic comments.[6]

  Svar
  • Northern Light.
   7 januar 2022 16:59

   Dr. Sucharit Bhakdi er ikke den eneste av uredde fremstående forskere som har kritisert Covid-vaksiner og nedstengningene, og som har blitt lyst i bann av MSM. Det gjelder også mange andre, som Dr. Robert Malone, som er oppfinneren av mRNA teknologien, og som også har kritisert Covid-vaksinene. Han har blitt stengt ute av Salk Institute hvor han tidligere var ansatt, stengt ute fra LinkedIn og YouTube og andre sosiale medier, og blitt truet.

   Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef hos Pfizer og VP i selskapet, og som advarer sterkt mot vaksinene, er også utestengt fra sitt fagkollegium, YouTube og MSM. Dr. Astrid Stuckelberger, som har kritisert vaksinene og nedstengninger, her i Norge i et intervju i Hemali, fikk ikke fortsette å undervise sine klasser i universitetet i Lausanne. De får kun taletid i alternativpressen.

   Vestlig presse og media (MSM) og den mektige farmasøytiske industrien (BIg Pharma) har samme finansielle eiere, de enormt rike kapitalforvaltningsselskapene, som forvalter investeringene til verdens rikeste mennesker, selskaper og fond. Hadde MSM drevet journalistikk og en balansert nyhetsformidling og sluppet til de overstående, hadde pandemien vært over på en uke, og ingen hadde tatt mRNA-injeksjonene kalt vaksiner.

   Men da hadde Big Pharma tapt mange hundre milliarder dollar. Det tillater ikke kapitalforvaltnings-selskapene, og MSM driver en skånselløs forfølgelse av alle kritikere av format for å stoppe all opposisjon. For det dreier seg bokstavelig talt om astronomisk profitt for eiere og investorer.

   Prisene på injeksjonene er hemmeligholdt, men prisen på Pfizers har blitt kjent, ca. 24 dollar i USA. Det kan multipliseres med flere milliarder, når milliarder av mennesker skal få flere doser. Det samme kan Moderna og AstraZenica notere seg. PCR testene gir også enorm profitt til Big Pharma, både de som kjøpes av land og hjemme-testene.

   Johnson&Johnson er i dag vurdert høyere enn New Zealands BNP, og Pfizer høyere enn Kuwait(!). Med nesten endeløse kapitalreserver har verdens mest kriminelle industri råd til å kjøpe seg ut fra søksmål av stater og individer med forlik. Og få redaktører og journalister i MSM og sosiale medier, som har fungert som et PR-byrå for Big Pharma fra det ble erklært en pandemi, til å forfølge og sensurere sine kritikere nådeløst.

   Storkapitalen sitter for lengst i styrerommene i de fleste privateide universiteter verden over, og står mange steder for midlene til forskning. Professorer som går mot det offisielle Covid-narrativet risikerer sparken, og flere har fått det.

   Et av de beste bevisene på at Bakhdi, Malone, Yeadon og Stuckeberger har rett, er at Japan forbød mRNA-injeksjonene etter funn av grafen og andre giftige stoffer i injeksjonene, og beordret sine leger til å behandle Covid pasienter med Ivermectin i stedet, og Covid ble borte i Japan etter en måned, noe som er fullstendig underslått i vestlig MSM.

   Svar
   • Kan du dokumentere at Japan har forbud mot mRNA
    injeksjoner ? Helst fra en offentlig kilde.

   • Svart på hvitt lest og inntatt nylig er at Indonesia nå behandler sine Covid 19 drabbede med Ivermectin. I en periode rundt juni 2021 beklageligvis ble vaksinering tildelt befolkningen før dette biovåpenet ble faset ut/stoppet. Årsaken til dets havari unngikk meg, hvem vet – erfaring fra andre land som fikk sin rettmessige plass i kloke hoder?

  • Jan Erik Horgen
   7 januar 2022 23:53

   Jeg skjønner at din Bachelor fra Varehandelens Høyskole og brokete karriere i Lillehammer gjør deg særdeles velegnet til å vurdere professor emeritus Bhakdi sine 20 år som head of the Institute of Medical Microbiology and Hygiene ved Universitetet i Mainz som lite imponerende. Sikkert veldig lurt å lytte til din fullstendig fraværende mikrobiologiske ekspertise i stedet. Nøyaktig hvor i resonnementet rundt mikrokoagulering mener du i din visdom at Bhakdi feiler?

   Svar
  • Petter Musken
   9 januar 2022 2:00

   Hvor har du hentet disse løynene fra? Wiki løyn Pedia? Personen du rakker ned på, har et ærlig, engasjert og informert utgangspunkt i sitt arbeide.

   Svar
  • Ja det er bra vi har wikipedia.. for de lyver aldri.. bortsett fra alt som har med politikk å gjøre eller når noen ikke følger den offisielle msm linja. Da kan man fjerne alt som gir intrykk av at noen har peiling på noe som helst. Om noen var aldri så høyt ansette forskere eller professorer i ørten år så er dem nå «kilder til misinformasjon» er det ikke utrolig praktisk for å «diskreditere» folk man ikke liker , hva?
   Andre som det gjøres det samme mot er f eks. Geert VandenBossche, dr. Mike Yeadon , dr. Robert Malone og mange mange MANGE andre, med titalls av år med erfaring innenfor virologi, medisin og mrna teknologi. Så for all del, de som ønsker å begrave hodet i MsM og wikipedia å få bekreftet Løgner som gjør det enklere å stå med fingrene i øra å skrike blæblæblæ til alle som prøver å finne ut av ting, får gjøre det. Jeg vil istedet rette min appell til alle dem som har forstått at vi blir løyet til av de som vi trodde vi kunne stole på: snu hver stein, ikke la deg «gaslighte» av sosiopatene i media. Og ALLE som forteller deg hva DU skal/bør tenke bør du være meget mistenksomme til. Slik som F eks Fauci. Istedet kan jeg anbefale folk å lese RFK Jr. «The real Anthony Fauci» eller høre den som lydbok.

   (Ligger som gratis audiofiler på rumble bl.a om du ikke har råd til kindleaudio, alle bokhandler i norge/skandinavia var tydeligvis utsolgt før den kom inn og fremdeles utsolgt per i dag etter det jeg kan se, men du får den som pdf på amazon. Bare sjekk at det ikke står «summary of» da det er hundrevis av fake booklets som amazon pusher for å forvirre, antar jeg)

   Da vil du ihvertfall forstå hvordan en slik vanvittig helseskandale har blitt skapt, av bigpharma med lakeier i politikken, og hvordan det i det hele tatt er mulig for dem å kjøre på uten å bli stoppet så lenge som det dem har..

   Svar
  • Alle som har negative innvendinger mot vaksinen vil vel få lignende attest. Hva tror du?

   Svar
 • 92 % av norsk helsepersonell har fått 2 doser, 57 % har fått 3. Det er ikke noen økt dødelighet blant oss. Og ja – vi har fått vaksine. Ikke saltvann.

  Og så må jeg bare si: 15 døde er undersøkt. Hvordan har han valgt ut disse? Ingen studier med så få pasienter kan brukes til å si noe sikkert.

  Sett at jeg skulle påvise at røde biler var mer involvert i ulykker. Hvis jeg tok bare 10 ulykker og viste at av disse var 8 røde biler, så virker det som om 80 % av ulykkene er røde biler. Men det stemmer jo ikke. Dettte kalles small number bias og er en kjent sak innen statistikk.

  Dette er igjen bare tull. I dag er forresten 71 % av de innlagte ved norske sykehus uvaksinert. 29 % vaksinert, og de er i hovedsak eldre og syke, mens de uvaksinerte har snittalder på 45 og er stort sett tidligere friske. Men dere tror vel ikke på dette heller….

  Svar
  • Genetikk-fag
   7 januar 2022 17:59

   Uvaksinerte regnes nå også de som har b a r e 2 doser av det mRNA-injeksjoner…. om de havner på sykehus kan det være pga bivirkninger av disse mRNA++ doser.

   Svar
  • Har du glemt de helsearbeiderne som døde og ble alvorlig syke av den påstått trygge Astra Zeneca vaksinen?
   Høsten og vinteren 2020 var 100% uvaksinerte. Høsten og vinteren 2021 var 80-90% vaksinert. Tallene på smittede, innlagte og døde er omtrent de samme som i 2020. Om vaksinene er så bra som påstått, burde vi ikke da sett det på statistikken?
   Kan det tenkes at de som blir syke, ligger på intensiven og dør på denne tiden av året er de samme som ville vært det om de var vaksinert eller ei? Slik har det ihvertfall vært i alle de virussesongene jeg har levd. Noen blir syke og dør, hvert eneste år.
   Kan det tenkes at virussesongen er helt normal, men vi er blitt vettskremte og unormale?

   Under influensasesongene 2016-18 ble det registrert ca. 3100 døde, til tross for at mange i risikogruppene var vaksinert. 3100 er flere enn både døde og intensivinnlagte til sammen under hele pandemien.

   Vi blir eldre og eldre, og sykere og sykere. Gjennomsnittsalderen på registrert døde av Covid-19 er omtrent lik gjennomsnittlig levealder. Det er normalt at noen i en slik alder og med underliggende sykdommer ikke overlever et for dem alvorlig virus. Det er unormalt at vi vaksinerer barn for å beskytte disse.

   Ca. 0,01% av Norges befolkning har vært innom intensiven i løpet av hele pandemien. Da har jeg trukket ut de som ikke har fast bostedsadresse i Norge. De fleste av de 0,01% har underliggende sykdommer. Er disse få noe å gjøre et så jævlig stort nummer av?
   Det er ca. 4 ganger flere rapporter om alvorlige bivirkninger av vaksinene enn intensivinnlagte. De snakkes det svært lite om, og myndighetene forsøker å bagatellisere dem.

   Svar
   • «Vi blir eldre og eldre, og sykere og sykere.» Og mer og mer vaksinert. Tenk på alle som hvert år stiller seg i kø for å få årets influensavaksine. Hvis denne virker, hvorfor er det så mange eldre som blir «drept» av influensa?

  • Helt enig , kun tull !
   Les: the Rosenau experiment : Gjenvick-gjønvik archives
   Fehldeutung Virus på wissenschafftplus
   En bekjent som jobber i helse-vesenet har erfart nedsettelse av hvite blodlegemer ,og er nå til utredning for kreft. Jeg påstår ikke at det har sammenheng med de tre stikkene, men man gjør seg sine tanker. En annen ting. Har du som lege sett dokumentasjon på isolering av det aktuelle viruset.? Eller baserer du dine antagelser på epidemiologiske observasjoner ?

   Svar
   • Ja. Det har jeg. Du kan se selv:
    https://theconversation.com/i-study-viruses-how-our-team-isolated-the-new-coronavirus-to-fight-the-global-pandemic-133675
    https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0247524

    Du kan også sjekke denne som gir en god oversikt: https://www.reuters.com/article/factcheck-covid-rna-idUSL1N2LS27P

    Det som er så interessant er at dere tar personlige opplevelser (jeg kjenner en som…) og utgir det som fakta. Vel, jeg kjenner ca 2000 helsepersonell som har tatt 3 doser, INGEN er blitt syke, dødd eller under påvirkning av noe som helst.

    Og til Myhre over: Ingen medisiner er uten bivirkninger. Det er derfor man overvåker. Jeg ser ingen som sier at de er skeptiske til Paracet, Ibux eller liknende medikamenter, men det dør flere millioner i hele verden etter bivirkninger av disse to – vanligst er magesår med perforasjon (Ibux) og leversvikt (Paracet). AZ-Vaksinen ble trukket fordi man fant noen potensielt farlige bivirkninger. Ingen studier er lagt opp slik at man finner slike bivirkninger før man setter i klinisk bruk.

    Jon Hansen: 1 av 200 får skader?? Det er meldt inn 40 000 bivirkninger av 10 000 000 doser. Av disse er 4000 (ca) betraktet som alvorlige. Selv om du sier at bare halvparten er rapportert er dette fortsatt 8000 av 10 000 000 = 8 av 10 000. 0,8 promille. altså 1/100 av hva du sier.

    Og at jeg som helsepersonell skal ha fått uvirksom vaksine….Det må du fremlegge en kilde på!!

   • Har du mer enn tre linker stoppes innleggene av automatsensuren.

   • Vår såkalte «lege» må virkelig ha en ambulerende praksis for å kunne ha kjennskap til 2000 helsepersonell – og dertil også vite hvorvidt de faktisk har fått 3 – doser av denne skadelige inokulasjonen er faktisk oppsiktsvekkende .. 😉 «Milde Moses» – Dette er en person vi så absolutt må lytte til – Rett og slett en tusenkunstner spør du meg … 😉

   • hei !
    For å avgjøre om en mikrorganisme er patogen, sykdomsfremkallende, må den isoleres fra en syk organisme. Prøver fra en syk person sentrifugeres/ filtreres. Mikroorganismer suges opp med pipette, og studeres under elektro-mikroskop.
    Er den mistenkte mikroorganismen en bakterie må den dyrkes i en ren kultur før den inokuleres en frisk person . Blir personen syk må prosessen gjentas, og bakterien/mikrorganismen re-isoleres for å bekrefte at identiteten er den samme som inokulert bakteriekultur.
    Samme fremgangsmåte gjelder virus. Kriteriene er angitt i Kochs postulater :
    1 . Mikroorganismen må finnes i overflod i alle organismer som lider av sykdommen, men bør ikke finnes i sunne organismer.
    2 . Mikroorganismen må isoleres fra en syk organisme og dyrkes i ren kultur.
    3. Den kultiverte mikroorganismen bør forårsake sykdom når den introduseres
    i en sunn organisme.
    4. Mikroorganismen må reisoleres fra den inokulerte, syke eksperimentelle verten ,og identifiseres som identisk med det opprinnelige
    spesifikke årsaksmiddelet.
    Hvis ikke en gang pkt. 1 i Kochs postulater kan oppfylles. hvordan kan man da isolere og dyrke i ren kultur ? Svar :man kunne ikke, før
    Dr. John Franklin Enders introduserte sin nye isolasjonsmetode for virus i 1954 som ignorerte kriteriene i Kochs postulater.
    Prøve fra syk organisme ble kun vasket, filtrert, og dyrket i verovev (sjimpansenyrevev) in vitro (utenfor kroppen (i petriskål) sammen med næring i tillegg til to kilder for Dna. Kulturen inneholdt også en mindre mengde antibiotika .Dette ble kalt en viral kultur.
    Kulturen ble deretter sultet ut, og tilsatt gentamicin og amfotericin for å drepe bakterier, ( til tross for at prøven allerede var vasket og filtrert). Kulturen ble med andre ord forgiftet med en cytopatisk effekt som konsekvens. Cellene gikk i oppløsning, og frigav proteiner, Dna ,og Rna.
    Cytopatisk effekt , CPE, var/er altså avgjørende for denne type isolering av virus. CPE beviste med andre ord eksistensen av virus uten at det kunne pekes på hvilken av Dna-kildene viruset kom fra. Virus var/er altså en tolkning av nedbrutt cellematerial.
    Dr. Lanka har utført kontrolleksperimenter i 2 faser som kontradikterer hoved- eksperimentet.
    Fehldeutung Virus på wissenschafftplus

   • Hei igjen !
    Jeg var litt unyansert når jeg stilte deg spørsmål om dokumentasjon av virus. Mitt spørsmål burde vært : Har du undersøkt om de forskjellige lands helsemyndigheter kan dokumentere isolasjon ? For øvrig er jeg helt enig med deg at man ikke kan ta hear/say for «god fisk» .

   • Du har med stor sannsynlighet fått enten uvirksom eller potensiell latent dødelig vaksine; kom tilbake og kommenter innlegget ditt om 5 år, så får vi se. Flere media har ihvertfall slått opp skandalen i Slovenia, der en ledende sykepleier avslørte kodingen:
    «Yesterday a great scandal broke out in Slovenia, and today all of Slovenia is talking about vaccinations. The head nurse of the University Medical Center, a clinical center in Ljubljana, which deals with the reception of bottles and manages everything, gave up, went in front of the cameras and took out the bottles of vaccines. She showed people the codes on the bottles, each labeled 1, 2 or 3, and then explained the meaning of the codes. Number 1 is placebo, saline. Number 2 is the classic RNA bottle. Number 3 is the RNA stick containing the onc gene, related to adenovirus, which contributes to the development of cancer. The number 3 says that people who get them will have soft tissue cancer within 2 years. She says that she personally witnessed the vaccinations of all politicians and tycoons, and they all received preparation # 1.» https://www.facebook.com/stoplaznivimmedijem/videos/190515176301913/

  • Vel… Det sies at det er 1 av 200 sjangse for at man får korona vaksine som er skadelig. I tilleg så sies det at helsepersonell og andre viktige får vaksine som er uvirksome og uskadelig i motsetning til oss andere uviktige… Men dette er bare rykter men så masse rykter har de siste årene vist seg å være sanne så hvem vet…

   Svar
  • «Og så må jeg bare si: 15 døde er undersøkt. Hvordan har han valgt ut disse? Ingen studier med så få pasienter kan brukes til å si noe sikkert.» Og så vil jeg vite med deg: Hvor har vaksineindustrien hentet sine «pasienter» for å konkludere med at «vaksinen» var 100 % trygg ..? Før du kaller deg legen burde du kanskje skaffet deg en utdannesle relatert til tittelen.

   Svar
  • Kan du dokumentere påstandene dine? På hvilke tallgrunnlag baserer påstandene du kommer med(legen)? Vis oss tallene du baserer alle konklusjonene dine på.
   Hvorfor er det stikk motsatt av det du sier i f eks Uk/scotland fra de offisielle instanser? https://www.thelastamericanvagabond.com/80-percent-covid-deaths-uk-scotland-have-been-vaxed-mandatory-injections-roll-out-around-world/
   Hvordan får du det til å stemme når kommuneleger går ut i lokalaviser med smittetall over uvaksinerte hele høsten men så plutselig sier dem at det ikke lengre er «hensiktsmessig» med tall over uvaksinerte vs vaksinerte innleggelser fordi da vil «folk få feil inntrykk av situasjonen» sitat fra lofotposten, kommuneleg
   La meg spørre, hvor lenge kommer du til å basere dine konklusjoner på data som du ikke kan vite om stemmer men bare fordi du velger å tro på det du blir fortalt av de samme folkene som sa : kun to uker for å flate ut kurven, eller 95 % effektiv 100% safe , eller det vil aldri komme covidpass det er bare konspirasjonsteorier, neida det er hundre prosent frivillig.. for de som har lyst å se en kavalkade over idiotisk misinformasjon og selvmotsigelsene fra våre kjære «ledere» og media har noen tatt seg bryet med å lage en fin liste her https://olehartattordet.blogg.no/

   Svar
   • Du faller i samme felle. Det du utgir er for det første ikke offisielle tall for UK, men kommer fra en blogg utgitt av en kjent vaksinemotstander. Tallene er helt tatt ut av sammenheng. Du kan se på https://www.politifact.com/factchecks/2021/oct/29/alex-berenson/covid-19-death-rate-england-much-higher-among-unva/

    Kortversjon: 72, 4 % av de som døde i England (ikke UK) var vaksinert. Så langt riktig. Men det denne artikkelen ikke sier er at dødeligheten var MYE (virkelig mye) høyere blant de uvaksinerte.De vaksinerte som døde var i høy grad eldre og immunsvekkede, mens de uvaksinerte gjerne var yngre friske.
    Dette er igjen det samme som i Norge, hvor vi ser at 70 % av de på intensiv er uvaksinert. 30 % er vaksinert men de er i snitt over 75 år og har underliggende sykdom. De uvaksinerte er yngre, stort sett ellers friske og har en mye høyere sjanse for å havne på intensiv i utgangspunktet. Du skjønenr at noe er galt når en ellers frisk 40-åring blir alvorlig syk av noe som en 70-åring tåler greit. Forskjellen er at 70-åringen får drahjelp av vaksinen, det får ikke den uvaksinerte 40-åringen.

    Dere får tro hva dere vil. Dette er fakta og hverdagen på norske (og andre) sykehus.

    Men en ting har du rett i: Coronapasset kommer. Ganske snart, antageligvis i løpet av uken (Aftenposten i dag) Så får dere som ikke vil vaksineres ta følgen av det på nye måter. Vi andre kan leve (nesten) normalt…

   • Du kritiserer kildene til de andre debattantene, men referer selv til politfact?? Oh the irony. Du har tydeligvis heller ingen betenkeligheter med apartheid ser jeg. Du kaller deg «legen»… vel da kan jeg si at jeg er glad for at jeg du ikke er min lege.

  • Arrogansen fra legestanden er helt fascinerende, hvor de hever seg over Yeadon som var visepresident i Pfizer, Bhakdi har også årelang erfaring, og så en fransk nobelprisvinner jeg ikke husker navnet på og mange flere med ekspertise på et langt høyere nivå enn hoverende kommuneleger, eller noen som er nedlatende nok til å snakke om røde biler. «… dere tror vel ikke på dette heller…» Helt oppgitt over hvor dumme «vi» er, liksom.
   Leger som har dødd etter tredje dose er der eksempler på, og nå skrev jeg ikke ned navn og land og dato, så jeg kan dessverre ikke svare på det, men denne legen hånte skeptikere og mente disse fortjente ingen tårer på graven fra hans side. Karma er en bitch, og kom og tok fyren.

   Svar
   • Freeeeedooom
    13 januar 2022 16:15

    Ja om denne «legen» er en typisk representant for legestanden, da er det ikke rart at vi nå ledes inn i diktatur. Historien gjentar seg: legene i nazi-Tyskland hadde heller ingen betenkeligheter med å være delaktig i forbrytelser mot menneskeheten. Jeg er glad denne «legen» ikke er min lege, en mer kvalmende arroganse er det lenge siden jeg har sett. Men beviser vel bare at det ikke er lurt å stole på noen kun fordi at de går med hvit frakk og kaller seg lege.

    «legen» har tydeligvis glemt den hippokratiske ed…. om han noen gang har tatt den da.

   • “Legen” er nok ikke “Legen” men “Overlegen”.
    Det er litt spesielt, syns jeg da, at så mange ser på en lege med så respektfulle blikk. Vi må ikke glemme at en legeutdanning er en yrkesutdanning, hverken mer eller mindre. De fleste av dem er ikke forskere og ikke lært opp innen forskningsmetodikk og/eller statistikkteori. Derfor formidler de i de aller fleste tilfeller bare videre det de har blitt instruert å formidle, f eks fra FHI.
    Å lese en forskningsrapport eller å tolke statistiske data på en korrekt måte krever opplæring og trening. Trening som omfattende og tar lang tid.

   • Som en kommentar til dette stiller jeg meg bak uttalelsen til Kjetil Elvevold – En av Dagens artikler i Derimot !

    En viktig forskjell mellom legen og forskeren er at forskerens jobb er å være skeptisk, kritisk, og å undersøke forskningslitteratur. – Det er ikke en leges jobb. Elvevold referer til sin tidligere foreleser på universitetet som var lege med doktorgrad og sa at legestudiet er en AVANSERT YRKESSKOLE 😉

  • Legen sier der er ingen overdødelighet blant de 97% dobbel- eller trippeldoserte helsearbeidere.
   Canada har sett farma-frelste leger dø som fluer, kardiologer til og med, som burde vite litt mer om alt angående hjertet enn oss langt nede på pasientnivå, som legene er så glade i å snakke ned til. Velkjente og ufyselige hersketeknikker. Burde være helt unødvendig for noen med fktisk tro på seg selv. Det har legene i dag liten grunn til, bortsett fra de som sstraffes for å ha forstått oppgaven, nemlig å lege.
   «Det er ingen skam å snu», Legen. I noens tilfelle helst litt for sent. Finn en annen jobb, for folkehelsas skyld. Meld deg ut av Prosjekt Folkemord. Nok blod på hendene for lenge siden En skam for faget..

   Svar
 • Erik Ulateig
  7 januar 2022 15:23

  Og her litt informasjon om bakgrunnen til artikkelforfatteren. Heller ingen imponerende attest:

  What has alarmed many of the scientists associated with CETF, though, are Kirsch’s reactions to the work he’s funded—both successes and failures. He’s refused to accept the results of a hydroxychloroquine trial that showed the drug had no value in treating covid, for instance, instead blaming investigators for poor study design and statistical errors.

  He’s also publicly railed against what he claims is a campaign against drugs like fluvoxamine and ivermectin. And, according to three members of CETF’s scientific advisory board, he put pressure on them to promote fluvoxamine for clinical use without conclusive data that it worked for covid.

  More recently, he’s adopted extremist positions on covid vaccines, which he alleges are “toxic.” He has claimed that one in 1,000 people who have received mRNA vaccines have died as a result, and even claimed the vaccines “kill more people than they save” at an FDA public forum, which was first reported by the Daily Beast.

  As Kirsch has gone deeper into the anti-vaccine scene, many professional associates have increasingly distanced themselves from him. In May, all 12 members of CETF’s scientific advisory board resigned, citing his alarming dangerous claims and erratic behavior. Over the summer, the conflict reached his most recent startup, M10. Its board told him that if he wanted to remain part of the company he would have to stop making public anti-vaccine statements. In September, he resigned as CEO and gave up his board seat.

  Svar
  • Psykopat buster
   8 januar 2022 7:45

   Karakter drap av simpleste sort??? Hvor lavt og langt er du villig til å gå for å tjene dine parasittske psykopater av noen herskere?

   Svar
  • bare et par spm.. hvor mange år har HCQ vært på markedet, og foreskrevet korrekt , hvor mange milliarder mennesker har blitt behandlet med det siden det kom på markedet? Er det regnet som et «velprøvd» og trygt preparat? Hvorfor?

   Its board told him that if he wanted to remain part of the company he would have to stop making public anti-vaccine statements. In September, he resigned as CEO and gave up his board seat.

   Ja, noen vil kalle dette å ha integritet, det er desverre en mangelvare i dagens helseindustri politikerklasse og størsteparten av media.

   «Repurposing» av velprøvde preparater er vel noe alle leger kan gjøre om dem ser det hensiktsmessig? Hvorfor skulle det være feil, fra et medisinsk ståsted, å peke ut dette? Den eneste logiske forklaringen slik jeg ser det er at man kan ikke ha noen alternative behanndlingsmetoder dersom man skal kunne opprettholde nødgodkjenning på de eksperimentelle injeksjonene.

   Svar
  • Flott, Erik, vis farge, ton flagg, og skad tilliten til helsevesenet ytterligere så flere og flere går fri fra mer skadeverk.

   Svar
 • Arttikkelen er i tråd med Deagal-prognosene.

  Deagel er en privat online kilde for de militære evnene til verdens nasjonalstater. For forholdsvis kort tid siden ga de ut en sjokkerende fem års prognose.

  Rapporten analyserer land etter anslått befolkningsstørrelse, BNP, forsvarsbudsjett og mer.

  I den forutsier de en 70% reduksjon i størrelsen på vestens befolkning innen 2025.

  Her er noen tall for befolkningsreduksjonen innen 2025 for noen nasjoner:

  Tyskland: Fra 80,590,000 til 28,134,920
  UK: Fra 63,740,000 til 22,570,600
  Australia: Fra 22,510,000 til 8,882,220
  Norge: Fra 5,150,000 til 2,535,820
  USA: Fra 316,440,000 til 69,086,600

  Dette er en dristig prediksjon. For kort tid siden syntes det umulig at Vestens og Norges befolkning kunne reduseres så mye på så kort tid. Imidlertid, etter vaksineringsgraden i Norge og Vesten ligger vi godt an til å nå dette målet.

  https://archive.is/nAHJK

  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/04/21/on-the-shocking-2025-deagel-forecast-war-population-reduction-the-collapse-of-the-west

  Svar
 • Kaspar Gram
  7 januar 2022 17:17

  Å ville behandle største delen av befolkningen med genprodukter og metoder vi så godt som ikke har erfaring med, uten at det forelå et reelt grunnlag for nødgodkjennelse, er i utgangspunktet mer enn grov uforstand, men et høykriminelt eksperiment. Hvilke virkninger har 100 milliarder lipide nanopartkler som penetrer alt som finnes av membraner, og samler seg spesielt i eggstokker og benmarg, og sannsynlig hjerne? Hva gjør tilsvarende antall mRNA – koder som gjør kroppen om til en spikeprotein-fabrikk med ukontrollert produksjon av spikeproteiner og i ukontrollert tid (er det 14 dager, 5 måneder eller livslangt?). Dette er noe mer enn galskap fra myndigheter, helsepersonell og ikke minst politikere, media og industri.
  Hva avstedkommer en ukontrollert overstimulering av immunapparetet – i verste fall på permanent basis? Det beskrives en HIV-liknende snikende immunsvekkelse med infeksjonstilbøyeligheter av ukjente dimensjoner. Spikeproteinets toksiske egenskaper blir mer og mer avdekket. Vil vi få en tsunami av nevrodegenerative sykdommer med ikke minst Alzheimerliknende demens? Spikeproteinets prionliknende egenskaper burde få alle som har tatt vaksinene og medansvarlige til å skjelve av redsel. Spikeproteinets skade på DNA-reparasjonssystemene i cellekjernene gjør molekylærbiologer og kreftleger enormt bekymret. Store deler av spikeproteinet har likhet med menneskelige proteiner. Det er et enormt potensiale for alle mulige avarter av autoimmune sykdommer. Virkningene på fertilitetsevnen og fosteret helt ukjent. Politikernes og Bill Gates’ agendastyrte iver etter å få vaksinert alle borgere på planeten, vil alene kunne føre til at vi blir alt altfor få mennesker i fremtiden. Vi vet med sikkerhet at bare effektene på hjerte og kar med enormt antall døde, er grunn til avblåse all vaksinering på dagen. Helsepersonell har redusert seg selv til lydige medisinske byråkrater og i likhet med våre politikere og media fremstår som salgsrepresentanter for kartell-styrte multinasjonale farmasøytiske selskaper – som forøvrig med kriminelle rulleblad, gjør dem totalt uetterrettelige.
  Har du latt trollbrygget til Moderna eller Pfizer komme ikke bare inn under huden, men helt i dine enkelte cellekjerner, som er uungåelig- må du ha en observasjonstid på 10-20 år før du kan uttale deg om konsekvensene av ukritisk eller under reell tvang ha latt deg feilinformere av alle våre ledere og leger og helsetopper. De fremviser lengre og lengre pinnokioneser. Det er påkrevet med full stans og full politietterforskning.

  Svar
  • Veldig bra formulert. Du har min fulle støtte om du anmelder våre helsetopper til politiet med samme argumentasjon. Problemet er at politiet ikke har noen forutsetning eller kunnskap om global sofistikert helsekriminalitet .

   Svar
  • Frihetforkjemper1
   8 januar 2022 7:48

   Ja, korona vaksiene er 100% ren galskap og de som medvirker til korona hysteriet og vaksienen har gjort seg skyldig i forbrytelser som normalt ville resultert i dødstraff…

   Svar
  • «Spikeproteinets skade på DNA-reparasjonssystemene i cellekjernene gjør molekylærbiologer og kreftleger enormt bekymret» – nei. Du skulle kanskje ønske det, men som spesialist i onkologi (kreftbehandling) og PhD med 25 års erfaring kan jeg bare si: Tullprat!.

   Ingen onkologer er bekymret for dette, fordi vi vet at mRNA ikke KAN gå inn i arvestoffet. mRNA går faktisk ikke engang inn i cellekjernen, men translateres i cellen. DNA i cellkjernen kan ikke påvirkes.

   Rart forresten: Hvis jeg legger ut en video på YouTube og sier at bilmotoren egentlig drives av atomenergi, og legger på et par facebookposter fra en udugelig oppsagt bilmekaniker så tror dere på det. Men dokumentasjon fra bilfabrikantene, seriøse verksteder etc tror dere ikke på. Fake news. Oversett til medisinsk litteratur, så ser dere sammenhengen.

   Svar
   • Øyvind Røed Bremnes
    12 januar 2022 19:09

    Pussige greier, da jeg lå 3 uker på intensiven på henholdsvis Lillehammer, og Gjøvik sykehus i september-oktober med livstruende vaksineskader – så visste de ingenting av det du forteller. Du må nødvendigvis være et unikum blant det offentlige helsevesens tomsinger.

   • Øyvind ! – Du har vel forstått nå at denne tomsingen har mer forstand på biler enn «Medisin» og Genetikk 😉 – Imdidlertid – han kommer ikke nær bilen min ! 😉

   • Wasan Totland
    14 januar 2023 18:07

    Selv om det er snakk om liv eller død må vi baske med disse psykiske forstyrrede nettrollene. Nå, når vi ser sykebiler over alt døgnet rundt kan de ikke ha stort å fare med.

 • Invild Pettersen
  8 januar 2022 7:33

  Piggproteinet gjør skade i kroppen, å lage en vaksine som får kroppen til å lage dette piggproteinet er rett å slett galskap… Jeg har selv fått autoimun lungebettenelse og hjertebettennelse og nå er hjertet mitt ødelagt etter flere blodøverføringer fra korona vaksinerte (er krav om korona vaksine for å bli blodgiver). 2 uker før første blodøverføring fant de INGENTING galt med hjertet mitt…

  Svar
 • Svar til «lege»
  “Spikeproteinets skade på DNA-reparasjonssystemene i cellekjernene gjør molekylærbiologer og kreftleger enormt bekymret” – nei. Du skulle kanskje ønske det, men som spesialist i onkologi (kreftbehandling) og PhD med 25 års erfaring kan jeg bare si: Tullprat!.»

  Vil be om at red. Knut Lindtner godkjenner mer engelsk og flere lenker enn normalt enn det som er regelen i kommentarfeltet. Det er et brennende spørsmål om vi påfører krefttendens og andre masseskader i bibelske proporsjoner med covid-injeksjonene.

  Spikeproteinet er påvist i cellekjernene hvor det er vist at det hemmer DNA-reparasjonssystemene. Studiene som viser dette krever naturligvis ytterligere grunnlagsforskning.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34696485/
  https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056
  «…Given that the full-length spike protein utilized in the currently approved mRNA vaccines has been found to be more injurious than fragments of the protein, and given that it may “hijack” critical DNA repair mechanisms resulting in both a heightened risk of cancer and immunodeficiency, our current vaccine recommendation must undergo extensive scrutiny to assure safety and efficacy.»
  Eller sitat fra dr. Robert Malone:
  “There needed to be monitoring of vaccine recipients for leukemia and lymphomas (also multiple myeloma) as there were concentrations of lipid nanoparticles in the bone marrow and lymph nodes that could trigger these cancers. But those signals often don’t show up for six months to three or nine years down the road.”

  Eller fra en annen artikkelforfatter:“ … the spike protein localizes in the [cell] nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site. Our findings provide evidence of the spike protein hijacking the DNA damage repair machinery and adaptive immune machinery in vitro.”

  Kanskje flere av Derimots lesere allerede følger molekylærbiolog og genetiker Mikolaj Raszek, Ph.D., – han har en seerskare på millioner – her utdyper han disse problemstillingene: https://www.youtube.com/watch?v=4Unt03UBhbU&t=1s

  Kliniske observasjoner: Vanligvis regner ekspertene med at det kan gå flere år mellom DNA skader og eventuell kreftutvikling. Men leger jeg har drøftet dette med har erfart det siste halvåret ekstremt hurtigvoksende krefttilfeller, tilbakefall som var vurdert som helt stabile og de har fortalt om påfallende sjeldne former kommer oftere. Tyske leger kaller visstnok slike hurtigvoksende kreftformer som i tid kommer noen måneder etter vaksinering, for turbokreft.
  Disse og mange vanlige vaksiner hemmer immunapparatet – økt infeksjonsfare og tilbakefall av sovende infeksjoner +++ Spesielt ser det ut å være den cellebaserte delen av immunforsvaret som lider – den beskrives å være hovedansvarlig i forsvaret mot virusinfeksjoner og kreft. Nobelprisvinner Luc Montagnier har repeterende ganger advart mot en rekke farer ved disse injeksjonene også deres kreftfare.

  Det brennende spørsmål om det som injiseres av RNA kan bli overført til cellenes DNA og da spesielt reproduktive celler. Dette kan jeg ikke se er blitt avklart. Hvis dette er tilfelle, vil konsekvensene bli enorme. Men det som har blitt hevdet skal være umulig og kategorisk avvist, eller som her «tullprat», er dokumentert i studier. Såkalt revers transkriptase- enzymer som generer DNA fra et RNA- templat. Det synes å være vist at Sars-Cov-2 RNA kan blir transkribert – «i revers» og kan bli innlemmet i det humane genomet.
  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/03/16/mit-harvard-study-suggests-mrna-vaccine-might-permanently-alter-dna-after-all
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33330870/

  Jeg reagerer på den arrogante tonen og beskyldningen om «at du skulle kanskje ønske det» – dvs som at jeg håper det som er beskrevet ovenfor finner sted. I mine øyne påkaller situasjonen ytterste alvor og faglig ydmykhet med erkjennelse av at det er mye vi ikke vet og mye vi blir holdt borte fra å vite – med utstrakt sensur. Vitenskapelige tidligere høyt ansette medisinske tidsskrifter bryter alle tidligere hevdvunne prinsipper og tar risikoen på å miste all tillit. Leger og sykepleiere og helsemyndigheter som ukritisk og med lite kunnskap om vaksinenes skyggesider, presser disse på befolkningen, setter seg selv i en medisinsk tradisjon tilbake på 1930-tallet.

  Svar
 • Svar til «lege»:
  “Spikeproteinets skade på DNA-reparasjonssystemene i cellekjernene gjør molekylærbiologer og kreftleger enormt bekymret” – nei. Du skulle kanskje ønske det, men som spesialist i onkologi (kreftbehandling) og PhD med 25 års erfaring kan jeg bare si: Tullprat!.». Grunnet maks 3 lenker i et kommentarfelt, blir referansene mangelfulle.
  Det er et brennende spørsmål om vi påfører med covid-injeksjonene krefttendens og andre masseskader i enorme proporsjoner som vi må kjempe med i årevis .
  Spikeproteinet er påvist i cellekjernene hvor det er vist at det hemmer DNA-reparasjonssystemene. Studiene som viser dette krever naturligvis ytterligere grunnlagsforskning.
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/34696485/
  «…Given that the full-length spike protein utilized in the currently approved mRNA vaccines has been found to be more injurious than fragments of the protein, and given that it may “hijack” critical DNA repair mechanisms resulting in both a heightened risk of cancer and immunodeficiency, our current vaccine recommendation must undergo extensive scrutiny to assure safety and efficacy.»

  Eller sitat fra dr.Robert Malone –han er helt sentral i utviklingen av den mRNA plattformen som brukes: “There needed to be monitoring of vaccine recipients for leukemia and lymphomas (also multiple myeloma) as there were concentrations of lipid nanoparticles in the bone marrow and lymph nodes that could trigger these cancers. But those signals often don’t show up for six months to three or nine years down the road.”
  Eller fra en annen artikkelforfatter: “ … the spike protein localizes in the [cell] nucleus and inhibits DNA damage repair by impeding key DNA repair protein BRCA1 and 53BP1 recruitment to the damage site. Our findings provide evidence of the spike protein hijacking the DNA damage repair machinery and adaptive immune machinery in vitro.”
  Kanskje flere av Derimots lesere allerede følger molekylærbiolog og genetiker Mikolaj Raszek, Ph.D., – han har en seerskare på millioner – her utdyper han disse problemstillingen: https://www.youtube.com/watch?v=4Unt03UBhbU&t=1s

  Kliniske observasjoner hos helsepersonell gir mistanke om at noe svært alvorlig kan være i ferd med å bygge seg opp – vi må vente på de hårde data. Vi vet at vanlige vaksiner hemmer immunapparatet – økt infeksjonsfare og tilbakefall av sovende infeksjoner +++ Spesielt ser det ut å være den cellebaserte delen av immunforsvaret som lider – den beskrives å være hovedansvarlig i forsvaret mot virusinfeksjoner og kreft. Nobelprisvinner Luc Montagnier har repeterende ganger advart mot en rekke farer ved disse injeksjonene også deres kreftfare.

  Det brennende spørsmål om det som injiseres av RNA kan bli overført til cellenes DNA og da spesielt reproduktive celler. Dette kan jeg ikke se er blitt avklart. Hvis dette er tilfelle, vil konsekvensene bli enorme. Men det som har blitt hevdet skal være umulig og kategorisk avvist, eller som her «tullprat», er dokumentert i studier. Såkalt revers transkriptase- enzymer som generer DNA fra et RNA- templat. Det synes å være vist at Sars-Cov-2 RNA kan blir transkribert – «i revers» og innlemmet i det humane genomet. Lenke-grensene gjør at jeg henviser til blogg som tar for seg dette:
  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/03/16/mit-harvard-study-suggests-mrna-vaccine-might-permanently-alter-dna-after-all

  Jeg reagerer på den arrogante tonen og beskyldningen om «at du skulle kanskje ønske det» – dvs som at jeg håper det som er beskrevet ovenfor finner sted. I mine øyne påkaller situasjonen ytterste alvor og faglig ydmykhet med erkjennelse av at det er mye vi ikke vet og mye vi blir holdt borte fra å vite – med utstrakt sensur. Vitenskapelige høyt ansette medisinske tidsskrifter bryter alle tidligere hevdvunne prinsipper og tar risikoen på å miste all tillit.
  Leger og sykepleiere og helsemyndigheter som ukritisk og med lite kunnskap om vaksinenes skyggesider presser disse på befolkningen, setter seg selv i en historisk tradisjon som utfoldet seg tilbake på 1930-tallet. Leger, sykepleiere og forskere har et enormt ansvar når det gjelder å sette seg reelt inn i saken og oppvise mot og kraft til å kreve umiddelbar stopp i galskapen med å skade og drepe på basis av en pseudopandemi det har vært dokumentert behandling for allerede da den ble lansert. Våre helsemyndigheter har koblet seg helt fra å ville forankre sine tiltak og anbefalinger vitenskapelig. Folk må våkne opp å forstå at våre ledere ikke vil oss vel – det er andre agendaer de styrer etter!

  Svar
 • Svar
 • Svar
 • Svar
 • Svar
 • Bjørnar Bolsøy
  15 januar 2022 0:56

  Så er det jo som alltid den andre siden av saken:

  «Fact Check-A four-page, yet to be peer-reviewed paper is not proof that COVID-19 vaccines cause 93% of deaths that occur after inoculation

  An online newsletter suggesting COVID-19 vaccines have killed millions of people has based its claim on a single study based on only 15 cases that has not been peer-reviewed and that three experts told Reuters has serious limitations.

  […]

  Both scientists have been criticized in the past for spreading vaccine-related misinformation

  VERDICT
  Misleading. Three experts have highlighted multiple major flaws in the study used to claim that millions have died vaccine-related deaths.»

  https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-vaccines-idUSL1N2TN1PP

  Svar
 • Hvorfor vil ikke såkalte Corona vaksiner hjelpe oss og hvorfor smittes vi selv om vi «tror» vi er vaksinert ! – Glem avanserte teorier og betraktninger et øyeblikk og prøv å forstå «enkle» biologiske fakta !

  Dette er ikke Vaksiner – Dette er Inokulasjon !
  I den grad denne inokulasjonen av gift er ment å produsere antistoffer (Vha. spike-produksjon osv.) vil en produksjon av disse stort sett kun sirkulere i blodet og sjeldent eller aldri kunne komme til nytte i vår slimproduksjon. Det er her de bør og skal utføre sin hovedoppgave ! –
  (Uteblivelsen av tilstrekkelige antistoffer i slimet medfører faktisk at vi blir smittet og smitter andre )

  «Vi vet at virus fester seg til slimet i slimhinnene og «koser» seg der før neste angreps stadie. – Derfor smitter vi selvfølgelig også andre til tross for såkalte «Vaksiner» !

  Bruk av masker vil selvfølgelig også være medvirkende med å «preservere» vilkårlige bakterier og virus med sitt fuktige og varme miljø dersom de først får innpass . – Derfor må vi være meget forsiktig med å bruke masker og hive dem straks etter bruk !

  Vår første forsvarslinje mot virus og bakterier er faktisk den omtalte slimproduksjonen, – Det er også tilfellet at fortykkelse av slim kan hindre oppdagelsen av bakterier og virale trusler. Men .. det finnes måter å tynne slim på og forhindre fortykkelse av dette slik at kroppen kan oppdage og eliminere virale trusler på riktig måte. (Fytokjemikalier)
  Dette er Totalt fraværende kunnskap som burde vært formidlet av våre helsemyndigheter på et tidlig stadie i denne «epidemien» – Og Ja ! – Det finnes også andre antivirale behandlinger og antiinflammatoriske protokoller for å hjelpe den medfødte immunresponsen men dette ser altså ut til å være totalt fraværende kunnskap hos våre «Helsemyndigheter» !

  Og så til disse Antistoffene – Disse vil selvfølgelig produseres av vårt opprinnelige immunsystem, – enten naturlig eller tvunget og forhånds- produsert grunnet mRNA vaksiner !

  Problemet med tvungen produksjon er selvfølgelig at deler av vårt naturlige immunforsvar lymfocyttene vil angripe .. ikke bare disse kunstige produserte spikene men også produksjonsstedet for disse ! Dette er helt naturlig da immunforsvaret vil betrakte dette som en indre fiende – I verste tilfelle dette kunne trigge Autoimmunitet og det tror nok at de fleste av oss nå forstår hva vil føre til ! (Alvorlige vevsskader etc.)

  I hvilken grad disse forhåndsproduserte Antistoffene vil bekjempe selve virusets spiker er jeg usikker på men veid opp mot skadevirkningene som kan oppstå i kjølvannet av denne prosessen – er vel alle innforstått med nå !

  Det er selvfølgelig også andre faktorer som er gjeldende vedrørende produksjon av antistoffer – Problemet eller rettere sagt fakta vedrørende såkalte Antistoffer er at de faktisk ikke er i stand til å feste seg til virus (Virioner) som har kommet inn og formerer seg inne i cellene våre ! Den jobben er faktisk forbehold T-Cellene – Kjent biologisk viten ! Så når viruset har penetrert celleveggene til dine organer har faktisk ikke disse såkalte vaksineinduserte antistoffene noen som helst funksjon !

  Det at uvaksinerte kan få en sterkere reaksjon dersom langtkommen virusinfeksjon kan ha mange forklaringer men det har selvfølgelig en viss sammenheng med et sterkere immunforsvar – Akkurat slik enkelte har en sterkere reaksjon på infeksjoner av ethvert salg – Også Allergi !

  (Mindre registret virusinfeksjon hos innlagte vaksinerte kan også skyldes at ACE2 reseptorene er proppet av vaksineinduserte spiker da disse er meget motstandsdyktige og oppløser seg ikke på en naturlig måte slik som virusets ene «spiker» )

  Svar
 • Tull.
  Disse dødstallene og sykehistoriene er langtidsCovid- ettervirkninger. 😉
  Dette viruset er ‘skummelt’, – det forteller de lave ( riktige!) dødstallene.
  At politikerne stenger ned samfunnet uten massive protester og får folk til å bruke ikke-virkende munnbind og Antibac, viser skummelheten.
  Det er ikke hjertet som blir angrepet, dette viruset må ha gått rett på deler av hjernen. Ikke minst hos våre politiske myndigheter.

  Ett er ihvertfall sikkert. Hvis du vil ha hjelp og vil bli trodd av myndigheter/helsevesenet om dine plager, så IKKE si injeksjons-skader; da blir du latterliggjort.
  Fortell om ‘ langtidsCovid’- ettervirkninger og du blir tatt imot med åpne armer.
  Disse eksisterer, – på tross av null dokumentasjon. 😉

  Heldigvis er det slik at injeksjonene er frivillig. (?)

  Svar
  • Artig måte og se det på Frikar – altfor lite sarkasme rundt temaet.
   Veeel, frivillig og frivillig, «Fru Blom» Vi har jo hun som mistet jobben fordi hun ikke følte seg komfortabel med «dødssprøyten» friskt i minne, og hun er ikke alene … Vi kan videre se til Margrethe Salvesen; Koronarebellen. Hun fikk jo sparken fra Åse Sykehus i Ålesund fordi hun «tuklet» med etablerte sannheter. At hun forlot jobben med en «grei» erstatning for usakligheten snakkes det ikke høyt om. Så har vi Thomas Cowan, USA (Myten om smitte) som mistet legelisensen sin fordi han valgte å fortelle sannheten … Videre, så har vi vår egen lege: Peter Dvergsdal, risikerer å miste lisensen. (Intervju med ham på DocTV – verdt å lete opp og se. Hemali har også en hel del om ham) fordi han behandlet sine pasienter med alternativ medisin som viser seg å fungere. Dette var bare noen få. Alle de andre som står opp for det de tror på og som vil meddele oss sannheten, må vi for all del ikke glemme. Deriblant Trond Skaftnesmo med faktaopplysningene i boken: I skyggen av koronakrisen. (har anbefalt denne boken før og gjør det gjerne igjen) Og nå er helsevesenet i full gang igjen med «Centaurus» … ny virusvariant. Hva de klarer å koke i hop av denne vet vi ikke ennå. Men de gir seg overhodet ikke før de har skremt de fleste til å tre hodet i løkka. (eller uløkka alt etter hvordan man har det/tar det) Helst det siste!

   Svar
 • Roterende tall som overplasker!

  Dårlig og sensasjonell presentasjon av data, sånn det kan forventes av Steve Kirsch, Northern Light og Knut Lindtner.

  Fakta (?):
  – Dr. Suchrit Bhakdi og Dr. Arne Burkhardt undersøkte femten lik (alle 28-95 år, og døde fra 7 dager til 6 måneder etter vaksinasjon). Effektene av RNA-vaksiner var involvert i 14 av 15 dødsfall.
  – i en uavhengig analyse av Peter Schimacher utførte en uavhengig analyse som viste at minimum 30-40% av dødsfallene etter Covid-19 vaksinen var forårsaket av vaksinen.

  Artikkelen sier ikke noe om hvordan de avdøde ble valgt ut. Om 100 av 1.000.000 dør relativt kort tid etter RNA-vaksinasjon, og det utføres obduksjon på 15 avdøde fordi deres familier mistenker RNA-vaksinen som dødsårsak, så er det alvorlig, men ikke sensasjonelt, at man mener å finne at RNA-vaksinen var involvert i de fleste dødsfallene. Vi vet fra før at RNA-vaksinen feks. kan få blod til å koagulere på ulike steder i kroppen, og at den kan være en livsfarlig påkjenning for noen.

  Artikkelen slenger en påstand i fleisen din – 93% døde – som ikke har dekning i artikkelen. For Bhakdi & Burkhardt har i følge artikkelen brukt betegnelsen involvert i dødsfall og ikke døde av – som har ulike meininger. Dessuten hevder den andre studien 30-40% dødsårsak fra RNA-vaksiner for de som ble valgt ut og obdusert.

  Tittelen «Revolusjonerende tall som overrasker! 93% AV DE SOM DØDE ETTER COVID-19 VAKSINEN DØDE AV INJEKSJONEN» er ikke edruelig.

  Svar
 • Har de lært av helsevesenet i Norge (de slettet jo som kjent båd tekstmeldiner og «mistet» post it lapper) og slapp unna med det. Det er noe de jobber svært aktivt med for å holde skjult for oss: https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2022/07/14/195858786/tekstmeldinger-mellom-von-der-leyen-og-pfizer-sjefen-er-borte-ombudsmann-raser

  Svar
 • Noen må fortelle meg hvordan, – Da helst FHI og vår «Kjære helseminister» hvordan disse såkalte Coronavaksinene er ment å fungere annet enn å ødelegge kroppen vår !
  Gjentar at jeg virkelig har problemer med å fatte hvordan disse korrupte Corona Vaksinene kan stimulere slimhinne – antistoffrespons i de øvre luftveiene (nese, munn og svelg) og ikke minst tarmkanalen (Glemte Tarmkanalen sist).

  Sannheten er at det kan de faktisk ikke ! – Det vet «enhver» som forstår dette !

  Nøkkelen til å bekjempe dette viruset er som ved ethvert forkjølelsesvirus og overlevelsesraten er faktisk meget høy, med mindre du har tatt disse «vaksinene» da – Da vil det straks bli mye verre !
  Ikke bare vil disse tvungne genererte spikene (som faktisk er mer motstandsdyktige enn virusets egne spiker) gjøre deg syk, det vil i stor grad også denne overproduksjon av antistoffer som følge av gjentatte injeksjoner medføre. Disse vil i sin tur også redusere ditt overordnete immunforsvar og svekke din generelle helse ! – FAKTA

  Mange rapporterer om at de ikke blir syke av denne «vaksinen» men det er ingen garanti for at du ikke kan utvikle fremtidige komplikasjoner og svekket immunforsvar. Dersom du har et godt utviklet immunforsvar vil du nok i større grad enn andre erfare en mer alvorlig reaksjon på disse vaksinene i første omgang – det er helt naturlig !

  Frykt er et kraftig våpen, og det har blitt brukt globalt og rundhåndet under denne falske pandemien!

  God Helg

  Svar
 • Hva «lege» kommer med styrker min mistillit til legestanden. La han ligge på dødsleiet og tenke seg om.

  Svar
  • Wasan Totland
   15 januar 2023 20:56

   Tiltredes. WHO har dessuten fjernet påstanden på sine nettsider om at spike proteinet ikke kan replikere.

   Svar
 • spesialist i onkologi, hva nå det er, og 25 års erfaring som «lege» kan han spyle ned i dass, og brekke seg over stanken. Mordere er legene og alle sykepleierne som satte sprøytene

  Svar
 • Det er derfor det presses sånn på, for at vi alle skal bli elektromagnetiske på respons fra nærmeste 5gAntenne. Hvis en opposisjonell gruppe samles skrus mirobølgene opp og folk kokes innenfra og ut. Det har allerede skjedd i Australia.

  Svar
 • Se denne videoen så kan du selv bestemme hvor spennende fremtiden din vil fortone seg når de fleste av oss har fått i seg denne mRNA dritten, for dette er fakta du aldri hører på nyhetene!

  Dr. Bennet Cecil, MD, sertifisert internmedisin og gastroenterologi forteller om hva han har sett hos voksne og hvorfor han er bekymret for FDAs NØDAUTORISASJON (ikke godkjenning) av jabs for barn.
  Vil også DNA-modifiserende instruksjoner overføres fra gravide kvinner til barn under utvikling og deretter bli gitt videre til påfølgende generasjoner ? Mye sannsynlig !

  For øvrig!
  Leger og forskere på toppnivåene i NIH, FDA og CDC forlater sine stillinger i den føderale regjeringen på grunn av den nylige godkjenningen av Covid-skudd for spedbarn og boostere for barn.

  https://rumble.com/v1cb5e9-interview-will-jabs-dna-modification-be-passed-to-subsequent-generations.html

  God Helg

  Svar
 • Robert Malone er ikke den jeg stoler på i sammenhengen.
  Dr Tenpenny ble spurt i intervju jeg hørte i går om de «vaksinerte» kan «uvaksinere», rense det ut som er kommet inn i kroppen: Nei, går ikke, gjort er gjort. Pøse på med immunstyrkende ting som Quercetin og masse D-vitamin og sol kan bremse litt, men ellers er det bare å leve med konsekvensen av egne valg, ja jøss, bittert for de som rullet opp ermet for ikke å miste jobben. «Tok en for laget», «med på dugnaden». Hurra for det verdensomspennende stockholmsyndrom, ledet an av noen som kaller seg leger. Valgte jobben av helt andre grunner enn trang til å lege, de aller fleste, viser det seg. .

  Svar
 • Legen sier der er ingen overdødelighet blant de 97% dobbel- eller trippeldoserte helsearbeidere.
  Canada har sett farma-frelste leger dø som fluer, kardiologer til og med, som burde vite litt mer om alt angående hjertet enn oss langt nede på pasientnivå, som legene er så glade i å snakke ned til. Velkjente og ufyselige hersketeknikker. Burde være helt unødvendig for noen med fktisk tro på seg selv. Det har legene i dag liten grunn til, bortsett fra de som sstraffes for å ha forstått oppgaven, nemlig å lege.
  «Det er ingen skam å snu», Legen. I noens tilfelle helst litt for sent. Finn en annen jobb, for folkehelsas skyld. Meld deg ut av Prosjekt Folkemord. Nok blod på hendene for lenge siden En skam for faget..

  Svar
 • Northern Light.
  14 juli 2023 16:43

  Bill Gates finansierer legemiddeltilsynet i Storbritannia til tross for at han eier store aksjeposter i Pfizer.

  Av The Expose.
  En undersøkelse har avslørt at Bill & Melinda Gates Foundation er den største finansielle bidragsyteren til Storbritannias Medicine & Healthcare products Regulatory Agency (legemiddeltilsyn), og stiftelsen eier også store aksjeposter i både Pfizer og BioNTech.

  Medicine & Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) utvidet nød-autorisasjonen til Pfizer/ BioNTech mRNA-vaksine i Storbritannia, for også å tillate at den kan gis til barn mellom 12 og 15 år 4. juni 2021.

  På det tidspunktet sa administrerende direktør for MHRA, Dr. June Raine, at MHRA hadde «nøye gjennomgått data fra kliniske studier hos barn i alderen 12 til 15 år, og har konkludert med at Pfizer-vaksinen er trygg og effektiv i denne aldersgruppen og at fordelene oppveier enhver risiko».

  Vi lurer på om Dr June Raine og MHRA i det hele tatt har lest resultatene av den ekstremt korte studien. Hvis de har gjort det, ville de ha sett at 86 % av barna i studien fikk bivirkninger som spenner fra mild til ekstremt alvorlig.

  Bare 1127 barn deltok i forsøket, men bare 1097 barn fullførte forsøket, og 30 av dem deltok ikke etter å ha fått den første injeksjonen av Pfizer-vaksinen. Resultatene sier ikke hvorfor de 30 barna ikke fullførte forsøket. Informasjonen er offentlig tilgjengelig og finnes i et FDA-faktaark, se side 25, tabell 5 og utover.

  Det var aldri noen tvil om at MHRA ville gi nødautorisasjon for Pfizer/BioNTech-vaksinen til bruk hos barn, når Bill Gates eier aksjeposter i både Pfizer og BioNTech og er den største finansielle bidragsyteren av MHRA.

  Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte aksjer i Pfizer tilbake i 2002, og tilbake i september 2020 sørget Bill Gates for at verdien av aksjene hans gikk opp, ved å kunngjøre til hovedstrømspressen i et CNBC-intervju, at han så på Pfizer-vaksinen som den som ledet i covid-vaksine racet.

  «Den eneste vaksinen som, hvis alt gikk perfekt, kunne søke lisens for nødbruk innen slutten av oktober, vil være Pfizer». Bill & Melinda Gates Foundation kjøpte også «tilfeldigvis» aksjer verdt 55 millioner dollar i BioNTech i september 2019, like før den påståtte covid-19-pandemien slo til.

  MHRA mottok et tilskudd fra Bill & Melinda Gates Foundation i 2017 til en verdi av £980 000 (13 millioner kroner) for et «samarbeid» med stiftelsen. Imidlertid, måtte MHRA svare på en forespørsel etter loven om informasjonsfrihet i mai 2021, og det avslørte at finansieringen de har mottatt fra Gates Foundation beløper seg til 3 millioner dollar (30 millioner kroner) og dekker «en rekke prosjekter».

  Kan vi virkelig stole på at MHRA forblir upartiske når dens største finansielle bidragsyter er Bill & Melinda Gates Foundation, som også eier aksjeposter i Pfizer og BioNTech? Det tror vi ikke.

  Fra The Expose, publsert 14 juli 2023.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Government Documents prove Bill Gates is Primary Funder of UK Medicine Regulator despite owning huge shares in Pfizer.

  Svar
  • N.L.:
   » og at fordelene oppveier enhver risiko»

   Dvs. risiko for økonomisk tap.
   Når myndighetene i hver nasjon må skrive under på at negative virkninger ikke skal belastes selskapet.

   Svar
 • Jeg er dansker derfor skriver jeg på dansk.
  «Så får dere som ikke vil vaksineres ta følgen av det på nye måter.»
  Meget tyder på at «legen» er en statsansat troll der er ansat til at bekæmpe kritik af magthaverne hvilket ovenstående ondskabsfulde slet skjulte trussel afslører.

  Svar
 • wasan Totland
  29 januar 2024 12:06

  har nå scrollet gjennom kommentarfeltet og finner en del pussigheter. Det er flere som kommenterer her som vi i ettertid ikke ser. Legen kaller seg plutselig lege. jeg vet at Knut Lindtner pleier å luke ut de som har flere nick. det har han selv skrevet. Hadde vært gøy å vite om han har gjort det her ettersom vi ikke ser mere av disse?

  —-

  Svar:

  Ja, det er gjort.

  Mvh Redaksjonen

  Svar
 • «93% AV DE SOM DØDE ETTER COVID-19 VAKSINEN DØDE AV INJEKSJONEN»

  Dette er jo en påstand som man skulle tro avstedkom en stor interesse for å legge flatt?
  Det er jo både underlig og forferdelig.

  Kan det legges flatt?
  Vi VET jo nå at det er økt forekomster av herte/kar (menn/barn) og blødninger/aborter/kreft ( kvinner).
  Er det noen interesse for å legge det flatt ?
  Er det noen interesse i det hele. – Bortsett fra å skyve det under teppe for å beskytte de som satte galskapen i stand?

  ‘Man kan lure alle en liten stund. Noen hele tiden. – Men ikke alle hele tiden.’

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dramaet på Texas-grensen.

Eliten vil ha den billige arbeidskraften.

Forrige innlegg

Truer Russland Sverige og Norge?

Eller er det motsatt Nato som truer Russland?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.