POSTED IN Globalisering, WEF

Den nye verdensordningen;

WEF leder oss mot et liv i passiv lydighet

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Dr. Suzanne Burdic
Oversatt av Northern Light

Da politisk kommentator Kim Iversen (kvinnelig journalist ) leste, «Velkommen til 2030: Jeg eier ingenting, har ikke noe privatliv og livet har aldri vært bedre» – en artikkel publisert i 2016 på nettstedet til World Economic Forum (WEF) – ventet hun på en punchline, hun forutsatte at artikkelen var satire. Men det var ingen punchline. Forfatteren av artikkelen var seriøs. Iversen viet en nylig episode av «The Kim Iversen Show» til å dissekere WEF-artikkelen, hvis «Du vil ikke eie noe, og være lykkelig»-melding dukket opp igjen midt i økende interesse for WEFs Great Reset.

Iversen fremhevet noen av artikkelens sentrale uttalelser, som hun kalte «absurd» og «sinnssyk»:


«Jeg eier ikke en bil. Jeg eier ikke et hus. Jeg eier ingen apparater eller klær.

Det ga ingen mening for oss å eie biler lenger, fordi vi kunne ringe et førerløst kjøretøy eller en flygende bil for lengre reiser i løpet av minutter.

I byen vår betaler vi ikke husleie, fordi noen andre bruker vår ledige plass når vi ikke trenger den. Stuen min brukes til forretningsmøter når jeg ikke er der.

Miljøproblemer virker langt unna, siden vi bare bruker ren energi og rene produksjonsmetoder.

Shopping? Jeg kan egentlig ikke huske hva det er. For de fleste av oss har det blitt omgjort til å velge ting å bruke. Noen ganger synes jeg dette er gøy, og noen ganger vil jeg bare at algoritmen skal gjøre det for meg. Den kjenner smaken min bedre enn jeg gjør nå.

En gang i blant blir jeg irritert over det faktum at jeg ikke har noe reelt privatliv. Ingen steder jeg kan gå uten å være registrert. Jeg vet at et eller annet sted blir alt jeg gjør, tenker og drømmer om registrert. Jeg håper bare at ingen vil bruke det mot meg».


Artikkelen er publisert 10. november 2016 og er skrevet av Ida Auken, medlem av det danske parlamentet (2007-) og tidligere Danmarks miljøminister.

Ida Auken skrev artikkelen som en forberedelse til WEFs årlige møte for Global Future Councils som fant sted 13-14 november 2016, i Dubai, De forente arabiske emirater. WEF nominerte i begynnelsen av 2017 Auken som en ung global leder, og promoterte artikkelen hennes i en tweet. «WEF-lederne spøkte ikke,» sa Iversen. «Dette er fremtiden de så for seg. Alt vil gå over til robotikk, alt vil bli overvåket for å redde klimaet». Iversen sa selv om hun historisk sett kalte seg miljøforkjemper – «Det var egentlig miljøbevegelsen som var mitt første inntog i politikken,» – stiller hun spørsmålstegn ved det egentlige motivet for alt dette.

Kim Iversen sa: «Jeg har sett WEFs globale ledere hevde at mange ting er virkelig ille, og det er de ikke. De ble sterkt overdrevet for å bruke disse tingene til å gjøre oss redde og styre oss». Ifølge Iversen leder WEF oss mot et liv i passiv lydighet til et sentralisert system av myndigheter som kontrollerer og eier alt. Budskapet deres er; «‘Bare vær en god borger og du har ingenting å bekymre deg for så lenge du ikke uttaler deg mot regjeringen, så lenge du følger alle reglene, Ja, du vil ikke ha noe privatliv, og du vil ikke eie noe, men du vil være veldig, veldig lykkelig. Du trenger bare å gjøre som du blir fortalt».

Iversen avsluttet med: Takk og lov er det flere og flere som rapporterer om dette og våkner opp og sier: «Nei. Vi kommer ikke til å gå med på denne agendaen».


Suzanne Burdick, Ph.D. er reporter og forsker for The Defender med base i Fairfield, Iowa. Hun har en Ph.D. i kommunikasjonsstudier fra University of Texas i Austin (2021), og en mastergrad i kommunikasjon og ledelse fra Gonzaga University (2015). Stipendet hennes er publisert i Health Communication. Hun har undervist ved ulike akademiske institusjoner i USA.

Kim Iversen er utdannet ved University of California, Davis. Hun er en uavhengig politisk kommentator, journalist, tv og radio talk show programleder.


Fra Global Research, publisert 23 september 2022.
Linker, video og tweet i orginalartikkelen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

  • Men lykkelig. Disse WEFerne og YGLerne er splitter pine gale: f.eks. Trudeau, Ardern, Macron, Auken, Baerbock, Harari, de har varig svekkede sjelsevner, hele gjengen. Harari vil avskaffe sjel, ånd og fri vilje, og spør oss hva vi egentlig skal med alle disse menneskene. Schwab er stolt over å ha infiltrert sine disipler inn i styre og stell. De sier det rett ut nå, hva de står for.

    Svar
  • Noen sier heldigvis nei, som politiet i Tyskland, når politikerne vil sette inn Bundeswehrsoldater for å nedkjempe ubevæpnede demonstranter; sistnevnte stemples som «ekstremister, statsfiender og Querdenker», (Olav Scholz). Nei, sier politiet, Bundeswehr er der for eksterne saker, ytre fiender; vi, politiet er her for interne saker, men politikerne ønsker soldater som reservepoliti, de trenger bare en «katastrofal unntakstilstand» som de kan kalle «Heimatschutz.» wochenblick.at

    Svar
  • Personlig carbonkvote, pusteskatt, det blir sikkert flott for, de nyttige, som for liv til å leve. For de kan ikke klage. Nei, dette blir et HELVETE, for mange, men WEF og co, har tapt slaget. Det vet vi siden vi fortsatt puster. Og naturen eksisterer. Da er det bare å vente på frelseren, Trump & Q. From Dark to Light…..?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sterk uro i Iran etter dødsfall.

Var det kvinnekamp eller forsøk på regimeskifte?

Forrige innlegg

Russland: «Vi truer ikke med atomvåpen.»

Men det gjorde den britiske statsministeren.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.