POSTED IN Helse

Vil ikke folkehelseinstituttet at vi skal se tallene?

FHI stenger nettside om Covid-døde i Norge.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Har Folkehelseinstituttet fått endelig knock-out og kastet inn håndkleet?

Av Terje Sørensen -16. november 2022

Illustrasjon: Terje Sørensen

Av Terje Sørensen, pensjonert advokat.

I dag, 15.11.2022, tidlig mens jeg tørket søvnen ut av øynene rundt klokken 05.20 og satt meg til laptoppen for å gjøre klar for dagens oppgaver, herunder især det samme som jeg har gjort omtrent hver eneste dag siden midten av mars 2020, nemlig å loggføre og systematisere nasjonale og internasjonale tall og informasjoner om corona/covid19 («cc19»). Kildene har vært legio, og mang en dag har jeg arbeidet til langt på natt for å danne meg begrunnede meninger – og ikke minst argumentere for dem i ulike fora. Facebook-veggen min har vært mest i bruk, og jeg har samlet de fleste av mine innlegg der i min scrapbook «Terje på Facebook CORONA SPECIAL», som nå har 450+ sider. Nettavisen «steigan.no» har tatt inn drøyt 30 av mine cc19-artikler, se oversikt her. Én av mine mange viktige kilder for meninger har vært Folkehelseinstituttets ulike nettsider. Og spesielt «Statistikk om koronavirus og covid-19», https://www.fhi.no/sv/smittsomme-sykdommer/corona/dags–og-ukerapporter/dags–og-ukerapporter-om-koronavirus/.

Her har jeg kunnet – i alle fall alle ukedager, i perioder sågar oftere – hente opplysninger om blant annet sykehusinnleggelses-, intensivsykehusinnleggelses-, dødsfalls- og vaksinasjonstall. FHIs fremstillinger, grafer og tabeller har vært til stor nytte for meg og lett forståelige.

Så PAAAANGGGG!!!!

I dag, per ovennevnte klokkeslett, uten noe forhåndsvarsel, kom denne meldingen på «Statistikk om koronavirus og covid-19»-siden opp på skjermen:

(sitat 1)

Avvikling av daglig statistikk om covid-19

Fra tirsdag 15. november kl. 05 fjerner Folkehelseinstituttet innholdet på denne nettsiden. Grunnen er at kilden til de daglige oppdaterte tallene, Sykdomspulsen, stenger ned tjenesten tallene hentes fra. Dette gjøres av budsjettmessige årsaker:

(sitat 1 slutt)

Kanskje skylder jeg FHI å gå budsjettunnskyldningen nærmere etter i sømmene – det kan jo være realitet. Men jeg er av den oppfatning at hvis opplysningene på den fjernede nettsiden hadde støttet FHIs og helsemyndighetenes syn om hvor vellykket deres håndteringer av cc19 hadde vært, tror jeg bestemt at nettsiden hadde fått fortsette. Det er dog en kjensgjerning at håndteringene har vært langt fra vellykket – snarere tvert om; de har vært preget av mangler og feildisponeringer, ført til enorme skader for etater, institusjoner og personer. Rett nylig for noen dager siden, 13.11.2022, hadde jeg en artikkel hos «steigan.no» med overskrift «Covid19-vaksineringen har ikke hatt noen positiv virkning – en kort gjennomgang»:

https://steigan.no/2022/11/covid19-vaksineringen-har-ikke-hatt-noen-positiv-virkning-en-kort-gjennomgang/.

Samme artikkel finnes også på side 451 i min FB-scrapbook. Der beviser jeg at vaksineringene siden oppstarten i slutten av desember 2020 ikke har hatt noen positiv virkning.

Og det kommer stadig frem nye opplysninger om ulike negative og/eller rent skadelige virkninger av myndighetenes håndteringer av cc19 – se f.eks. dagens «steigan.no» «Ikke noe som tyder på at håndsprit beskytter mot koronaviruset»,

https://steigan.no/2022/11/ikke-noe-som-tyder-pa-at-handsprit-beskytter-mot-koronaviruset/.

Og jeg er helt sikker på at flere for helsemyndighetene ugunstige opplysninger kommer i store mengder!

Terje Sørensen

Pensjonert advokat

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Ante Hamersmit

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Steng heller ned hele FHI, for deres egen sjelefrelses del, så de ikke graver seg dypere ned i løgn og får flere ødelagte og tapte liv å svare for. Det finnes ingen unnskyldning for folkehelseinstituttets kriminelle handlinger overfor det norske folk; de må sone for det de har gjort. De viser heller ikke tegn til å stanse opp, men kjører nå på med trippel «beskyttelse» før vinteren , 3 in 1, covid/influensa/RSV, ingen av disse tre er livstruende for friske med naturlig immunforsvar. Hvem vil fylle sengene i sykehuskorridorene fremover? Vi som angivelig holdt hele folket som gissel? Nei, men en hel del injiserte helsearbeidere, så får vi se hvordan det da går med det generelle helsetilbud.

  Svar
  • Det er godt kjent at Stoltenberg familien under Thorvald Stoltenbergs datter Camilla, som en av lederne av FHI, hadde store aksjeinteresser under svineinfluensa epidemien i 2009 med lanseringen av REMDESIVIR, en vaksine som ble helt fatal for mange av dem som tok injeksjonen. Hvilke aksjeporteføljer denne familien har hatt under covid 19 «pandemien»s vaksiner gjenstår å se.

   Svar
   • Torstein:

    Vi har jo fått/gitt inntrykk av, bevisst(?) , at FHI er et offentlig organ.
    ( Bare navnet: Folkehelseinstituttet. ! )
    Så viser det seg altså å være et privat selskap, som Stoltenberg er leder av. – Og som norske skattebetalere antagelig betaler lønner til via statsbudsjettet.

    Har du flere opplysninger/informasjon om opplegget rundt «REMDESIVIR, en vaksine som ble helt fatal for mange av dem som tok injeksjonen. » ?

 • Stortingsrepresentanter, byråkrater, helsevesen, justisapparat og media som støtter denne kriminelle handlingen (tie er samtykke, ) kommunale, fylkesledere, kommuneoverleger, sykepleieren som fløy rundt med «vaksine»-sprøyta masse-injiserer gamle og syke på institusjoner og arrogant overhører de kraftløse protestene fra gamle og syke, ledere i helseforetak, spesialister, professorer og agitatorer, redaktører i lokalavisa osv. må alle ansees medvirkende i en pandemi-hoax med vaksinetvang med giftig eksperimentell substans med sykdom og massedød som resultat, en situasjon i fortsatt utvikling. De korrupte kreftene som ved svik og bedrag lovte virke for Norge og folket og fikk plass i landets nasjonalforsamling, må pågripes å tiltales for svik og medvirkning til folkemord. Ved første anledning som gir mulighet for personlig vinning, dolkes folket i ryggen. Et rettsoppgjør type WW2, med de samme strafferammene må gjennomføres. Eller vil folkets tillit til myndigheter være ødelagt for alltid.

  Svar
 • Camilla var på tv i går – En mer usammenhengende og toskete kunngjøring om hvorfor FHI vil stenge ned nettsiden om Covid-døde i Norge kan ikke beskrives som noe annet en svada !

  Synn

  Svar
  • Ja, dette er kriminelle aktører som galant bryter norsk lov, og slipper unna med det, beskyttet som de er.

   Svar
   • FHI skal visst ha nasjonale oppgaver innen blant annet smittevern, psykisk og fysisk helse, miljømedisin, epidemiologi og rusmidler. …hm

    Tror vi nok kan glemme å bli klokere eller videre noe mer opplyst vedrørende enkelte av disse emnene da Camilla og gjengen er mest opptatt med å pushe vaksiner på folk og fe. Andre kritiske helsetilstander er mer eller mindre satt på vent ! – Nå vil de frata oss alle muligheten til selv å følge utviklingen vedrørende utviklingen av Covid og hvor mange som blir manipulert til å innta oppfriskningsdoser av dette dødelige stoffet !

    Hva er de redde for? – De er selvfølgelig redde for at vi fatte sammenhengen mellom økningen av antallet døde grunnet vaksinen samt antallet nordmenn som fremdeles injiseres med denne dødelige giften !

    Som mange vaksine entusiaster hevder FHI at Covid-vaksinene til å begynne med var effektive for å hindre overføring av disse opprinnelige virusstammene, men det finnes absolutt ingen konkrete bevis som kan bekrefte dette. – Fakta er at Covid-tilfellene forårsaket av disse originale variantene begynne faktisk å stupe i de fleste land allerede før «vaksinene» ble bredt distribuert. – Vi vet da utmerket godt hva som har skjedd i ettertid ! Ikke sant ?

    Løgnen og hemmeligholdet vil fortsette i lang tid – Redde seg den som kan !

    En God dag til dere alle !
    Synn

   • Føler du deg trøtt og slapp etter Corona vaksinen ? – Dette må du ta alvorlig. Kjenner mange som opplever denne tilstanden og det kan i hovedsak bety at kroppen din ikke har nedkjempet alle spikene etter vaksinene, men hvis du er fornøyd med tilstanden kan du saktens prøve FHI`s oppfriskningsdose 😉

    Men spøk til side – Den mest sannsynlige årsaken til problemet er at disse piggproteinene fremdeles tetter vaskulærsystemet ditt og på den måten frarøver kroppen din nødvendig oksygentilførsel og næringsstoffer!

    Problemet er imidlertid ikke kun at du kan føle deg slapp og uvel, men i den grad karsystemet (blodsystemet) ditt ikke er i stand til å levere nok oksygen og næringsstoffer til immunsystemet som skal bekjempe andre infeksjoner enn covid får du et straks problem!

    Lav oksygentilførsel til immunsystemet ditt vil forhindre dette systemet i å kunne gjenkjenne mutasjoner i cellene dine og derfor gjøre det mulig for kreftceller til å utvikles og formeres. (mye mulig derfor antall krefttilfeller øker faretruende etter vaksinen )

    Dette i tillegg til at denne Gen-Vaksinen ser ut til å slå AV P-53-genet ditt vil dette medføre at kroppen din ikke lenger vil være i stand til å bekjempe kreft !
    Mye kan skje i kroppen din som følge av disse «vaksinene» men jeg stopper her ! 😉

    Men uansett da – FHI vet visst best – for dem som tror det da !

    Synn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Over 25 % av elvene over hele verden er forurenset med giftige nivåer av reseptbelagte legemidler.

Legemidlene forurenser globalt.

Forrige innlegg

Scott Ritter om Kherson-tilbaketrekkinga:

Ukraina vant det slaget, men taper krigen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.