POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Vi står overfor befolkningsreduksjon og sviktende fødselstall muligens som følge av covid-vaksinene.

Men nye vaksiner skal pushes på befolkningen

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Til tross for overdødelighet i svært mange land etter vaksineåret 2021 og rapporter om synkende fødselstall i mange av de samme landene og i nøyaktig samme periode, fortsetter en å presse på for stadig nye vaksiner. Mye tyder på at vi er inne i en periode med befolkningsreduksjon og at det er mektige krefter som presser denne prosessen videre.

Knut Lindtner
Redaktør

Verdens Helseorganisasjon og Gates presser på for et vaksineplaster som sendes i posten hjem til folk.

Av Ethan Huff.


For å få flere menneskers aksept for hans vaksiner, arbeider milliardær-eugenikeren Bill Gates i samarbeid med Verdens helseorganisasjon (WHO), og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) ( USAs Folkehelseinstitutt), med en ny mikronål-vaksineplaster teknologi hvor folk vil få vaksine-plaster i postkassen, og sette de på seg selv.

Vi blir fortalt at mRNA-genterapiteknologi kan brukes i disse plastrene, og som kan sendes via posten til hver husholdning i landet.

Det virker som at målet er å kontinuerlig injisere folks med genterapi-stoffer, som over tid vil endre kroppsfunksjoner og immunforsvar. Det ser ut til å være en slags menneskehet 2.0-agenda som involverer transhumanisme og andre tvilsomme ting.

Dette handler ikke om helse, bare for å være helt tydelig på det. Gates er interessert i bare to ting: å tjene penger og depopulasjon. Og hans nye Big Pharma-fremstøt for mikronål- vaksineplaster sendt til postkassen din, vil påskynde den agendaen med stormskritt, hvis mange nok folk følger den.

Vaksineplaster sendt direkte til forbrukerne betyr mer penger for Big Pharma.
Akkurat nå er den eneste måten å få en vaksine, ved å besøke et legekontor eller apotek. En forbruker kan ikke bare ta en vaksine fra hyllen på apoteket og sette den selv – noen andre må gjøre det og registrere vaksinasjonen.

Den nye «sett plastret på og dra det av» teknologien omgår alt dette. Målet er å markedsføre mikronål-vaksineplastere direkte til forbrukere, slik at de kan bestille på nettet og få dem levert i postkassen.

Gavi, Vaksinealliansen, WHO, Bill & Melinda Gates Foundation og andre globalistgrupper, presser på for denne teknologien, fordi vaksinene vil nå «de mest avsidesliggende stedene» over hele verden.

Ved å nå de mest avsidesliggende stedene, vil Gates håve inn mer penger mens de dreper millioner flere mennesker. Denne depopulasjonen kombinert med at han blir rikere, er en globalistisk drøm som går i oppfyllelse, og det er grunnen til at globalister overalt kaller teknologien «banebrytende».

Etter hvert vil det ikke være flere injiserbare vaksiner av den tradisjonelle sorten. Hvis vaksineplaster blir vanlig, vil folk overalt «vaksinere» seg selv etter ønske via posten.

«Enten det gis med en nål eller et plaster, er det et biologisk produkt som manipulerer immunsystemet, for å provosere frem sterke inflammatoriske responser som kan føre til skade eller død for noen,» advarer Barbara Loe Fisher, National Vaccine Information Center (NVIC) ) medgründer og president.

«Hvis du leser den medisinske litteraturen som beskriver mikronålvaksine-plaster, er det mye positivt om hvor mye lettere det vil være for de som skal gi vaksinen, å bare sette et plaster på et barns hud i stedet for å bruke en nål, og hvordan det ‘smertefrie ‘ plasteret kan redusere skepsis mot vaksiner».

Fisher sier til The Defender at det er en feil av globalistene å hevde at folk er skeptiske til vaksiner grunn av måten de gis på med sprøytestikk, i stedet for vaksinen som folk ikke ønsker. «Det har aldri handlet om hvordan vaksiner blir gitt,» sa Fisher. «Det har alltid handlet om mangelen på bevis på at vaksinene er sikre».

Brian Hooker, PhD, PE, senior direktør for vitenskap og forskning ved Children’s Health Defense, la til at å kalle det et «vaksineplaster» er villedende, ved at mange mennesker feilaktig vil forveksle dem med nikotinplaster som den typen røykere bruker.

Fra Natural News, publisert 14 juli 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og kilder i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: WHO, CDC and Bill Gates pushing for peel-and-stick vaccine patches mailed directly to people’s homes.

Forsidebilde: Joshua Earle

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forsvarsmeldingen NOU 2023:14.

Et bestillingsverk for mer penger til NATO

Forrige innlegg

Kiev gjør det verre for de som snakker russisk

Ukrainere flykter via NATO-land til Russland

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.