POSTED IN Covid-19, Virkelighetsforståelse

Vi skal over i neste fase for pandemitiltakene.

Nå trenger vi syndebukker!

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Press og syndebukker: Når katter blir drevet inn i et hjørne

«Høsten 2021 kommer ikke pandemien til å være noe problem lenger» – så sent som i vår hørte jeg denne setningen flere ganger. Da måtte jeg alltid smile overbærende, og da jeg er fullstendig klar over at jeg ikke kan overbevise slike mennesker, så jeg ingen grunn til å argumentere med dem.

Av Elsa Mittmannsgruber, Wochenblick (Østerrike)

For disse menneskene vil uansett ikke se det åpenbare. De tror på systemet, på de ansvarliges gode vilje og på vaksinasjonen som en løsning på alt. De ønsker også å holde fast ved denne troen. Derfor ignorerer de alle fakta og all logikk, som for lengst har utelukket at pandemien kan være over høsten 2021. Jeg følger spent med på stemningen i folket, som etter hvert begynner å endre seg. Pandemien er likevel ikke over, eller la oss heller kalle det «tyrannregimet», som bruker en angivelig pandemi som et påskudd. Nei, utviklingen akselereres, og vi starter nå fra et helt annet nivå.

two person combine hand forming a heart hand gesture
Hvorfor tro på en godvilje som ikke eksisterer bortsatt fra som tomme ord.

Vaksinasjonsplikten har kommet, jakten på «de uvaksinerte» har blitt åpent erklært, akkurat som i zombiefilmene. Så spørs det bare hvem som er de udøde…

Presset økes – tid for å gjøre motstand

De opplyste iblant oss har allerede lenge vært forberedt på dette scenariet. Presset på dem øker, folk retter sitt raseri imot dem istedenfor mot de virkelig skyldige i maktposisjonene. Noen vil nok dermed kunne tvinges i kne, men det vil også være nok av dem som ikke lar seg påvirke. Ikke alle reagerer på samme måte når de blir satt under press, ikke alle gir etter. Tenk på en katt som blir drevet inn i et hjørne. Hva gjør den? Ja, det finnes også mennesker av den typen som gjør motstand når de blir satt under press. Hos dem oppnår man på denne måten nøyaktig det motsatte av det man ønsker. Disse menneskene kan regjeringen ikke lenger få over på sin side. De er en torn i øyet på makthaverne og den siste bastion, som ikke kan brytes. De vil fortsatt bidra til opplysning og igjen være et anker for andre som begynner å tvile på regimet. Så lenge de finnes, er det håp om at omstruktureringen av våre samfunn kan stoppes.

Oversatt av Rune G

Forsidebilde: Ray Aucott

https://www.wochenblick.at/druck-und-suendenboecke-wenn-katzen-in-die-enge-getrieben-werden/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedoooom
  6 september 2021 7:59

  Myndighetene kan lure hele folket litt av tiden, eller deler av folket hele tiden, men de kan ikke lure hele folket hele tiden. Jeg lot meg dessverre lure litt i mars i fjor, men jeg innså fort at det var noe alvorlig galt med det som skjedde.

  Men dessverre er det mennesker der ute som nekter å lytte med mindre de får høre det fra løgnerne i MSM eller en korrupt politiker. De vil ikke engang lytte til å sine nære og kjære, mennesker som de har kjent hele livet… og de blir sinte om man forsøker å rokke ved deres verdensbilde. Jeg har en forklaring på hvorfor det er blitt slik: Indoktrinering.

  Troen på en Allmektig Gud er erstattet med troen på staten. Fra barnsben av har folk blitt hjernevasket til å tro at staten er der for å passe på de, og er det en ting vi kan lære av historien så er det at folk ikke liker at man stiller spørsmål ved og/eller kritiserer deres tro. Gjør man da så blir man ofte konfronert med sinne, fornektelse og ikke sjeldent vold (fra de mest indoktrinerte). Mange VIL bare ikke innse virkeligheten, nemlig at staten og politikerne IKKE er der for å hjelpe de… men faktisk kan vise seg å ikke ville de godt. Det å innse den grusomme virkelighet kan være en veldig skremmende opplevelse, og derfor velger mange å bokstavlig talt ofre sine barn for at illusjonen skal bestå.

  Men som Ayn Rand engang skrev: «Du kan ignorenere virkeligheten, men du kan ikke ignorere konsekvensene av å ignorere virkeligheten».
  Det vil komme til et punkt da selv de mest hjernevaskede vil måtte ta et oppgjør med sin egen tro, og når de store masser innser at de har blitt lurt så kan det bli stygt. Vi får bare håpe at de da lar sinnet gå ut over de ansvarlige, og ikke de som har forsøkt å fortelle de sannheten..

  Personlig: desto mer myndighetene truer, desto mer vil jeg stritte i mot. Jeg er litt merkelig sånt sett: om noen prøver å tvinge meg så vil jeg sette meg på bakbeina…. og mange mennesker er heldigvis sånn. Fra å i ung alder være veldig autoritetstro så er jeg nå VELDIG skeptisk til autoriteter. Jeg tar ALDRI noe for god fisk lenger.

  Svar
 • Inger Eliasen
  6 september 2021 8:52

  Offentlig tilgjengelige statistikker sier der er FLERE syke og døde i de landene med mange vaksinerte enn de landene som har få corona vaksinerte… Å da gå etter de uvaksinerte faller seg pent inn i rekken over idiotiske tiltak som har ingeting med virkeligheten å gjøre. NÅ MÅ FOLK VÅKNE OPP OG SE HVA SOM VIRKELIG FÅREGÅR!!! Hvis ikke denne galskapen stoppes NÅ! som vil fremtidens generasjoner ble født inn in tyrransisk fascistisk slaveri for all overskuelig fremtid.

  Svar
  • Freeeeedoooom
   6 september 2021 9:39

   Alt for mange forholder seg kun til TV2, NRK og resten av løgnmedia som sine «nyhets»kilder, og de tror på alt som myndighetspersoner sier. Prøver man å introdusere disse for alternativ informasjon så blir de ofte sinte og frustrerte, de VIL bare ikke høre noe som utfordrer deres virkelighetsbilde. På en måte er det forståelig: det å komme til den erkjennelse at det man har trodd var riktig hele livet faktisk kan vise seg å være en løgn, det kan oppleves skremmende for mange…. da er det lettere at bandet fortsetter å spille selv om skipet traff et isfjell for en time siden og vannet flommer inn under dekk.

   Svar
 • Det er forståelig at folk som vaksinert klamrer seg fast til fortellingen som fikk dem til å la seg vaksinere. Kan vi vente at vaksinerte sier de angrer på at de tok vaksinen?
  Det er også naturlig at «de vaksinerte» blir aggressive mot uvaksinerte som ikke har «tatt en for laget» og «ofra seg for fellesskapets beste».
  Det vil nok bli tøft å være uvaksinert til vinteren. Ikke minst for uvaksinerte unger, som vil bli utestengt fra bursdagsselskap og andre fellesarrangement. Veien fram til hjemmeskole for uvaksinerte barn er ikke lang.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hadde Russland gjort noe slikt skulle vi sett overskrifter.

USAs krig mot terror: Rundt en million drepte.

Forrige innlegg

Norges regjering gir USA 4 baser i strid med grunnloven:

Vi blir russisk atombombemål nå!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.