POSTED IN Virkelighetsforståelse

Vi må slutte å håpe.

Vi må kjempe.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fra Spania til Finnland

Jan Hårstad

Det er helt utrolig hva Rødt-skribenter klarer å koke i hop av fantasi og selvbedrag. Under Syriakrigens høydepunkter kunne man på fin plass i Klassekampen lese at Jihadistene i Syria var å sammenligne med De Frivillige Internasjonale brigadene i den spanske borgerkrig.

Jihadistene var betalt av Gulfstatene og væpnet av Natostatene.

Da Ukrainakrigen så brøt løs, het det at vi på venstresida må sende våpen til Natos Zelensky-regjering for Den Spanske republikken tapte på grunn av våpenembargoet. Min magefølelse sier at vi bør sende våpen sa Rødt-leder Moxnes.

Så skal Halvor Fjermeros bidra med en edruelig debatt og løfter fram Finland som modellstaten for Norge. Helt åpenbart har han ikke fått med seg utviklingen i finsk politisk tenkning for president Sauli Niinsto sier nå at det er helt unødvendig med noen folkeavstemning om Nato i Finland da to undersøkelser viser henholdsvis 61% og 62% for nato-medlemskap.

Det forteller mye om den ekstremt småborgerlige karakteren av partiet Rødt at dens talsmenn elsker å HÅPE. Håpe for ditt og håpe for datt er en gjennomgangsmelodi i tankelivet deres. Her er Fjermeros siste store

HÅP som garantert har oppslutning i partiet for talsmenn holder på med dette hele tida.

At Norge skal inngå i alliansefri NØYTRAL nordisk forsvarsallianse. Det er jo bare sprøyt all den stund Sverige og Danmark allerede er store medspillere i Natos ukrainakrig.

Her er dagens Fjermeros: «Det har vært økende støtte for Nato-innmeldingen i både Sverige og Finland denne vinteren. VI KAN HÅPE AT DEN ER ET RESULTAT AV KORTVARIG KRIGSEUFORI.»(2.4)

person holding brown and white wooden blocks

Alt er feil ved dette synspunktet. I praksis blir Norden-statene mer og mer dratt inn i det som er planlagt som en Nato-verdenskrig for å senke Russland og Kina. Vi har jo her utallige ganger vist til Rand-dokumentet

Av 2019 og har nå bare det å legge til: Alle Natos militære tenketanker i dag beskjeftiger seg ikke med noe annet enn hvordan økonomisk, kulturelt og atombasert skal senke fiendene.

Fjermeros Finlandsmodell kan ikke overføres til Norge så lenge det totale Storting er NATO-besatt.

USA har allerede militærbaser i Norge og få eller ingen maser om det.

Fjermeros betraktes sikkert som en slags tenkende versjon av en Rødt-politiker, men også han har åpenbart blitt et offer for prosjektet i Rødt om å glemme alle teorier om Imperialisme og Krig.

Partiet skal kun beskjeftige seg med å minske sosiale forskjeller. Og resultatet: 72% av Rødterne er for verdens mektigste krigsallianse og Fjermeros har slått seg på HÅP OG TRO.

Vilken tilstand!

Forsidebilde: Kristopher Roller1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 437 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  5 april 2022 9:12

  Tru og håp er bra. Kjærleik og forstand er betre. Stor takk til Hårstad, oberstløytnant Ødegård og redaktør Lindtner med medarbeidarar. Me treng dykk sårt i Nato-ofsen som no rår i alle parti og aviser.

  Svar
 • "DE" prøver å få startet WW3...
  6 april 2022 9:51

  De maktsyke psykopatene bak makten som styrer verden ved hjelp av manipulasjon, korrupsjon, utpressing og løgner har i en god stund nå prøvd å provosere frem verdenskrig mot både Kina og Russland samtidig…

  Svar
 • Fallingsen
  8 april 2022 10:54

  Hva kan man gjøre for å stoppe de??? Nå har WEF en terrorist organisasjon som jobber for å gjøre verden om til et fascistisk totalitært paradis for psykopatene i «eliten» blitt slått sammen med FN… Alle planene deres går så det suser og jeg kan ikke se at vi har noen sjangse til å stoppe dem uten å rett å sett gå drastisk til verks grunnet de har altfor mye makt og kontroll.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Blokkerer legemiddelindustrien effekt-studier?

Høydose-studier viser at D-vitaminer har god effekt på psoriasis-pasienter.

Previous Post

Nå kommer innrømmelsene.

Korona-Lockdown var fullstendig mislykket.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.