POSTED IN Kronikk

Verdens dyreste skuespiller.

Hvordan Er Det Stelt med Volodymyr Zelensky – Kommer Han Til Å Fryse?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Terje Sørensen
Pensjonert advokat

Du kan tro det, eller du kan la være å tro på det stadig økte antallet, ja nærmest tsunamien, av nyheter og meldinger fra både hovedstrøms- og motstrømsmediene om at krigen i Ukraina går mot slutten. Som alt annet omkring det som skjer i dette ulykkelige området, vet heller ikke jeg noe sikkert om nyhetene og meldingene medfører riktighet.

Men la oss nå forutsette at opplysningene viser seg å være riktige. Da blir det sikkert mange endringer i mangt og mye, f.eks. hva kommer til å skje med president Volodymyr Zelensky? Mannen er etter min mening ikke dum, og jeg synes det vil være klokt av ham å forlate Ukraina – det er konkurs, og det vil kreves helt astronomiske summer for å bringe området på fote igjen. Jeg drister meg til å anta at han helst vil unngå å bruke noen av sine egne eiendeler for å bidra til slik gjenreisning – hadde han villet det, hadde han vel for lengst gjort det…

Men hva eier han egentlig? Jeg har søkt Internett ut og inn og funnet et nettsted som jeg synes har mye for seg. Det kalles «CA KNOWLEDGE» og har URL https://caknowledge.com/ hvorfra du kan klikke deg videre til «Zelensky Net Worth 2023», https://caknowledge.com/zelensky-net-worth/ og derfra igjen til følgende lenker på engelsk:

1) Zelensky Net Worth
2) Exclusive Details about Zelensky
3) Zelensky Assets & Investments
4) How many Cars does Zelensky own?
5) Zelensky Annual Net Worth Growth
6) Exclusive Details about Zelensky
7) Volodymyr Zelensky Watch Collection
8) Frequently Asked Questions
9) Volodymyr Zelensky Biography
10) Volodymyr Zelensky Relationship & More
11) Zelensky Net Worth Growth Analysis
12) Zelensky Approval Rating
13) Zelensky Father
14) Zelensky Entertainment Career
15) Zelensky Social Media Accounts

Derfra hitsetter jeg i mer eller mindre tilfeldig utvalg følgende:

* Han har en nettoverdi på 596 millioner US-dollar
* Hans årlige inntekt er 60 millioner US-dollar
* Han har 3 private jetfly
* Han har 5 luksusbåter
* Han har 15+ boliger og villaer

Disse opplysningene utdyper CA KNOWLEDGE med følgende:

(SITAT START)

Zelenskys eiendeler og investeringer

Zelensky eier over 12 eiendommer, 8 biler og 5 luksusyachter. Zelenskys eiendeler inkluderer også kontantreserver på over 75 millioner US-dollar. Zelensky eier også en investeringsportefølje på 15 aksjer til en verdi av 60 millioner US-dollar. Listen over aksjer Zelensky har investert i er under:

* Saudi Aramco 
* Apple 
* Microsoft 
* Meta
* Alphabet
* Amazon
* Tesla

Zelensky har nylig kjøpt en splitter ny Mercedes-Benz G-klasse til en pris på 370.000 US-dollar. Zelensky eier også en Tesla Model S som er verdt mer enn 100.000 US-dollar. Noen få andre biler eid av Zelensky, er listet opp nedenfor:

* Jaguar XF
* Audi Q2
* Audi RS Q8

Zelenskys årlige vekst i formuen

År Inntekt
2023 596 millioner US-dollar
2022 536 millioner US-dollar
2021 480 millioner US-dollar
2020 430 millioner US-dollar
2019 380 millioner US-dollar
2018 340 millioner US-dollar

Volodymyr Zelenskys klokkesamling

Mens han stilte som presidentkandidat og under presidentskapet, mottok Volodymyr Zelensky dyre gaver fra velstående forretningsmenn og oligarker. Nedenfor er noen av klokkene i Zelenskys samling.

* Chopard – 105.000 US-dollar
* Franck Muller – 250.000 US-dollar
* Roger Dubuis – 260.000 US-dollar
* Patek Philippe – 400.000 US-dollar
* Breguet & Fils – 365.000 US-dollar
* FP Journe – 190.000 US-dollar

(SITAT SLUTT)

Blir Zelensky værende i Ukraina?

Noen helt sikre bevis på at Zelensky besitter eiendom(mer) i varmere strøk enn Ukraina, har jeg ikke, men formoder at han i alle fall kan låne/leie det han måtte trenge og/eller kjøpe seg et behagelig oppholdssted.

++++

Så får tiden vise hva som skjer …

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • .Jan Zörlie
  27 august 2023 11:05

  Penger kan jo fryses og hvor kan han bo på et sikkert sted.Det er ikke lett å gjemme en slik «kjendis».
  Beskyttelsesprogram ?.Kanskje det,men om det er Joe Biden apparatet som skal stå for beskyttelsen,vel,presidenter kommer og går.En liten underdrivelse er det vel om jeg hevder at det foregår en skittentöyvask i Unaiten for tiden.Det som skjer i Unaiten har en tendens til å spre seg til Europa.

  Svar
 • Northern Light.
  27 august 2023 14:38

  Scott Ritters dokumentar «agent Zelensky», viser at han selger Ukraina til den globale storkapitalen.

  Av Manlio Dinucci.
  «Zelensky relanserer krigen mot korrupsjon: «Nulltoleranse mot korrupte og mot de som blir rike av krig»: dette er overskriften på dagsavisen L’Avvenire, som gir er bilde av en enkel og ærlig president som gir avkall på ethvert privilegium, og bekjemper korrupsjon.

  Dette bildet, formidlet av hele den politiske hovedstrømpressen og media, avsløres som falskt av Scott Ritters etterforskning; i dokumentaren «Agent Zelensky».

  Scott Ritter, en tidligere soldat i US Marines som spesialiserte seg i etterretning, beviste intellektuell ærlighet og mot, da han ble satt til ansvar for FN-inspektører i Irak i 1991-1998, og konkluderte med at Irak ikke hadde masseødeleggelsesvåpen, og offentlig motarbeidet krigen i 2003.

  Hans undersøkende dokumentarfilm viser offshore-selskapene opprettet av Zelensky og medarbeidere i skatteparadiser, der «hans oligark dukkemestere har gitt ham en økonomisk buffer», med en første betaling på 41 millioner dollar.

  Dokumentaren viser de luksuriøse villaene som Zelensky eier i Miami (en villa er verdt 34 millioner dollar), i Israel, i Forte dei Marmi (Italia), i London, i Georgia, i Hellas, (nå også i Egypt ovs.anm.), og også på Krim (dette var en feil investering fordi nå Zelensky eier den ikke lenger).

  Scott Ritters etterforskning viser at historien om at Russland ødelegger ukrainsk korn, og dermed gjør at det oppstår sult Afrika, er fabrikkert. Realiteten er at Cargill og andre multinasjonale agro-gigantselskaper tar de beste landområdene i Ukraina, og bruker kornet som produseres der til sine egne strategier. USAs plan om å redusere matsikkerheten i Europa, for å bedre kontrollere de allierte landene, er sammenfallende med denne strategien.

  Etterforskningen viser at Ukraina ikke bare blir frastjålet landet sitt, solgt av Zelensky og hans medarbeidere til multinasjonale selskaper, men blir stadig mer forgjeldet. De enorme militære forsyningene den mottar fra USA og europeiske stormakter er ikke gaver, men gitt på kreditt.

  Dermed har Ukraina allerede så stor utenlandsgjeld at det vil ta århundrer å betale den ned. Denne gjelden vil vokse ytterligere med «rekonstruksjonen», som Zelensky har lagt i hendene på amerikanske BlackRock, det største investeringsselskapet i verden.

  Fra Global Research, Global Research, 26 august 2023.
  Dinucci er journalist,geograf og forfatter.
  Oversatt fra engelsk. Linker og videodokumentar i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Agent Zelensky: Ukraine on Sale.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Sørkinahavet.

Er det øvelser, forberedelse på angrep eller utholdenhets-manøvrer?

Forrige innlegg

Menneskets natur:

Mennesket er ikke ondt, det er sosialt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.