POSTED IN Sverige

Valget i Sverige:

Når «Venstresiden» ikke vil forholde seg til virkeligheten.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

De korrekte marxistene

Jan Hårstad

Sverige er ett av de mest voldelige land i Europa. Det går ikke en dag uten at det skytes skarpt og det drepes også anseelige mengder. Alt dette finnes det statistikk om, men jeg drar ikke det nå.

Rapperen Timbuktu kommenterte helt presist valgutfallet for blåbrunt. Vi har tiden og DEMOGRAFIEN på vår side. Naturligvis.

Hvis det er slik at tredje verden folket i Sverige, flertallet muslimsk, produserer et snitt på fem barn hver familie og en svensk familie to barn, så skulle det gi seg selv at om noen tiår er det islamske partiet NYANS en sentral faktor i svensk politikk.

Politikorpsets folk sier at det er ikke lenger slik at narkovolden bare holder seg i Stockholm, Gøteborg og Malmø. Den brer seg også over det ganske land til mindre byer. I denne volden som har Europarekord, ligger det eksplosive motsetninger av rase og religionskarakter.

Nå har jeg da lest Proletarens oppsummering av et dundrende nederlag for Kommunistpartiet og også Vänsterpartiet som har blitt «nysossar». Men forklaringen på at det gikk på trynet for «venstresida» ligger i håndteringen av Nato og strømprisen diktert av EU! En nekter faktisk å se at Sverige er på drift inn i det villeste anarki og kanskje tilløp til borgerkriger av den typen som har plaget Libanon.

Men de som ser dette er alldeles håpløse folk som forfatteren Jan Guillou i Aftonbladet 11. sept. og spaltist Henrik Arnstad. Begge skriver om at nazisme og fascisme på vei inn i Sverige.

Hør Arnstad: «Tror inte det blir flere fungerande val i Sverige. De brunblå kommer att sabotera demokratin, rensa bort regimkritiska medier och omøjliggøra framtida fungerande valrørelser. Fascism.»

 

Jeg deler ikke noen av herrenes synspunkter, men jeg skal medgi at de har rett i at det blir forferdelige tilstander i Sverige. De korrekte marxistene derimot mener åpenbart at med klokere og smartere valgkamper, Nato, sosiale spørsmål, så lar det seg gjøre å få Sverige på beina igjen.

Det dette minner meg om er hvordan det tyske kommunistpartiet (KPD) analyserte situasjonen i 1933. Det var også den totale virkelighetsvegring. Alle lederne ble jo arrestert umiddelbart etter Riksdagsbrannen og ble enten drept eller satt i KZ. Det kom overraskende! Det var KPD som skulle ta over Tyskland.

Vel er det slik at en bekymrer seg over Natoiseringen av Norden og Sverige. Men det finnes liten innsikt i at det globale Nato forbereder den tredje verdenskrig. Den militære tenketanken Rand har laget et strategiskrift om hvordan den skal utvikles, datert 25. januar 2022, og som internasjonal presse nå kaster seg over i svenske Nya Dagbladet 17 sept. 

Og Rand forsøker å redde skinnet ved å si at dette er et fake dokument. Bare tøv. Akkurat samme synspunkter har blitt levert av andre amerikanske dokumenter lenge og som Thierry Meyssan jevnlig legger fram.

Hva i all verden skal vi gjøre med de korrekte marxistene?

Forsidebilde: Jannis Blume

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Jemenitt og eks-muslim LUAI AHMED er interessant, bosatt i Sverige bare få år, men behersker svensk veldig bra, og er ikke redd for å si det politisk korrekte svensker er for feige til;
  her er hva han uttrykte for få dager siden:

  «Jeg er ikke redd Sverigedemokraterna, jeg er redd Partiet Nyans. Sverigedemokraterna vil sende meg hjem hvis jeg voldtar eller dreper. Nyans vil sette meg i fengsel for å mislike en religion.»

  Svar
 • Northern Light.
  20 september 2022 14:24

  Rapperen Timbuktu har rett når han sier at innvandrerne fra MENA-land har demografien på sin side. Det kan en observere i hvert eneste land i den vestlige verden. De etnisk opprinnelig vert- befolkningene har stort sett en negativ fødselsrate, og innvandrerne fra MENA-land har en positiv fødselsrate. Altfor få, selv av tredje generasjons innvandrere fra MENA-land kan integreres, de kan ikke kvalifiseres til et europeisk arbeidsliv, og blir en stor del av den passive delen av økonomien og parallellsamfunnet. Kostnadene for den enorme kriminaliteten belaster også den passive delen av økonomien betydelig, som underslås av vestlig presse og media, de viser bare frem positive unntak.

  I den produktive delen av økonomien i vestlige land, har vi den etnisk opprinnelige befolkningen som står for skattegrunnlaget og som går tilbake demografisk, de eldre blir stadig flere og de yngre færre. Men dette har blitt fremholdt av innvandrertilhengerne som grunn til at vi må ha innvandring. Men innvandrere fra MENA-land kan ikke erstatte vestlige i den produktive delen av økonomien.

  Når en av nøkkelpersonellet i infrastrukturen, for eksempel en ingeniør, går av for aldersgrensen, blir hun/han bare unntaksvis erstattet av en innvandrer fra MENA-land. Det er for få av dem som klarer utdanningsløpet for høyere utdanning innenfor blant annet tekniske fag. Hadde Skandinavia lagt til rette for innvandrere fra andre vestlige land og Øst-Asia, for mange vil bo i Skandinavia, hadde vi ikke hatt denne situasjonen. De integreres lett, assimileres av de opprinnelige befolkningene og samler seg ikke i parallellsamfunn.

  Noe som kunne observeres og påpekes allerede for 30 år siden, og de som gjorde det ble og blir beskyldt for rasisme og for å være fremmedkulturfiendtlige. En del av strategien til finansfolket, det er den globale storkapitalen som står bak masseinnvandringen fra MENA-land til vestlige land. Strategien er å belaste den passive økonomien til vestlige land med ikke-bærekraftig masse-innvandring. Så mye at de må låne fra Verdensbanken og IMF får å finansiere det, som bare gjør det verre, da de som står for skattegrunnlaget går tilbake og kan ikke betale lånene.

  I et foredrag i Davos for noen år siden, ivret Soros for at Vest-Europa skulle låne flere hundre milliarder euro, for å finansiere innvandrere fra Afrika han fikk over til Europa med fergetrafikken og fluktrutene han sponset, sammen med NGOene som hjalp dem. Masseinnvandringen fra MENA-land er bare ett av flere løp som storkapitalen driver, for å få vestlige land i knestående økonomisk. Med tomme statskasser og enorm statsgjeld, kan Wall Street finansfolket bare forsyne seg av all statlig eiendom, landressurser, infrastruktur og boliger nesten som de vil.

  Soros sammen med BlackRock, Vanguard, Statestreet og Buffet har også kjøpt seg enormt opp i olje, gass og kull, mens de har sponset grønne bevegelser og propaganda, og posisjonert seg for Europas konstruerte energikrise. Tømmingen av statskassene akselereres med skyhøye priser på energi og investeringene i grønn energi. Som Patrick Moore, grunnleggeren av Greenpeace påpeker, det brukes mer energi på å bygge og drifte de fleste 180-200 meter høye vindturbinene enn det de produserer før de må skrotes.

  Men den globale storkapitalen har det travelt, vestlige land og deres økonomier må ødelegges helt før de kan implementere en digital sentralbankvaluta og sin nye verdensordning før 2030. Befolkningene skal desimeres, og de i slaveklassen som får leve i New World Order i minimalistiske bolig-maskiner i megabyer, må drikke shakes med proteinpulver fra insekter fra insekt-fabrikker, og med microchip-implantater bli en så kostnadseffektiv humanoid for herskerklassen som mulig. Det langsiktige og tålmodige finansfolket rir på flere hester for å komme i mål med sin NWO. Boken er ferdigskrevet, og vi har begynt på det siste avgjørende kapitlet. Skal det skrives om, må det gjøres nå.

  Svar
 • Bra skrevet, her er ett edruelig foredrag fra Jim Jatras tidligere diplomat om hva som kommer:

  https://rumble.com/v1klwpd-its-even-later-than-you-thought-jim-jatras-at-rpi-scholars-seminar.html

  Svar
 • Vår politiske elite er enten utan kunnskap og ignorante til fakta, eller hjernevaska tomskaller i ‘go with the flow’-propagandaen, eller så hatar dei vanlege folk og vil vere vondskapsfulle.
  Det er lett å lure eit folk som er likegyldige og uansvarlege, og som finn seg i å først betale lønnsskatt for så å betale mva-skatt nør dei bruker resten.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Vestlige medier blåser opp et mindre russisk nederlag.

Ønsketenkning preger vestlige medier i Ukraina-krigen.

Forrige innlegg

Utdrag fra Putins pressekonferanse i Samarkand:

Ursula der Leyens forslag om å sende energi-regningen til Russland er et forsøk på å flytte hodepinen fra et sykt til et friskt hode.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.