POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norge

Vaksinen som skulle beskytte oss gir uventet effekt for noen:

Økende antall synsforstyrrelser og blindhet.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Mange fullvaksinerte mot Covid blir nå blinde

Av Ethan Huff

Vi har hørt alt om de mange tilfellene av myokarditt og perikarditt etter injeksjon, samt mottakere som gjentatte ganger tester «positive» for viruset selv etter å ha utført gjerningen. Men det er en annen bekymringsfull bivirkning som forekommer hos de «fullvaksinerte» for Wuhan-koronaviruset (COVID-19) som sjelden nevnes: blindhet.

De siste dataene fra Storbritannia antyder at et økende antall personer med alle vaksinedoser mister synet. Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) Yellow Card-systemet viser for tiden 163 tilfeller av total blindhet blant personer som ble stukket med nålen til Pfizer-BioNTech, sammen med ytterligere seks tilfeller av sentralt synstap og fire tilfeller av plutselig synstap.

Tjueen mennesker skal også nå lide av «forbigående blindhet» spesielt forårsaket av Pfizer-injeksjonen. Denne bivirkningen involverer synsforstyrrelser eller tap av syn på ett øye i noen få sekunder eller til og med minutter av gangen.

19 916 ‘øyelidelser’ inkludert blindhet etter covid-vaksine rapportert i Europa

Ytterligere 20 personer utover det er rapportert å ha lidd av en reaksjon kalt «ensidig blindhet», som er når en person ble blind eller sløret syn på bare ett øye.

«Totalt har det vært 8 016 øyensykdommer rapportert som bivirkninger på Pfizer-stikket per 6. april 2022,» rapporterte Daily Exposé .

Er det verdt å bli blind bare for å føle seg «beskyttet» mot en forkjølelse?

AstraZeneca-injeksjonen, som er en av COVID-sprøytene som for tiden er tilgjengelig i Storbritannia, er også knyttet til tilfeller av blindhet.

Per 6. april har MHRA mottatt 324 rapporter om blindhet, tre rapporter om sentralt synstap, fem rapporter om plutselig synstap og 29 rapporter om forbigående blindhet blant 14 895 øyesykdommer, alle spesifikt knyttet til AstraZeneca-nålen.

Moderna injiserer også folk i Storbritannia, men med en mye lavere hastighet enn de nevnte selskapene. Likevel er mange som tar imot Moderna-nålen nå også blinde.

MHRA viser at det i forbindelse med Moderna-injeksjonen har vært 34 rapporter om blindhet og 56 rapporter om synshemming. Totalt har det vært 1519 øyesykdommer rapportert som bivirkninger på Moderna-stikket.

«I alt, når man inkluderer rapporterte bivirkninger der vaksinens merke ikke var spesifisert, har det vært 24 516 øyesykdommer rapportert som bivirkninger på Covid-19-injeksjonene, med 525 av disse reaksjonene som fullstendig blindhet,» rapporterte Exposé  .

«’Faktasjekkere’ sammen med myndighetene har vært på saken for å feie disse dataene under teppet og har merket dem som upålitelige. Begrunnelsen deres er at «bare fordi noen rapporterer hendelsen etter å ha fått vaksinen, betyr det ikke nødvendigvis at det skyldes vaksinen.»

En person som går under navnet Louis dokumenterte på Twitter historien om sin kone, som i ukene og månedene etter hennes AstraZeneca-stikk ble helt blind på venstre øye og mellom 30-60 prosent blind på høyre øye.

Nevrologen som behandlet kvinnen advarte henne om ikke å få den andre dosen av skuddet.

«Som du kan se, er elendigheten som faktasjekkerne ser bort fra som ‘ikke nødvendigvis vaksinens feil’ veldig reell for menneskene som rapporterer dem,» la Exposé til.

«Men hvorfor får COVID-vaksinene folk til å bli blinde?»

Svaret kan ha å gjøre med det faktum at COVID-vaksiner også forårsaker store kardiovaskulære problemer, inkludert hjerneslag. Synstap følger ofte med hjerneslag, så det begynner å gi mening.

Oversatt og bearbeidet av redaksjonen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • «Lege klør seg i hodet over antall innleggelser», «Flere blir syke og dør – lege slår alarm», forteller nrk; mens alarmen gikk for oss tenkende for over to år siden; «okay, doktor klø deg i hodet til du blir skalla, da må du være hjerneskada av injeksjonene du sjøl fikk hvis du er så dum at du ikke ser sammenhengen eller så full av fornektelse at du ikke tør å se sannheten i øynene, din feige, løgnaktige pyse», sier jeg. Hvor mye mer skam går det an å gjøre på sin egen profesjon? Håpløs gjeng. Tragikomisk.

  Svar
 • Total fornektelse og løgn igjen fra kvapsetrynet Nakstad, i høyst medskyldige NRK:
  «Vaksinen er ikke årsaken», «ingen grunn til å mistenke koronavaksinen»,
  okay Espen, skaff deg livvakter. Alt kommer for en dag, og Det kommer en dag for deg.

  Svar
 • Er det derfor synet mitt har blitt dårligere og dårligere siste året tro…To vaksiner, siste i oktober i fjor…

  Svar
  • Au au au, Ulla, jeg sender deg all min kjærlighet!!! Det er så mange med lidelser i kjølvannet, mine tårer renner i medfølelse. Og raseri for det som er gjort. Å gu så sint jeg er.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

For lavt nivå fører lett til sykdom og for tidlig død.

Pårørende må kreve D-vitamintest av pårørende på pleieinstitusjoner!

Forrige innlegg

Albertas nye statsminister lover å kaste ut World Economic Forum.

Globalistorganisasjonen inngikk partnerskap med helsemyndighetene i delstaten.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.