POSTED IN Norge

Vaksine-dødstallene fra Norge skremmer:

Avslutter flere land bruken av Pfizer-vaksinen?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Meldingen under fra min samarbeidspartner på Filippinene er ikke bare nyttig men sensasjonell. Tra asiatiske land stanser angivelig Pfiizer-vaksinen etter meldingen fra Norge.

Det som er pussig og som min medarbeider påpeker er hvorfor ikke dette meldes i de norske mediene. Både antallet døde og at andre land avslutter bruken av denne vaksinen med dette som utgangspunkt er jo egentlig sensasjonelt.

Står vi overfor en helsepolitisk skandale i Norge?

Knut Lindtner

På Channel News Asia fra Singapore, kom i går kveld 17/1 (her) et stort oppslag: Norske helsemyndigheter har varslet om uheldige sideeffekter av Pfitzer Covidvaksine. Myndighetene i Singapore, Hong Kong og Australia har med øyeblikkelig virkning stanset bruk av Pfitzervaksinen etter denne melding fra Norge. 

Forklaringen kom da jeg åpnet denne PC i dag 18/1 0900 (her): Myndighetene på Filipinene opplyser at i Norge er tjuetre-23- personer døde etter injeksjon av Pfitzervaksinen, Tretten-13- av dem var åtti år og eldre.


Ved å kikke på overskriftene i Dagbladet og Aftenposten både i går og i dag fantes ikke en linje om den ganske dramatiske nyheten som meldes fra Norge her i Asia. Bedre bevis på at det i Norge drives SENSUR på hva folket skal få vite kan ikke bli bedre.
   

Einar Magnus Ødegård

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • En link til denne historien hadde vært fint. Jeg har nå sjekket både straittimes.com og channelnewsasia.com uten å finne noe om at de har stanset bruken av Pfizervaksinen, så da er spørsmålet om informasjonen fortsatt er gyldig?

  Svar
  • Jeg brukte heldigvis spørsmålstegn. Etter å ha sjekket viser det seg at i hvert fall Australia vil ha nærmere informasjon fra Norge etter dødsfallene, men det står ingenting om at de stopper vaksinasjonsprogrammet. Slik jeg oppfatter hovedpoenget her at det er flere land som nå reagerer på det store antallet døde etter vaksineringen. Og det er det viktigste. Dreper vaksinen flere enn covid-19?

   Svar
   • Hei og takk for svaret!

    La det være klart; jeg er særdeles skeptisk til enhver vaksine som er presset gjennom en nødkjenning så fort og spesielt så lenge det er mRNA vaksiner. Selv om jeg ikke kan svare sikkert på ditt spørsmål så synes det å være liten tvil om at den potensielle risikoen med en slik vaksine langt overstiger risikoen ved COVID 19. Men som vi begge vet er jo dette politisk ukorrekt svar 😉 Desto viktigere tenker jeg det er at man er veldig presis i kommunikasjonen slik at man ikke kan tas i feilinformasjon som garantert vil bli brukt mot en selv og «saken». Det er derfor bra du bruker spørsmålstegn, men ta gjerne en ekstra sjekk før du lar slike historier slippe gjennom. Ha en fin dag 🙂

 • Profssor Dolores Cahill advarer mot RNA vaksineringen og mener de vaksinerte kan begynne å dø mange måneder etter vaksineringen:
  https://www.bitchute.com/video/Dxjp6nkwhWn8/

  «Vaksinen» er ikke engang en vaksine. Den immuniserer ikke mot Covid-19:
  http://nworesearch.co.network/2021/01/15/the-covid-vaccine-is-not-really-a-vaccine/

  Når opp mot 95% av de uvaksinerte smittede ikke opplever symptomer av Covid-19 og vaksinen som ikke er en vaksine letter symptomene opp mot 95% så kan man spørre seg om det er «neomatematikk» som gjør «vaksinen» effektiv, eller om null pluss null alternativt 95 minus 95 fortsatt blir null?

  Svar
 • Altså 2 av 1000.

  Hvor stor promille er dødd av viruset/smitten? Mindre eller mer enn enn «minimalt»?
  (At de fleste av de 500 døde/smittede har vært alvorlig syke vet vi.
  – Selv om media & politikere i begynnelsen ikke ville opplyse om dette, – av «personvernhensyn» )

  ‘ Legemiddelverkets ukerapport ble utarbeidet på et tidspunkt da 55.000 nordmenn hadde fått vaksinen. De 104 mistenkte bivirkningene utgjør dermed i underkant av to promille av de til da vaksinerte.
  – Risikoen er helt minimal. ‘
  https://www.nrk.no/norge/104-meldinger-om-mistenkte-bivirkninger_-vi-er-ikke-bekymret-1.15337747

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Australia foregår det:

Nesten ingen syke eller døde, men knallharde tiltak.

Forrige innlegg

Ny runde privatisering:

Denne gangen av pass.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.