POSTED IN Norge

Uvaksinerte: Annenrangs folk?

Hvem er vi?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette innlegg skal ikke handle om hvilke personvern og overvåkings utfordringer det nye vaksinepasset gir oss. Eller hvilken fremtid en slik biodigital detaljkontroll over mennesker vil føre til, utenom å si at vaksiner vil garantert ikke være eneste kriteria for grønt pass i fremtiden.

Dette innlegg vil handle om hvem vi er.
Det vil handle om Norge som nå forbereder seg til å innføre vaksinepass.
Det handler om at vi har en plikt til å tenke nøye gjennom hvem vi er som enkeltmenneske, hvem vi er som et folk, og hva slags land vi ønsker å være.
Et vaksinepass er et soleklart brudd på menneskerettighetene, og den norske grunnlov.
Noen mener at menneskerettighetene må vike for felleskapet og folkehelsen.
Men glemmer at uvaksinerte er en del av felleskapet, og av folkehelsen.
De uvaksinerte er flere enn de som ikke vil ta vaksinen. De er også de som ikke kan ta vaksinen, de som har tatt en vaksine og har fått alvorlige bivirkninger og de som har tatt en eller to vaksiner men vil ikke ta flere. Alle disse er vårt felleskap, men blir ekskludert hvis vi velger å segregere dem.
Det blir : oss og dem. Er det virkelig det samfunn vi ønsker?

Buddha in meditation, Sculpture & Statues


Er menneskerettighetene bare for gode tider?
Eller ble rettighetene skapt fordi vi levde gjennom grusomme tider vi ikke vil gjenta?
Kan det være at menneskerettighetene i seg selv er felleskapets beste?
Apartheid er et afrikaans ord som betyr adskillelse. I Sør Afrika hadde de en rasebasert segresjon, som var grusom. Nå innfører Europa og Norge medisinsk Apartheid. En segresjon basert på lydighet, som vil bli like grusom. Fordi hver gang vi deler felleskapet opp i to grupper, hvor den ene har mer verdi og rettigheter enn den andre så følger tragedie.
Enkeltes nordmenns holdinger til medmennesker og deres mangelfull historiekunnskap skremmer meg mer enn noen virus eller sykdom. For første gang i mitt liv frykter jeg at jeg må kanskje flykte fra mitt eget land.
Vis mot, kjemp for felleskapet og si nei til vaksinepass.
Si nei til frykt.

Glenn Bergstø
Buddhist. Flekkefjord.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Det finnes fortsatt «mennesker» der ute som stoler på «myndigheter» og Big Pharma osv. Det er stort sett de samme «mennesker» som frådet av raseri over «apartheid-staten» Sør-Afrika. Nå er det ok for dem at apartheid innføres i Norge og resten av Europa og vesten. Til dere som har tenkt etter og er «uvaksinerte», slapp av, det går ikke så lang tid før vi er den «rasen» som skal føre verden videre, de som har tatt injeksjonene kommer snart til å være borte, som i begravet. Det er bare det at vi kan ikke begrave dem, vi må kremere dem, både for å utslette alle «nasty» sykdommer de har blitt påført, og for å hindre forurensning av drikkevannet vårt (grunnvannet). Tror dessverre at så mye som 70% av verdens befolkning vil forsvinne (som Edomittene/Zionistene har forutsagt). Hvis de ikke får trykket på A-knappen og utryddet alt levende på planeten skal VI få også dem til å forsvinne, denne gang for evig og alltid. Muligens har de igjen «utsett» seg en «rase» (Lebensborn) som «er bedre enn alle andre» og som de har bestemt skal stå for «genetikken» på fremtidens planet, men som i ’45 blir det selvsagt ingenting av. Uansett hva denne «gjengen» av undermålere finner på, vi er smartere, sterkere og lydig mot Gud, og har Hans velsignelse til å forsvare våre liv og vår ætt, mot våre fiender.

    Svar
  • Sitte på gjerdet. Vente og se. Sånn ser jeg det. I folks omgangskretser faller de sammen eller faller fra. Kanskje det begynner å demre til og med for autoritetstro nordmenn. Så får de fullvaksinerte, de faktiske supersprederne, lov av de psykopatiske og despotiske til å reise til syden for å tanke opp med vitamin d fra sola. Som ikke kommer tilbake før om lenge i nord. Så blir vaksinepasset snart ugyldig, utgått på dato. Oppfriskningsdose. Og immunforsvaret ødelegges. Mer og mer. Så kommer vi ut i mars måned, og dødstallene og hvordan det egentlig hele tiden hang sammen må bli åpenbart. En fullstendig kollaps i tilliten er egentlig ønskelig. Samfunnskontrakten er brutt. Dette kan bli spennende.
    Og ganske riktig, dette går langt tilbake til de zabbateiske frankister, black nobility, kongehusene som ikke burde eksistere med alt blod de har på hendene, Georgia guide stones, eugenikk og seleksjon.
    Vi får se hvordan dette går. Hvor mange må dø. Hvor mange må fødes degenererte. Hvor mange spontanaborter. Hvor mange toppidrettsutøvere må kollapse for fulle tribuner. Ut på vårparten vil vel også helsetjenesten se ting i øynene. Helst før.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dette vil NRK garantert ikke fortelle deg:

I Storbritannia dør det nå langt flere fullvaksinerte enn uvaksinerte.

Forrige innlegg

Covidvaksiner og beskyttelse

Vaksinerte har større risiko for å havne på sykehus enn uvaksinerte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.