POSTED IN Russland, Virkelighetsforståelse

Utdrag fra Putins tale:

Russland vil bli en frigjøringskraft for den tredje verden

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Flere kommentatorer har beskrevet denne talen som Putins viktigste. Av den grunn er det viktig at den blir kjent. Talen som helhet kan leses her.

I våre medier serveres ikke slike taler til opinionen i sin helhet. (Dag og Tid er her et unntak). Jeg tror at tanken i alle de store mediene er at en er redd for at folk skulle tro det som bli sagt, som om folk ikke er i stand til å tenke sjøl. I stedet serveres utvalgte biter ofte fordreid slik at de passer inn i den vestlige fortellingen. 

På den måten kan en få de mest groteske utslagene, som f.eks at Russland nå truer med atomvåpen, mens det er det motsatte de har hevdet. De vil bare bruke atomvåpen hvis motparten gjør det. Dette er i motsetning til Natos atomvåpenstrategi hvor alliansen forbeholder seg retten til å bruke dem først.

Eller at det er Russland som har strupet gassen til vest, mens det er det motsatte som er tilfellet. Men å skrive noe slik er å avsløre den vanvittige politikken som er ført fra EU overfor Russland på ordre fra USA.

Vi mener at det alltid er en fordel å vite hva alle parter i en konflikt mener. Derfor gjengir dette utdraget fra Putins tale her hente fra Moon of Alabama.

Knut Lindtner
Redaktør

Putins bemerkninger om Europa.

Utdrag fra Vladimir Putins tale som han holdt under underskrivings-seremonien i forbindelse med avtalene inngått med folkerepublikkene Donetsk og Luhansk og Zaporozhye og Kherson-regionene.

Vestlige land har i flere århundrer sagt at de bringer frihet og demokrati til andre nasjoner.

Intet kan være lenger unna sannheten. I stedenfor å bringe demokrati undertrykte og utnyttet de disse landene.  «Friheten» de ga befolkningen var å slavebinde dem og forfølge dem.

Den unipolare verden er i seg selv iboende anti-demokratisk. Den er tvers igjennom falsk og hyklersk. Husker dere andre verdenskrig, da USA og Storbritannia reduserte Dresden, Hamburg, Køln og mange andre tyske byer til ruinhauger, uten at det var militært nødvendig.

Apocalypse in Dresden, February 1945 | The National WWII Museum | New Orleans
Dresden etter USA/UKs terrorbombing

Det ble gjort bare for å gjøre inntrykk, og som nevnt, helt noen slags militær nødvendighet. De hadde bare ett mål, slik de også hadde med atombombingen av japanske byer. De ville skremme vårt land og resten av verden.

De Forente Stater har etterlatt et dypt arr i hukommelsen til folket i Korea og Vietnam med sin teppebombing og bruk av napalm og andre kjemikalier.

Og de fortsetter å okkupere Tyskland, Japan, Den Koreanske Republikken og andre land. Kynisk kaller de dem likeverdige og allierte. 

Se nå, hva slags allianser er dette? 

Hele verden vet at toppfolkene i disse landene blir spionert på og at deres kontorer og hjem er avlyttet. Det er en skam, en skam for de som gjør det og likedan for dem, likesom slaver, stille og rolig svelger denne arrogante oppførselen.

De kaller ordrene og truslene de kommer med til sine europeiske vasaller i NATO for solidaritet.

Produksjonen av biologiske våpen og bruken av menneskelige testofre, inkludert i Ukraina, fortjener en Nobel-medalje i medisin. Med sin destruktive politikk, sine kriger og alt plunderet de har de sluppet løs en massiv migrantbølge.

Millioner av mennesker lever under vanskelige og ydmykende forhold. Og de dør i tusentall før de når Europa. I øyeblikket eksporteres korn fra Ukraina. Og hvor er det de sender det, under dekke av å sikre matforsyning til de fattigste landene? Hvor havner kornet? De tar det til de selvsamme europeiske landene.

Bare fem prosent har blitt levert til de fattigste landene. Igjen ser vi mer juks og opplagt bedrag.

Faktisk bruker den amerikanske eliten disse menneskenes tragedier til å svekke sin rivaler, til å ødelegge andre land.

Kremlin says Nord Stream explosions 'a big problem for Russia' — RT Russia & Former Soviet Union
sprengningen av North Stream-rørene var terrorhandlinger som rammer EU/Tyskland

Dette gjelder Europa, land som Frankrike, Italia, Spania og andre land med hundrevis av år gammel historie. Washington forlanger flere og flere sanksjoner mot Russland, og flertallet av de europeiske politikerne bøyer seg lydig for dette. 

De forstår klart alt ved å presse EU til helt å oppgi å hente inn russisk energi og andre russiske ressurser, så skyver De Forente Stater i praksis Europa mot en av-industrialisering for å kunne overta hele det europeiske markedet.

Den europeiske eliten forstår alt, det gjør de. Men de foretrekker å tjene andres interesser. De er ikke lenger bare servile – de svikter sin egen befolkning.

Men anglo-saxerne tror ikke lenger at bare sanksjoner er nok, nå har de gått videre til undergraving. Det virker helt utrolig – men det er et faktum at når de har fått til eksplosjonene på Nord Stream internasjonale gassrørledninger som går gjennom Østersjøen, så er de faktisk i ferd med å ødelegge hele Europas energi-infrastruktur.

Det er jo klart for alle hvem som kommer til å tjene på dette. Det er naturligvis de som er ansvarlige for dette.

Hele Putins tale inneholder mye mer og fortjener vår oppmerksomhet. 

Om du ikke kan få tak i hele innholdet, så viser den at Putin vil forandre Russland til en ny frigjørende kraft slik Sovjet-Unionen fungerte for mange tidligere små kolonistater. Det gir «den tredje verden» muligheten til å vende seg til Russland etter hjelp.

Europa går dermed og uansett til helvete. Våre politikere har ikke bare tillatt vårt samfunn bli underminert av USA. De har faktisk hjulpet dem godt på vei. Og de fortsetter på den linjen, til tross for den antakelig kommende økonomiske og sosiale katastrofen USA har skapt ved å ødelegge Europas tilgang til billig energi.

Bare et enormt skifte  hos publikum kan endre dette. 

Mitt eneste håp er at det kommende mørke tiåret i Europa kan føre til forandringer.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Dimitry B (Fra Peterhof ved St. Petersburg)

Innlegget er hentet herfra: https://www.moonofalabama.org/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Folket må våkne!
  5 oktober 2022 12:34

  For de av oss som har drevet med konspirasjonsanalyse en stund, har Europas fall vært varslet i lang tid. Primært drevet av parasittene og klovnene i WEF og USAs dypstat.
  Vesten er primært driftet av en slags sumpvesener som åpent erklærer et intenst hat til sine befolkninger/menneskeheten. Tiden vil vise om det kommende mørke tiåret vil klare å vekke det store flertall av slavebundne søvngjengere i Europa. For min egen nasjons del er jeg ikke overvettes optimist.

  Svar
 • Hør! Hør!:

  «Jeg tror at tanken i alle de store mediene er at en er redd for at folk skulle tro det som bli sagt, som om folk ikke er i stand til å tenke sjøl. I stedet serveres utvalgte biter ofte fordreid slik at de passer inn i den vestlige fortellingen. »

  ……»Den europeiske eliten forstår alt, det gjør de. Men de foretrekker å tjene andres interesser. De er ikke lenger bare servile – de svikter sin egen befolkning.
  Bare et enormt skifte hos publikum kan endre dette.
  Mitt/ ( det) eneste håp er at det kommende mørke tiåret i Europa kan føre til forandringer.»

  Hva kan Norges befolkning gjøre?
  1. Forby alle politikere og politiske partier som bryter vår Grunnlov, – og/eller som angriper andre nasjoner.
  2. Stopp all ( kvalmende dobbeltmoralsk) 17-mai feiring før dette er gjort.

  Svar
  • Og ifølge GHB (landsmorderen) GHB er forøvrig en farlig gift. Gro Harlem Brundtland er bekymret fordi, som hun sa: – Vi er i ferd med å miste kontrollen over hva folk blir fortalt…

   Svar
 • Flere utdrag fra talen :

  «Og alt vi hører er at Vesten insisterer på en regelbasert orden. Hvor kom det fra forresten? Hvem har noen gang sett disse reglene? Hvem samtykket eller godkjent dem? Hør her, dette er bare mye tull, fullstendig svik, dobbeltmoral eller til og med trippelmoral! De må tro vi er dumme.
  Russland er en stor tusen år gammel makt, en hel sivilisasjon, og den kommer ikke til å leve etter slike provisoriske, falske regler. »

  ‘ … i det store og hele fulgte Stoltenberg lover og regler da Norge besluttet å sette inn bombefly i konflikten og slapp 588 bomber over Libya. ‘ 😉
  dagbladet.no/nyheter/krever-at-stoltenberg-moter-i-stortinget–en-katastrofe/70703892

  «USA er det eneste landet i verden som har brukt atomvåpen to ganger, og har ødelagt byene Hiroshima og Nagasaki i Japan. Og de skapte en presedens.
  ‘Husk at under andre verdenskrig reduserte USA og Storbritannia Dresden, Hamburg, Köln og mange andre tyske byer til grus, uten den minste militære nødvendighet. Det ble gjort prangende og, for å gjenta, uten noen militær nødvendighet. «

  Ja, dette skal vi huske. Når politikere og media i Norge, -og Nato-Stoltenberg roper:
  ‘Russland er ikke trygg, de kommer nok til å bruke atomvåpen.’

  ‘I en lekket epost skrev USAs tidligere utenriksminister Colin Powell at Israel har 200 kjernefysiske våpen.
  «Iranerne kan ikke bruke én om de endelig lager en. Gutta i Teheran vet at Israel har 200, alle rettet mot Teheran, og vi har tusener», står det i eposten. ‘
  dagen.no/Nyheter/midt%C3%B8sten/Powell-i-lekket-epost-%E2%80%93-Israel-har-200-atomv%C3%A5pen-387718

  «Men folk kan ikke mates med trykte dollar og euro. Du kan ikke mate dem med disse papirene, og den virtuelle, oppblåste kapitaliseringen til vestlige sosiale medieselskaper kan ikke varme opp hjemmene deres. ..Du kan ikke mate noen med papir – du trenger mat; og du kan ikke varme opp noens hjem med disse oppblåste store bokstavene – du trenger energi.'»

  Hva var det Solberg sa, etter et møte med Putin i Tyskland: Putin har en helt annen virkelighetsforståelse. 😉
  Takk Og pris for det Solberg, – og Støre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Svikter fullstendig egen befolkning.

Når en må heise ukrainsk flagg i USA for å få regjeringens hjelp.

Forrige innlegg

To episoder, to helt ulike reaksjoner.

I 1968 ble CIA-agenter kastet ut av statsministeren kontor, ikke 54 år seinere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.