POSTED IN Atomvåpen, Russland, USA

For et tidspunkt for War Games:

USA simulerer et atomangrep mot Moskva.

0
Print Friendly, PDF & Email

Russlands svar vil bli: 30 amerikanske byer blir de første som blir til aske, og flere hundre millioner vil bli drept.

Av Natural News Nyhetsredaktører


I følge denne ferske historien på War News 24/7 simulerte amerikanske militære forskere nylig å slippe atombomber på Moskva og St. Petersburg, med russiske ICBM-utskytningssiloer som mål i en øvelse på et førsteangrep med atomvåpen. Noe som førte til at Russland svarte med en advarsel, ved å vise en video av oppskytningen av et interkontinentalt ballistisk missil RSM-56 Bulava fra en ny atomdrevet ubåt i Kvitsjøen. Det russiske forsvarsdepartementet kalte dette «en del av sluttfasen av deres testprogram», hvoretter en beslutning vil bli tatt om den aktuelle ubåten skal bli godkjent i den russiske marinen.

War News rapporterer at den russiske marinen allerede har tre Borei-klasse ubåter i tjeneste, sammen med den som for tiden fullfører testing, mens ytterligere tre Borei-klasse ubåter er under konstruksjon. De rapporterer også alarmerende at hver av disse «Tsar Alexander III» Borei-klasse kjernefysiske ubåtene kan skyte opp 16 forskjellige kjernefysiske raketter hver, i stand til å treffe 10 forskjellige mål*. Det betyr at de tre ubåtene som allerede er operative, kan angripe 30 forskjellige amerikanske byer. Vi skal ta en titt på hvilke 30 amerikanske byer som mest sannsynlig vil bli rammet av russiske atomvåpen i et russisk svar på ethvert amerikansk atomangrep på Russland, i neste del av denne rapporten.

Det russiske våpenet, RSM-56 Bulava (NATO-kode SS-NX-30 eller SS-N-32), ble erklært operativt i 2013 på disse Borei-klassens kjernefysiske missil-ubåter, og den nylige testen var vellykket. Missilet traff et mål tusenvis av kilometer unna på Kamtsjatka-halvøya i det fjerne østen av Russland. Denne siste russiske videoen er svar på den amerikanske simuleringen av et atomangrep på Moskva. Det siste virkelige tegnet på at vi hensynsløst beveger oss mot en atomkonfrontasjon.

Fra War News 24/7-historien (video i linken):
«USA bestemte seg for å simulere atomangrep mot Moskva og St. Petersburg med disse våpnene og å forutsi resultatene, det vil si å telle antall ofre blant innbyggerne i området», melder det amerikanske magasinet Newsweek i en detaljert rapport.

Forfatterne av rapporten pekte på behovet for å forbedre USAs atomarsenal for å avskrekke Kina og Russland. Produksjon av den nye B61-13 atombomben som kan slippes fra fly (det er ikke planlagt at F-35 skal bestykkes med den. Wikipedia), vil ikke øke det totale antallet våpen i USAs atomarsenal, det vil ganske enkelt gi større fleksibilitet i bruken av eksisterende arsenaler.

B61-13 ville ha et mye større nedslagsområde, og er 24 ganger kraftigere (360 kilotonn) enn bomben som ble sluppet av USA på Hiroshima i august 1945. Brukt på de største russiske byene vil skadene bli kolossale. Det er anslått at:
– 311 480 mennesker vil bli drept og ytterligere 868 860 skadet hvis Moskva blir truffet.
– Alt i en radius i underkant av 1 km fra episenteret vil bli til støv.
– Eksplosjonen vil ødelegge bygninger og trolig drepe alle andre innenfor en radius på 1,6 km.
– Folk innenfor en radius på 3 kilometer vil lide av høye nivåer av stråling og dø innen en måned.
– Ytterligere 15 % av de overlevende vil dø kort tid etter av kreft.
– I St. Petersburg kan 360 150 mennesker dø og ytterligere 685 930 mennesker vil lide.

Brannen fra eksplosjonen vil brenne i mer enn seks timer, og skape en dødelig atmosfære over et område på nesten 170 kvadratkilometer, omtrent 10-15 ganger større enn i Hiroshima.

Britene bekrefter de amerikanske simuleringene. «Simuleringer av å slippe en 360 kilotonn amerikansk bombe over Moskva viser at det ville forårsake hundretusenvis av ofre, rundt en million skadde og omfattende ødeleggelser».

Men mens Amerika snubler blindt og sinnsykt mot 3. verdenskrig og den svært reelle muligheten for atomutslettelse, tenk på dette; Biden, som tar de ‘militære avgjørelsene’, for eksempel når han skal trykke på ‘atomknappen’, kan ikke engang gå rett som du kan se i denne historien 13. november i Daily Mail.

Han snublet og mumlet mens han forsøkte å legge ned en krans ved graven til den ukjente soldat, og måtte bli fortalt hvilken retning han trengte å gå av amerikansk militærpersonell. Skal denne mannen ha fingeren på knappen i en krisetid som verden er i akkurat nå?

*Andre kilder som AlJazeera oppgir at hvert missil har 6 stridshoder.

Fra Natural News, publisert 13. november 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light: Linker og link til video i orginalartikkelen.
Orginalartikkel:
«After U.S. simulates nuke attack on Moscow, Russia responds overwhelmingly: 30 U.S. cities to be the first incinerated, killing 100s of millions.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Dr. Malone i høring:

Moderna må ha visst at vaksinen deres var kreftfremkallende.

Forrige innlegg

«Covid-vaksiner»:

Danske FHI mener «boostere» er veldig effektive.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.