POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Dr. Malone i høring:

Moderna må ha visst at vaksinen deres var kreftfremkallende.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

MODERNA innrømmer at deres mRNA-vaksine er kreftfremkallende.

Av Patricia Harrity.


Dr. Robert Malone var denne uken på en høring om «helseskader forårsaket av covid-vaksiner», ledet av kongressmedlem Marjorie Taylor Greene (R-Ga.), hvor han avslørte hvordan Modernas eget patent viser at dens covid»vaksine» hetteglass inneholder milliarder av DNA-fragmenter, og andre forurensninger knyttet til fødselsskader og kreft.

Under høringen snakket Dr. Malone om hvordan Moderna i sitt eget patent erkjenner at RNA er å foretrekke fremfor DNA i vaksiner på grunn av risikoen involvert, men at selskapets mRNA-injeksjon, som ble gitt til titalls millioner mennesker, er kontaminert med sistnevnte.

(RNA er enkelttrådet, mens DNA er dobbel-trådet. Både RNA og DNA består av fire små byggesteiner – nukelotider – som består av sukker, fosfat og en nitrogenbase. (fra snl, red.))

«Moderna har patent på bruk av RNA til vaksiner», sa Dr. Malone. «Og med det, innrømmer Moderna eksplisitt at RNA er overlegent DNA for vaksineformål fordi problemer, som muligheten for insersjonsmutagenese* som kan føre til aktivering av onkogener** eller inaktivering av svulst-suppressorgener».

«FDA (USAs legemiddletisyn) sier at de ikke kjenner til noen problemer, men Moderna beskriver nøyaktig de samme bekymringene som finnes i sitt eget patent om DNA i insersjonsmutagenese og genotoksisitet. Så, Moderna vet det – DNA er en forurensning. Det blir liggende igjen fordi måten de bruker DNA til å lage RNA, det bryter ned DNA, og så må de rense DNA som er brutt ned fra RNA, og prosessen de bruker er tydeligvis ikke så bra».

(Relatert: En fersk studie fant at vaksinerte barn overfører covid med pust eller berøring opptil tre ganger lenger enn uvaksinerte barn).

Pfizers mRNA-injeksjon for covid er også forurenset med kreftfremkallende DNA-fragmenter.
Forskere fra USA og Canada fikk tak i uåpnede hetteglass med Modernas covid-vaksine, og tok prøver av dem. Dette er deres ekspertise, bare for å gjøre det helt klart: de gjør en grundig sekvensering av prøver, og videresender funnene sine til publikums beste.

Det de oppdaget var et stort antall DNA-fragmenter i RNA-preparatet, og brukte standard rekonstruksjons-verktøy på for å se hvordan de sirkulære plasmid-DNA-ene så ut – ingenting av dette ble avslørt for offentligheten. Dokumentasjonen antyder at det er visse DNA-sekvenser tilstede i hetteglassene som normalt ikke er tillatt i noe som skal brukes på mennesker, «ikke minst et antibiotikaresistensgen», forklarte Dr. Malone.

«De inkluderer disse sekvensene fra Simian Virus 40 – ikke hele viruset, men svært aktive sekvenser – som er akkurat det som FDA i deres eldre forskrifter sa må unngås, fordi det gir enda større risiko for insersjonsmutagenese».

Det viser seg at Pfizers covid-vaksine inneholder de samme forurensningene. Dokumentasjon ble levert av selskapet til legemiddeltilsyn i USA, Europa og Canada. Disse tilsynene slettet faktisk den lille notasjonen om SV40-sekvenser, tydeligvis i et forsøk på å skjule det for publikum.

«FDA tok ikke DNA-råsekvensene, rekonstruerte disse plasmidkartene og undersøkte dem selv», forklarte Dr. Malone. «De tok bare for gitt det Pfizer hadde oppgitt til dem. Og nå kommer alt dette frem i lyset på grunn av det disse forskerne fant».

Personer på høyt nivå både hos Moderna og Pfizer må ha visst om dette, sa Dr. Malone, at de potensielle konsekvensene for de som fikk injeksjonene er «alt som er assosiert med DNA-skader, det vil si først og fremst fødselsskader og kreft».

*I molekylærbiologi er insersjonsmutagenese dannelsen av mutasjoner i DNA ved tilsetning av ett eller flere basepar. Slike insersjonsmutasjoner kan forekomme naturlig, mediert av virus eller transposoner, eller kan være kunstig opprettet for forskningsformål i laboratoriet. Wikipedia.

**Et onkogen er et gen som potensielt kan forårsake kreft. I kreftceller i disse ofte muterte eller uttrykt unormalt høyt. De fleste normale celler vil foreta en programmert form for celledød når kritiske cellefunksjoner blir forandret. Wikipedia.

Fra The Expose, publisert 19 november.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og X-melding med video fra høringen i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: MODERNA ADMITS mRNA VAX CAUSES CANCER.

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • wasan Totland
  22 november 2023 2:53

  (Relatert: En fersk studie fant at vaksinerte barn overfører covid med pust eller berøring opptil tre ganger lenger enn uvaksinerte barn).
  Det blir useriøst så lenge covid 19 aldri er isolert og 32 sekvenser er patenterte på en datamaskin. Det å støtte slik studie vil sette Malones seriøsitet i vanry. Hør heller på Yeadon. Han har skjønt det og det skulle egentlig ikke være så vanskelig å ressonere seg fram til det heller?

  Svar
 • Freeeedoooom
  22 november 2023 7:51

  Ved siden av tobakksindustrien finner du få andre som er mer kriminelle og moralsk skrupuløse enn legemiddelindustrien.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rekrutteringsproblemer til de militære i USA.

De uvaksinerte ønskes nå tilbake.

Forrige innlegg

For et tidspunkt for War Games:

USA simulerer et atomangrep mot Moskva.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.