POSTED IN Intervju

USA-oberst MacGregor:

«Biden, du må gå! Du er en katastrofe!»

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

I dette korte klippet forteller oberst MacGregor hva USA og vesten (Norge) faktisk driver med. Disse tankene er ikke reflektert i våre medier eller blant våre politikere i det hele tatt. Vi gjømmer oss bak USA/Nato og tror at det vil kunne beskytte oss. Vi innbiller oss at USA/Nato er sterke militært mens krigen i Ukraina forteller det stikk motsatte.

Her er utdrag av dette korte intervjuet:

«Noen må stå frem og si: «Mr. Biden, du og folkene rundt deg må gå.» Det er den eneste løsningen jeg kommer på akkurat nå!»

«Jeg tror russerne er meget seriøse. Alle anstrengelser de har gjort, etter deres mening med gode hensikter, for å avslutte denne krigen har blitt ødelagt av oss. Vi har utstyrt våre «leiesoldater» (proxys) i Ukraina med utstyr og støtte som var langt større enn det vi gjorde overfor franskmenn og briter under store deler av 2. verdenskrig.»

«Slik russerne ser det støtter USA vår eksistensielle fiende (nazi-orienterte Ukraina overs.) Nå lar de tidligere soldater delta for å sloss mot oss sammen med ukrainerne. Naturligvis kan vi si at disse deltar frivillig. Men russerne vil oppfatte dette på en annen måte: «Dette skjer ikke tilfeldig. USA kunne stoppet dette hvis de ville.»

«Hvordan kan folkene i det Hvite Hus nå nærme seg russerne»?

Men dette siste problemet er det samme for stort sett alle de vestlige lederne. Deres holdninger, uttalelser og politiske tiltak overfor Russland gjør dem uegnet som seriøse forhandlingspartnere. Og før eller siden må de forholde seg overfor Russland, f.eks. Tyskland.

Russland sitter akkurat nå med Tysklands skjebne som industrinasjon i hendene. Uten et politisk skifte i Tyskland vil en endring ikke være mulig. Den russiske ledelsen har ingen tillit til de som styrer dagens Tyskland. Jeg tror derfor at en politisk krise nærmer seg med stormskritt for de tyske sosialdemokratene og partiet «De grønne».

Dette er situasjonen over hele vesten. Sår en vind, høster en storm. Det er det våre ledere har gjort.

Knut Lindtner
Redaktør

https://youtu.be/puNFX-YFbIY

Forsidebilde: Oliver Hihn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Biden har alltid vært en katastrofe … Det at han nå er senil gjør neppe situasjonen bedre 😉

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ingen store medier rapporterer om dette:

Intervjuer av folk med dårlige vaksine-erfaringer.

Forrige innlegg

Desperasjonen er stor i Washington:

Sentralbanksjefen i USA vil regulere prisen på russisk olje som alle etterspør.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.