POSTED IN Syria

USA gir seg ikke.

Nå utstyres og trenes nye jihadistgrupper.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA-bombingen av militsgrupper i grensetraktene mellom Irak og Syria, stikk i strid med folkeretten og med den latterlige forklaringen at det er i selvforsvar (er USA truet?), denne bombingen forteller at USA fortsatt tar sikte på å fjerne den valgte presidenten i Syria og at de ikke trekker seg ut av regionen frivillig.

Den korte meldingen under bekrefter dette inntrykket. Den bekrefter at jihadistene er USA-koalisjonens fotsoldater (leiesoldater) i Midt-Østen og at USA utstyrer dem med de våpnene de trenger til jobben. At USA er i Syria for å bekjempe terrorisme blir dermed ikke bare en hul og urimelig påstand, men direkte løgnaktig.

At det er tidligere Sovjet-produserte våpen som nå sirkulerer bl.a. til jihadister i Midt-Østen er ikke noe nytt. Slik har de utstyrt en rekke av frihetskjemperne sine (Al Qaida og andre tilknyttete grupper) helt siden de organiserte jihadister som fotsoldater for å spare sine egne. Det er gjerne våpen som er kjøpt at tidligere Sovjet-allierte i Øst-Europa.

Mange av jihadistene tror naturligvis at de kjemper for et høyere gode og forstår ikke at de er del av globalt maktspill hvor det er aktører utenfor deres region som trekker i trådene. De er hisset opp av politiske og religiøse ledere som har alt annet enn deres velferd i tankene, men på grunn av fattigdom og religion blir de nyttig redskaper i kyniske hender med en helt annen agenda.

Knut Lindtner

Jalta II: Pentagon har allerede bestilt våpen til al Qaida.

Fra Voltaire Network.

Et fotografi viser krigere fra Al Qaida som trener med våpen som Pentagon har skaffet dem

Pentagon har bestilt våpen til en verdi av 2,8 milliarder dollar til sine allierte rundt om i verden.

For det meste er det militært materiell produsert med lisens på våpen fra tidligere Sovjet og Russland, våpen som gjør dem i stand til å fly under radarer.

Halvparten av disse våpnene er ment å få fart på krigen mot Syria.

Den bulgarske journalisten Dilyana Gaytandzhieva, som har sjekket USAs Federal Procurement Data System, har oppdatert åtte kontrakter for totalt 200 millioner dollar øremerket Al Qaida i Syria (Hayat Tahrir al-Sham – Levant Liberation Organization).

Selskaper det er inngått kontrakter med er TLG Worldwide LLC, Multinational Defense Services LLC, Greystone CS3 LLC, Global Ordnance LLC, UDC USA Inc, Culmen international LLC, Blane International Group Inc, Sierra Four Industries Corp. (LLC-selskaper er privat eide selskaper. Overs,)

Disse kontraktene ble undertegnet mellom mars og desember 2020, og skal gjelde for en periode på fem år.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article213500.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Tor Larsen
  1 juli 2021 7:22

  Har noen klart å hacke seg inn hos Derimots kommentarsystem slik at det (igjen) ikke går å poste litt lengre kommentarer eller har nettstedet ansatt CIA?

  Svar
 • wasan Totland
  1 juli 2021 10:16

  Norge må selvsagt være med å betale slik vi alltid har vært? Foreslår at Erna starter valgkampen med å opplyse oss om tidligere 15 milliarder sluket til disse terrorist-gruppene

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Korona: 3 døde. Vaksine 2 døde.

Vaksinepolitikk: En dreper noen for å redde noen andre.

Forrige innlegg

Hvis dansk overvåkning styres av USA:

Hva med Norsk overvåkning?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.