POSTED IN Endring av politikken, EU, Virkelighetsforståelse

Ungarn, et utskudd i Nato og EU?

Eller en av de få fornuftige europeiske stemmene i dag?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Ungarns utenriksminister, den siste gode europeer?

Ungarns utenriksminister advarte nylig Nato mot å krysse røde linjer i konflikten med Russland, samtidig som han tok til orde for forhandlinger for å gjøre slutt på krigen i Ukraina. Resultatet var at han ble stemplet som forræder og Putin-venn.

Hvorfor demoniseres en person som advarer mot eventyrpolitikk som kan resultere i atomkrig i Europa, som vil gjøre slutt på en krig som har kostet hundretusener av mennesker livet, og som oppfordrer til fornuft og forhandlinger?

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Absolutt alle som er imot khazar-mafiaens kriger og forbrytelser mot menneskeheten for deres «kamp» mot alle «anti-semitter» og innføring av deres verdensregjering blir demonisert, forfulgt og myrdet. Gud har jo «utpekt dem» til å styre verden, sitte på toppen og se ned på alle de små ynkelige goyimene de tråkker på. Hvordan kan noen goyimer anse at de er like «gode» som Guds Utvalgte? Det blir jo nesten blasfemi i deres øyne.
    Khazar-zionister er satansdyrkere, deres «gud» er El Shaddai, også kalt Nimrod, Baal, Zevs, Satan, Djevelen osv. «kjært barn» har mange navn sies det.
    De fleste oppegående mennesker i dag har forstått at det er slike KZ’ere som styrer verden gjennom USA, Big Pharma, Big Tech, MIC, FN osv. over alt hvor det finnes makt er de tilstede. Derfor blir også bevisene for deres Satansdyrking overveldende mange og store, EU’s Babeltårn, alle de «kunstneriske utsmykningene» i maxstørrelse av den behornede (Zevs) med den voldatte Europa på ryggen. Brett en 50 Euroseddel langsetter på midten og hold den opp mot et speil, frem står den behornede Baal/Zevs. Alt slike «ikoner» gjør er å vise frem i full «tilslørthet» deres tilbøyeligheter. Siste nå var at Ol i Paris skal åpnes med en bønn til Zevs, den behornede, tilfeldig eller planlagt?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Observasjoner og modeller:

I naturen ser du is, på klimasenteret ser du det ikke.

Forrige innlegg

Geir Hasnes:

17 grunner til å avvise EUs fornybardirektiv

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.