POSTED IN Covid-19, Endring av politikken

Tyskland blir et paradis for Big Pharma.

Nå er det vaksineplikt i all evighet.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tyskland innfører fullt koronadiktatur og apartheid mot de uvaksinerte

Av skribent -3. desember 2021

Vakzine Macht Frei!

Tyskland gjør som Østerrike og innfører vaksineplikt og en total isfront mot uvaksinerte. Uten noen form for vitenskapelig grunnlag innføres det også maskeplikt, inklusive på skolene. Det blir forsamlingsforbud i jule- og nyttårshelga.

Tiltakene er som følger:

 • Uvaksinerte blir utelukket all kultur og fritidstilbud (restaurant, kino, teater, konserter, treningssenter) – UAVHENGING av insidensverdier (antall «nye» tilfeller) i landet
 • Det kan bli aktuelt at også vaksinerte må teste seg for å få tilgang («2G+»)
 • Uvaksinerte får kun lov å møtes med max 2 andre personer (unntatt barn under 14 år) – dette gjelder ikke for vaksinerte
 • Det gjelder innsrenkninger ved en insidens > 350 / 100,000 innbyggere (som tar jo ikke hensyn til hvor mange som testes, er altså politisk styrt) mht til forsamlinger og store arrangementer
 • Forsamlingsforbud for nyttårsaften
 • Smittevernloven blir endret en gang til slik at nå også på føderalstatsnivå nedstenginger kan tre i kraft uten  «nasjonal epidemisk unntakstillstand» («Epidemische Lage nationaler Tragweite)
 • Alle skolebarn blir påbudt munnbindbruk
 • Dobbelvaksinerte vil ikke lenger regnes som fullvaksinert (dvs. hvis ikke de tar boostern) etter regjeringen har blitt enig om hvilken tidsperiode det gjelder (snakkes så langt om 9 måneder)
 • Det innføres vaksineplikt for ansatte i helsevesenet 
 • En generell vaksineplikt skal innføres rundt februar 2022

Kritikere mener at Tyskland har en lei tradisjon med å peke ut deler av befolkninga som fiender og hisse opp flertallet mot dem. Det kan være, men denne gangen har Australia og Litauen kommet dem i forkjøpet.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er vaksineplikt-tyskland-696x313.png

De «fullvaksinerte» blir innbilt at de får den friheten som mindretallet ikke får, at vaksinen gir dem frihet. Men de har den bare til låns. Snart er de ikke «fullvaksinerte» lenger, og da støtes de ut i kulda de også – hvis de da ikke tar «booster» nummer 3, 4, 5 ad infinitum.

Og dette lar presumptivt intelligente og rasjonelle mennesker seg blende av?!

Vaksinetvang i strid med Nürnberg-koden

Vedtaket er naturligvis i strid med Nürenberg-koden som ble vedtatt på bakgrunn av den forferdelige historien med hvordan nazileger drev tvungen eksperimentell behandling av mennesker. I denne koden finnes det ti prinsipper om regnes som hellige for medisinsk etikk, og første setning i punkt 1 lyder:

«The voluntary consent of the human subject is absolutely essential.»

«Frivillig aksept fra pasienten er absolutt grunnleggende.»

Tvang er det stikk motsatte av frivillig aksept.

Les: Litauen – et koronahelvete

Hva blir neste fase i koronadiktaturet?

Hvordan vil vaksinetvangen bli innført?

I Østerrike sier legepresidenten Thomas Szekeresk: «Kanskje man binder noen og så gir dem sprøyta.» Herr Szekeres snakker også om at må sørge for at «de uvaksinerte får oppleve massive ulemper på jobben.»

Det legges også opp til at uvaksinert ikke skal få legebehandling eller eventuelt bare en timinutters samtale.

Australia har bygd konsentrasjonsleire, unnskyld, «karantene-fasiliteter» for uvaksinerte. Vil vi få se det samme i Tyskland?

Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

Australia: Hæren tvangsdeporterer covid-eksponerte borgere til karanteneleirer

Denne plakaten fra Tyskland forteller at ikke bare er de uvaksinerte nektet adgang til julemarkedene, men det er også forbudt å ta med noe derfra og gi det til uvaksinerte!

Australia bygger konsentrasjonsleire kalt karantene-fasiliteter

Det totalitære samfunnet innføres med ekspressfart, og det har faktisk ingenting med et virus å gjøre.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Knut Lindtner har lagt til bilder.

Forsidebilde: Jeremy Bezanger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Corona – Vaksinen er GMO .. Det er det ingen tvil om ! – Bare vent å se ! – Hvordan kunne dette skje i en «opplyst» verden ???

  Svar
  • Myndighetene vil gjerne forsikre deg om at vaksinene er sikre men intet er lengre fra sannheten ! – Opplever jo dette selv så hva i Helvete foregår ? – Sannheten er at det er forskjellige » grader» av vaksiner og de er «merket» ! – Også i Norge (Har selv erfart) ! En del av vaksinene er kun Placebo – vaksiner tiltenkt mynighetspersoner og «Eliten» ! – Bedraget er komplett ! – Og ikke kall meg konspirasjonsteoretiker .. Hvor utbredt dette er har jeg imidlertid ingen oversikt over – men vær så snill .. Våkne opp nå !

   Svar
   • Misbrukt vitenskap har penetrert den farmakologiske industrien i årtier. – Nær dere med kunnskap og forstå at dere blir forgiftet sakte og uten bevissthet ! – Ikke bare av hva vi spiser (GMO) men utvisomt også av Vaksiner tilberedt i Frankenstein laboratorier med det formålet å forårsake alvorlige sykdommer i den menneskelige organismen ! – Hvorfor spiser og fortsetter dere å livnære dere av allt det søppelet som Globalistene ønsker å eliminere dere med ? Min Bønn i disse Juletider – VÅKN OPP !

   • Dette med at vaksinene er merket, at kun placebo gis myndighetspersoner samt såkalt «elite», må du nesten oppgi hvor du har fra. Har du dette fra en kontrollert- og verifiserbar kilde?

 • Video fra en konsentrasjonleir i Australia.

  Som kjent blir uvaksinerte i Australia nå sperret inne i konsentrasjonsleire. En video fra en av disse konsentrasjonsleirene er nå smuglet ut. Den viser en kvinne på en balkong, som får beskjed om at hun ikke kan gå på utsiden av balkongen, og hvis hun går på utsiden, så vil hun få en bot på $ 5000.

  Soon coming to a place near you.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/watch-disturbing-confrontation-inside-australias-gold-standard-covid-internment-camp

  Det er helt utrolig at de som står på utsiden ikke forstår at det er deres tur til å bli sperret inne neste gang.

  Svar
 • Patolog-konferanse i Berlin undersøker sammenhengen mellom corona-vaksine og skader.

  Noen resultater fra konferansen:

  Sannsynlighet for skader:
  Kortsiktige skader: 10-60 ganger høyere enn ved konvensjonelle vaksineringer.

  Middelsiktige skader: Ved 10-59 år gamle: 15 ganger høyere dødsrisiko ved vaksine sammenlignet med infeksjon med corona-virus.

  Vaksinerte over 30 tester oftere positivt enn uvaksinerte (har høyere risiko for å bli smittet).

  Vaksinerte som er smittet har minst like høy risiko for å smitte videre som uvaksinerte.

  https://twitter.com/wodarg/status/1467207818717634572

  Svar
 • Problemet i et land som Brasil er den blinde mangelen på systemetterlevelse. Problemet i et land som Tyskland er flertallets blinde systemetterlevelse. Bare én gang i livet har jeg begått den dødssynden å krysse en tysk gate mot rød mann mens en skokk tyske fotgjengere stod og ventet på grønt trass i at ingen biler var å se, for før jeg hadde kommet til midten av gata hadde minst ett dusin blikk sosialisert meg.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ny studie:

Økt CO2 fjerner sulten på jorden og gir en grønnere klode.

Forrige innlegg

Honduras.

Venstresiden vinner valget.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.