POSTED IN Endring av politikken, Virkelighetsforståelse

Twitter ekskluderte de med uønskete meninger, bl.a. USAs folkevalgte president.

Nå risikerer Twitter å bli kjøpt av Elon Musk. Vil det komme avsløringer i etterkant av et slikt oppkjøp?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi velger å offentliggjøre dette innlegget ikke nødvendigvis fordi vi er enig i alt han skriver, men fordi disse meningene også må kunne presenteres. Hvis vi ikke kan slippe til folk med uønskete meninger, særlig folk med kritiske stemmer, skader vi oss sjøl ved at vi ikke kan møte alternative stemmer og kritiske tanker i debatt – fordi vi ikke har hørt dem.

Forøvrig er jeg enig i at valget i USA sannsynligvis var rigget til fordel for Joe Biden. Vi har offentliggjort flere artikler om saken her på derimot.no i etterkant av USA-valget. Når jeg fremfører slike tanker til folk tror det det betyr at vi støtter Donald Trump. De misforstår fullstendig. Vi støtter at USAs befolkning skal få den presidenten de har valgt. Og vi tror at Trump vant valget i 2020. Det betyr ikke at vi liker han, men at vi respekterer USAs befolkning sitt valg.

Knut Lindtner
Redaktør

Q fortalte oss allerede for 2 år siden hva som kom til å skje med DEEP STATE! TWITTER eies av DEEP STATE, og kan bare avsløres ved at en ny eier tar over. ELON MUSK er i ferd med å kjøpe hele Twitter. 

Av Tor Bugge

Vi forestiller oss vanligvis at det er STYRET som styrer en virksomhet, men på samme måte som en sykkel så er det den personen som sitter på sykkelen som styrer styret. Slik er det også i TWITTER. DEEP STATE «sitter på sykkelen og styrer» TWITTER. Alle hemmelighetene som TWITTER har skjult for CONGRESSEN i USA, vil nå komme frem, og alle som har løyet under ed i Kongressen skal i fengsel. 

Når TWITTER har ekskludert de som har kommentert presidentvalg jukset i 2020 inkludert president Trump selv, og kun tillatt de som har støttet juksemakeren Joe Biden og samtidig har visst hele tiden om valgjukset, blir det antakelig å regne som FORRÆDERI. Dette kalles et STATSKUPP! I USA straffes forræderi med DØDEN. 

Statskanalen NRK som eies av hele Norges befolkning, har støttet statskuppet i USA, med daglige sendinger i NRK Dagsrevyen og URIX. NRK journalistene Tove Bjørgaas, Gro Holm og Jentoft har stått for manipulasjonen av Norges befolkning. Selveste Hans Olav Lahlum har latt seg lure til å tro at Joe Biden vant presidentvalget i 2020 på TV2.


Hvordan har DEEP STATE fått slik makt i Norge? Jo, de er kjøpt og betalt eller truet. Ta eksemplet med Camilla Stoltenberg i FHI, som før pandemien hadde 1,5 millioner i lønn, men etter pandemien startet fikk 3,5 millioner i lønn. Hvordan klarer DEEP STATE å betale sine lakeier for hjelpen? I USA og Norge bruker DEEP STATE «Bokavtaler», der «forfatteren» får en formue for å «skrive» en bok, som ikke nødvendigvis selger mange eksemplarene.


Ingen regjeringsmedlemmer får statsrådsposter uten at DEEP STATE har noe på dem, slik vi så med forsvarsministeren. Slik kan DEEP STATE til enhver tid bestemme HVEM som skal sitte i regjeringen, og om regjeringen skal ha tillit eller miste tillit i befolkningen.

Slik defineres QAnon på Wikipedia: Tilhengerne hevder særlig at det i flere tiår har eksistert en «dyp stat», et hemmelig nettverk av mektige personer i det amerikanske statsapparatet og samfunnet ellers som styrer landet og verden. (utdrag av definisjonen)


Snart blir det lovlig å beskrive presidentvalg jukset i 2020; vaksine bløffen; bivirkningene av vaksinene; Hunter Bidens (sønnen til Joe Biden) laptop med dokumentasjon på pedofili, korrupsjon, hvitvasking av statlige midler, menneskesmugling, organ smugling, baby-handel, osv; Russia Gate med Hillary Clinton; biovåpen laboratorier i Ukraina (KRIGSFORBRYTELSER); den virkelige grunnen til at SV valgte å støtte globalistene når de aksepterte bombing av Libya; osv.


President Trump og Q har valgt å vise verden hva DEEP STATE står for. Det ville vært umulig å bare fortelle sannheten. Ingen ville ha trodd det. Nå får verden kjenne på kroppen HVA DEEP STATE STÅR FOR! Da og bare da, kan SANNHETEN komme frem!

Forsidebilde av den belgiske maleren: Egide Charles Gustave (1803-1874). Portrait of Luís de Camões and His Leader (1855)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Q-anon er kontrollert opposisjon og et vigtig verktøy i informasjonskrigen. Hvis man forteller halvsannheter og blander reell informasjon med fakes er man da til å stole på..? Q anon er en meget sukksessfull psyop courtesy of western intelligence agencies. Det betyr ikke dermed at alt som dem sier er direkte feil. Men du blir ledet til et veldig svart hvitt bilde og hvor løgn er akseptert for å nå målet. Ergo er q anon bare andre siden av det systemet det påstår at det kjemper mot. Desverre.. det er ingen lettvint måte å gjennomskue løgn på man må tenke og undersøke. Q anon er en LARP bevegelse som samler ønsketenkere og de som sågjerne vil at det skal finnes «good guys og white hats» i the deep state. Og det gjør folk sårbar , for vi ønsker jo alle å kunne stole på noen. Q anon budskapet var som jeg ser det: sitt hjemme og gjør ingenting, bare heie på whitehats og good guys og støtte q anon med kjøp av capser og t skjorter så ordner alt seg! Og dette funket og funker visst ennå. Dersom folk ønsker å finne den samme infoen uten masse tvilsomt materiale som kan brukes av steder som faktisk.no for å debunke alskens temaer, burde heller bruke steder som http://www.thelastamericanvagabond.com el corbettreport. Question everything!

  Svar
  • Det er ikke noe som heter Qanons, men Q eller Anons. Q er en gruppe på ti personer der 7 av dem er generaler fra hver militære/etterretningsgren og 3 er sivile. Q+ er president Donald Trump. Anons er følgerne med stor kompetanse innen data og evne og vilje til å søke i offentlige og ikke offentlige arkiver etter komplekse skjulte sannheter for menigmann. Anons stiller spørsmål til Q, og Q svarer. Q sluttet å publisere sine tekstmeldinger i midten av desember 2020. Alt annet er fake news, det samme er Qanons. Q har bare publisert i undergrunns kanaler. ALDRI i den «virkelige» verden. Q gir oss datoer med stor presisjon på når ting skal skje i fremtiden, som om Q har vært inne i fremtiden, men Q skjuler hvilket årstall det kommer til å skje, for ikke å blottstille kortene sine overfor Deep State. Leser vi Q-meldingene nå, kan vi se på meldinger med dagens datoer, men med delta 1, 2, 3 eller 4 år. Legger vi også merke til hva president Trump sier i talene sine på folkesamlingene, kommer det frem gullkorn, hver gang. For eksempel har president Trump sagt at 1. Kina vil komme til å angripe Taiwan (for å fjerne USAs biovåpen laboratorier der) snart. 2. Han har også nevnt Wisconsin som første stat som av-sertifiserer presidentvalget i 2020. 3. Q fortalte at neste uke kommer MOAB (mother of all bombs) til å ramme USA.
   Tiden vil vise om president Trump har snakket sant.

   Svar
 • Henning Nielsen
  22 april 2022 17:49

  Mye god informasjon om Musk og Twitter her:

  «The other thing he may expose is scarier:
  Twitter shut down the president of the United States, which, if it’s controlled by the government, while the elites take the profits, it means the government itself shut Trump down. What would be the implications of that, and how the heck could this scandal be corrected? It would show the extent of the rot of the Deep State that an entity so closely connected to the federal government could carry out that kind of coup. And that presents a constitutional crisis. This kind of third-world behavior would have to be exposed by Musk — and Congress would need to stop it.»

  https://www.americanthinker.com/blog/2022/04/has_elon_musk_stumbled_into_a_scandalous_truth_about_twitter_with_the_strange_reaction_to_his_twitter_buyout_offer.html

  Dersom Dypstaten har blokkert landets president fra Twitter, da snakker vi forræderi. Ikke til å undres over at Twitter-styret er desperate etter å stanse Musk. Men han får nå flere støttespillere, og ser ut til å kunne by det nødvendige beløpet, selv med en «poison pill» der det utstedes mange nye aksjer slik at beløpet blir mye høyere.

  Et annet moment er at guvernør de Santis i Florida hevder at Twitter-styret ikke opptrer til aksjonærenes beste når de avviser et bud som er langt over selskapets markedsverdi, og krever granskning av styret. Floridas pensjonsfond er blant eierne, og de Santis har derfor en legitim rett til å involvere seg på vegne av delstaten.

  «Florida Gov. Ron DeSantis is threatening to go after Twitter’s board of directors for attempting to sink Elon Musk’s bid to purchase the social media giant.

  Speaking at an unrelated press conference Tuesday, DeSantis said the firm fumbled its fiduciary duty by trying to scuttle a sale of the company’s stock at a premium.

  (Fiduciary duty is the responsibility that fiduciaries are tasked with when dealing with other parties, specifically in relation to financial matters. In most cases, it means that the duties involve a fiduciary overseeing the wealth of their clients, acting on the client’s behalf, and in their best interests. -mrk. HN)

  That effort could potentially “injure” Florida’s pension funds because they hold Twitter stock, he argued.»

  https://nypost.com/2022/04/19/ron-desantis-threatens-twitter-board-over-elon-musks-bid/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

EU og USA ønsker ikke diplomatisk fredsløsning.

De ønsker vedvarende krig for å svekke Russland.

Forrige innlegg

Det dreier seg om virkelighetsoppfatningen.

Det pågår en intens krig om hva folk skal tro.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.