POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, USA

Tucker Carlson:

CIA medvirket til drapet på president Kennedy.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tucker Carlson refererer til en anonym kilde kilde innad i administrasjonen i dette innslaget som bekrefter at CIA var direkte involvert i mordet på president Kennedy.

Innslaget som en kan se under er interessant også av flere grunner. En av disse grunnene vi vil fremheve her er at begrepne «konspirasjonsteori» og «konspirasjonsteoretiker» først dukket opp i mediene etter drapet på president Kennedy. Vi vet at begrepene ble introdusert av CIA i kampanjen «Mockingbird» (spottefugl) allerede på 1950-tallet, en kampanje som hadde til hensikt å diskreditere alle kritiske stemmer i USA ved blant annet å stemple dem med disse begrepene.

Tucker Carlson bekrefter i dette innslaget, noe vi også tidligere har hevdet, at begrepene ble særlig effektivt brukt etter drapet på president Kennedy, altså begreper som CIA oppfant, og som de nå brukte for å dekke sin egen medvirkning til drapet.

Det ser ut til at muren rundt Kennedy drapene sprekker selv om CIA klarte å få utsette offentliggjøringen av hemmeligstemplete dokumenter om Kennedy-drapet utover den 60-årsfristen som gjelder for slike dokumenter. En kan jo spørre seg om hvorfor dette er så viktig i og med at alle evt. involverte er døde.

Tucker Carlson gir svaret: CIA lever i beste velgående.

Forsidebilde: Sander Sammy

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Men er ikke dette gammelt nytt? John F. Kennedy uttalte at «vi må gjøre noe med CIA» – og en måned etterpå var han ryddet av veien.

  Svar
  • Ja, Jonas.
   Og Kennedy ville redusere Fed sin makt.
   Og også inspisere atomvåpenproduksjonen i Israel.

   3 av 3 rette.
   Det blir feil, – for bakmennene.

   Svar
   • Hans K Johnsen
    20 desember 2022 16:02

    Kennedy ville at finansdepartementet skulle overta styringen av sentralbanken. Han ble dermed den fjerde amerikanske presidenten som måtte bøte med livet for denne saken. Sentralbanken er EID og STYRT av Rothschild selskaper – akkurat som Bank of England og 163 andre lands sentralbanker.
    Den første avtalen om sentralbanken i USA hadde 100 års varighet og avtalen ble fornyet i 2013 – etter de første 100 årene.
    Hør på Kennedys tale 7 dager før han ble skutt: https://youtu.be/GTn6UPUjX8E

 • Kenneth Demac
  21 desember 2022 18:29

  JFK attentatet var fake news: https://adrenogate.net/wp/2022/12/06/the-actor-based-reality-with-ed-chiarini-aka-dallasgoldbug-matt-mckinley-of-quantum-of-conciensce-is-joe-rogan-what-the-f-matt/
  Rull ned en tredjedel av siden for 3 videoer som definitivt beviser at dette var bare mer fake news.
  Når kontrollørene har klart å få deg til å tro på at jorden er kuleformet, triller rundt i 1600kmt, fyker rundt galaksiens senter i 1,000,000kmt, utviklings mytologi, Big Bang, månelandinger, osv. kan de få deg til å tro på hva som helst.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kan ta Vesten med seg i fallet

Gjeldsberget vil føre til «Alle økonomiske krisers mor» i USA

Forrige innlegg

Terror: Politikus, C-Rex og FFI enige

Jihad-terror dreper flest: 6 mot 1

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.