POSTED IN Norsk politikk

Trondheim stenges ned.

Sykdommen eksisterer ikke.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Trondheim stenges ned på grunn av «indisk variant». India: – Det finnes ingen indisk variant.

Trondheim innførte nye strenge koronatiltak fra 31. mai 2021. ABC Nyheter skriver:

Det er mistanke om den indiske varianten av coronaviruset i Trondheim, som innfører nye tiltak mandag. Søndag ble det registrert 34 smittede i kommunen.

Til Adresseavisen opplyser kommunikasjonssjef Harry Tiller i Trondheim kommune at kommunen, i tillegg til den økende smittesituasjonen, har en sterk mistanke at den indiske virusvarianten er kommet.
___________________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Steigan.no
__________________________________________________________________________

– Den har vært observert i nabokommunene våre tidligere, og den er svært smittsom. Det er grunn til å tro at vaksinene er litt mindre effektiv mot denne varianten enn de andre, og det gir grunn til bekymring, sier Tiller.

Indias regjering: Påstandene fullstendig falske

Påstandene om at det eksisterer en «indisk variant» stammer fra WHO, som sa dette 11. mai. Dette har imidlertid fått Indias regjering til å reagere kraftig. I et brev til de store teknoselskapene som eier sosiale medier skriver regjeringa i New Delhi:

Dette er helt FALSK. Det er ingen slik variant av Covid-19 vitenskapelig sitert av Verdens helseorganisasjon (WHO). WHO har ikke knyttet begrepet ‘Indian Variant’ til B.1.617-varianten av coronavirus i noen av rapportene.

Den indiske regjeringa har derfor bedt alle sosiale medier om å fjerne enhver henvisning til en «indisk variant». Dette er jo interessant fra mange synsvinkler. Finnes det en «indisk variant»? Hvor er det i så fall dokumentert? Hvis den finnes, er den mer farlig enn tidligere varianter? Og hvor er det i så fall dokumentert? Og dersom den faktisk skulle finnes og være farlig, hvilken rolle kan regjeringer spille i omtalen av den?

FHI skriver:

Folkehelseinstituttet har gjennomført en risikovurdering knyttet til den indiske varianten (B.1.617.2) av koronaviruset. – Vi anser risikoen for at denne varianten fortsetter å spre seg inn i Norge, som middels høy, sier avdelingsdirektør Line Vold.

Regjeringa i India er fullstendig korrupt og inkompetent. På den andre sida er India et land som også har et sterkt forskningsmiljø, inkludert på helsesektoren. Hva slags kommunikasjon foregår mellom det indiske forskningsmiljøet, Indias regjering og WHO? I norske medier er interessen for det som skjer i India på godt og vondt stort sett fullstendig ikke-eksisterende, med unntak av når India kan brukes til å skremme vettet av folk.

Les: Hysterisk om India

Og det høres unektelig med truende ut når kommunalpolitikerne kan begrunne sine drakoniske tiltak ved å henvise til en mystisk «indisk variant». Det er nesten like bra som «mutant». Men hva er realitetene?

people near TAj Mahal
Republikken India er det største landet i Sør-Asia. Hovedstaden er New Delhi, og andre store byer er Mumbai, Kolkata og Chennai. India er inndelt opp 28 delstater og åtte unionsterritorier, deriblant hovedstadsområdet Delhi. Wikipedia Landet har 1366 millioner innbyggere, altså ca. 258 flere enn i Norge.

Ifølge statistikk fra FHI er det registrert 17 «smittede» i Trondheim per 31. mai 2021. Vi skriver «smittede» fordi man her bruker en nydefinisjon av ordet hvor det ikke lenger betyr at man har symptomer eller er sjuk, slik det tidligere betydde, men at man har «testet positivt».

Smittevernloven definerer hva en smittet person er:

§ 1-3.Definisjoner

2. smittet person: en person som har eller etter en faglig vurdering antas å ha en smittsom sykdom.

4. alvorlig utbrudd av allmennfarlig smittsom sykdom: et utbrudd eller fare for utbrudd som krever særlig omfattende tiltak.

Når myndighetene i dag snakker om smittede personer, så bruker de ikke Smittevernlovens definisjon. De som kalles smittede er det ikke etter lovens bokstav – for de aller flestes vedkommende. De fleste har ingen sjukdom og det er ikke gjort noen faglig vurdering som tilsier at de er sjuke.

Ifølge den samme statistikken fra FHI er det sju innlagte på grunn av covid-19 på St. Olav Hospital. I hele epidemiperioden som helhet fra mars i fjor har det dødd fem mennesker av koronarelaterte årsaker i Trondheim kommune. Sist gang det skjedde var da én person døde i januar.

Disse tallene er altså tilstrekkelige for at kommunepolitikerne i Trondheim velger å stenge byen enda en gang til desperasjon for mange arbeidsolk. Adresseavisen skriver om at 370 ansatte ved Britannia risikerer permittering:

– Våre ansatte gråter og er fortvilt. Det må finnes andre muligheter.

Forsidebilde: Simon Williams

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • Freeeedooom
  1 juni 2021 10:01

  At kommunepolitikerne stenger ned i hytt og pine basert på disse meningsløse PCR-testene kan bare bety en av to ting:

  1. De er med på svindelen. De vet at det ikke er noen krise med stenger ned likevel.
  2. De er fullstendig ubrukelige og burde aldri vært i en posisjon hvor de kan styre over andre mennesker.

  Jeg vet ikke hva som er verst.

  Svar
  • «De er fullstendig ubrukelige og burde aldri vært i en posisjon hvor de kan styre over andre mennesker».

   Det er vel slik at; den gud har gitt et embete har han også fratatt forstanden.

   Men disse menneskene , lokalt og nasjonalt, hadde aldri greid å styre over andre mennesker hvis de ikke først hadde skapt frykt gjennom tallmanipulasjon/utelatelse av tallsammenlikning, og så trussel om bøter/fengsel.

   Men det mest skremmende synes jeg er at så mange mennesker lar seg styre/manipulere når myndigheter og media går i tospann.
   Hva blir det neste scenarioet folk blir med på?

   ( Her kunne jeg skrevet :
   Norske «politikere» bruker våre forsvarskrefter til å angripe/bombe/drepe i andre land; -og befolkningen blir fortalt at dette er forsvars-allianse og hjelp, – og godtar dette.
   Istedet for å rope/forlange «DØM MORDERNE».
   Men jeg lar det være.)

   Svar
   • Freeeedooom
    2 juni 2021 11:26

    «De Gud ikke gav hjerne, de gav han vinkler og stjerne».

    Personlig har jeg egentlig aldri helt forstått hvordan nazistene kunne få bortimot hele det tyske folk med seg inn i undergangen (ikke alle da, det var de som slåss i mot), men i løpet av det siste året så er det ikke lenger vanskelig å forstå. De fleste mennesker evner ikke å forstå hvor ondskapsfulle noen mennesker kan være, og de velger derfor i det lengste å finne seg i det aller meste. Jeg tror ikke det er direkte dumhet, men det er kanskje mer… ignoranse og historieløshet i en kombinasjon med at folk flest bare vil leve sine liv i fred.

    Mange har også glemt Arnulf Øverland sitt berømte dikt: Du må ikke sove:

    ….
    Du må ikke sitte trygt i ditt hjem
    og si: Det er sørgelig, stakkars dem!
    Du må ikke tåle så inderlig vel
    den urett som ikke rammer dig selv!
    ….

    Folk flest reagerer dessverre ikke før uretten rammer de selv… men da kan det være at de ikke lenger er noen igjen til å kjempe for de.

    Hvordan har vi kommet dit? Jeg skylder på den norske enhetsskolen som ikke lærer unge HVORDAN de skal tenke men heller HVA de skal tenke. Det er ren indoktrinering.

   • « Personlig har jeg egentlig aldri helt forstått hvordan nazistene kunne få bortimot hele det tyske folk med seg «

    Fordi de visste at de hadde slike folk/krefter mot seg:

    https://www.derimot.no/moderne-piratvirksomhet-na-selger-usa-oljen-de-har-rovet-fra-iran/#comment-76189

    Dessverre var det disse kreftene som vant; ved hjelp av massive krigsforbrytelser, og massiv og propaganda i alle år etter.

    Det ser håpløst ut, så vi gir oss ikke.

   • Freeeedooom
    2 juni 2021 15:53

    Ja det kan virke håpløst, men i disse dager så har vi en liten fordel: Gro har mistet kontroll over hva folket blir fortalt. Myndighetene har ikke lenger monopol på informasjon. Tragedien er imidlertid at veldig mange ikke evner å oppsøke andre kilder enn MSM og propaganda, noe som er ganske utrolig nå i den moderne informasjonsalder. Men jeg tror det vil endre seg, det tar bare litt tid. Jeg for en er overbevist om at MSM har gravd sin egen grav, og at man (forhåpentligvis) om 10-20 år vil kunne se en bedre verden. Håper det ihvertfall.

    I mellomtiden må vi «opplyste» (om du vil) forsøke å spre fakta og rasjonalitet så mye vi klarer. Det kan virke håpløst i blant i møte med hjernevaskede høns, men selv den mest naive idiot vil etterhvert forstå at han har blitt holdt for narr. Husk: det er vanskeligere å overbevise et menneske om at han har blitt lurt enn å faktisk lure han.

 • Siden «viruset» ikke er isolert og påvist, kan det heller ikke finnes noen «mutasjoner» eller «varianter». Hvordan påvises en «variant» av et virus ingen har sett?
  eRNA og co. bør komme på banen fort som H***** og vise oss hvor og hvordan «viruset» de hele tiden snakker om har blitt isolert. 7 forskjellige laboratorier tok prøver av 1500 positive tester, det blir da til sammen 10500 prøver tatt av disse testene, uten å finne annet en vanlig influensa-virus A og B, de vi har hvert eneste år som gir oss influensa-sesong. Hvis ikke vår såkalte «regjering» kan hoste opp en tilfredstillende forklaring bør de øyeblikkelig av-settes (rettes) og vi kan gå tilbake til et normalt liv uten å ta hensyn til «klanens» sikling etter NWO og «Build Back Better».

  Svar
 • Nakstad er bekymret for at dagens vaksiner ikke beskytter mot den kommende indiske varianten og at man antakelig må ha en tredje dose. Dersom dagens «vaksiner» ikke lenger virker mot den nye «virusvarianten» må jo «vaksinene» skrotes og vaksineringene innstilles inntil nye «vaksiner» er på plass? Her skulle de legge til rette for en tredje dose til glede for gutta i Davos og for å skjule vaksinenedødsfall, men nå må de jo nødvendigvis utsette hele vaksinasjonsprosjektet! Det er jo logisk… men det var kanskje ikke det som var meningen… Hvordan kan de oppfordre folk til å vaksinere seg med en vaksine som altså ikke virker mot den kommende «virusvarianten»… her må de virkelig legge hodene sine i bløt, for her har de lagt det store egget! Og heretter får vi nye «virusvarianter» rett ut fra det blå: den «indiske varianten» heter nå Delta…

  Svar
  • «Her skulle de legge til rette for en tredje dose til glede for gutta i Davos og for å skjule vaksinenedødsfall, men nå må de jo nødvendigvis utsette hele vaksinasjonsprosjektet! »

   Ja, her blir det nok like mye roing framover, som i klimaKRISEN. – Og like mye triksing med tall.
   Det er jo testede ( «smittede», men altså ikke syke ;-) ) i nye «bølger» gjennom hele landet.
   Men antall døde står på stedet hvil. Og på på snart halvannet år er det jo godt under halvparten døde som ved ett års vanlig influensa. I nedstengte Norge, som i åpne India.
   Vil folk snart våkne tro?

   Svar
   • Beklager, men den norske saueflokken ser ut til å være zoombier, og slike våkner da ikke? Ser i hvert fall jæ*lig trist ut med hensyn til den oppvoksende slekt, det blir mye å ta tak i for dem.

  • Freeeedooom
   2 juni 2021 12:09

   Nakstad ja… er det noe den mannen IKKE er bekymret for? Det han er mest bekymret for er nok kursen på aksjene hans i Epiguard. «Krisen» må holdes i live, det er Nakstad sin viktigste jobb.

   Svar
   • 19. desember sa assisterende helsedirektør Nakstad følgende til TV 2:

    «– Hvis jeg blir tilbudt vaksinen, kommer jeg til å ta den på det tidspunktet, tror jeg. Men jeg vil som alle andre se på dokumentasjonen og være sikker på at den er effektiv og trygg. Og hvis den er det, så tenker jeg at jeg kommer til å ta den vaksinen.»

    Jeg sier: Nakkstad, hvor er dokumentasjonen som viser at vaksinene er effektive og trygge? Hva er dokumentert for ett år frem i tiden, tre år, fem år .. osv?

   • Freeeedooom
    2 juni 2021 15:54

    Ja jeg husker den kommentaren. Jeg stoler ikke på den mannen lengre enn jeg klarer å kaste han, og det er søren klype meg ikke langt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Menneskerettighetene:

Er de bare forbeholdt oss i vesten?

Forrige innlegg

Klimaåret 2020:

Ingen klimadramatikk.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.