POSTED IN Coronavaksiner

Triksing med tall.

Å definere vaksinerte de første to ukene etter vaksinasjonen som uvaksinerte er rein manipulasjon.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det å skape illusjoner og triksing med tall

Av Foreningen lov og helse 

Av TerjeForeningen lov og helse.

Illusjonene som har ridd befolkningen i Norge under pandemien har i grove trekk blitt skapt på to måter – for det første ved en pressedekning som tatt rett ut av den mest ondsinnede propagandahåndbok, og for det andre ved “triksing” med tall og statistikk.

Triksingen med tall har vært enorm i pandemien. For eks. har vi i Lov og Helse vist til hvordan de såkalte smittebølgene i Norge i stor grad (og noen ganger fullstendig), har “oppstått” ved å endre teststrategi. Metoden har vært såre enkel – ved å øke antall tester ser smittetallene ut til å øke og man kan erklære smittebølge. Deretter kan det stenges ned og innføres tiltak. Deretter reduseres antall tester og man får inntrykk av at smittebølgen er over og man har i tillegg “fått bevis” for at tiltakene har virket.

Et annet fenomen har vært at et “koronadødsfall” i statistikken ikke sier noe om hva personen døde av. Slik har statisikken for korona-døde blitt blåst i været, og slik har personer som lå på dødsleiet med for eks. terminal kreft, eller døde etter trafikkulykker, blitt registrert i korona-statistikken, som blant annet innrømmet av tidligere korona-koordinator i Det Hvite Hus, Deborah Birx. Det er slik villedende bruk av statistikk og tall som gjør at nordmenn den dag i dag går rundt å sier (og faktisk tror) at “viruset har drept millioner av mennesker”.

Et annet “statistisk triks” er dette med at du defineres som vaksinert først etter 2 uker (i noen tilfeller 1 uke) etter at du har fått selve sprøytestikket. Man trenger jo ikke mye fantasi for å automatisk forstå at dette fører galt av sted rent statistikkmessig, men professor Fenton Norman viser konkret og illustrativt hva slags utslag dette kan gi, og hvordan denne metoden faktisk kan få en uvirksom vaksine (eller placebo-vaksine eller rent vann) til å fremstå som svært

NB! Dette er informasjon som Big Tech som Youtube og andre gjennom hele pandemien har prøvd å hindre deg i å få vite om; her er derfor samme klippet på Bitchute.com i tilfelle Youtube kommer til å sensurere/slette det.


Denne artikkelen ble først publisert av Foreningen lov og helse.

Derimot har hentet innlegget fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • «Et annet fenomen har vært at et “koronadødsfall” i statistikken ikke sier noe om hva personen døde av. Slik har statisikken for korona-døde blitt blåst i været, og slik har personer som lå på dødsleiet med for eks. terminal kreft, eller døde etter trafikkulykker, blitt registrert i korona-statistikken,…»

  Og når dødstallene nå ser ut til å ha økt , etter at ‘pandemien’ er avblåst, skyldes det i følge Nakstad at de som overlevde dør nå.
  Når det er underlig mange flere dødsfall/ulykker på veiene skyldes det at folk er mer uoppmerksomme plutselig.
  Begge deler kan selvfølgelig være sannsynlige grunner. Men det ser ut til å være liten interesse for redlig undersøkelse. Det viktigste er at narrativet om pandemien blir oppretteholdt. Og at de som satte i gang hysteriet basert på politikk istedet for vitenskap og virkelighet, skal gå fri.

  Men hvis et samfunn/ Norge ikke tar en skikkelig gjennomgang av hva som skjedde, årsaker og tall, overgrep og masse-hysteri, så vil som samfunn altfor lett kunne bli maipulert på ny. Enten ved bevisst (makt-)politikk eller idioti.

  Svar
 • Northern Light.
  29 oktober 2022 17:35

  Dr. Robert Malone om vaksinene: Dette har ‘ingenting med vitenskap å gjøre’, det handler om å ‘bygge et marked’.

  I USA prøver de nå å lansere den såkalte covid-vaksinen, som noe du må injisere hvert år som influensa-vaksinen. Men argumentene bak årlige vaksinasjoner er løgn, hevder den amerikanske legen og vaksineforskeren Dr. Robert Malone. Han har selv arbeidet i influensavaksineselskaper, så han vet hva som faktisk blir sagt på møtene deres, sier han i et intervju med journalist Dana Loesch.

  I følge Det Hvite Hus vil de fleste trenge å ta minst en covid-injeksjon per år. Influensavaksinen er også noe mange oppfordres til å ta hvert år. Men dette er en bløff, ifølge legen Robert Malone. En potensielt farlig en. – Det er løgn, og av samme grunn ønsker de nå årlige koronavaksinasjoner. Logikken bak dette er noe som kalles «Warm Base Manufacturing». De gjentatte influensadosene er for å bygge et marked, det har ingenting med vitenskap å gjøre, sier han.

  I realiteten, forklarer Malone, øker dette risikoen for såkalt «antigenisk synd», som betyr at immunsystemet kan «bli fanget» av en foreldet respons på et virus, og dermed ute av stand til å ha en effektiv respons på nye infeksjoner. Immunforsvaret er dermed svekket. Dette gjelder både covid og influensa, sier han.

  Det er det samme problemet vi ser med koronaviruset. Den siste influensavaksinen var bare 18 prosent effektiv. Jeg har arbeidet for flere influensavaksinefirmaer, og jeg kjenner denne virksomheten ut og inn, og dette er et forbudt tema å snakke om. Men som sagt, og dette er viktig å forstå, de bygger og driver et marked. Man tror at vi en dag vil få en veldig alvorlig influensa, fortsetter Malone og viser til spanskesyken.

  Men H1N1 fra 1918 var en blanding av bakterier og virus, og i dag har vi gode antibiotika. Dette er altså et korthus som ikke tåler gransking. Hadde ikke den årlige vaksinasjonen vært videreført, ville disse ikke lenger vært nyttige, påpeker vaksineforskeren. – Derfor må man skape et kunstig marked, noe som skjer gjennom all propagandaen og hypen rundt det å vaksinere seg hvert år. Jeg har personlig sittet i møter om dette, og det er dette som skjuler seg bak dem. Ikke kjøp dette, understreker Robert Malone i intervjuet.

  Fra Swebbtv, publisert 28 oktober 2022. Skrevet av swebbtv red.
  Oversatt fra svensk, linker, Twittemeldinger og et videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Malone: Detta har ”inget med vetenskap att göra”, det handlar om att ”bygga en marknad”.

  Svar
 • Northern Light.
  29 oktober 2022 17:40

  Bare 1,5 prosent av israelerne regnes nå som «fullvaksinerte».

  Av Sofie Persson.
  Under koronakrisen ble Israel ofte fremhevet som «verdens mest vaksinerte land». I dag regnes imidlertid bare 1,5 prosent av landets befolkning som «fullvaksinert» – fordi det anses for å ha gått for lang tid siden resten av befolkningen tok injeksjonene sine.

  Allerede 9 januar 2021 hadde omtrent to millioner israelere tatt covid-vaksinen, og i februar samme år hadde minst 90 prosent av israelere over 60 år fått minst én injeksjon av Pfizers vaksine. Det var også et av de første landene i verden som tilbød «booster-injeksjoner», og ble hyllet verden over som et godt eksempel på vaksinehåndtering.

  Den israelske AI-eksperten og forsker Eli David bemerker at situasjonen i dag ser helt annerledes ut. Bare en marginal minoritet av Israels befolkning anses nå som «fullvaksinert», ifølge israelske helsemyndigheter. I skrivende stund er 1,51 prosent av israelerne regnet som «vaksinerte», 29,4 prosent som «uvaksinerte» og hele 69,08 prosent som ble vaksinert med de to første dosene, men som ikke har tatt booster-injeksjoner innen fastsatt tid.

  «Status som vaksinert er utløpt» er definert som 1) en person som har mottatt to eller flere vaksinasjonsdoser og tiden for å motta boosterinjeksjonen har utløpt, uten at en annen dose er blitt gitt eller 2) at en person er blitt frisk etter sykdom og har fått en eller flere vaksinedoser, og tiden for å få ytterligere en injeksjon har utløpt uten å ha fått en boosterinjeksjon.

  En person som har et vaksinasjonsbevis som ikke er utløpt, og som minst en uke siden har fått alle anbefalte injeksjoner, regnes som fullvaksinert. Sertifikater utløper seks måneder etter den andre vaksinedosen, med mindre en har tatt boosterinjeksjonene. Da boosterinjeksjonene ble innført, lovet israelske myndigheter at hver ny injeksjon ville forlenge passets gyldighet med seks måneder.

  Det kan legges til at Israel har avskaffet stort sett alle covid-restriksjoner, og at sertifikatene ikke lenger er nødvendige for å få tilgang til ulike deler av samfunnet. Med andre ord, de 98,5 prosentene av israelerne som ikke anses som fullvaksinerte av myndighetene, trenger ikke begrense livet på samme måte som ikke-fullvaksinerte mennesker måtte gjøre, da koronaundertrykkelsen var på det strengeste i landet.

  Fra Nya Dagbladet, publisert 28 oktober 2022, skrevet av Sofie Persson.
  Oversatt fra svensk, linker og Twittermelding i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Endast 1,5 procent av israelerna klassas nu som ”fullvaccinerade”.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Når krybben er tom bites hestene.

Ukraina-krigen forener ikke lenger EU og USA.

Forrige innlegg

Selv når dei taper.

I USAs medier (og i norske) er Ukraina alltid vinneren.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.