POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Tilbaketoget skjer gradvis.

England stanser booster-vaksinering av folk under 50 år.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette er noe helt annet enn det vi er fortalt tidligere og minner mistenkelig om et helsepolitiske tilbaketog etter en to års lang kampanje for å få hele befolkningen vaksinert gjentatte ganger. Enhver står fritt til å tenke hva en vil om dette, men det nærmer seg en helsepolitisk skandale, slik vi vurderer det.

Knut Lindtner
Redaktør

Britiske Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) anbefaler at britiske helsemyndigheter stanser booster-vaksinering av briter under 50 år fra 12. februar 2023.

I England vil avslutningen av høstens/vinterens boosterkampanje være 12. februar 2023. Etter det vil det ikke bli gitt flere boostere for friske briter under 50 år.

Professor Wei Shen Lim, leder av COVID-19-vaksinasjon på JCVI, viser i en pressemelding til at britene nå er så gjennomvaksinert at det er nok.

– COVID-19-vaksinasjonsprogrammet fortsetter å redusere alvorlig sykdom i befolkningen, samtidig som det bidrar til å beskytte NHS. Derfor har vi anbefalt planlegging av ytterligere boostervaksiner for personer med høyere risiko for alvorlig sykdom gjennom et høstboosterprogram senere i år, uttaler professor Wei Shen Lim.

Den britiske professoren nevner ikke verken betydningen av naturlig immunitet eller vaksineskader som årsak til kuvendingen i det britiske vaksinasjonsprogrammet mot covid-19.

England følger med dette danskene, som allerede i fjor stanset boostervaksinering av folk under 50 år. Den danske Sundhedsstyrelsen sier dette om boostervaksiner mot covid-19 på sin hjemmeside (maskinoversatt):

Formålet med vaksinasjonsprogrammet er å forebygge alvorlig sykdom, sykehusinnleggelse og død. Derfor vil personer med høyest risiko for å bli alvorlig syke få tilbud om boostervaksinasjon. Hensikten med vaksinasjon er ikke å hindre smitte med covid-19, og personer under 50 år tilbys derfor foreløpig ikke boostervaksinasjon.
https://www.sst.dk/en/English/Corona-eng/Vaccination-against-COVID-19

Norske helsemyndigheter tilbyr fortsatt boostervaksiner til alle over 18 år som ønsker å bli injisert, men anbefaler ikke at friske folk under 50 år tar boostervaksine mot covid-19.

Forsidebilde: Bahman Adlou1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 966 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  28 januar 2023 14:45

  Robert Malone: «Pfizer har så mye penger og makt at de kan konstruere virkeligheten».

  Av swebbtv.
  Den farmasøytiske giganten Pfizer er så ekstremt mektig at den kan konstruere sin egen virkelighet. Det sier den amerikanske legen og vaksineforskeren Robert Malone i Fox News Tucker Carlson. Men ikke bare det. «Project Veritas»-avsløringen, der Pfizer sier at de vurderer å mutere covid for å utvikle nye vaksiner, betyr en innrømmelse fra selskapet om at det har tapt mot koronaviruset, mener han.

  – Dette er en innrømmelse av nederlag for deres vaksineteknologi og plattform. Hvordan kan det ha seg at covid og den såkalte vaksinasjonen kan ha fått en så kraftig utbredelse? En forklaring kan være at farmasøytisk industri, ikke minst Pfizer, er så ekstremt mektig at den bestemmer og konstruerer sin egen virkelighet.

  Dette forklares av vaksineforsker Robert Malone i Fox News Tucker Carlson SHOW, på grunn av Project Veritas-avsløringen, om at Pfizer diskuterte mutering av covid for å utvikle nye vaksiner. Men dette betyr ikke bare at de vil tjene penger, ifølge Malone. Det betyr også at de innrømmer nederlag for viruset, At teknologien deres har feilet.

  – Det ser ut til at de gjør akkurat det som ble gjort i Wuhan, sier Robert Malone i Fox News intervjuet. De bruker aper i stedet for mus. Men det viktige i dette er at de innrømmer at de ikke kan lage vaksiner raskt nok, at viruset løper fra dem. Derfor må de ty til ekstraordinære metoder som dette. Dette er en innrømmelse av nederlag for deres vaksineteknologi og plattform. De sier at de må gå så langt som å krysse en grense – at de ikke har noe valg, fordi teknologien deres ikke klarer oppgaven.

  Så hvordan kan de få lov til å oppføre seg på samme måte som de som opprinnelig fremstilte covid?
  Ifølge Malone fungerer ikke reglene for biokrigføring. Og Pfizer er «et globalt selskap med enorme ressurser», påpeker han, med evnen til å forske stort sett hvor som helst.

  De har tett samarbeid med Israel, som ikke har signert biokrigførings-avtalen. De har alle mulige måter de kan gjøre dette på, når de har tatt det valget. De har så mye penger og makt at de er i stand til å bestemme reglene, og konstruere sin egen virkelighet.

  Fra swebbtv, publisert 27 januar 2023. skrevet av Swebbtv redaksjon.
  Oversatt fra svensk. Linker, og link til videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: ”Pfizer har så mycket pengar och makt att de kan konstruera verkligheten”.

  Svar
  • «En forklaring kan være at farmasøytisk industri, ikke minst Pfizer, er så ekstremt mektig at den bestemmer og konstruerer sin egen virkelighet.»

   Og våre politikere i Norge som danser etter de mektige, enten det gjelder virus , renter eller strømpriser, er selvfølgelig også mektige i forhold til innbyggerne.

   Derfor er det viktig at vi/innbyggerne setter foten ned når det er nødvendig. – Når vi kan.
   MAKTAS KONSTRUERTE, UKYNDIGE, VIRKELIGHET BØR VI BARE LE AV.
   Om makta ljuger og bedrar , og bruker sin makt, så har vi fortsatt mulighet til å tenke sjøl, og takke nei.
   (Når det gjelder renter- og stømpris-bedraget/tyveriet må vi dessverre vente et par år før vi kan fjerne de trojanske hestene. )

   Svar
 • Northern Light.
  28 januar 2023 15:47

  Her forteller en Pfizer-direktør om planene om å mutere covid – for å lage nye vaksiner.

  Av Markus Andersson.
  I et skjult filmet opptak publisert av Project Veritas, skryter en navngitt Pfizer-leder av at den farmasøytiske giganten leter etter en måte å «mutere» covid ved «rettet evolusjon», for å fremskynde utviklingen av fremtidige vaksiner. Han innrømmer også gladelig at massevaksinasjons-programmer har vært og vil fortsette å være en pengemaskin for Pfizer.

  Personen i opptaket heter Jordon Trishton Walker, og presenteres med tittelen Pfizer Director of Research and Development, Strategic Operations – mRNA Scientific Planner, som på norsk omtrent tilsvarer direktør for forskning og utvikling, strategisk drift – mRNA scientific organizer.

  – En av tingene vi i Pfizer utforsker er; hvorfor kan vi ikke bare mutere covid-19 selv, slik at vi kan utvikle nye vaksiner, ikke sant? Så det må vi gjøre. Hvis vi gjør det, kommer det med en risiko som du kan tenke deg… Ingen vil ha et legemiddelfirma som muterer et virus.

  – Etter det jeg har hørt, optimaliserer Pfizer-forskere en covid mutasjonsprosess, men de gjør det sakte, fordi de er veldig forsiktige. Det er klart de ikke ønsker å forhaste seg. Jeg tror de også bare prøver å gjøre det som en undersøkende prosess, fordi de åpenbart ikke ønsker å offentliggjøre mutasjonene dine.

  Trishton Walker sier «ikke fortelle noen om dette», og beskriver også hvordan Pfizer vil gå frem for å mutere covid. Han understreker at dette ikke er noe man vil være åpen om. – Måten dette eksperimentet ville fungere på, er at vi setter viruset inn i aper og sørger for at de deretter suksessivt fortsetter å infisere hverandre, og at vi tar serier av prøver fra dem.

  «Covid er en pengemaskin».
  Walker trekker videre paralleller mellom Pfizers prosjekt og det som antas å ha skjedd ved laboratoriet i Wuhan, Kina. – Du må ha mye kontroll for å sikre at dette viruset du muterer ikke blir noe som bare sprer seg overalt. For å være ærlig, det er slik jeg mistenker at viruset startet i Wuhan. Det er ikke plausibelt at viruset dukket opp fra ingensteds. Det er tullprat. Han innrømmer videre at man egentlig ikke bør gjøre denne typen manipulering av virus, men konstaterer likevel at Pfizer har potensial til det.

  – Det pågår forskning på det. Jeg vet ikke hvordan det vil fungere. La oss håpe det ikke er flere utbrudd, for pokker. Walker bekrefter også det faktum at covid har vært helt avgjørende for Pfizers økonomiske suksess. – Noe av det de ønsker å gjøre er å prøve å liste opp, vet du, hvordan alle disse nye stammene og variantene som bare dukker opp kan eksistere. Så det gjelder å prøve å fange dem før de dukker opp, og vi kan utvikle en vaksine profylaktisk for nye varianter. Så det er liksom det de gjør under kontrollerte forhold i et laboratorium, fortsetter han og legger til at noen ganger dukker det opp mutasjoner som man ikke er forberedt på. – Det blir uansett en pengemaskin. Covid vil være en pengemaskinfor oss en stund framover – selvfølgelig.

  Korrupsjon og nepotisme.
  Pfizer-sjefen forteller også om legemiddelindustriens tette bånd til amerikanske myndigheter, og hvordan makthaverne i praksis ikke arbeider for det amerikanske folks interesser. – I legemiddelindustrien vil de fleste menneskene som godkjenner legemidlene våre, etter hvert arbeide for farmasøytiske selskaper. som I militæret vil ansatte i forsvarsdepartementet etter hvert arbeide for selskaper i våpenindustrien.

  Han sier videre at «svingdøren» til myndighetene er veldig bra for legemiddelindustrien, «men dårlig for alle andre i USA», blant annet fordi ansatte i tilsynsmyndighetene som godkjenner legemidlene, er svært godt klar over karrieremulighetene hos Pfizer spesielt. Derfor, sier Walker, er man i mange tilfeller mild i sine vurderinger, overfor et selskap man ser på som en sannsynlig fremtidig arbeidsgiver.

  Project Veritas’ skjulte filmede samtale med Walker beskrives som «sensasjonell» og har blitt eksepsjonelt bredt distribuert. Kritikere stiller for tiden spørsmål ved om det kan bevises at Walker virkelig har en lederstilling i Pfizer. Prosjekt Veritas-sjefredaktør James O’Keefe viser i saken til interne Pfizer-dokumenter, som bekrefter Walkers spesifikke lederrolle er hos legemiddelgiganten. Av disse fremgår det at hans avdeling for forskning og utvikling, rapporterer til forskningssjefen Mikael Dolsten, som igjen rapporterer til administrerende direktør Albert Bourla.

  Fra Nya dagbladet, publisert 26 januar 2023. Skrevet av Markus Andersson.
  Oversatt fra svensk. Linker og twittermelding i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Här berättar Pfizer-chefen om planerna att mutera covid – för att skapa nya vaccin.

  Kommentar:
  BitChute har videoene med skjulte opptakene. Logg in på bitchute com, og skriv inn Jordon Trishton Walker i søkefeltet.

  Svar
 • Northern Light.
  28 januar 2023 17:08

  Covid-vaksiner dreper allerede én av hver 874 vaksinerte amerikanere, og tallet øker fortsatt.

  Av Ethan Huff.
  Den 24 januar ble en fagfellevurdert studie publisert i tidsskriftet BMC Infectious Diseases som viser at covid-«vaksiner» dreper én av hver 874 vaksinerte – så langt.

  Bare i 2021 anslår studien, døde rundt 278 000 amerikanere som et resultat av å ha blitt «vaksinert» for covid. Ved utgangen av desember samme år hadde 243 millioner amerikanere fått minst én covid-vaksine. Vaksinerte har for øyeblikket én på 874 sjanse for å dø som følge av å bli injisert. Dette tallet er langt høyere enn det myndighetene innrømmer. Relatert: Det er en grunn til at myndighetene er mot å obdusere døde «fullvaksinerte».

  Studien er utført på oppdrag fra meningsmålings-selskapet Dynata. Formålet var å identifisere faktorene knyttet til amerikanernes beslutning om enten å ta vaksinen eller ikke. Totalt 2840 deltakere fullførte undersøkelsen mellom 18 og 23 desember 2021. Nesten én av fire sier de kjenner til minst én person, som har opplevd et alvorlig helseproblem etter å ha blitt injisert for covid.

  «Estimat fra undersøkelsen indikerer at det i det første året av vaksinasjonsprogrammet, kan det ha vært så mange som 278 000 dødsfall på grunn av vaksinene, og opptil en million alvorlige bivirkninger», viser studien.

  Covid-vaksiner er ikke trygge eller effektive – med mindre sykdom og død er den tiltenkte effekten.
  På tidspunktet for publisering av studien, registrerte myndighetenes vaksinebivirknings-rapportering system (VAERS), 8023 dødsfall direkte knyttet til covid-injeksjon. VAERS forteller imidlertid bare en del av historien. Det har blitt anslått at så lite som én prosent av alle vaksine-bivirkninger registreres i VAERS i det hele tatt.

  Det er også andre datakilder som anses å være mer pålitelige enn VAERS, som:
  • En Rasmussen-undersøkelse fra januar 2023, fant at 28 prosent av alle voksne kjenner minst én person som døde av covid-vaksiner.
  • Et estimat fra midten av desember 2021 fra Steve Kirsch, om at 388 000 amerikanere på den tiden hadde dødd av covid-injeksjoner.
  • En analyse fra Fabian Spieker som anslår ett dødsfall for hver 1642 covid-vaksine i Tyskland.

  «Forutsatt at innen utgangen av 2021 ble det gitt 1,8 doser per vaksinert person, siden noen bare hadde fåttén injeksjon. Dette vil i USA bli 266 400 døde fra covid-injeksjoner,» rapporterte Exposé News. Igor Chudov skrev et stykke publisert på sin Substack som støtter opp om 278 000 amerikanske dødfall, med henvisning til den nevnte BMC Infectious Diseases journal studien. Vi vet at langt flere mennesker enn det som er rapportert, har blitt skadet eller dødd som følge av covid-vaksiner. Og analysen hans av studien og dataene er overbevisende og verdt å lese.

  Fra Natural News, publisert 27 januar 2023. Skrevet av Ethan Huff.
  Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker og link til studie i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Covid jabs are already killing one out of every 874 vaccine recipients… and the numbers keep growing.

  Kommentar:
  Overlevelsesprosent for covid, basert på tall fra 38 land.: 0-19år : 99.9973%, 20-29 år: 99.986%, 30-39 år: 99.969%, 40-49 år: 99.918%, 50-59 år: 99.73%, 60-69 år: 99.41%, 70+år: 97.6% (utenfor institusjon). Kilde: Steigan. Artikkel: Studie fra Yale: Faren for å dø av covid er forsvinnende liten.
  Hadde folk visst om at overlevelsesprosenten for covid er nær 100, selv for folk i høy alder, hadde mange ikke tatt «vaksinen». Skadene på kroppen kan ikke reverseres, og immunforsvaret blir varig svekket. Mange som har tatt vaksinen har nå bivirkninger og helseproblemer, og lever med redusert livskvalitet og i frykt.

  Svar
 • Begrunnelsen om at det er fordi at alle er fullvaksinerte er selvsagt bare tøv. Den egentlige grunnen er at gifter dreper, men det kan de ikke gå ut og si for da vil saueflokken reagere med raseri. Den samme saueflokken som fikk panikk og løp til sprøytekontorene, den samme saueflokken kan i raseri gå til angrep på de skyldige. Det er dessverre ulempen med massehysteri: det kan slå tilbake. Så lenge «folk flest» kun forholder seg til MSM sine løgner så slipper de skyldige unna med dette massemordet.

  Ellers: Er det noe rart med stilen her i tekstfeltet? Alt ser ut til å bli i skriketekst.

  Svar
  • «Ellers: Er det noe rart med stilen her i tekstfeltet? Alt ser ut til å bli i skriketekst. »

   jA, DET ER NOE RART. oG KANSKJE PÅ TIDE AT lINDTNER KOMMER MED EN FORKLARING, FØR HELE KOMMENTARFELTET ( OG LESERNE ?) DØR UT.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

USA sprenger sine egne røde linjer hele tiden:

Vil de stoppe før vi har en fullskala-krig?

Previous Post

Har noen hørt om dette?

Pågår det en frigjøringskrig i Ukraina?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.