POSTED IN Coronavaksiner, USA

Til tross for at «vaksinen» ikke hindrer spredning eller overføring av sykdom.

Flere tusen ansatte i New York sparkes fordi de nekter å ta sprøyten.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

New York City-orfører Eric Adams har sparket mer enn 1750 kommunalt ansatte fordi de nektet å ta korona-vaksinen.

I tillegg til de 1752 tidligere ansatte som har fått sparken fordi de har motsatt seg vaksine-kravet venter fortsatt 6000 på svar etter å ha søkt om fritak på medisinsk eller religiøst grunnlag.

Av Asley Sadler fra LifeSiteNews

Ledet av venstreorienterte borgermester Eric Adams, har New York City sparket over 1750 ansatte i byen, inkludert politifolk, brannmenn, transportarbeidere og ansatte i utdanningsdepartementet, fordi de nektet å ta de eksperimentelle, abort-fremmende COVID-19-vaksinene.

Ordførerens kontor fortalte New York Post 23. juli at totalt 1.752 kommunalt ansatte har blitt tvunget ut av jobben på grunn av deres vaksinasjons-status, en økning på mer enn 200 siden byens siste oppdatering i mars.

Image

The Post bemerket at Adams i februar hadde sagt opp ansettelsesforholdet til 1430 byarbeidere som nektet å få skuddene, inkludert 914 ansatte ved Department of Education, 36 personell ved New York Police Department og 25 New York Fire Department-ansatte.

I mars ble ytterligere 101 arbeidere skjøvet ut av jobben, rapporterte utsalgsstedet.

Ordførerens kontor hadde ikke offentliggjort ytterligere offisielle tall siden mars, frem til lørdagens bekreftelse til New York Post om at antallet oppsagte ansatte hadde steget til over 1.750. En oversikt over de siste oppsigelsene etter avdeling ble ikke publisert.

The Post påpekte videre at i tillegg til de 1 752 ansatte som har fått sparken for sitt standpunkt mot vaksinekravet, venter fortsatt over 6 000 ansatte på svar etter å ha søkt om medisinske eller religiøse fritak.

Adams ble ordfører i november 2021, og tok over etter tidligere ordfører Bill de Blasio som hadde håndhevet lammende COVID-restriksjoner på New Yorkere, inkludert blokkering av gudstjenester.

De Blasios etterfølger har på samme måte håndhevet stive COVID-regler siden hans tiltredelse, og har fått kritikk for byens pågående aniktsmaskekrav som krevde at småbarn maskerte seg gjennom lange skoledager.

Adams fikk også sterk kritikk  etter at kontoret hans valgte å gi vaksine-unntak til profesjonelle idrettsutøvere mens han tvang offentlig ansatte, inkludert politifolk, til å ta støyten eller å slutte i jobben, rapporterte LifeSiteNews tidligere.

I mellomtiden fortsetter vaksinekravet for ansatte og andre til tross for at selv folkehelse-«eksperter» og byråer som kjempet for vaksinekravet lenge har erkjent at eksperimentelle sprøyter ikke hindrer overføring eller infeksjon av viruset .

Maskinoversatt og bearbeidet av redaksjonen

Forsidebilde: Ferdinand Stöhr

https://www.globalresearch.ca/nyc-mayor-eric-adams-fired-over-1750-city-employees-refusing-get-covid-jab/5788426

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • De avslører seg selv mer og mer dette oppsopet av «mennesker», gi dem en kule så de stoppes i sine forsøk på drap på hele menneskeheten. «Vi» må snart erkjenne at det er ingen veg utenom, snakk fører ingen steds, kun rå makt teller i denne sammenheng.
  Det vil egentlig ikke engang kunne kalles drap å ta livet av disse «globalistene», de er hjernedøde, med tomme hjerter, kanskje egentlig bare reptiler med hjerner på størrelse med erter, uten medmenneskelighet og egen tenkeevne?
  K. Schwab og B. Gates er genetikere, slike som vet så mye bedre enn alle andre hvilke «raser» som skal «beholdes» og hvilke som skal «fjernes» til beste for menneskeheten.
  Vel la meg selv erklære meg som genetiker, og jeg erklærer herved at den «rasen» som slike som Gates, Schwab og Soros tilhører er en «belastning» for menneskeheten, og derfor må den fjernes fortest mulig.
  Sånn oss «genetikere» i mellom må disse reptilene da være enig i det? Genetikk er genetikk, og fortiden viser at jeg har helt rett, denne «rasen» har forårsaket det meste av faenskapet som har skjedd de siste 2000 år, så vekk med dem, jeg utlyser herved «fri jakt» på denne rasen (da jeg ikke eier 90% av verden, og nesten alle regjeringer og politikere), så derfor utlyser jeg heller fri jaktsesong for hele verdens befolkning på denne «rasen».

  Svar
 • Eric Adams grandiose hovmod kommer fram i linken «kritikk»;
  smårollinger påtvinges ansiktsmaske mens eldre barn slipper, noe han har pønsket ut en kvasipsykologisk grunn for, og snakker samtidig om å ta vare på barna. Idrettsutøvere og artister tvinges ikke til dødssprøyta, mens brannmenn får sparken.
  La hodene rulle; stopp så hodene ut til utstilling i et museum med glassmonter og tekst for å minne om aktørene i verdenshistoriens verste forbrytelse. Jeg ser for meg et riktig opprivende museum med spybøtter strategisk plassert, hvor en kan trykke på knapper for å se videoer med politi som pusser bikkjene på sivilister; politikere som tar masken på for photo-shoot og så av igjen; vax-skadede med amputasjoner, bells palsy, hjerneskade, etc.; stupende fotballspillere, styrtende piloter; trippel-og-kvadruppelinjiserte, døde leger og kjendiser; vanskapte nyfødte av vax-foreldre. Gratis for alle, obligatorisk for ungdom.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

De tar til motmæle mot ensretting og løgner.

Det som kalles nyheter er i stor grad propaganda.

Forrige innlegg

New Zealand tar nå igjen Sverige i Covid19 døde

Forskjellen er at Sverige ikke ødela økonomien med nedstengninger

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.