POSTED IN Helse, Media

Tidligere Pfizer-sjef advarer mot legemiddelindustrien:

Blir vi mange nok kan vi avverge katastrofen.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kjære alle sammen, som ser seg nervøst rundt og spør hva i all verden er det som skjer.

Av: Dr. Michael Yeadon.

Jeg håper dette ikke blir for kontroversielt. Det er skremmende, men jeg tror vi fortsatt er på riktig side av katastrofen, og hvis mange nok av oss blir klar over hva som skjer her og overalt i den demokratiske verden, kan vi gjenopprette situasjonen, men vi har ikke mye tid. Jeg tror det er sannsynlig at ting vil endre seg uopprettelig i løpet av den kommende vinteren.

Dr. Michael Yeadons advarsel til menneskeheten | steigan.no
Bildet er hentet fra Steigan.no

Alt som har skjedd og skjer blir mye enklere og alt gir mening, bare når du tvinger deg selv til å tenke det umulige. Hvis du eksperimentelt inntar posisjonen at vår regjering aktivt jobber for å skade oss, for å avvikle det moderne samfunnet og slavebinde alle mennesker i en digitalt kontrollert totalitær verden, passer det hele. Selv om ditt umiddelbare svar er at dette er absurd, prøv det en dag eller så.

Jeg ber dere videre om å innta den eksperimentelle posisjonen at media, kontrollert av bare seks globale selskaper, alle alliert med en global organisasjon dere alle har hørt om, nådeløst lyver for dere og har gjort det i over 2,5 år. Samme for Internett, kontrollert av enda færre globale selskaper, også alle alliert med den samme globale organisasjonen.

More than 90% of the US Media is controlled by just 6 companies. : r/coolguides

For jeg er sikker på at det er sant. Jeg er sikker på at dette startet med en vitenskapelig svindel knyttet til et virus, forsterket det med en nådeløs fryktkampanje, med påbudte tiltak som ødela økonomien og sivilsamfunnet, og deretter tvang de fleste til å akseptere ubrukelige, unødvendige, ineffektive og bevisst farlige injeksjoner. Det er klart at dette er en avskyelig forbrytelse, ingenting lignende har noen gang skjedd.

Jeg har vært 41 år i biovitenskap frem til jeg ble vellykket bioteknologisjef og var forskningsleder og visepresident for Pfizer 1995-2011. Jeg har absolutt ingen grunner til å si noe av dette hvis jeg ikke var sikker. Jeg er sikker, for dette fant sted i et fagfelt hvor jeg er ekspert. Vennligst tenk på hva jeg har sagt. ‘Jeg har gitt over 70 intervjuer, alle sensurert, jeg har blitt helt uthengt. Det er propaganda, det forteller deg hva de er i stand til gjøre.

Her er hva en av Pfizers tidligere styremedlemmer skrev om mine prestasjoner:


Forbes: Turning Pfizer Discards Into Novartis Gold: The Story Of Ziarco. Høres jeg ut som en som ikke vet hva jeg snakker om?

Mange har spurt seg hvorfor folk ikke gjorde motstand mot tyranner tidligere. Delvis er det frykt, men det er mer enn det. De er normalt utseende mennesker som deg og meg, som vi rett og slett ikke kan forestille oss kan være så onde. Vi stoler på menneskeheten, og det burde vi. De fleste er gode mennesker, og få er forferdelige, men noen er det. Det er manglende evne til å tro at det virkelig skjer som har stoppet folk fra å protestere når de burde, selv når bevisene var åpenbare.

Jeg er lei for det, men de kommer for å ta deg og barna dine, det vil skje igjen. Det er rikelig med bevis på langsiktig planlegging for det. Det er nå opp til deg. Jeg ser virkelig ikke hva annet jeg kan gjøre.

Oversatt fra engelsk av Northern Light og hentet fra derimot sitt kommentarfelt.

Fra NewsVoice, publisert 1 September 2022, skrevet av Dr. Michael Yeadon.
Linker i orginalartikkelen.
Orginaartikkel: Dr. Michael Yeadon: The Most Important Single Message I’ve Ever Written.

Forsidebilde: Yosh Ginsu

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Ikke lenge siden Ingvild Kjerkol utalte at vi må konsolidere WHO som et byrå som har nulltoleranse for feil oppførsel. WHO vil ha overnasjonal makt og sette nasjonalt sjølstyre til side. Denne avtalen skrev hun under på og kan lastes ned her https://docs.reclaimthenet.org/who-draft-international-pandemic-treaty.pdf
  Etter min mening har hun ikke mandat til dette da dette vil bli inngripende for alle ved neste pandemi som WHO kan melde når det passer for dem.

  Den største trusselen mot menneskeheten siden tidenes begynnelse er World Economic Forum. En gruppe mennesker som begjærer total verdensherredømme. Planene deres inkluderer: å blokkere solen, fjerne alle rettigheter og friheter fra menneskeheten, gjøre alle mennesker til cyborgs, låse alle mennesker inne i fengselsbyer, utrydde alle eldre, ta bort alle eiendeler fra alle, og mange flere psykopatiske ideer. Her planlegger de den neste pandemien :
  https://www.youtube.com/watch?v=NA0Fphx4UMg

  Svar
  • Schwabs høyre hånd, groteske, ufyselige Yuwal Harari, sier uten omsvøp hva planen er:
   han ser oss undersåtter som «hackable ANIMALS», programmerbare dyr;
   sjel, ånd, frihet, det er ferdig når man linkes opp til kunstig intelligens,
   og de som ikke lar seg zombifisere har ingen plass i fremtiden.
   «Hva skal vi med alle disse menneskene? Altfor mange.»
   Ifølge en psykopatisk mann med mye innflytelse.
   Victoria «fuck-the-EU» Nuland (Nudelman) har nettopp ytret at frost og kulde i Euroopa er fint så blir det færre Europeere.
   Den Sterkestes Rett er en del av disses luciferianske overbevisning. De vet hva de gjør.

   Svar
   • Nåja. Det er vel heller færre mennesker i de fleste nasjoner som kan føre til problemer:

    Overbefolkning?
    ‘ I klartekst betyr det at befolkningen går ned. Fødselsratene går altså nedover i flere land på kloden. For at befolkningen skal holde seg noenlunde stabil, må hver kvinne i gjennomsnitt føde noe over 2 barn. I rundt halvparten er klodens land og territorier er nå fødselsraten under dette. I Singapore og Taiwan er den for eksempel helt nede i 1,2.
    gemini.no/2019/06/klodens-befolkning-kan-synke-snart/

    De aller fleste mennesker i de aller fleste nasjoner, i vår teknologiske tidsalder, produserer mer enn de forbruker.
    Selv om de/vi som forbrukere også er nyttig for å holde produksjon i gang.
    Og vi vet at jo bedre materiell levestandard folk får, jo færre barn vil/trenger de fylle livene med.
    Og hvorfor skulle noen bakmenn kvitte seg med vanlige folk ( slaver?) ?
    De som sitter med makt og kontroll vil uansett ha plass nok til sitt ønskede liv i velstand.

 • De inokulerte er dessverre veldig mange etterhvert, og skadene på fysikken er åpenbar, men skadene på sjela, som ikke kan bevises vitenskapelig, er vel så skremmende. Rudolf Steiner advarte allerede i 1917.
  Psykoterapeuter, kroppsterapeuter o.l. melder at klienter er veldig anderledes etter skuddet, og vanskeligere å behandle, ikke seg selv lik, ikke helt tilstede, personlighetsforandret, tatt over og invadert fysisk og psykisk.

  Svar
 • Northern Light.
  3 september 2022 12:59

  Rådgiver for World Economic Forum hevder at planeten ikke lenger trenger det store flertallet av befolkningen.
  Av Emily Mangiaracina.
  Top World Economic Forum (WEF)-rådgiver Yuval Noah Harari erklærte nylig at verden ikke trenger det store flertallet av den nåværende befolkningen på grunn av teknologiske fremskritt. Harari kom med erklæringen i et intervju med TEDs Chris Anderson, og gjentok tidligere spådommer om en ubrukelig klasse av mennesker som ikke kan ansettes.

  Harari antydet at til forskjell fra det 20 århundre, da de store heltene i det politiske systems rådende fortellinger alltid var vanlige folk, nå i det 21 århundre, «er folk ikke lenger en del av fremtidens historie. I stedet, ifølge Harari, har de blitt erstattet av kunstig intelligens (AI) og fortrengt av en høyteknologisk økonomi.

  Harari presenterte hypotesen om at angst for å bli fortrengt i fremtidens økonomi av AI og en høyt utdannet tech-klasse er en del av årsaken til verdens «desillusjon og tilbakeslag mot den liberale orden». «Folk vil innse, og de har rett i å tenke at «Fremtiden trenger meg ikke, men kanskje hvis de er hyggelige, vil de kaste litt smuler til meg, som borgerlønn’. Men det er mye verre psykologisk å føle at du er ubrukelig enn å føle at du blir utnyttet”, sa Harari.

  Spol frem til det tidlige 21 århundre, da vi ikke trenger det store flertallet av befolkningen (fra 17:02 i videoen), fortsatte Harari, fordi fremtiden handler om å utvikle mer og mer sofistikert teknologi, som kunstig intelligens og bioteknologi. Harari la til at disse teknologiene i økende grad vil gjøre hva enn folk fortsatt gjør som ennå er nyttig overflødig, og vil dermed gjøre det mulig å erstatte dem.

  Harari sier at teknologier som AI vil åpne opp for nye og mer interessante jobber, men ikke mange mennesker vil ikke være i stand til å gjøre dem, fordi de vil kreve store ferdigheter og høy utdanning. Anderson foreslo standhaftig måter mennesker bør fortsette å spille en verdifull rolle i verdens-økonomien, eller i det minste samfunnet: «Stort sett alle som bor et sted kan i prinsippet gjøre noe for å gjøre et fellesskap bedre, de kunne male et gjerde, eller gjøre en frivillig tjeneste, eller hva som helst». Harari hevdet på sin side at for å anerkjenne aktiviteter som samfunnstjeneste og familieoppdragelse som jobber, trenger vi en ny økonomisk og sosial modell.

  Hararis transcendente menneskesyn, gjenspeiles i påstanden hans om at Homo Sapiens styrer verden fordi det er det eneste dyret som kan tro på ting som eksisterer kun i sin egen fantasi, for eksempel guder, stater, penger og menneskerettigheter, en grunnide i boken hans «Sapiens: A Brief History of Humankind.» Denne ideen gjenspeiles i hans berømte påstand om at vi bør venne oss til ideen om at vi ikke lenger er mystiske sjeler, men er nå «dyr som kan hackes».

  Hararis er topprådgiver for WEFs leder og grunnlegger Klaus Schwab, og hans syn på at verden nå har en overflod av ubrukelige mennesker, sammen med hans åpne fornedrelse av mennesker som likeverdige med dyr, reiser spørsmålet om WEFs mål er formet av et slikt syn, og i så fall i hvilken grad? Faktisk setter WEF uten tvil miljøet, og ikke mennesker i seg selv, i sentrum av sine prioriteringer. WEF har inngått partnerskap med FN, og WEFs Great Reset-agenda har reist bekymringer for levebrødet og velværet til mennesker over hele verden. Faktisk ville WEF ha enda strengere nedstengninger, til tross for verdensomspennende elendighet, og roste nedstengningene for reduksjon i klimagassutslipp og forurensning.

  Fra Global Research, publisert 15 August, skrevet av Emily Mangiaracina.
  Oversatt fra engelsk, redigert og forkortet. Linker og link til videointervju i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: World Economic Forum Adviser Claims the Planet No Longer Needs the ‘Vast Majority’ of the Population.

  Svar
 • Yeadon tror fortsatt på det gode i menneskene, men jeg er ikke lenger så sikker på det, for spørsmålet er om de inokulerte fortsatt er fullt og helt menneske når de har fått installert/injisert nanopartiklene som trenger inn i hjernen og er designet til å skade sjela og gjøre oss «hackable animals» til elektromagnetiske sendere/mottakere for kunstig intelligens? En skapning som blindt tar ordre, foretrekker å bli ledet, føler lite empati, supersoldat, sexslav/inne. Som ikke har rettigheter hverken over sin egen kropp eller egne barn. Det er jo planen, og det er ingen hemmelighet.
  At mange psykopatiske umennesker ser ut som deg og meg er helt riktig, men med et årvåkent øye og en viss personlig erfaring med sorten kan en lære seg til å avsløre disse før de slippes inn i ens liv.
  Fordelene med Schwab og Harari er at de ikke legger skjul på sin ondskap, de snakker åpent om sine fremtidsvisjoner, og deres galskap er skrevet med store bokstaver utenpå deres avskyelige utseende. De verste psykopatene liker å skryte av sin overlegenhet og at de er hevet over lover de tvinger på andre.
  Det er litt vanskeligere å umiddelbart se det på sånne som Solberg, Kjerkol, Annalena Baerbock, Trudeau, Sanchez; de virker langt fra umenneskelige inntil masken sprekker eller de sier noe avslørende.
  Når overdødeligheten på småunger fyker i været må selv nordmenn ta bladet fra munnen, gi opp troskapet til autoriteter, og gå til en eller annen motaksjon, helst ikke-voldelig, skjønt jeg ser ikke hvordan akkurat det skulle skje. Opptøyer er det beste fienden kan få, siden det gir påskudd til å slippe «bikkjene» på oss, for altfor ofte søker umennesker seg nettopp til yrker i uniform. Inkludert hvite uniformer; de slår kanskje ikke med kølle, men de kan gis autoritet til tvangsmedisinering. Eller å bruke fanger til eksperiment.
  Hele verden er i et MKultra skrekkscenario, full traumatisering av hele kloden, globalt stockholmsyndrom.

  Svar
 • Skal «vi» vinne må vi nok skape «Black Ops» med «kamikaze» soldater som tar ut så mange av fiendens topper som mulig før «de» får tatt ut oss.
  Ser desverre ingen annen utveg enn at «vi» må ofre oss for «The Greater Good», og få tatt dem ut fysisk og fjerne disse «Satans hjelpere» fra planeten.

  Svar
  • Eller:
   Vi kan ta fra disse sitt viktigste våpen. Vår til- lærte forestilling/propaganda om at penger har en egenverdi, og står over arbeidskrefter/ innovasjon og arbeidslyst i en nasjon. Et SAMfunn.
   Gir vi penger politisk makt, gir vi pengene ( og rentene !) sine styrere også den samme politiske makten.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukrainakrigen:

En katalysator for fremveksten av en ny verdensorden.

Forrige innlegg

Tucker Carlson i Fox News:

EU straffer Russland ved å la befolkningen sin fryse og sulte.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.