POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Norsk politikk

Svensk lege-opprop:

Ingen på planeten vår skulle blitt injisert med covid-vaksinen!

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg må knytte noen kommentarer til dette oppropet. Jeg opplever at vi alt for ukritisk godtar alt som presenteres oss fra myndighetene, ikke minst fra helsemyndighetene men også fra andre, feks. de som skal sikre lande vårt mot krefter utenfra (forsvaret) og så slipper de reven inn i hønsegården med begrunnelsen at den skal beskytte oss mot bjørnen.

Men tilbake til helsepolitikken. Jeg var hos fastlegen nylig og han sa han måtte spørre meg, selv om han visste svaret: «Vi du ta influensavaksine/koronavaksine?» Og jeg svarte med et motspørsmål som gradvis står for meg som det mest sentrale og et spørsmål som nesten aldri blir stilt:

Lever de vaksinerte lenger enn de uvaksinerte?

Han kunne ikke svare på dette spørsmålet men antok at helsemyndighetene hadde tall som viste at dette var tilfellet. Det tror ikke jeg, for da ville dette vært et hovedargument for vaksinering. Tvert imot tror jeg, bl.a etter nylige tall fra England, at gruppen koronavaksinerte lever kortere enn gruppen uvaksinerte.

Lever de vaksinerte lenger enn de uvaksinerte?

Og hvorfor kan ikke helsemyndighetene vise til at influensavaksinerte lever lenger enn de som ikke tar den vaksinen? Det må være den enkleste saken i verden å skaffe frem en slik type informasjon. Når de ikke gjør det er det for at de ikke har tall for dette, tror jeg.

Så hvorfor skal vi vaksinere oss med et stoff som enten er skadelig (koronavaksiner) eller som ikke har noen merkbar effekt?

Og da kommer vi til mitt andre hovedpoeng.

Vi tar vaksinene fordi vi har tillit til våre at ledende helsemyndigheter arbeider for befolkningens beste. Tillit er en fundamental samfunnsmessig psykologisk lim. Uten tillit mellom befolkning og myndigheter svekkes samfunnet.

Vi har to episoder de siste 15 årene som faktisk undergraver tilliten mellom befolkningen og helsemyndighetene: Vaksineringen mot svineinfluensa (2009), en helt ufarlig sykdom hvor vaksinene påførte en begrenset del av befolkningen varige helseplager. Gevinsten for denne massevaksinering hadde legemiddelindustrien (de som leverte vaksinene). Befolkningen hadde ingen helsegevinst. Ingen har tatt et oppgjør med det som skjedde den gangen.

Den andre episoden husker nesten alle i dag: 2 år med nedstengninger og voldsomt press for koronavaksinering av hele befolkningen.

Og så klarer ikke myndighetene å komme opp med tall som bekrefter og dermed rettferdiggjør at helsegevinstene av disse svært inngripende tiltakene er til stede. Tvert imot tyder mye nå på at vi har skadet og kanskje tatt livet av deler av befolkningen. Og tausheten i de store mediene er også påfallende. Ikke et kritisk spørsmål i ettertid, ingen oppfølging av det fundamentale spørsmålet:

Lever de vaksinerte lenger enn de uvaksinerte.

Mediene var en del av kampanjen og de vil ikke ha noen kritisk gjennomgang av sine bidrag. Dette sier også noe om vår situasjon i dag. De som skal forsvare oss mot overgrep (de kaller seg den fjerde statsmakten), de er en del av den rådende makten og ikke en kritisk motvekt.

Det er på denne bakgrunnen oppropet under fra svenske leger må forståes. Det er godt at det fortsatt finnes mennesker som klarer å stille kritiske spørsmål og ikke bare underkaste seg i blind tillit til at de som er utpekt som våre ledere handler i vårt felles beste.

Knut Lindtner
Redaktør

Opprop fra legegruppe: Ingen burde ha tatt «vaksinen».

Av Swebbtv.

Ingen mennesker på denne planeten skulle ha blitt injisert med «covid-vaksinen». Det skriver Läkaruppropet i et innlegg på X.

Det er den svenske lege-oppropet som nå hevder at ingen skulle ha tatt den såkalte vaksinen mot covid i det hele tatt.

Dette med henvisning til et innlegg som den kjente kardiologen Peter McCullough la på X:

Peter McCullough


«Kardiolog Peter McCullough siterer flere studier som viser at alle mRNA-vaksiner er farlige for hjertet, og konklusjonen hans er at alle burde vært studert mer nøye før de ble gitt til mennesker. Med andre ord: ikke en eneste person på planeten vår skulle ha blitt injisert med covid-vaksinen!».

Peter McCullough «viser til flere studier som viser at alle mRNA-vaksiner er farlige for hjertet, og hans konklusjon er at alle burde vært studert mer nøye før de ble gitt til mennesker», skriver Läkaruppropet i et eget innlegg.

«Med andre ord: ikke en eneste person på planeten vår skulle ha blitt injisert med covid-vaksinen. Ingen!», understreker de videre.

Fra swebbtv, publisert 7 november 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker og X-melding i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Läkargrupp: Inte EN ENDA människa borde tagit ”vaccinet”.

Forsidebilde: Towfiqu barbhuiya1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 4 426 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Kun ett folk er mer autoritetstro logrende pudler som gir labb ( , d.v.s. bretter opp ermet atter en gang,) enn nordmenn, og det er sveitserne; de mest veldresserte vov-vovene bjeffer og knurrer til dem som ikke er like flinke som dem selv til å stille seg i kø for å bli drept, og der er gjerne klare for å ta med valpene, ned til 6 måneders alder, så de også blir like zombie som foreldrene. Eller drept. Sterilisert. Håpløs gjeng.

  Svar
  • Kjipt å se det i øynene, men det lydige, tanketomme norske folk er planetens nest dummeste. Sølvmedalje i idioti.

   Svar
 • «Ingen har tatt et oppgjør med det som skjedde den gangen.
  Den andre episoden husker nesten alle i dag: 2 år med nedstengninger og voldsomt press for koronavaksinering av hele befolkningen.»

  Og ingen har selvfølglig har tatt et oppgjør med det som skjedde den andre gangen heller.

  «Lever lengre», er det kanskje vanskelig å vise/beregne foreløpig.
  Men :
  Ble det færre syke? Døde det færre w.w eller i Norge etter at injeksjonene ble satt?

  Og:
  FØR de eksperimentelle injeksjonene ble tvunget på folk, døde det flere, eller færre, av Covid – enn tidligere års influensa?

  Ingen, av de ansvarlige eller media, har tatt et oppgjør med de konstruerte frykt-tallene og ‘massegravene’ som daglig ble utbasunert i disse to årene.

  Men det ER noen som hadde ansvaret.

  Svar
 • Vinterens coronabølge i full gang!
  – Haster med vaksine, skriver FHI.
  – Vinterens bølge av covid-19 er i full gang. Kan komme før jul.
  Influensasesongen er imidlertid ikke helt i gang ennå, men FHI tror den «kanskje kommer før jul».
  – Derfor er det også tid for influensavaksinasjon av eldre, personer i risikogrupper og ansatte i helsetjenesten, skriver FHI.
  De tror det er mulig at influensautbruddet vil starte tidlig, slik det gjorde forrige vinter.
  – Det er foreløpig så få tilfeller, at vi kan si med sikkerhet at influensasesongen ikke har begynt enda, sier Nakstad. Det er viktig at folk holder seg hjemme når de er syke.
  – Slik kan vi bidra til at det ikke blir en så veldig kraftig smittetopp, når den kommer.
  Dersom både coronasmitte, influensasmitte og andre luftveisvirus slår ut i full blomst samtidig, kan det by på problemer, påpeker Nakstad.
  – Da kan det bli veldig stort trykk i løpet av noen få uker.
  – Det er viktig uansett at de som anbefales vaksinering, følger denne anbefalingen. Det er først og fremst for at de kan redusere sin egen risiko for alvorlig sykdom, sier han.
  Ellers er antallet innleggelser med luftveisinfeksjon relativt stabilt og normalt for årstida, ifølge FHI.
  dagbladet.no/nyheter/vinterens-coronabolge-i-full-gang/80488123

  «- Vinterens bølge av covid-19 er i full gang.»

  Jammen var ikke covid-viruset noe HELT spesielt da? Nå er det redusert til et influensa-virus. ( – Som det nok alltid har vært. )

  «Ellers er antallet innleggelser med luftveisinfeksjon relativt stabilt og normalt for årstida»

  – Som det også var i 2020 ! – Før det politisk styrte hysteriet.

  » Det er viktig at folk holder seg hjemme når de er syke.»

  Under hysteriet skulle jo folk holde seg hjemme SELV OM de IKKE var syke. -Fordi en ureglementert bruk av PCR-test fortalte at de var. 😉

  Dessuten glemte Nakstad & FHI og påby munnbind og Antibak denne gangen.
  Har de lest seg opp,
  – og skjønner at dette kan være effektivt mot bakterier, – IKKE virus? 😉

  Svar
  • ‘ Ukerapporter om covid-19, influensa og andre luftveisinfeksjoner legges fram av Folkehelseinstituttet annenhver uke i vinterhalvåret.’
   nrk.no/nyheter/fhi_-vinterens-bolge-av-covid-19-er-i-full-gang-1.16630959

   Annenhver UKE !

   Hva er iveien med annenhver TIME, som vi fikk i 2020/21 ? 😉

   Svar
 • wasan Totland
  9 november 2023 22:09

  Har de blandet faenskapet allerede? Vær oppmerksom på hva Peter Mcullock sier her. Ozempic er også et mRNA preparat som det nå advares mot blandt annet fordi det ødelegger nyrene.

  Svar
 • wasan Totland
  9 november 2023 22:11

  Her fra Sverige. Når vi ikke trodde det kunne bli verre åpnes det for å gi dette til barn. Mens danskene har innsett at det var galskap å gi det til 12-15 åringer.
  https://nyheter.swebbtv.se/regeringen-oppnar-for-covidvaccinering-av-barn/

  Svar
 • En gladnyhet er at FHI er bekymret fordi kun 4 % har levert inn sine barn til vinterens «vaksinering»;
  det går treigt, men et lite lys i mørket er bra og bedre enn ingenting.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Opprør i USAs utenriksdepartement:

Støtten til Israels politikk skader USAs interesser over hele verden.

Previous Post

Kimen til konflikter ligger i den manglende fredsviljen:

«Israel» opptrer som «gal hund» i Gaza i dag (Moshe Dayan)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.