POSTED IN Demokrati

Svensk dokumentar om den globale finanseliten:

Makthavarna du aldrig valde

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Den svenske filmskaparen Jonas Nilsson har laga eit framifrå dyktig filmhandverk om den globale finanseliten, World Economic Forum og Klaus Schwabs The Great Reset.

No får det globale rikmannsveldet verkelege namn og fjes, og dei skjemmast ikkje. Finanseliten kjenner seg no så sjølvsikre at dei står fram i heile sin maktbrynde og skriv ope kva dei har i sikte, som Klaus Schwab, leiaren for WEF, i boka The Great Reset.

Filmen er på 50 minutt, men det er vel anvendt tid. Den avdekkjer korleis Schwab og gjengen hans prøver å nytte  globale kollektive sjokk til å overta store delar av offentleg samfunnsmaskineri, under dekke av omtanke for menneskeslekta.  Media, som dei alt eig og kontrollerer, følgjer opp med å piske opp stemninga (jf. Naomi Kleins Sjokkdoktrinen).

Det første forsøket, klimaskremslet, fungerte ikkje heilt etter oppskrifta; oppvarminga av kloden har stogga, isen er like tjukk på polane, og fleire og fleire folk og ekspertar er vortne skeptiske.

No gir ‘pandemien’ eit nytt window of opportunity, for å nytte Schwabs omgrep. Her har dei vore meir heldige. Sia dei eig vaksineindustrien og finansierer WHO gjennom Bill Gates, så har dei fått regjeringane til å gå med på endelause vaksineseriar som har dobla formuane deira gjennom pandemien.

Politikarane fryktar dei ikkje lenger. Svært mange av dei er fostra gjennom WEF sjølv, gjennom programmet «Young Global Leaders», noko Schwab skrøyt uhemma av. Og glatte, unge plutokrat-lograrar stig fram for oss, som Canadas statsminister Justin Trudeau, Macron, Nederlands Mark Rutte, Magdalena Andersson, Sanna Marin, og somme eldre som Angela Merkel og Stefan Løfvén.

Og alle saman hermar dei felles frasane, som «Build Back Better».

Til slutt viser filmen planane om ny digital ID, som Schwab er varm tilhengjar av, som vil gje maktapparatet full kontroll over liva våre.

Meir skal ikkje røpast, sjå filmen!

Her er lenken: https://www.youtube.com/watch?v=NNV2tEgPb9I

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Langsiktig planlegging;
  verdenskriger, økonomiske eller militære kriger, pandemier/KRISER…
  Målet ser ut til å være det samme:

  De fleste banker og aviser var under jødisk kontroll i Tyskland i tidlig mellomkrigstid. ., men …
  Da krigen var vunnet for de allierte ( i 1945), var det første man gjorde å løse den tyske sentralbanken fra demokratisk kontroll og gjeninnføre gjeldspengesystemet. Dernest innførte man uinnskrenket asylrett i Grunnloven. Tyskerne skulle ikke lenger få lov til å være en homogen nasjon.

  ‘Tysklands utilgivelige forbrytelse i tiden før den 2. verdenskrig var å trekke sin store økonomiske virksomhet vekk fra verdens handelssystem og utvikle sine egne vekslingssystemer for utenlandsk valuta slik at de som kontrollerer verdens finanser ikke lenger fikk tjene penger på den tyske handel. ‘
  Kilde: Churchill til lord Robert Boothby i Winston Churchill «The Second World War,» Scherz, München 1960.

  ‘Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.» ‘
  Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux i et opprop til verdens jøder, år 1860.

  Litt mer om media- ‘ Informasjon’ .
  – Eller UNISONT , REGISSERT propaganda? :

  https://www.youtube.com/watch?v=eHDDQVZ-A98

  Svar
 • «Makthaverna» er en film som kunne vært sendt i stedet for en krimfilm på Tv.
  Og som bør sees. Før en viktig åpen debatt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

En Ukrainsk TV-vert skjemmer seg ut for åpen mikrofon:

Anbefaler å drepe alle russiske barn.

Forrige innlegg

Hva gjorde de i Donetsk?

Tre USA-instruktører drept på grensen til Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.