POSTED IN Norge

Hva gjorde de i Donetsk?

Tre USA-instruktører drept på grensen til Russland.

14 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Bortsett fra at dette er svært tragisk for de drepte og familiene deres i USA, forteller denne meldingen om noe helt annet. Den bekrefter det som er hevdet, men som på det sterkeste er benektet fra USA side, at de er involvert i konflikten. Tvert imot får alle som har hevdet at USA lenge har vært dypt involvert i Ukraina bekreftet sine antagelser. Ikke bare har de forsynt Ukraina med våpen utstyr, men også med personell.

Om ikke landet formelt var et Nato-medlem var de i ferd med å bli det i praksis og dette må naturligvis Russland ha visst om. De har sikkert en rekke folk som rapporterer til dem om det som skjer i landet.

Noen hevder at den meldingen er fake news og disse tre befinner seg i Tennessee. Det påfallende er at når vi søker på disse tre navnene kommer de samme bildene opp, men ikke bilder av de tre navngitte personene. Det er mer enn påfallende at de ikke klarer å komme med oppdaterte bilde av disse to, noe som skulle være den enkleste saken av verden.

Slik ser nettsiden ut når vi søker på to av navnene som angis i artikkelen om tre drepe USA-offiserer i Donbass.

USA har sannsynligvis lenge vært involvert i Ukraina noe vi meldte om her. Den meldingen bekrefter dermed at Ukraina gradvis var i ferd med å integreres i NATO, mens de ikke var formelt medlem. Det er naturligvis årsaken til at USA/Nato (Stoltenberg) ikke kunne gi Russland sikkerhetsgarantier som omfattet et nøytralt Ukraina.

Og det føyer seg til det forhold at USA har drevet en rekke bio-laboratorier som først ble benektet, men som Victoria Nuland bekreftet under en høring nylig. Hun var engstelig for sikkerheten for disse innretningene og det betyr at de drev med noe som var farlig hvis det ble sluppet løs.

Det er også hevet at Ukraina forberedte et storstilt militært angrep på opprørsrepublikkene i begynnelsen av mars. Det skal være funnet dokumenter hvor dette fremgår. Det kan hende dette også er korrekt, men det gjenstår å se når det foreligger nærmere dokumentasjon.

Det er fortsatt mye vi ikke vet om bakgrunnen for krigen og den propaganda-stormen vi opplever fra våre medier, særlig NRK, savner sidestykke med noe annet vi har opplevd tidligere. I alt skvalderet som sprøytes ut forsvinner naturligvis mulighetene til å orientere seg om hva som faktisk foregår.

Knut Lindtner
Redaktør

Tre USA-instruktører drept i Donbass

Folkerepublikken Donestk kunngjorde at de drepte tre amerikanske instruktører – kaptein Michael Hawker, løytnant Logan Shrum og løytnant Cruz Toblin – under slaget ved Marinka. Identiteten deres kunne fastslås ved å søke i ryggsekkene deres.

I desember 2021 hadde Pentagon sendt instruktører til Ukraina for å undervise i «ikke-tradisjonelle kampmetoder». Offisielt hadde de blitt trukket ut ved starten av konflikten.

https://www.voltairenet.org/article216129.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

14 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  21 mars 2022 8:54

  Me må stålsetja oss framfor den komande «debatten» i stortinget om endå fleire nordamerikanske militærbasar i Noreg. Kva trur de om at vedtaket kjem til å verta samrøystes? Ei meiningsmåling har vist at Raudt-medlemer i hopetall er blitt Nato-vener. Partiprogrammet er mot basar, men …

  Svar
 • «Det er fortsatt mye vi ikke vet om bakgrunnen for krigen og den propaganda-stormen vi opplever fra våre medier, særlig NRK, savner sidestykke med noe annet vi har opplevd tidligere. I alt skvalderet som sprøytes ut forsvinner naturligvis mulighetene til å orientere seg om hva som faktisk foregår.
  ……..I desember 2021 hadde Pentagon sendt instruktører til Ukraina for å undervise i «ikke-tradisjonelle kampmetoder». Offisielt hadde de blitt trukket ut ved starten av konflikten.»

  F.eks. for å få sivile til å slåss med våpen ( uten uniform) og å lage eksplosjoner i boligområder for å lage propaganda om at Russland angriper sivile?

  Svar
 • 1. USA leverer våpen og ammunisjon til
  Ukraina.
  2. USA leverer kampekspertise til Ukraina
  3. USA har bygget masseødeleggelsesvåpen (biovåpen) i Ukraina på grensen til Russland stikk i strid med FOLKERETTEN.
  4. USA sanksjoner Russland, selv om Russland med FOLKERETTEN i hånden kan bruke FORKJØPSANGREP for å beskytte seg selv.
  5. Norges statsminister Jonas Større mener denne krigen må få etterspill. Norge har gitt våpen til Ukraina som bryter FOLKERETTEN.

  KONKLUSJON: Alle land som har støttet Ukraina og USA og deres brudd på FOLKERETTEN bør straffes i en ekstraordinær Nürnberg rett.

  Svar
  • Nurnberg-rettssaka etter 2.vk var ei juridisk skandale. Propaganda og hemn frå jødiske aktører. Samstundes svalt USA 1 millioner tyskere til døde i fangenskap i tidligere arbeidsleirer. Også hemn.

   Svar
 • Hva er USAs mål med NATO og USAs engasjement i Ukraina?
  Er det å bevare freden i Europa eller er det for å få til regimeskifte i Ukraina feks ved å trekke Russland dypt inn i en hengemyr av en krig i Ukraina med store tap for Russland, på samme måte som USA trakk Sovjet inn i krig i Afghanistan ved å utstyre Muhajedin med slagkraftige våpen (bla håndholdte Singer raketter). USA støtter nazistene i bla Azov-bataljonen selv om disse handler på tvers av regjeringen i Ukraina og bla dreper ukrainske politikere som disse nazistene er uenig med.
  Regner med at de øvrige NATO-landenes mål derimot er å bevare freden i Europa.

  I Aftenposten ble det her om dagen gjengitt en spørreundersøkelse om hvem som kan klandres for krigen i Ukraina. I de tre landene UK, Tyskland og Frankrike mente 74%, 67% og 64% av befolkningen at Russland måtte klandres for krigen. I USA var det kun 60% som mente at Russland måtte klandres. I USA er det 22% som mener at USA har skylden for krigen (altså at 22% av befolkningen er uenig med sin egen president Biden om hvem som ansvaret for krigen). Tilsvarende tall som dette (som gir USA skylden for krigen) er mye lavere i Europa enn i USA iflg Aftenposten. I Sør-Afrika og Tyrkia var det kun 48% og 42% som mente at Russland kunne klandres for krigen (og Tyrkia er NATO-medlem).
  Norge fremstår nærmest som å være en meget lojal delstat i USA og til Biden. Tyder på at folk i Norge følger veldig dårlig med på hva som skjer ellers i verden

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  21 mars 2022 14:28

  Allereie i november 2021 truga Stoltenberg med atomvåpen. Putin og Zelenskij har kome med tilsvarande trugsmål etterpå.

  Ingen kan seia at Stoltenberg gjorde alt som kunne gjerast for å unngå krigen. Eg held han medansvarleg. Nato kunne gjort noko anna enn å dura på austover.

  Det går som regel gale der Stoltenberg er innblanda. Det har ikkje norske aviser oppdaga enno.

  Svar
  • «Det går som regel gale der Stoltenberg er innblanda. Det har ikkje norske aviser oppdaga enno.»

   Han lystret orde fra bakmennene i USA når han fikk beskjed om å ødelegge Gadaffis forsøk på en ny/konkurrerende valuta for det afrikanske kontinentet.

   Og nå skal han altså ‘ ta hånd om’ vår sentralbank og oljeformuen, – og renter i Norge.

   Svar
 • Når Harald dør blir Haakon konge, og blir da øverstkommanderende i forsvaret, mens han samtidig er YGL-disippel og ung global leder med sin lojalitet hos WEF, og å være lojal mot det norske folk og mot WEF på samme tid, det blir for motstridende. Det vil da si at øverste kommando over hæren faller i hendene på en som støtter agenda 2030, med alt hva det innebærer av tvangs-«vaksinering» og andre frihetsberøvelser. Hæren kan da av kongen beordres til å angripe folket, som vi ser andre unge globale ledere er fullt i stand til, som Macron, Trudeau, Ardern, etc., alle studenter fra Schwabs psykopatskole. Uhyggelig.

  Svar
 • Hva gjør 150000 – 200000 russiske soldater i Ukraina eller ved grensen ?

  Svar
 • Svar til e. Jeg stoler blindt på president Trump og president Putin. Endringen av verdenssamfunnet og agenda 2030, må starte i USA, når Trump får tilbake makten. Da blir 100 tusen ferdig etterforskede tiltaler frigjort, og Deep State vil sakte men sikkert forsvinne. President Putin gjør sitt i Russland og president Xi Folkerettens sitt i Kina. Når WEF er ute av bildet, så kommer kong Haakon til å se annerledes på det. Da kan han ikke lengre lene seg på Bill Gates, Hillary, the Obamas, og en haug andre statsledere som mister sine liv i forræderi-tiltaler. Når det går opp for Norges befolkning at Putin forhåndsangrep Ukraina med Folkeretten i hånda, mens verdenssamfunnet alle sammen brøt Folkeretten i deres behandling av Russland, så går vi tilbake til gamle folder. Afrika og store deler av Asia er allerede på Putins side. Vesten blir stående alene, dersom de ikke føyer seg.

  Svar
  • «Når det går opp for Norges befolkning at Putin forhåndsangrep Ukraina med Folkeretten i hånda, mens verdenssamfunnet alle sammen brøt Folkeretten i deres behandling av Russland, »

   – Bombingen av Irak. Og Norges bombing av Libya, likeså.

   Angrepskrig er en destruktiv handling.
   Men jeg lurer på hvordan folk ( i Norge) tenker (» » ) når de mener at vår, og våre alliertes, start av krig ikke skal snakkes om eller fordømmes, mens andre makter, som utfører en fjert i forhold til vår krigføring, skal demoniseres og møtes med sanksjoner/økonomisk krig.
   Både pussig og farlig.

   Svar
 • Slik går no dagan.
  😉

  ‘– Jeg anmoder vår private sektor om å styrke datasikkerheten til våre kritiske tjenester og teknologi som amerikanere er avhengige av. Alle må gjøre sitt i møte med en av vår tids viktigste trusler, sier Biden i en uttalelse fra Det hvite hus. 😉
  Under en pressekonferanse mandag 21.03, sier USAs nasjonale visesikkerhetsrådgiver Anne Neuberger at USA stadig registrerer infiltrasjon i datasystemer. De skal ha hatt samtaler med «flere hundre selskaper».’

  Eller :

  ‘…kinesiske myndigheter har fanget opp et cybervåpen angivelig brukt av amerikanske National Security Agency (NSA) til «å kontrollere internettutstyr og å stjele store mengder brukerinformasjon». ….I artikkelen til Global Times beskrives cybervåpenet som en trojansk hest for fjernstyring av Unix-lignende systemer, basert på kompleks teknologi, omfattende funksjonalitet, sterk hemmeligholdelse og som kan tilpasses flere prosessorarkitekturer og operativsystemer, samt samarbeide med andre cybervåpen og er typisk brukt til cyberspionasje. ‘
  https://www.digi.no/artikler/analyse-kina-avslorer-et-amerikansk-cyber-vapen-pa-et-underlig-tidspunkt/518075

  ‘ Kjernen i skandalen handler om at den amerikanske etterretningstjenesten NSA skal ha hatt fri tilgang til å overvåke internettrafikken i danske fiberkabler. ‘
  nrkbeta.no/2021/05/30/kilder-til-danmarks-radio-usa-har-spionert-pa-norske-politikere-fra-danmark/

  Varsleren Edward Snowden valgte en annen strategi. Han kom feiende inn på verdensscenen i 2013 med en avsløring om det amerikanske overvåkningssystemet PRISM, som blant annet gjorde det mulig å overvåke nær sagt hvem som helst, hvor som helst. ‘
  dagbladet.no/kultur/mediene-laerte-en-lekse-av-wikileaks/70977353

  ‘ I samarbeid med University of Texas har den amerikanske tenketanken C4ADS påvist at det i løpet av de siste få årene har vært nesten 10.000 forsøk på å sende ut falske GPS-signaler (spoofing) i og rundt Russland. ‘
  tu.no/artikler/mystiske-forstyrrelser-i-gps-signaler-har-rammet-mer-enn-tusen-sivile-skip/462092

  Svar
 • Jens Stoltenberg er sentralt medansvarlig for å provosere fram den ønska krigen. Tidligere krigsforbrytar og korrupt psykopat i USA si teneste. Mannen er truleg sinnsjuk på rett.

  Svar
 • Øyvind Bremnes
  28 mars 2022 8:02
  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Svensk dokumentar om den globale finanseliten:

Makthavarna du aldrig valde

Forrige innlegg

All kontakt med Russland skal bort.

Noen få står imot hysteriet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.