POSTED IN Covid-19

Studie i Israel:

Naturlig immunitet 13 ganger mer effektivt enn vaksine.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av red. PSt -28. august 2021

Israel er et av de mest vaksinerte landene i verden, og der har man registrert en markant nedgang i effektiviteten til vaksinene. Derfor er det svært interessant at en ny vitenskapelig studie har sammenliknet naturlig immunitet med vaksinene nettopp i Israel.

Studien har tittelen: Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity:
reinfections versus breakthrough infections
, og ble utført av forskergruppa Gazit-Patalon. Studien er publisert som preprint. Det betyr at den foreløpig ikke er fagfellevurdert.

Gratis arkivbilde med ansiktsmaske, ansiktsmasker, beskyttelse
Bortkastet

Metode

Forskerne skriver om sin metode:

Vi gjennomførte en retrospektiv observasjonsstudie som sammenlignet tre grupper: (1) Individer uten SARS- CoV-2-som mottok to-doseringer av BioNTech/Pfizer mRNA BNT162b2 vaksine, (2) tidligere infiserte individer som ikke har vært vaksinerte, og (3) tidligere infiserte og enkeltdose vaksinerte individer. … I alle modellene evaluerte vi fire utfall: SARS-CoV-2-infeksjon, symptomatisk sykdom, COVID-19-relatert sykehusinnleggelse og død. Oppfølgingsperioden 1. juni til 14. august 2021, når Delta-varianten var dominerende i Israel.

Resultat

Resultatet til forskerne er overveldende:

SARS-CoV-2 vaksinerte uten forutgående smitte hadde en 13,06 ganger (95% KI, 8,08 til 21,11) økt risiko for gjennombruddsinfeksjon med Delta-varianten sammenlignet med tidligere infiserte, når den første hendelsen (infeksjon eller vaksinasjon) skjedde i løpet av januar og Februar 2021. Den økte risikoen var signifikant (P <0,001) for symptomatisk sykdom også.

Konklusjon

Denne studien viste at naturlig immunitet gir lengre varighet og sterkere beskyttelse mot infeksjon, symptomatisk sykdom og sjukehusinnleggelse forårsaket av Delta-variant av SARS-CoV-2, sammenlignet med BNT162b2 to-dose vaksineindusert immunitet.

Debatten over?

Denne studien viser det samme som all tidligere erfaring og forskning har vist: Naturlig immunitet slår alt. Gitt at det finnes gode og effektive behandlingsmåter mot viruset, noe det jo definitivt gjør, er det ingen grunn til at man skulle godta videre massevaksinasjon med vaksiner som er eksperimentelle, der man ikke kjenner verken de kortsiktige eller de langsiktige konsekvensene – og der svært mange rammes av alvorlige, og til dels dødelige bivirkninger.

Les: Vaksineindustriens kriminelle rulleblad

Peter McCullough: Det gir gode resultater å behandle covid-19 tidlig

Og gode og velprøvde behandlingsmåter finnes, uansett hva en korrupt og notorisk kriminell vaksineindustri hevder.

Dr. Peter McCullough avla vitnemål i Senatet i Texas 10. mars 2021 der han viste til sine erfaringer med å behandle covid-19-pasienter for å unngå sjukehusinnleggelser og død. McCullough har publisert flere fagfellevurderte vitenskapelige artikler om dette og sier at han er sjokkert over i hvor liten grad fokuset har vært på å behandle og helbrede pasientene.

Denne videoen er publisert av Association of American Physicians and Surgeons:https://www.youtube.com/embed/QAHi3lX3oGM?feature=oembed

Dr. Paul Marik og Dr. Mobeen Syed: Det finnes behandling, men den må iverksettes tidlig

Julia Schreiner Benito skriver:

I likhet med leger i hele verden, som Dr. Peter McCullough og norske Peter Dvergsdal – understreker legene at det finnes behandling. Men at den må iverksettes tidlig i sykdomsforløpet.
– Protokoll for tidlig behandlingsalternativer er nå tilgjengelig. Front Line Covid-19 Critical Care Working Group I-MASK+-protokollen kan lastes ned i sin helhet. Den gir trinnvise instruksjoner om hvordan du kan forebygge og behandle tidlige symptomene på Covid-19. Behandlingen inkluderer blant annet Ivermectin, melatonin, vitamin D og aspirin.
– Med denne protokollen kunne pandemien vært avsluttet på en måned, sier legene bak protokollen.

Dr. Paul Marik ved Sentara Norfolk General Hospital i Virginia ble kjent for sin behandling av blodforgiftning. Som reduserer dødsraten ved hjelp av billige, trygge, generiske medisiner.
Marik var ikke fornøyd med å kun tilby Covid-19-pasienter «støttende omsorg». Ergo søkte legen etter de beste lungespesialistene, og finpusset en protokoll for å stoppe immunresponsen og koagulering ved Covid-19. Som er meget dødelig.

Den norske legen Peter Dvergsdal er blant dem som bruker velprøvde, antivirale medikamenter som behandling ved Covid-19.

Les intervjuet med lege Peter Dvergsdal: – Jeg kan behandle Covid-19. Nedstenging var unødvendig.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Anna Shvets

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Årsaken til at infeksjon med covid-19 er mye mer effektivt enn vaksine, er at infeksjon gir såkalt cellemediert immunitet. Vaksiner gir derimot såkalt antistoffmediert immunitet. Vi har to immunforsvar: Det cellemedierte (adaptive) immunforsvaret med T-celler og det antistoffmedierte (medfødte) immunforsvaret B-celler.

  Siden kroppen vår aldri har møtt covid-19 tidligere, fungerer ikke det antistoffmedierte immunforsvaret. B-cellene må møte viruset minst en gang før de kan lære seg å produsere antistoff mot det.

  Derfor må det cellemedierte immunforsvaret (andrelinjeforsvaret) mobiliseres for å bekjempe covid-19 ved første møte. For å få til det må T-cellene formeres i et eksplosivt omfang når de har oppdaga viruset. Og da kommer vi til svaret på hvorfor folk blir alvorlig syke og dør av covid-19:

  Det er hormonet kalsitriol som setter igang celledeling i T-celler. T-celler må kunne lage hormonet kalsitriol for å få til å dele seg. Hormonet kalsitriol produseres av råstoffet vitamin D og vitamin D alene. Du må ha nok vitamin D innabords for at T-cellene skal kunne produsere kalsitriol og starte celledeling. Lite vitamin D -> lite kalsitriol -> lite T-celler. Resultatet er et såkalt dysregulert immunforsvar, som ofte fører til autoimmune sykdommer.

  At T-celler må ha vitamin D for å kunne formere seg er ikke omstridt. Det har vært kjent siden 1983 og er forsket mye på siden. Problemet er at dette handler om biokjemi og ikke om medisin. Har du noen gang hørt en lege snakke om hormonet kalsitriol? Leger lærer ikke om vitamin D, kalsitriol og celledeling på legestudiet. Kunnskap om hvordan kalsitriol påvirker T-celler er forbeholdt biokjemikere og mikrobiologer som studerer hvordan celler fungerer.

  Biokjemikere studerer hormonet kalsistriol, mens leger studerer den kjemisk inaktive råvaren Vitamin D. Vitamin D, som vi produserer i huden og spiser som tilskudd om vinteren, er i seg selv kjemisk inaktivt. Vitamin D må først omdannes i levra til stoffet kalsidiol og settes i sirkulasjon i blodet før cellene kan få til å produsere den kjemisk aktive utgaven av vitamin D: hormonet kalsitriol.

  Legeindustrien har ikke insentiv for å beskytte helse. Legeindustrien tjener formuer på å kurere sykdom med medisiner som er forsket fram i laboratorier og testa ut i randomiserte studier. Du må bli syk først for at legeindustrien skal fatte interesse. Kjemikalier som kroppen produserer selv for å forebygge og kurere sykdommer blir det veldig lite penger av for legeindustrien. Desto mindre vitamin D de greier å få oss til å produsere eller spise, jo større blir profitten.

  Hvis du vil beskytte helsa di, bør du lese deg opp på vitamin D. Dette er en god plass å begynne:
  https://academic.oup.com/jcem/article/96/7/1911/2833671

  Linken går til råd om vitamin D fra Endocrine Society, som er ei legeforening for endokrionologer med 18.000 medlemmer. Riktignok på engelsk, som all vitenskapelig litteratur, men Google hjelper deg å oversette.
  Det viktigste de skriver er at du må ha 6.000 IE vitamin D hver dag i åtte uker for å kurere D-vitaminmangel og oppnå et tilfredsstillende nivå med vitamin D i blodet. Overvektige må ha to til tre ganger så mye. Tenk litt på det når vi nå snart går inn i mørketida. Tar du sjansen på å utfordre covid-19 ved å gå inn i vinteren med immunforsvaret på halv maskin?

  Svar
  • Helt presis. Forebyggende virksomhet er ikke profitabel på samme måten som direktebehandling. Derfor forskes det mye på medikamenter innen psykisk helse og nesten ikke på forebyggende metoder og virksomhet.

   Jeg har hørt at nærmere 90% av all forskning innen psykisk helse er finansiert av legemiddelindustrien som også eier resultatene av forskningen. Finner de noe som ikke passer offentliggjøres det ikke, f.eks. at visse medikamenter ikke virker. Andre us. som viser at de virker publiseres overalt der de slipper til. Dermed kan en risikere at meta-studier er fylt opp med vellykete resutatstudier, mens de som er mislykket er utelatt.

   Det er en form for svindel, men den gir penger i kassa.

   Svar
   • Den norske psykiateren Ulrik Malt ble i 2003 tatt på fersken for å ha forfalsket forskning som skjønnmalte antidepressivet Zoloft.
    https://www.nrk.no/dokumentar/professor-i-dobbeltrolle-1.905943
    Ham måtte betale tilbake «honoraret» han hadde mottatt fra produsenten for «forskningen», men noe snakk om tiltale for korrupsjon ble det ikke.
    Derimot ble Malt fort en av yppersteprestene innen psykiatrien i Norge og har i alle år vært en sterk pådriver for behandling av psykiatriske pasienter med medisiner.

    Og siden jeg vanligvis maser om vitamin D og hormonet kalsitriol (vitamin D), må jeg ta med at kalsotriol er hormonet som styrer gener for produksjon og transport av serotonin i hjernen.
    Har du hørt om vinterdepresjon (SAD – Seasonal Affective Disorder)? Den kommer om vinteren når D-vitaminnivået er som lavest og kan for de fleste kureres med en megadose vitamin D.

    Det kan du lese mer om her:
    https://www.enebak.no/erstatter-lykkepiller-vitamin-d/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Selger har ikke ansvar for produktet.

Kjøper må stå for alle omkostninger ved skader.

Forrige innlegg

En krigsveteran i USA:

Jeg kan formulere sannheten om Afghanistan i to setninger!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.