POSTED IN Israel, Palestina

Hovedstrømsmedier og konflikter:

Større norske medier fremmer ensidig propaganda og informasjon – stol ikke på dem.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Trond Ali Linstad

Norske Schibsted hører til i selskapet med de store mediehusene som styrer aviser og medier. Aftenposten, VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Adresseavisen og Fædrelandsvennen eies av Schibsted. De store mediehusene er bevisste og aktive påvirkere med internasjonale makthavere og styrende i ryggen. De fremmer bestemte meninger og holdninger.

De nevnte aviser er krigsaviser for USA og NATO når det gjelder for eksempel Ukraina. Hver dag fylles aviser med artikler mot Russland, på den ene eller andre måten. Som om at «Russiske barn øver på krig». (Aftenposten 2. september 2023.)

Øver andre barn på krig? Som for eksempel sionist-jødiske barn i staten «Israel»? Krig – for å drepe også palestinske barn? I terrorisme; bifalt av ledende sionist-krefter! Du vil ikke finne en artikkel om dette i Aftenposten.

Ei heller vil vi finne artikler om hat-mentaliteten som er sterk blant sionister i «Israel» (se bilder nedenfor). Aftenposten verner dem. Vit hva som er slike avisers karakter! Egentlig propagandistiske.


Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Reidar Kaarbø
    1 oktober 2023 8:47

    I forbindelse med at Raftoprisen 2023 tildeles Defence for Children International-Palestine (DCIP) for deres arbeid med å forsvare og fremme rettighetene til barn som lever i de okkuperte palestinske områdene (OPT), hadde NRK TV en meget god nyhetsdekning som langt på vei kalte en spade for en spade. Det var så uventet at vi skvatt til i stolene. Så det finnes unntak, det hender en sjelden gang at en journalist glimter til :-)

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CNN-insider på skjult kamera:

Etter covid-kampanjen skal en konstruert klimakrise skremme alle.

Forrige innlegg

Det vil ta lang tid å reparere dette forholdet.

Konflikten mellom Ukraina og Polen har lange og vonde historiske røtter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.