POSTED IN Ideologi

Store endringer i USA:

Katolikker defineres av Pentagon som ekstremister.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

En av grunnene til at denne artikkelen er vanskelig å oversette henger sammen med at her benyttes begrepet «gender» i stedet for «sex». «Gender» på engelsk oversettes vanligvis til norsk som kjønn men det betyr i virkeligheten kjønnsidentitet – altså hvilken kjønnsrolle en identifiserer seg med.

På norsk har vi et ganske dekkende begrep for dette: Kjønnsrolle. Det var langt mer brukt da jeg studerte psykologi og vi forstod hva det betød. Det refererer seg ikke til biologien, altså til det fysiologiske grunnlaget for de to kjønnene, men til opplevelsen av den rollen kjønnene utfolder seg i i et samfunn på et bestemt historisk tidspunkt.

Fra Viktoriatiden i England for 150 år siden

For alle skjønner at kjønnsrollene ikke er noe fiksert biologisk substrat slik kjønnet er, men finner sin form under bestemte samfunnsmessige betingelser. Kjønnsrollene endrer seg dermed sammen med de samfunnsmessige endringer. Det betyr at kjønnsrollene er sosiale fenomener og ikke biologiske slik mange i dag tror.

Vi forstår alle at både manns- og kvinneidealene ikke er de samme i dag som som i det gamle Hellas eller i Viktoriatidens England. For ordens skyld må jeg føye til at idealene er ulike i de ulike samfunnsklassene, men at det er overklassens idealer som i litteraturen fremheves som hele samfunnets idealer. Det er i dette samfunnslaget skrivekunsten oppstod og har utviklet seg og blomstret nesten helt frem til vår tid. 

Det store flertallet mennesker har vært analfabeter nesten i all kjent historisk tid.

Knut Lindtner

Pentagon betegner katolikker som ekstremister.

Fra Voltaire Network

Etter stormingen av USAs Capitol den 6. januar har Pentagon bestilt en undersøkelse om ekstremist-bevegelser som kan ha infiltrert de væpnede styrker. 

Det er allerede sendt ut en manual til hæren i juni 2020. Der identifiserer 21 grupper som mener de  tilhører den overlegne hvite rase.

En  audio-visuell presentasjon fra Defence Advanced Research Projects Agency (DARPA) – var utarbeidet til et seminar som ble holdt tidlig i mars av USAs forsvarsminister general Lloyd Austin.

Han viste fram et diagram som identifiserte de viktigste ekstremistgruppene som de væpnede styrkene nå bør se opp for: Ku Klux Klan, Hamas, Al Qaida, The Christian Identity Sect og … katolikkene.

Ifølge Michael Berry, generalrådgiver for First Liberty Institute, som vitnet  foran Representantenes Armed Forces Committee den 24 mats 2021, betrakter Pentagon den katolske kirkes stillingtaken når det gjelder kjønnsspørsmål som uakseptabel. 

Derfor antar de at katolikker er i stand til angripe USAs væpnede styrker som verver trans-personer.

( NB! Den katolske kirken har ingen problemer med trans-personer bare med spørsmål om kjønn(rolle)ideologien).

President Biden er katolikk, men i strid med flertallet av de katolske prestene i USA.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article212569.html

For å lese mer om det samme tema se:

 «Biden, commander of the ’true believers’», by Thierry Meyssan, Voltaire Network, February 16, 2021.

 «Catholic Church Divided Over Biden,» Voltaire Network, February 17, 2021.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Et gammelt ordtak sier: Når krybben er tom bites hestene. Er det dette vi her ser kommer boblende til overflaten? Vatikanet og de som reelt styrer USA (Sumpen, Bangsterne) har i uminnelige tider samarbeidet om sitt mål, overstyring av verden (NWO). F.eks. hjalp Vatikanet godt til ved innsettelse av både Hitler og Stalin i deres roller. Og bangsterne har passet på Vatikanets penger og økonomi like lenge. Nå begynner det å gå på stumpene i USA/Israel, verdens befolkning begynner å våkne, korona-plandemien er avslørt som det den er, en svindel av enorme dimensjoner. Rundt i verden tar folk til gatene i protest i 10 tusener og 100 tusener. «Elitens» mål blir fjernere og fjernere for hver dag som går, og derfor vil nok de forskjellige «gruppene» kjempe mot hverandre for å redde «sine» verdier. Sett fingeren på noen andre for å få oppmerksomheten vekk fra deg selv, slik «eliten» alltid har drevet med. Dette kan bli artig for oss andre, men dødbringende for «venne» gjengen seg i mellom. «Man er seg selv nærmest».

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Avisa «Vårt Land» ønsker konfrontasjon, ikke fredens budskap:

Sanksjoner og kald krig skal myke opp Russland.

Forrige innlegg

Hans Ebbing:

Med Rødt og SV fra Libya til Syria

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.