POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser, Økonomi

Stor børsspekulasjon før Hamasangrepet.

«Noen» visste hva som skulle skje.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er en gylden regel i politikken å følge pengene – ikke de svulstige ordene. I artikkelen under får vi dette bekreftet. Og en meget god varsler på forestående begivenheter er børsvirksomheten hvor det alltid er mange penger å tjene for de som vet hva som skal skje. Det har vi sett i Norge med ministre og deres ektefeller.

Formen er elegant i dress og korrekt oppførsel. Men virksomheten er kynisk og blodig: En menneskelig blodsuger.

Nå kommer signaler fra børsen i New York om at noe lignede fant sted noen dager før Hamas-angrepet. Det betyr at «noen» har visst dette. Og det bekrefter det vi har hevdet hele tiden at det viktige foregår på bakrommene. I mediene får vi bare vite det de som kontrollerer dem vil vi skal få vite. Og de som kontrollerer dem er ikke redaktørene eller journalistene som må danse eiernes dans.

De som styrer informasjonen er folk som sitter over de store mediehusene og som nesten aldri trer frem. Når de sender sine signaler til mediehusene og de enkelte mediene som sorterer under disse om hvilken «dansemusikk» som skal spilles, da må redaktører og journalister følge takten.

Igjen betyr det at endel folk høyt opp må ha visst om Hamas-angrepene som kom. De har naturligvis signalisert til sine medhjelpere på Børsen. At ikke ledere i Israel skal ha visst om dette er derfor meget usannsynlig.

Denne saken stinker allerde noe forferdelig og ennå er det svært mye en ikke vet.

Knut Lindtner
Redaktør

Den 2. oktober veddet innsidere på nedgang i israelsk økonomi


I følge en rapport fra Jackson, Jr., Robert J. og Mitts, Joshua, med tittelen Trading on Terror?, satset en rekke ukjente aksjeinvestorer på New York Stock Exchange på den forestående kollapsen av israelske aksjer i måneden før angrepet av det palestinske motstandsangrepet [1].

Det amerikanske finansselskapet MSCI forvalter fond som omsettes på aksjemarkedet (Exchange-traded funds). En av dem fører tilsyn med alle israelske selskaper, med mulighet for å spekulere i stigning eller fall i verdiene deres. Fem dager før angrepet 7. oktober økte spill mot verdien av israelske selskaper til 227 000 – mot et gjennomsnitt på noen få tusen om dagen.

I løpet av de 20 dagene etter angrepet tapte disse aksjene i gjennomsnitt 17,5 % av verdien.

Et lignende fenomen, i mindre skala, fant sted 3. april, datoen da forsvarsminister Yoav Gallant ble avskjediget. På det tidspunktet var imidlertid allmennheten uvitende om at han hadde blitt sparket for å ha varslet sine medministre om et Hamas-angrep i forkant.

Investorene som derfor tjente en formue 7. oktober er nødvendigvis knyttet til arrangørene av angrepet. En identisk episode ble observert under angrepene 11. september 2001 i USA: investorer hadde satset på sammenbruddet av flyselskapene som ble berørt av angrepene, så vel som lederen av World Trade Center. U.S. Securities and Exchange Commission hadde identifisert dem, men ga ikke ut navnene deres eller tok rettslige skritt.

[1Trading on Terror?, Jackson, Jr., Robert J. & Mitts, Joshua, Decembre 3, 2023.

https://www.voltairenet.org/article220114.html

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Helt i tråd med hva vi har sett i forbindelse med 9/11. Konspirasjonene foregår på bakrommene. CIA klarte og plassere skjelsordet på de som var våkne og pekte på dette. Pr. i dag gir de faen i å skjule hva de holder på med og hva de kommer til å gjøre mot verdens befolkning. Ta livet av flest mulig av oss!

  Svar
 • Forsøk å vekke opp folk! «Næææ nå må du gi deg å slutte med dissse syke tankene. Det du preiker om er konspirasjonsteorier!» Men….hvor er logikken når du er vaksinert mot corona og har fått det tre ganger? Virker vaksinen da? « Hadde jeg ikke tatt den hadde jeg bliit mye sykere!»

  Svar
 • «en rekke ukjente aksjeinvestorer på New York Stock Exchange»
  Nei, du kan ikke forplikte deg for gjeld eller inntekter for mange hundre tusen dollar anonymt verken på en børs eller i en bank. Det betyr at børsen og dermed myndighetene vet nøyaktig HVEM som har handlet ut fra innsideinformasjon både 7. oktober i år og på 9/11 hvor det også var massive handler i forkant av denne triste dagen.

  Svar
 • Northern Light.
  8 desember 2023 18:37

  Gaza-krigen, store penger og World Economic Forums rolle i den.

  Av Ernst Wolff.
  Under påskudd av å utrydde terrortrusselen en gang for alle, viser den israelske hæren ingen hensyn til den palestinske sivilbefolkningen.

  Det er nå klart for enhver observatør at dette ikke lenger dreier seg om forsvar, men om målrettet ødeleggelse – en ødeleggelse der tusenvis av uskyldige ofre, inkludert utallige barn, villig aksepteres. Hvorfor? Hva og fremfor alt hvem står bak denne monstrøse umenneskeligheten? Hendelser som skjules for allmennheten av hovedstrømpressen, men som også kan være avgjørende for den fremtidige utviklingen av konflikten vil kunne kaste lys over dette.

  Naturgassfunn utenfor Gaza.
  Som nå mange vet finnes det gass- og oljeforekomster verdt rundt 500 milliarder dollar utenfor kysten av Gazastripen. Palestinerne har rett til utbyttet, men Israel har holdt det tilbake i 20 år, i strid med folkeretten. Samtidig er Israel selv engasjert i olje- og gassproduksjon, ved 9 forskjellige felt i Middelhavet, og har dermed siden 2017 blitt gasseksportør.

  Dette alene er en åpenbar urettferdighet og en hån mot menneskene på Gazastripen, hvor halvparten av innbyggerne lever i fattigdom og 80 prosent av befolkningen er avhengig av humanitær hjelp. Hvorfor og hva som ligger bak denne umenneskelige agendaen, avsløres av det som har kommet frem det siste: Et av Israels gassfelt er Tamar, som drives av det amerikanske selskapet Chevron. Eksporten via gassrørledningen i Øst-Middelhavet ble stoppet noen dager etter Hamas motangrepet 7 oktober. Chevron søkte deretter om å eksportere gass via Arab Gas Pipeline, som forbinder en annen israelsk offshoreplattform, Leviathan, til både Jordan og Egypt.

  Alliansene i bakgrunnen.
  Dette viser tydelig at i krig er det allianser som publikum ikke vet noe om, og med god grunn: de skal ikke vite hvem som tjener på krigen. Partene som er involvert her: Egypt og Israel har kjempet flere kriger mot hverandre tidligere, og er ikke ansett som vennlige mot hverandre. Og Jordans dronning Rania har gjentatte ganger uttrykt sin solidaritet med palestinerne, og hennes avvisning av Israels krigspolitikk.

  Denne offentlige fremstillingen blir imidlertid motsagt av at både Netanyahu og Egypts statsoverhode general Al Sisi er oppført av World Economic Forum som bidragsytere. Og dronning Rania av Jordan har vært medlem av WEF-styret i flere år.

  Det er ikke alt. Chevron, en av verdens største oljeselskaper, er nært knyttet til WEF som en av rundt 120 såkalte strategiske partnere. Og, Chevrons hovedaksjonær, sammen med Vanguard, er verdens største kapitalforvalter BlackRock. Og direktøren Larry Fink har vært medlem av WEF-styret med dronning Rania siden 2019. For å toppe det hele: Israels viktigste våpenleverandører er de store våpenselskapene i USA, hvor BlackRock er hovedaksjonær.

  Hjelpepakker og lisenser.
  Våpenleveransene kalt hjelpepakker er ikke finansiert av veldedige organisasjoner eller milliardærer som sympatiserer med Israel, men av amerikanske skattebetalere i form av såkalte bistandspakter. Den siste hjelpepakken på 13 milliarder dollar i oktober var fra USAs president Biden, som også er bidragsyter til WEF agenda.

  Men det slutter ikke der, fem dager før gjenopptakelsen av angrepene på Gazastripen, tildelte Israels regjering 12 lisenser for å lete etter naturgass til seks selskaper. Den største av disse er British Petroleum. BP er også partner med WEF og signerte en avtale på 1,5 milliarder med det indiske IT-selskapet Infosys i mai 2023. Infosys er også partner med WEF – og medgründer, milliardæren Narayana Murthy, er også bidragsyter til WEF, og svigerfar til Storbritannias statsminister Sunak, som er en av WEFs Young Global Leaders.

  Nok en villedende manøver.
  En annen detalj som viser hvordan det palestinske folket blir lurt og svindlet ikke bare av den israelske regjeringen, men også av deres egne ledere: I juni 2023 lovet Israels statsminister Netanyahu utviklingen av gassfeltet utenfor Gaza til det egyptiske statseide selskapet EGAS – det i enighet med Mahmoud Abbas, leder av det palestinske styret, og Abbas, Hamas’ motstander, er også bidragsyter til WEF.

  Trist, men sant: Verdenssamfunnet blir lurt i tilfellet Gaza. Spørsmålet i krigen ikke er hvilken av de to stridende partene som vil vinne til slutt, men hvem som trekker i trådene og skruppelløst beriker seg selv på bekostning av uskyldige mennesker.

  Fra Global Research, publisert 8 desember 2023.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen.
  Wolff er undersøkende journalist, bestselgende forfatter og har en YouTube kanal blant annet.
  Orginalartikkel: The Gaza War, “Big Money” and the Role of the World Economic Forum.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Det går mot slutten for Ukraina.

17-åringer sendes nå til slagmarken.

Forrige innlegg

Bygger vi milliardoverføringene på en tro og ikke fakta?

Hvordan vet vi at kutt i olje, gass og kull vi føre til lavere temperatur?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.