POSTED IN Norge

Statistikk fra USA:

Nå er offisielt 11000 døde av Covid-19-vaksinen. Gravide særlig utsatt.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg må føyet til at det denne artikkelen forteller sannsynligvis bare et toppen av isfjellet. Det reelle dødstallene etter vaksinene er sannsynligvis langt høyere, men ikke alle blir registrert som vaksinedøde f.eks. fordi de har andre alvorlige tilleggslidelser som dødsfallet tilskrives.

Det er helt motsatt av hvordan Covid-19 dødsfall registreres. Vi vet at 90% av Covid-19 døde har tilleggslidelser, mange svært alvorlige. Men tester en positivt på Covid-19 blir dødsfallet registrert som Covid-19 dødsfall i mange land.

En kan aldri være sikker på hva årsaken til et dødsfall er uten en obduksjon og ikke alltid da heller. Men obduksjon gjøres bare unntaksvis. Dødsårsaken settes derfor ut fra skjønn og medisinsk erfaring med den som døde. I dette systemet legges grunnlaget for statistisk juks. At en tester positivt for Covid-19 (med en feilbrukt test som viser alt for mange smittete) betyr ikke at det er dødsårsaken i mange tilfeller. Covid-19 kan være «strået som knekker kamelens rygg», men den egentlige dødsårsaken er «høylasset» som er det fra før.

Det er nå i mange myndigheters interesse å få opp de statistiske dødstallene for å rettferdiggjøre nedstengningstiltakene. Saken er ikke lenger bare en helse-sak men en betent politisk potet. Vi gjør lurt i å forberede oss på nye nedstengningstiltak til høsten. Hvordan jeg kan vite det? Jeg vet det ikke , men jeg kjenner den politiske lusa på gangen. Jeg håper jeg tar feil.

Knut Lindtner (Redaktør derimot.no)

Dobbelt så mange døde av Covid-19 på et halvt år som av alle andre vaksiner i USA på 120 år.

Av Brian Shilhavy

Den amerikanske CDC ga ut mer data i dag (17/07) i deres Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), en  amerikansk regjeringsfinansiert database, og innrømmer nå at de har mottatt rapporter om nesten 12 000 dødsfall i løpet av en 7-måneders periode siden COVID-19-injeksjonene ble gitt godkjenning for nødbruk av FDA i desember i fjor.

Dette inkluderer 997 dødsfall blant ufødte barn , som er atskilt fra 10.991 dødsfall registrert der «pasienten» (den som fikk skuddet) døde.

Det er nå registrert 551 172 bivirkninger av 463 457 tilfeller, inkludert 9 274 varige funksjonshemninger, 59 403 legevaktbesøk, 30 781 sykehusinnleggelser og 8831 livstruende skader.

Du vil ikke finne et eneste bedriftsmedium som rapporterer om denne regjeringsstatistikken, da dette må være den MEST SENSURERTE informasjonen i USA.

Ikke bare vil du IKKE finne denne informasjonen rapportert i bedriftsmediene, du vil finne «faktakontroll» -artikler som prøver å avkrefte denne statistikken, ved å si at tilstedeværelsen av disse rapportene ikke «viser årsakssammenheng».

For å sette dette i perspektiv er disse registrerte dødsfallene i løpet av de siste 7 månedene nå nesten dobbelt så mange dødsfall som det er registrert av CDC etter vaksinasjoner siden de begynte å registrere slik statistikk tilbake i 1990 .

Medalerts.org-grensesnittet for regjeringsdatabasen VAERS gjør det mulig å søke helt tilbake til 1901, og fra 1. januar 1901 til 30. november 2020, som er den siste måneden før COVID-19-injeksjonene fikk nødbrukstillatelse. Det er totalt 6 255 dødsfall registrert etter ALLE vaksiner.

Det er registrert dobbelt å mange vaksinedøde i USA på et halvt enn hva som er registret av alle andre vaksiner i USA på 120 år.

Og hva er den amerikanske regjeringens holdning til disse 12 000 dødsfallene og en halv million skader registrert fra de som valgte å motta en av disse eksperimentelle injeksjonene de siste 7 månedene?

Hvis du er gravid eller har barn, trenger du ikke å vente på resultatene av disse studiene. Det er mange data her for å vise hvor dødelige disse skuddene er.

Maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

Forsidebilde: Caleb Woods

https://www.globalresearch.ca/cdc-10991-dead-551172-injuries-following-covid-19-injections/5750331

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Helt rett. Skal korrigere det.

  Svar
 • Tor Larsen
  30 juli 2021 15:49

  Dag for dag dukker lignende dokumentasjon opp mens myndighetene helt uten vitenskapelig grunnlag fortsetter å befale. USAs president Bidens nye påbud om maskebruk er totalt uvitenskapelig og begrunnes nærmest i straffetrusler for de som ikke adlyder. Straffetrusselen når helt opp i Kongressen og senatet, men ingenting rettferdiggjøres som annet enn rene påstander om smittevern. Samtidig kommer stadig mer fram om manglende egentlig vaksinevirkning, skadelige bivirkninger og kvalifiserte advarsler om framtiden for vaksinerte.

  Spørsmålet som nå trenger besvarelse er om hvorfor gjøres alt dette. Hvorfor er det så på livet avgjørende å vaksinere ( les «kvakksinere») verdens befolkning at statslederne i Haiti, Burundi og Tanzania som nektet å ta sine land inn i regimet svært beleilig og tydelig av den årsak døde. Haitis statsleder ble nylig myrdet, Burundis døde av «mistenkt Covid-19» og Tanzanias John Magafuli døde «grunnet hjertefeil» etter å ha vært sporløst forsvunnet i to uker. Hvorfor skal alle tvinges med i et globalt regime som dag for dag blir mer ekstremt diktatorisk, helt uten noen vitenskapelig basert medisinsk begrunnelse? Hva er den egentlige hensikten? Det eneste som er helt sikkert er at noen helsemessig positiv effekt som begrunnelse for tvangsregimet er utelukket.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem påvirker hvem?

Pågående amerikansk påvirkning av Stortingsvalget.

Forrige innlegg

Etter Utøya.

Toleransens paradoks.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.