POSTED IN Diverse, Helse

Stadig flere fotballspillere får hjerteproblemer under trening og på kamper.

Hva kan det skyldes?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Klimaforandringene på jobb: 3 fotballspillere er døde av hjertestans løpet av én uke.

Når det henvises i denne artikkelen til klimaendringene er det ironi. Det vises til til det opplevde (for mange) forholdet i dag at alt negativt som skjer skyldes klimaendringene. (Derimot sin redaksjon)

23,29 og 24 år gamle.

Fra Anti-Empire.

Den overraskende økningen av dødsfall på grunn av hjertestans i internasjonal fotball fortsetter. Det har skjedd med ytterligere tre spillere denne uken.

Den kroatiske fotballspilleren Main Cacic, Omans internasjonale spiller Mukhaled Al-Raqadi og den egyptiske målvakten Ahmed Amin har alle dødd enn uken.

Den kroatiske fotballspilleren Marin Cacic, 23, døde under trening.

Den kroatiske fotballspilleren Marin Cacic døde den 23. desember, tre dager etter at han ble lagt i kunstig koma. Han falt plutselig om på trening sammen med laget NK Nehaj Sin.

23-åringen ble øyeblikkelig hastet til sykehus, der han ble diagnostisert med hjertefeil.

Cacic ble lagt i kunstig koma. Legene kjempet utrettelig for å redde den unge mannens liv. Men deres innsats lyktes ikke.

Den unge fotballspilleren hadde allerede hatt en imponerende karriere bak seg, noe som førte han  til flere forskjellige land.

Cacic som var forsvarsspill forlot opprinnelig Nehaj i august 2018 for å spille for det italienske Isernia FC. Han spilte der en sesong i Serie D før han reiste tilbake til sitt hjemland for å spille for NK Trnje Zagreb, selv om han brukte mindre og mindre tid der.

En av hans tidligere klubber, Bosnian side NK, hyller Cacic på lagets hjemmeside.

«Hvil i fred, Marin. Alltid i våre hjerter».

Omans internasjonale spiller Mukhaled Al-Raqadi, 29, døde etter at han falt sammen under oppvarming forut en kamp.

Den 22. desember døde Omans nasjonale fotballspiller Mukhaled Al-Raqadi etter å ha kollapset under oppvarming før en hjemlig toppfotball-kamp.

Forsvars-spilleren på Muscat-klubben hadde hatt et hjerteanfall tidligere da han spilte i en Omkantel league-kamp  mot Suwaiq.

29-åringen ble hastet til sykehus med ambulanse, men dessverre døde han på onsdag etter den hendelsen.

Muscat Club sier i en uttalelse:

«Med trofaste hjerter aksepterer vi Guds vilje. Styret og direktørene i Muscats sportsklubber og alle deres tilknyttede selskaper uttrykker sine inderligste kondolanser til Al-Raqadis familie.

Vi ber Gud ha barmhjertighet med han. Vi tilhører Gud, og til Ham skal vi vende tilbake».

Det var også på 22. desember at den egyptiske tredje-divisjons-spilleren og målmannen Ahmed Amin på Al-Rebat& Al-Anwar SC døde etter et plutselig hjerteanfall i garderoben etter avsluttet treningen.

Etter at han falt bevistløs om i garderoben prøve klubbens medisinske team å gjenopplive han. Men de lyktes ikke, og han ble raskt sendt til nærmeste sykehus.

Da de ankom sykehuset sa legene at spilleren allerede var død, og at det var for sent å gjøre noe mer. Dødsårsaken avslørte de senere hadde vært hjertestans.

Underlig er det at nok en fotballspiller har klaget om sitt hjerte. Allikevel nekter media å komme med det minste hint om at det «kunne være» noe som kan kalles tilfeldigheter.

Aldri før i historien har denne sporten opplevd at så mange spillere har kollapset og dødd under trening eller under kamp ifølge Wikipedia. Forklaringen på dette fenomenet varierer avhengig av hvem du spør.

 1. Flere spillere enn noensinne  utsettes for liknende slike hendelser.
 1. Pandemien har forårsaket en økende bakgrunn med hjerte-tilfeller blant fotballspillere (men ikke før 2021).
 1. Det omfattende vaksineprogrammet har vist seg å forårsake tidlig død hos unge spillere.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Tobias Flyckt

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

 • Nettstedet Goodsciencing har listet opp 405 toppidrettsutøvere som har fått hjertestans, hvorav 237 døde, etter COVID vaksine

  Det er definitivt ikke normalt for unge idrettsutøvere å lide av hjertestans eller å dø mens de utøver sin sport, men i år skjer det. Alle disse hjerteproblemene og dødsfallene kommer kort tid etter at de fikk en COVID-vaksine. Selv om det er mulig at dette kan skje med folk som ikke fikk en COVID-vaksine, peker de rene tallene tydelig på den eneste åpenbare årsaken.

  Nedenfor er en lenke til ikke-uttømmende og kontinuerlig voksende liste over unge idrettsutøvere som hadde store medisinske problemer i 2021 etter å ha mottatt en eller flere COVID-vaksiner.

  I utgangspunktet ble mange av disse ikke rapportert. Mange fikk beskjed om å ikke fortelle noen om sine bivirkninger, og media rapporterte dem ikke. Kollapsene begynte å skje etter de første COVID-vaksinasjonene.

  Mainstream media rapporterer fortsatt ikke de fleste, men sportsnyhetene kan ikke ignorere det faktum at fotballspillere og andre stjerner kollapser midt i et spill på grunn av et hjerteinfarkt. Mange av dem dør-mer enn 50%.

  Mange lag har nå flere spillere som er satt på sidelinjen. Det er dusinvis av dem. Lagene og mainstream-media skjuler dette, idet de tenker ingen vil legge merke til det.

  https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Hvis ikke Tyskland vil, har vi kinesiske kunder.»

Russland sitter med hendene på rattet nå.

Forrige innlegg

Baseavtalen med USA betyr at Norge blir et bombemål.

Norge som USA-protektorat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.