POSTED IN Norsk politikk, Terrorisme

Sprengningen av gassledningene.

Blir Norge kjent skyldig står vi overfor en landssviksak.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Konsekvenser av eventuell norsk deltagelse i sprengning av North Stream

Av Northern Light

Blir Norge kjent skyldig 

må hele folket og landet betale prisen for det kanskje bare et par hundre personer har gjort.

En kan bare håpe for det norske folks del, at Seymour Hersch tar feil om Norges deltagelse i sprengningen av Nord Stream. Men foruroligende nok sa talskvinne for det russiske utenriks-departementet, at «vi er ikke overrasket over konklusjonene til den amerikanske journalisten, om Oslos deltagelse i disse sabotasjehandlingene». Urovekkende er det også at talsmannen for den russiske Dumaen uttalte at «det er overlappende funn av Hersch sin rapport og undersøkelser som Russland har gjort i saken». Kilde: Tass. Noe som vil si at russisk etterretning har kommet frem til samme resultat.

Skulle det vise seg at nordmenn var delaktige i udåden, var det kanskje bare 150-250 personer delaktige i godkjenning, planlegging og utførelse. Men det er likevel nasjonen Norge med 5,4 millioner helt uvitende og uskyldige folk som må betale prisen. For det er nasjonen Norge som blir holdt ansvarlig av omverdenen, og må ta ansvar for det de skyldige har gjort.

En krigshandling mot Russland og Tyskland, men russerne er anstendige og vil ha de skyldige tiltalt i en internasjonal domstol og ha erstatning rimelig nok, som Norge må betale sin del av blir Norge kjent skyldig. Det kan hende gassledningene kan repareres ved at seksjonene med sprengte rør byttes ut, og at de deretter kan settes i drift. Men det kan også hende at salt sjøvann har fylt rørene, og svekket dem så de får redusert levetid. Da er det rimelig at Russland krever at et reservert beløp blir gitt til Russland for å dekke kostnadene med fremtidige utskiftninger av rørene, og erstatning for driftstap under utskiftning. Hvis det blir normaliserte forhold mellom Russland og Tyskland, og Tyskland kjøper gass fra North Stream.

Blir Norge kjent skyldig 

vil søksmålene stå i kø:

«Gassledningen ble bygget av selskapet Nord Stream, hvor hovedeier er den store russiske gassprodusenten Gazprom med 51%. Tyske Wintershall Holding eier 15,5%, tyske E.ON Ruhrgas 15,5%, nederlandske Gasunie 9% og franske GDF Suez9 %». Kilde: Google.


Selv om sprengningen skjedde før anlegget ble satt i drift, er det de overståendes eiendom, og alle selskapene vil kreve erstatning.

Kan Norge også da få erstatningskrav for alle konkursene og elendigheten på kontinentet, som den enorme prisøkningen på energi har forårsaket, på grunn av sabotasjen på north Stream? En kan hevde nei, fordi Tyskland var pålagt å ikke kjøpe gass fra North Stream i sanksjons-krigen mot Russland, selv om den var klar til å settes i drift.

Men skulle en internasjonal domstol gi en saksøker medhold i dette, vil det ikke bli ende på søksmålene. Tapene som europeisk industri og næringsliv har hatt, overstiger kanskje allerede verdien på Oljefondet. Norge kan også risikere å bli forhatt av europeiske land og folk, få stempel som terrorstat, og relasjonene på alle plan med kontinentale Europa kan bli ødelagt.

Norge kan da også risikere at Tyskland og Frankrike kutter handelsforbindelsene med Norge. Mye av infrastrukturen i Norge er bygget av og med deler fra selskaper i Tyskland og Frankrike, som for eksempel telekommunikasjon, kraftstasjoner og strømnett. Norge vil da ikke få reparert og vedlikeholdt vitale infrastruktur, og har ikke penger å kjøpe for etter å ha betalt erstatningene.

Blir Norge kjent skyldig 

må Norge vise resolutt handling mot de få hundre skyldige som har fått land og folk i denne situasjonen, skal Norge kunne håpe på tilgivelse fra omverdenen. Deltagelsen i sabotasjen er også forræderi og landssvik. Reaksjonene fra Russland og Europa kan ødelegge Norge, og elendigheten som den for mange ubetalbare prisen på energi forårsaker, vil ta titusener av liv på kontinentet. De skyldige må stilles til rette, og det på et rettersted. Det skal bare være en straff for denne udåden, og det er ikke fengsel.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Om Norges rolle er som beskrevet, er det landssvik. Hele det norske politiske/administrative systemet må endres. Politikerne har ved løgn, svik og bedrag (sk. «åpent mandat») okkuperer landet ved hjelp av det sinnsykt overbemannede politikorps, med støtte av elitelønnet media og domstoler skapt rettsstats-kulisser. Det bør skapes en farge-revolusjon og folkelig frihetsbevegelse, å ignorere beskyldningene som vil hagle fra elitens media. Det vil være MSM`s siste krampetrekninger. Folket skal aldri mer betale for elitens løgnfabrikker.

  Om amerikanerne eller andre utelandske militære som er i Norge for å kontrollere våre olje -og gassressurser samt forsvare vår svikefulle politiske elite, prøver undertrykke folket med militære makt, skal de nedkjempes. Om nødvendig kan den privare organisasjonen Wagner leies inn for å sørge for dette. Det norske forsvaret får velge mellom lojalitet til eliten i Oslo, EU, FN, WHO, Deep State, Wall Street og globalister, eller støtte det norske folk. Det kan de gjøre ved å forbli i sine forlegninger.

  Deretter skal de politisk ansvarlige for ødeleggelsen av Norge og de som medvirket hertil, innen politisk, akademika, media, jus, storkapital, samt alle med FN`s bærekraftige regnbuesirkel på jakkeslaget tas i forvaring. Det var eliten og medias løgnerne som ødela folk og land.

  Svar
  • Flott !
   Mangler bare handlingens avsnitt som f.eks. en oppfordring til :
   1. vi møtes foran stortinget 2.mai.
   2. Ta med mat og varmt å drikke
   3. Banner med rød tekst : Ut av korrupte EØS, EU, FN, WHO, WEF samt «respekter grunnloven» etc.
   4. vernemaske
   5. høygaffel og spade

   Svar
 • Flott artikkel, men to feil. Den logiske feilen er at Norge skal betale til Tyskland. Tysklands regjering har godkjent disse planene og er da som medskyldige å regne. At det tyske folket er uskyldig er like relevant som at det norske folk er uskyldig. Vi må ansvarliggjøre våres egne myndigheter.

  Den andre lille feilen er at det er rør og ikke ledninger. Bagatell, men fint å være presis.

  Svar
 • Denne sprengningen/terrorhandlingen har blitt en ikke-sak i media og fra norske politikere. Helt taust.
  Fordi? ;-)

  Svar
  • Dette likner veldig på tausheten i media og fra våre politikere da AP-Stoltenberg bombet Afrikas best fungerende land ,
   – ved hjelp av vårt militære ‘forsvar’.

   Norge, en terrorstat.
   Trist.
   – Og selvfølgelig farlig.

   Svar
 • Torfinn Slettebø
  28 februar 2023 20:17

  Svensk og dansk etterretning har granska sabotasjen. Resultatet av undersøkinga deira er at det må ha vore ein eksplosjon. Du store verda.

  Tagnaden i norske aviser og NRK fortel kven syndaren er.

  Svar
 • En legger seg ikke ut med og begår en terrorhandling mot et av verdens største land og tror det vil gå ustraffet hen.
  Å sende penger og våpen blir det samme som å trykke på avtrekkeren
  La oss håpe at Russland nøyer seg med en plattform eller to evt et av våre oljeraffineri. Kanskje de bare smeller av kablene som går til Europa som var vel hovedgrunnen for å sprenge gassledning slik at Norge kunne tjene «insane» mye penger. Som videre gjør at politikerne i Norge kan slå seg på brystet og si: se hva vi får til!!! Og så deler de villig vekk hele Norge formue som om det var deres personlige lommebok
  Sannheten kommer ALLTID for en dag

  Svar
 • Nei, sanninga kjem ikkje alltid for ein dag, dessverre som oftast ikkje, og om ho gjer, vil mange avvise den nyoppdaga sanninga og insistere å leve vidare i løgn. Slik er livet og ubehaget med sanning.
  Landsviket er normalt for deler av vår politiske elite. WEF-agent Barth-Eide sit i regjeringa saman med krigsforbrytar Støre som ikkje tel opp døde i Libya. Stoltenberg, ein gammal gufsen mann, har kommandoen over sine nasjonale tenarar, som herold for usa og City of London. Det norske militære offiserkorps framstår som infantile veike uinformerte landsvikarar.
  Dessverre er det tydelege teikn på skuld i terroranslaget mot Tyskland i Austersjøen. Politikarane overprøver militæret og kjøper utdaterte stridsvogner frå Tyskland. Kompensasjon? Statssubsidiert hydrogensal. Kompensajon? 75 milliarder kroner til Ukraina som egentleg går til tysk våpenindustri og tyske entreprenørar for gjenoppbygging. Kompensasjon? Gunstige langvarige straumleveranser til Tyskland. Kompensajon for utilgiveleg energimangel, som hemmeleg nesten vart gjenopna? Og no milliardivesteringa på Rygge av usa. Kompensasjon?
  Dollarstatusen vil bli forsvart med atomvåpen av usa. Kva anna skal ein bruke atomvåpen til, enn å forsvare sin eigen økonomiske blodstraum? Destruksjon av produksjonsfasiliteter i Russland og Kina. Russland bruker atomvåpen i forsvar og kun mot militøre baser. Oslo er trygg, menn ikkje Rygge og dei andre amerikanske basane. Bur du nær kan du trygt selge huset og flytte i god tid, 2 – 3 år. Alle må våkne, krigen kjem. Stortinget sender våpen, ammunisjon og skattepengar i store mengder.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigsmotstanden i Europa vokser.

Demonstrasjoner over hele Europa.

Forrige innlegg

Sanksjoner som våpen

Det Hvite Hus trodde «økonomiske atomvåpen» ville få slutt på Russland’s krigføring

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.