POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Sprekker løgnene nå?

Vaksinene fører til overdødelighet.

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Innrømmelsene kommer: «Vaksinene har ført til overdødelighet»

Av red. PSt

Bevisene har ligget i dagen lenge, men nå innrømmer også forskningstidsskrifter og hovedstrømsmediene at «vaksinene» har ført til overdødelighet. Nå skriver både det medisinske tidsskriftet BMJ og britiske Telegraph dette.

Telegraph skriver:

Covid-vaksiner kan være delvis skylden for økningen i flere dødsfall siden pandemien, har forskere antydet.

Forskere fra Nederland analyserte data fra 47 vestlige land og oppdaget at det hadde vært mer enn tre millioner dødsfall siden 2020, med trenden som fortsetter til tross for utrulling av vaksiner og begrensningsstiltak.

De sa at de «enestående» tallene «vakte alvorlig bekymring» og ba regjeringer om å undersøke de underliggende årsakene, inkludert mulige vaksineskader.

Forfatterne fra Vrije Universiteit, Amsterdam, skrev i BMJ Public Health: «Selv om Covid-19-vaksiner ble gitt for å beskytte sivile mot å lide sykelighet og dødelighet av Covid-19-viruset, har mistenkte bivirkninger også blitt dokumentert».

«Både medisinske fagfolk og borgere har rapportert alvorlige skader og dødsfall etter vaksinasjon til forskjellige offisielle databaser i den vestlige verden».

De la til: «Under pandemien ble det understreket av politikere og media på daglig basis at hvert Covid-19-dødsfall betydde noe og hvert liv fortjente beskyttelse gjennom inneslutningstiltak og Covid-19-vaksiner. I kjølvannet av pandemien bør den samme moralen gjelde».

Studien fant at over hele Europa, USA og Australia hadde det vært mer enn én million ekstra dødsfall i 2020, på høyden av pandemien, men også 1,2 millioner i 2021 og 800 000 og 2022 etter at tiltak ble implementert.

Forskere sa at tallet inkluderte dødsfall fra Covid-19, men også de «indirekte effektene av helsestrategiene for å håndtere virusspredningen og infeksjonen».

De advarte om at bivirkninger knyttet til Covid-vaksinen hadde inkludert hjerneslag, akutt koronarsyndrom og hjerneblødning, kardiovaskulære sykdommer, koagulasjon, blødninger, skader i fordøyelsessystemet og blodpropp.

En rystende innrømmelse

Denne studien viser det som kritikere har påvist i lang tid allerede at de såkalte «vaksinene» er livsfarlige og tar livet av folk. Vi har fått en svært bølge av «plutselige dødsfall» der unge og forholdsvis unge mennesker som er veltrente og i god form plutselig dør i såkalt «uforklarlige» dødsfall. Alt tyder på at dette er «vaksinenes» verk.

De «vaksinene» som alle toppolitikerne fra alle partier og alle medier har pusjet så energisk og skapt hets og hat mot enhver kritiker, har høyst sannsynlig ført til millioner av dødsfall. Forskerne i Amsterdam antyder en million vaksinedøde, men tallene er langt verre.

Mange millioner «vaksine»-døde

En studie medforfattet av Dr. Peter McCullough har funnet at det var en økning på 1236 prosent i dødsfall i King County, Washington mellom 2020 og 2023. Fylket har en høy vaksinasjonsrate, da 98 prosent av innbyggerne mottatt minst én Covid-injeksjon innen 2023.

«Vår analyse avslørte en 25,7 % økning i totale hjertestans og en 25,4 % økning i dødelighet av hjerte- og lungestans fra 2020 til 2023 i King County, WA. Flere dødsfall ved hjerte- og lungestans ble anslått å ha økt med 1 236 % fra 2020 til 2023, og steg fra 11 overskytende dødsfall (95 % KI: -12, 34) i 2020 til 147 overflødige dødsfall (95 % KI: 123, 1703) i 2020. En kvadratisk økning i overskytende dødelighet av hjerte- og lungestans ble observert med høyere covid-19-vaksinasjonsrater, heter det i studien i avsnittet ‘Resultater’.

Japansk politiker: Så mange døde – det skulle ikke ha skjedd»

Kazuhiro Haraguchi, Japans tidligere innenriksminister, ble den første framstående politikeren som ba anti-vaxxers om unnskyldning for de mange dødsfallene og skadene blant den vaksinerte befolkninga:

«Dere hadde rett, vaksiner dreper millioner av våre kjære».

«Som medlem av den japanske lovgivende forsamlinga vil jeg be dere alle om unnskyldning, hver og en av dere. Så mange mennesker døde. Dette burde ikke ha skjedd».

17 millioner døde?

Tall på dødelighet i Malaysia.

Det vil fortsatt ta tid å finne ut hvor mange som er blitt livsvarig skadd eller drept av «vaksinene», men vi vet allerede nok til å slå fast at dette er en katastrofe av verdenshistorisk omfang, og vi vet at de skyldige fortsatt sitter ved makta og ikke har tenkt å gi seg med det.

Dette hadde naturligvis heller ikke vært mulig uten en totalt ensrettet og uhederlig presse og en woke-ideologi som gjorde enhver kritiker til et hatobjekt.

Dr. Fauci Getting DESTROYED in Congress LIVE Right NOW Under OATH

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Hvordan kan vi tenke oss Big Pharma innrømme dette fullt og helt? Da vil jo erstatningsbeløpene nå verdenshistoriske høyder. Det tviler jeg sterkt på om milliardær-klubben går med på.

  Svar
 • Northern Light.
  6 juni 2024 16:05

  Over 5,7 milliarder mennesker, de fleste i den industrialiserte verden, har fått minst en mRNA-injeksjon kalt vaksine for at folk i god tro skal ta dem, dessverre så har de fleste fått flere enn en injeksjon. Injeksjonen forandrer DNA, og piggproteinet forårsaker irreversible skader på organer og svekker immunsystemet, mer for hver injeksjon, som gjør at selv en vanlig sesong-forkjølelse og influensa blir alvorlig for de fullvaksinerte, og immunforsvaret hos mange klarer ikke å holde latente sydommer i sjakk, og mange får «turbokreft». Det finnes ingen motgift mot giften, de som har fått flere injeksjoner kan regnes som døende. For 5,7 milliarder mennesker, la det synke inn.

  Det er ikke annet enn et biovåpen som ble utviklet før det ble erklært en pandemi, noe som det finnes et fjell av bevis for. Bevis som hadde vært mer enn nok til å ta ut tiltale hvis det hadde dreid seg om noe annet. De skyldige er en kabal av billionærer, som vil redusere verdens befolkning og kontrollere de overlevende, eller de som får leve i deres nye verdensordning. Kabalen har sine folk i FN, WHO, blant den politiske ledelsen i alle vestlige land spesielt, og eier over 90 prosent av vestlig presse og media, verdens største og beste propagandamaskin, som klarte å overbevise de aller fleste om at covid var den nye spanskesyken, som skremte de fleste og faktisk fikk de til å ønske seg «vaksinen».

  Hovedstrømpressen har vært sentral og avgjørende for at de klarte å få satt biovåpnet i armen på 5,7 milliarder mennesker. Generaldirektøren i Reuters, verdens største nyhetsprodusent, sitter i styret hos Pfizer, og har gjort det i flere år før WHO erklærte at det var en pandemi. Det gjør redaktører i hovedstrømpresse og media, journalister som har dekket covid, og nyhetsankere til medskyldige i den største forbrytelsen mot menneskeheten noen sinne, og som får alt annet til å blekne.

  Nyhetsankerne er ikke bare nyhetsopplesere, de er journalister som forbereder sakene før de går i studio. De har samme informasjon som alternativpressen, og må vite at de mest fremstående forskere og leger har advart på det kraftigste mot «vaksinene», og det fra første dag. I stedet for å la dem få taletid i nyhets-sendingene, har de heller hengt dem ut som konspirasjonsteoretikere.

  Det er ingen unnskyldning for dette. Selv etter hundrevis av fagfellevurderte rapporter fra virologer om overdødelighet, og alvorlig sykdom hos mange etter masse-vaksineringene, har «journalistene» i hovedstømpressen kalt det «long-covid», samtidig som de kaldblodig har oppfordret folk til å ta ytterlige injeksjoner, selv for barna. Nyhetsankerne er storforbrytere.

  En kan drømme om få de alle stilt for retten, men rettssystemet i den vestlige verden er helt fullstendig korrumpert av den samme storkapitalen som er finansielle eiere av Big Pharma. Det må en utskiftning av dommerstand og påtalemyndighet til, før en kan få opprettet rettsaker mot de hovedansvarlige, og mot medansvarlige som redaktører, journalister og nyhetsankere i MSM. Det vil nok dessverre ta så lang tid, at det får ikke de som har fått flere covid-«vaksiner» oppleve, flere av de fremste virologene sier at massedøden blant dem vil begynne om ikke lenge.

  De som overlever blir også sannsynligvis for svekket til å føre rettsaker, som kan bety at de ansvarlige og medansvarlige for minst mange hundre millioner menneskers elendighet og død på grunn av biovåpnet kalt vaksiner, sannsynligvis vil slippe unna. Tenk på det neste gang du ser på nyhetsankerne på Dagsrevyen og TV2 Nyhetene.

  Svar
  • Ein meget god kommentar som eg, og sannsynligvis mange med meg, skulle ønske var mulig å dele på f.eks fb.
   Kan jo sjølsagt kopiere og dele, om ein får tillatelse, men får ikkje samme tyngde med «anonym» som kilde.
   Uansett, meget godt skrevet!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skal alliansen gå til krig mot Russland eller overlate dette til de enkelte medlemslandene.

Natos og Norges dilemma.

Forrige innlegg

Viktig grensekrenking omtales ikke i våre medier.

Egypt tolker hendelsen som en krigserklæring.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.