POSTED IN Endring av politikken, Russland

Spørsmålet som alle unngår:

Hva vil Russland gjøre når de har vunnet krigen?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Moskva har lenge holdt kortene tett for brystet når det gjelder Ukrainakonflikten og perspektivene for Europa i etterkant av den. De må ha gjort seg opp noen tanker om hvordan en russisk seier i Ukraina vil bli fulgt opp fra russisk side. For det går mot en full russisk seier, stadig flere skjønner dette. Og i lys av det som skjer på Gaza blir det klart for mange at Russlands mål med krigen har ikke vært å ødelegge de ukrainske samfunnet og ta livet av sivile i Ukraina. Det har vært å ødelegge Ukrainas Nato-hær.

Men hva tenker Russland seg politisk vil skje i Europa når nederlaget for USA og EU slår inn og blir tydelig for alle? Og hva vil Russland gjøre? Det har vært mange spekulasjoner om Russlands hensikter. I det korte klippet under får vi en liten smakebit på dette. Innlegget er hentet fra Andrei Matyranov blogg og det er han som kommenterer.

Hvis den landbroen de snakker om skal kunne realiseres må Russland militært rykke frem helt sør i Svartehavet og innta Odessa. Dette har det også vært mange spekulasjoner om og i uttalelsen under ligger det i kortene at det er nettopp det de akter å gjøre.

Knut Lindtner
Redaktør

Leonkov holder seg ikke tilbake.

Alexey Leonkov er muilitæranalytker og informasjons-sekretær for den russiske regjeringen


Han ga et veldig innholdsrikt intervju til Ukraina.ru, som jeg sterkt anbefaler alle som leser denne bloggen å se på. Bruk Google Oversetter. Her er stykket som er av ytterste betydning for Russlands strategiske planlegging. Nei, ikke bare landbro til Transnistria – dette har blitt diskutert ofte, også av Dere. Men, få en nedlastning dette:

Oversettelse (et utdrag av en lengre artikkel): (fra Leonkov): Umiddelbart etter slutten av den spesielle militære operasjonen (Ukrainakrigen, red.) vil ikke Vesten være i stand til å kjempe med oss. Den har ikke en trent hær, den vil ikke ha de nødvendige mengdene ressurser, den har ingen planer om krig med Russland. Den har bare rester av spekulasjoner og gjetting.

Disse tre faktorene gjør krig med NATO usannsynlig. Det er klart at USA kan presse europeerne til å ta sprø skritt. Men på den økonomiske og diplomatiske fronten har vi spesialister som vil prøve å hindre dem fra å gjøre dette. Og NWO (Den nye verdensordenen, red.) vil føre til prosesser som vil føre til splittelse i EU og NATO. Hvis vi bryter gjennom en landkorridor til Ungarn, vil Serbia bli magnetisert til denne aksen. Og den kan følges av Slovakia og Romania, hvor det foregår svært interessante prosesser. Øst-Europa vil begynne å løsrive seg fra det gamle Europa, som vil være sterkt deprimert på grunn av den økonomiske situasjonen. Tross alt er Europa beseiret ikke bare på østfronten, men også i det globale sør (det er ikke så enkelt med Kina).

Tenk på dette: Romania, Ungarn, Slovakia og Serbia har en samlet befolkning på omtrent 42 millioner. Dette er betydelig, det er også et lovende marked – lag din egen konklusjon. Som jeg allerede har sagt mange ganger, Russland trenger ikke kjærlighet eller lydighet, Russland er interessert i handel med folk som fortsatt erkjenner at det bare er to kjønn. Så enkelt som det. Når landbroen er bygget, endres den europeiske strukturen dramatisk. Det gamle Europa kan gå og dø.

https://smoothiex12.blogspot.com/

Forsidebilde: Денис Давыдов. Det er fra Odessa havn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Det blir tøffe tider her i Norge fremover, men muligens enda værre i EU. Med 85% av verden med i BRICS+, har de alt de trenger, og alt som vi mangler. Hva skal vi betale med for f.eks. hvete? Ikke har vi gull eller sølv, ikke noe spesielt med andre råvarer de trenger, de har alt selv, og valutaen vår kan bli (er) redusert til monopolpenger ingen vil ha. Jeg «tar av meg hatten» for idiotien våre khazar-«ledere» utviser, trodde ikke det gikk an å synke så lavt på IQ-skalaen, men de beviser det gang på gang.

  Svar
 • «Hva vil Russland gjøre når de har vunnet krigen?»

  Godt spørsmål.
  Vi får ihvertfall ikke den samme verden , hvor USA/Israel, eller EU, bestemmer de fleste reglene. Og bestemmer hvem som skal få lov til å være handelspartnere.

  Så kan man også spørre :
  Hva vil USA gjøre når de skjønner at de ikke vinner denne krigen?
  Tidligere har det sluppet atombomber over sivile byer , for å grusomt ‘skremme’. ( Og også brannbomber over sivile byer. )

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Alle vil måtte betale hardt:

Nullutslipp-politikken vil feile.

Forrige innlegg

Mariupol v/Azovhavet sommeren 2023:

Nesten alle regnet seg som russere.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.