POSTED IN Virkelighetsforståelse

Slik begrunner Israel og USA/UK sin draps-virksomhet:

Når påståtte planlagte drap forebygges med mord på barn.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Forebygging av mord

Craig Murray

Craig John Murray er en britisk tidligere diplomat og senere aktivist, menneskerettsforkjemper og varsler.

Livene til de siste femten palestinske barna som ble myrdet av Israel i Gaza, liv revet fra deres små, kropper med ødeleggende vold, ser ikke ut til å ha ført til stor bekymring for de mektige i Vesten, eller faktisk noe sted.

BBC gjentok uten tvil Israels påstand om at den siste innskytingen av høyeksplosiver i konsentrasjonsleiren Gaza var for å forhindre et terrorangrep på israelske sivile – som det ikke er fremlagt bevis for. Ingen vestlige medier har bedt om noen. Det er heller ikke forklart hvorfor angrepet ville bli stoppet ved at Israel utslettet den påståtte lederen i Gaza av Islamsk Jihad, og mange uskyldige som tilfeldigvis var i hans nærhet.

Scenarier der drapet på en leder forhindrer et angrep er Hollywood sin spesialitet.

Daniel Everette Hale er en tidligere etterretningsanalytiker fra National Security Agency som lekket gradert informasjon om dronekrigføring til pressen. Hale tjenestegjorde i United States Air Force 2009-2013 før han begynte i National Security Agency og lekket graderte dokumenter til The Intercept. Wikipedia (engelsk)

Den modige Daniel Hale sitter isolert (eufemistisk kalt en «Communications Management Unit) for å ha varslet om det amerikanske droneattentatprogrammet i Afghanistan. Hale, en droneoperatør, avslørte at 90 % av menneskene som ble drept av droneattentatprogrammet i Afghanistan ikke var det utpekte målet, men at alle som ble drept av et droneangrep som standard ble stemplet som fiendtlige stridende med mindre positive bevis for det motsatte ble gitt ( som selvfølgelig ikke ble gjort noe for å samle inn).

Den utenomrettslige henrettelsen av «skurker» uten juridisk prosess utføres ikke bare av Israel. USA og Storbritannia gjør det hele tiden, på tvers av konfliktene skapt av deres egne neo-imperialistiske eventyr og begjær etter hydrokarboner. (Olje/gass, red.)

Ingen kan fortelle deg hvor mange barn som har blitt drept av droneangrep eller «målrettede» missiler og bombeangrep i Afghanistan, Pakistan, Syria, Irak, Libanon, Somalia, Yemen eller Libya.

Totalen i disse landene er utvilsomt titusenvis av døde barn. Vi er imidlertid tilsynelatende de gode gutta. Alle disse barna har blitt drept i vårt selvforsvar, akkurat som Israel drepte de barna i Gaza. Jeg håper det hjelper deg å sove bedre.

Maskinoversatt av redaksjonen

Forsidebilde: iStock

https://www.globalresearch.ca/pre-emptive-murder/5789576

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Israel bør ut av Europa og europeiske sport og musikk evenementer, og ut av verden.

    USA UK mister sin kraft og vil tape sin drapslyst.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Spartakus faktasjekker Jens Stoltenbergs tale på Utøya.

Hvor er de kritiske spørsmålene?

Forrige innlegg

Mens norske kunder må betale så det svir.

Hvorfor slipper Deutsche Bahn med en pris på 30 øre pr. kwH?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.