POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Skremmer forskere.

Nye oppdagelser i covid-vaksinene.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Forskere «sjokkerte» og «skremte» over hva som er i mRNA-skuddene

Av skribent

25. september 2023

Tidlig i 2023 gjorde genomikkforsker Kevin McKernan en tilfeldig oppdagelse. Mens han kjørte et eksperiment i laboratoriet i Boston, brukte McKernan noen hetteglass med mRNA Pfizer og Moderna Covid-vaksiner som kontroller. Han ble «sjokkert» da han oppdaget at de tydeligvis var forurenset med bittesmå fragmenter av plasmid-DNA.

McKernan, som har 25 års erfaring innen sitt felt, kjørte forsøket på nytt, og bekreftet at hetteglassene inneholdt opptil, etter hans mening, 18-70 ganger mer DNA-kontaminering enn de lovlige grensene tillatt av European Medicines Agency (EMA) og Food and Drug Administration (FDA).

Spesielt ble McKernan skremt over å finne forekomster av en SV40-promoter i Pfizer-vaksineglassene. Dette er en sekvens som er «…brukt til å drive DNA inn i kjernen, spesielt i genterapi,» forklarer McKernan. Dette er noe som reguleringsbyråer rundt om i verden spesifikt har sagt at ikke er mulig med mRNA-vaksinene.

Da han visste at forurensningen ikke hadde blitt avslørt av produsentene under reguleringsprosessen, slo McKernan alarm,  la ut funnene sine på Twitter (nå X) og Substack med en oppfordring til andre forskere for å se om de kunne gjenskape funnene hans.

Andre forskere bekreftet snart McKernans funn, selv om mengden DNA-forurensning var variabel, noe som tyder på inkonsistens i hetteglassets innhold avhengig av batch-partier. En av disse forskerne var kreftgenomikkekspert Dr. Phillip Buckhaults, som er talsmann for mRNA-plattformen og som selv har tatt Pfizer Covid-vaksinen.

I september i år  delte Dr Buckhaults funnene sine i Senatets høring i South Carolina. «Jeg er litt bekymret over at dette DNAet er i vaksinen – det er forskjellig fra RNA, fordi det kan være permanent,» sa han til de tilstedeværende.

«Det er en veldig reell fare,» sa han, at de forurensende DNA-fragmentene vil integreres med en persons genom og bli en «permanent egenskap ved cellen» som fører til autoimmune problemer og kreft hos noen mennesker som har tatt vaksinene. Han bemerket også at disse genomendringene kan «vare i generasjoner».


Les også: West Australian government finally releases 2021 vaccine safety data: vaccines have been pulled from the market for far less than this

‘Definite causal link’ between all-cause mortality and Covid vaccine rollouts

Rebekah Barnett er en uavhengig journalist med base i Perth, Western Australia. Hun blogger på Dystopian Down Under.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Enda mere. Skremmende. Nå har de ihvertfall substans å bygge en sak på. Kanskje de nå kan nå gjennom i rettsystemet?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina, et land uten demokrati.

Zelenskys kone usikker på om ektemannen vil søke gjenvalg.

Forrige innlegg

Hva er effekten?

Ti år med sanksjoner mot Russland.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.